peki o zamn ben gidim de bitirim şu öğrenmeyi
bu arad gelişim ilk 2 konu da bitti tatlım eklersn listeye
hımm, o zaman şöyle bi ilk konuyu çalış rehberlikte, baktın çok sıkıcı geldi, o zaman diğer derse geçersin. dersler genelde birbiriyle bağlantılı oluyo o yüzden bu sırayı öneriyolar canım, ama gene de sen bilirsineveet o yüzden bi an önce bitsin istiyorm
gelişim çok eğlenceli keşke önce ona çalışsaymışım ders gibi gelmiyo severek çalışıyorum
ihtiyaçtan çalışyorum canm ben eğlenceli güzel geliyo bana
canım bi de bazı deneyimli kaynaklar diyoki rehberlk çalışma sıkılırsın çok kuramsal falan dedi bilemedim ne yapsam
oo sen de süpersin kuzum, program geliştirme zor diyolar bravo valla
bence yürütürsün tatlım, çünkü bi sayısal bi sözel çalışmak daha verimli. sürekli sözel çalışınca da insanın beyni sulanıyo, sanki hiçbir şey bilmiyomuş gibi geliyo. sen bi dene, olmadı matematiğe extra zaman ayırırsın.
ben de tarih ve coğrafya bittikten sonra eğitime başlıyayım diyorum. bu sırada eğitimi devam ettirirken de gk gy (vatandaşlık hariç) deneme çözeyim diyorum. bayrama kadar sen eğitimi bitirsen ben de tarih coğrafyayı bitirsem tam süper olcak kuzum ya
eğitim bilimlerinde genelde dersler birbirine benziyo bana diğerlerinden daha da zor gelmedi tabi şimdilik....Konular birbiriyle bağlantılı zaten..evet canım bitiririz inşallah ya...Bayramda enerji toplarız sonra tekrar hızlanırız tatlım.
Bu arada 2 gündür giremedim işlerim vardı hemde ders çalıştım boş durmadım yani:) program geliş. 4. ve 5. üniteleri bitirdim..Tabloya ekleyebilirsin.. bu gece 6. üniteye geçiyorum :):)
hergün 1 ünite yapmam lazım yoksa bayrama yetişmicek canım...
hımm anladım canm ben ilk üni. yi bi çalışim bakim artık
yni canm almaman daha mantıklı
şu konularımız btsin soru sayılarını coşturmak lazım
konu çalışması da sıkıcı ya çalış bitmiyo
evet canım almıcam, eğitim almak yerine ilk bölümden bol soruyla çalıştıklarımı pekiştiririm eylülde. kesinlikle haklısın, o konu videolarını izlemek ölüm geliyo, ama soru çözmek çok eğlenceli.. bi de benim çok pis bi huyum var konu çalışmadan test çözemiyorum, ama tekrar etmek en azından konu çalışmak kadar uzun sürmez. bol sorulu günlerimiz de olucak inşallahhımm anladım canm ben ilk üni. yi bi çalışim bakim artık
yni canm almaman daha mantıklı
şu konularımız btsin soru sayılarını coşturmak lazım
konu çalışması da sıkıcı ya çalış bitmiyo
hehe ben de ders çalışıyodur diye tahmin etmiştim zateneğitim bilimlerinde genelde dersler birbirine benziyo bana diğerlerinden daha da zor gelmedi tabi şimdilik....Konular birbiriyle bağlantılı zaten..evet canım bitiririz inşallah ya...Bayramda enerji toplarız sonra tekrar hızlanırız tatlım.
Bu arada 2 gündür giremedim işlerim vardı hemde ders çalıştım boş durmadım yani:) program geliş. 4. ve 5. üniteleri bitirdim..Tabloya ekleyebilirsin.. bu gece 6. üniteye geçiyorum :):)
hergün 1 ünite yapmam lazım yoksa bayrama yetişmicek canım...
sedefonur tatlım (program geliştirmede tasarım yaklaşımları, modeller, planlama süreci) tabloda bu şekilde ama benim kitapta iki ayrı ünite şeklinde.. sadece bu kısma beni yazarsın canım.. hedeflere geçmedim daha tamam.....
kolay gelsin
sağol ablammm
nasılsın, tatildeydin sanırım, gelince bi gün görüşelim
tatil bitti canımgörüşmek istiyorum da oruçluyken çıkılmıyor bir yere bayramı atlatalım buluşuruz iyi olur
sen iyi gidiyorsun sanırım çalışmada,böyle devam et
hehe tecrübeliden bunları duymak hevesimi arttırdı bak şimdi
doğru diyosun ablam, çok da sıcak zaten, bugün sabahın köründe 40 dereceyi gördüm gözlerime inanamadımo zaman bayramdan sonra görüşmek üzere
kolay gelsin canm:)tünaydın fıstıklarımmm
güne coğrafya tarımla başlıyorum, kısa bi konu, o yüzden hayvancılık ve ormancılığa da bakmak istiyorum inşallah
kızçeler ben raporumu veriyorum
tarım, hayvancılık, ormancılık bitti, 125 soru çözüldü
sizlerden ne haber var bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?