• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ben de çizelgeme ne zamandır rapor vermiyodum bu aralar bol bol tekrar yaptım konu bitircem diye calıştıklarımı unutmayım da boşa gitmesin dimi ama:34: tarihten gerileme dağılma avrupa tarihi 20.yyda osmanlı birinci dünya savaşını bitirdim konu olarak da biraz hızlansam iyi olcak ama:1:

arkadaşlar ben çalışamıyorum. 4. sınıfa geçtim şu yazı değerlendireyim dedim ama mersin o kadar sıcak ki ): mahallede çocukların gürültüsü filan yapamıyorum. ): nerden başlayacağıma karar veremedim uzun bi zaman sonra tarih ve eğitim bilimleri ile başlamayı düşündüm. tarih ilk konu islam öncesini bitirdim, zaten branşım sayılır ama eğitim bilimleri moralimi bozuyor. ilk konuyu bitirdim 32 soruda 2 yanlışım çıktı filan ):

ekimde dershanem başlıyor acaba bu sıcaklarda zorlamayıp dershaneye mi bıraksam işi???????
branşım sosyal bilgiler. gaz verin, akıl verin nolur arkadaşlar ))):
öncelikle hoşgeldin tatlım, ben hemen adını tarihin ilk konusunun karşısına yazıyorum, yarın da 2. konunun karşısına yazmak istiyorum. bak branşına tarih çok yakın, o zaman bu bunaltıcı havalarda kendine yakın gelen derslere çalış, zaten şurda 1 ay daha sıcak çekicez. ama o 1 ayda sen hiç bişey yapmamaktansa her gün 2 saat tarih çalışsan tarihi yer bitirirsin. bu sefer eylül ayına geldiğimizde hem sana güven gelicek hem de havalar daha serin olucak o zaman da başka derslere bakarsın. dershaneye bırakayım zaten dershanede toparlarım ekime az kaldı pek de bişey kaybetmem diye düşünme. 2 ay var, koskoca 60 gün. bu 60 günde en azından kendi kafanda 2 ders belirlesen mesela tarih ve coğrafya bunlara günde 1 er saat çalışsan 60 günde 1 derse 60 saat çalışmış olursun ki coğrafya çabuk biten bi ders kim bilir kaç kere tekrar etmiş olursun dimi, ne kadar çok şey kazanırsın. kendini hiç kasmadan başla, büyük hedefler de koyma, sadece 1-2 gün zorlamaya çalış kendini, bugün tarihe 1 saat çalışmadan yatmıcam de. öyle öyle alışıcaksın, hadi tatlım bekliyorum günün raporlarını :34:
ben de çizelgeme ne zamandır rapor vermiyodum bu aralar bol bol tekrar yaptım konu bitircem diye calıştıklarımı unutmayım da boşa gitmesin dimi ama:34: tarihten gerileme dağılma avrupa tarihi 20.yyda osmanlı birinci dünya savaşını bitirdim konu olarak da biraz hızlansam iyi olcak ama:1:

hemen ekliyorum tatlım. çok güzel bi şeye değinmişsin, tekrarları dersin tüm konuları bittikten sonraya bırakmamalıyız, 1. konu bitti mi, 2. konuyu çalışmaya başlarken 1. konuya da şöyle bi bakmalıyız. ben tarihte sonraki konuya atlarken hoopp bi bakmışım öncekiler uçmuş gitmiş. :96:
ben de anlatım bozukluklarını bitirdim. keşke her ders türkçe kadar kolay olsa :97:

çiçeğim aynen öyle, önce bi hocadan dinleyip not çıkarıp sonra tekrar ve bol soruyla halledilmicek ders yok. benim en kötü tarih olduğundan onu böyle çalışıyorum. ama türkçe ve matematikte aynı yolu izlemicem, çünkü o derslerden sıkıntım yok.

Valla süpersinn canım türkçe bitmiş hayırlı olsun:):)bende program geliştirme 3. ünitenin özetini bitirdim konu sonundaki 40 soruyuda çözdüm tabloya ekleyebilirsin beni bugün 4. ye geçiyorum:) haftaya pazara kadar bitiricem artık bu dersi Allahın izniyle....sonra 1 haftamıda ölçmeye ayırıcam bayrama kadar 2 dersimde bitmiş olacak eğitimin tekrar ve soru çözümü kalıyo geriye..eğitimi tekrar ederkende mat ve türkçe çalışıyim diyorum...
Bu arada mat çalışırken türkçe çalışabilir miyim sözel sayısal kafam karışır mı(matematiğim çok kötü önceden de söylemiştim)..össde türkçem iyiydi ama aradan çok zaman geçti unutmuş olabilirim çoğu şeyii o yüzden türkçeyi de baştan çalışıcam...Kısaca ikisini bir arada yürütebilir miyim bilmiyorum...

Son düzenleme:
Valla süpersinn canım türkçe bitmiş hayırlı olsun:):)bende program geliştirme 3. ünitenin özetini bitirdim konu sonundaki 40 soruyuda çözdüm tabloya ekleyebilirsin beni bugün 4. ye geçiyorum:) haftaya pazara kadar bitiricem artık bu dersi Allahın izniyle....sonra 1 haftamıda ölçmeye ayırıcam bayrama kadar 2 dersimde bitmiş olacak eğitimin tekrar ve soru çözümü kalıyo geriye..eğitimi tekrar ederkende mat ve türkçe çalışıyim diyorum...
Bu arada mat çalışırken türkçe çalışabilir miyim sözel sayısal kafam karışır mı(matematiğim çok kötü önceden de söylemiştim)..össde türkçem iyiydi ama aradan çok zaman geçti unutmuş olabilirim çoğu şeyii o yüzden türkçeyi de baştan çalışıcam...Kısaca ikisini bir arada yürütebilir miyim bilmiyorum...

oo sen de süpersin kuzum, program geliştirme zor diyolar bravo valla :46:
bence yürütürsün tatlım, çünkü bi sayısal bi sözel çalışmak daha verimli. sürekli sözel çalışınca da insanın beyni sulanıyo, sanki hiçbir şey bilmiyomuş gibi geliyo. sen bi dene, olmadı matematiğe extra zaman ayırırsın. :34::55:
ben de tarih ve coğrafya bittikten sonra eğitime başlıyayım diyorum. bu sırada eğitimi devam ettirirken de gk gy (vatandaşlık hariç) deneme çözeyim diyorum. bayrama kadar sen eğitimi bitirsen ben de tarih coğrafyayı bitirsem tam süper olcak kuzum ya :8:

bu arada coğrafyanın 2. konusu da bitti. 125 soru çözdüm, pekişti. ama şu ovaların göllerin isimleri sürekli tekrar isticek

Son düzenleme:
oo sen de süpersin kuzum, program geliştirme zor diyolar bravo valla :46:
bence yürütürsün tatlım, çünkü bi sayısal bi sözel çalışmak daha verimli. sürekli sözel çalışınca da insanın beyni sulanıyo, sanki hiçbir şey bilmiyomuş gibi geliyo. sen bi dene, olmadı matematiğe extra zaman ayırırsın. :34::55:
ben de tarih ve coğrafya bittikten sonra eğitime başlıyayım diyorum. bu sırada eğitimi devam ettirirken de gk gy (vatandaşlık hariç) deneme çözeyim diyorum. bayrama kadar sen eğitimi bitirsen ben de tarih coğrafyayı bitirsem tam süper olcak kuzum ya :8:

bu arada coğrafyanın 2. konusu da bitti. 125 soru çözdüm, pekişti. ama şu ovaların göllerin isimleri sürekli tekrar isticek

Nasıl bu kadar çabuk bitiriyorsunuz ? :26:

Bende mi sorun var acaba ? :44:

Nasıl bu kadar çabuk bitiriyorsunuz ? :26:

Bende mi sorun var acaba ? :44:

sanmıyorum canım ben de senin gibiyim o kadar hızlı ilerleyemiyorum. zaten hızlı gidince de kesin iyi çalışamadım derim içim içimi yer ondan sonra:) herkesin çalışma stili farklıdır ona göre de kimininki fazla zaman alır bence moralini bozma hem iyice sindirerek çalışırsan daha az tekrara ihtiyaç duyucaksın:34:

sanmıyorum canım ben de senin gibiyim o kadar hızlı ilerleyemiyorum. zaten hızlı gidince de kesin iyi çalışamadım derim içim içimi yer ondan sonra:) herkesin çalışma stili farklıdır ona göre de kimininki fazla zaman alır bence moralini bozma hem iyice sindirerek çalışırsan daha az tekrara ihtiyaç duyucaksın:34:
bi de çalışmayı bırakmayınca insanın daha bi çalışası geliyo. heves geliyo :1: bi de benim başımda sürekli çalış diyip çalıştığım konuları, çözdüğüm soruları takip eden bi sevgili olunca hızımı aldım gidiyorum :10:

Yok onu demek istemedim.

Ben 1 yıla yaydım,yeni yeni oturuyor bazı şeyler.

Unutmamak anlamında diyorum.

Neyse,herkese iyi çalışmalar.:31:

anladım canım :34: çok çalışmak zorundayım, bazı ailevi problemlerim var, atanmaya mecburum. kendimden çok annem için.. artık son noktadayım. çok az kaldı yeni bi hayat kurmama. Allahımdan güç kuvvet istiyorum. şartları olabildiğince zorlıcam, elimden geleni yapıcam. hayat bana hayır dedikçe hayırlısı deyip derslere yönelicem. hem ders çalışırken unutuyorum bazı şeyleri, bi an bile bıraksam kalan umut kırıntılarım da tükeniyor
bu akşam çalışamadım ben kuzenim geldi bize, balkon sefası yaptık :21:
yarına coğrafya çalışmayı planlıyorum, bakalım.. :6:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende karar verirsem kpss çalşmaya geleceğim aranıza:) Birşey sormak istiyorum 2013de alan geleceği doğru mu? Bİde alan gelirse Genel yetenek olmayacak die söylentiler var onlar ne derece doğru bi bilginiz var mı?

bugün ben gündüz çalışmadım, akşama bırakmıştım, akşam da elektrikler kesildi, bi hayli gelmedi, neyse sonra gelince coğrafyadan 3. üniteye çalıştım :8:

canlar napıosunuz kimsecikler yokmu:26:
öğrenme psiko 3. konuyu da bitrebildim sonundaa:46: geçde olsa:D
belki olmayanlar ders çalışıyolardır tatlım :6: olsun eğitim bilimlerinin ilk bölümden daha yavaş gitmesi gayet normal. ondan bi alt yapımız yok, ilk bölümde her şeyi unutmuş olsak bile, mutlaka aşinalığımız var. ama eğitim bilimleri sindire sindire gidilmesi gereken dersler, hemen ekliyorum :10:
Merhaba kızlar bende karar verirsem kpss çalşmaya geleceğim aranıza:) Birşey sormak istiyorum 2013de alan geleceği doğru mu? Bİde alan gelirse Genel yetenek olmayacak die söylentiler var onlar ne derece doğru bi bilginiz var mı?

merhaba tatlım seni de görmek isteriz aramızda :16:
benim pek bilgim yok, sadece söylentileri söyliyeyim sana, alan geliceği söylentisi var ve genel yeteneğin kalkmıcağı söylentisi var. ben böyle biliyorum, ama kesin diye bir şey yok. daha hiçbir şey belli değil. nacizane fikrim; alan sınavı söylentisine kulak tıkayıp bir yerden çalışmaya başlamak. :31:

günaydın güzellerimmmm :16:
bugün kimler çalışmıyo bakiim kulağını çekiimmm :9:
herkes çalışıyo dimiiii :124:

şimdiii kızlar bi sorum olacak
öğrenme psikolojsnden sonra sizce hngi ders çalışılmalı prog. glştrme mi öyt mi rehberlik miii?
daha öğrenme bitmeden ne çalışsam diye düşünüyorum :9: ama bugun yarın bitcek ondan soruyorum

şimdiii kızlar bi sorum olacak
öğrenme psikolojsnden sonra sizce hngi ders çalışılmalı prog. glştrme mi öyt mi rehberlik miii?
daha öğrenme bitmeden ne çalışsam diye düşünüyorum :9: ama bugun yarın bitcek ondan soruyorum

tatlım önerilen sıra şöyle :40:
gelişim psikolojisi
öğrenme psikolojisi
rehberlik
program geliştirme
öğretim yöntem ve teknikleri
ölçme ve değerlendirme

bu sıraya göre git tatlım, yani rehberlik sana kollarını açmış seni bekliyooooorrr :70:

tatlım önerilen sıra şöyle :40:
gelişim psikolojisi
öğrenme psikolojisi
rehberlik
program geliştirme
öğretim yöntem ve teknikleri
ölçme ve değerlendirme

bu sıraya göre git tatlım, yani rehberlik sana kollarını açmış seni bekliyooooorrr :70:
peki o zamn ben gidim de bitirim şu öğrenmeyi :52:
bu arad gelişim ilk 2 konu da bitti tatlım eklersn listeye :42:

Back