2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

peki o zamn ben gidim de bitirim şu öğrenmeyi
bu arad gelişim ilk 2 konu da bitti tatlım eklersn listeye

hemen yazıyorum tatlım. süpersin süperrr, öğrenmeyle gelişim bitince geriye sadece 4 tanecik dersin kalıcak
hem gelişim daha eğlenceli dimi
bu arada hangi yayından çalışıyorsun eğitime?

eveet o yüzden bi an önce bitsin istiyorm
gelişim çok eğlenceli keşke önce ona çalışsaymışım ders gibi gelmiyo severek çalışıyorum
ihtiyaçtan çalışyorum canm ben eğlenceli güzel geliyo bana
canım bi de bazı deneyimli kaynaklar diyoki rehberlk çalışma sıkılırsın çok kuramsal falan dedi bilemedim ne yapsam

Son düzenleme:
hımm, o zaman şöyle bi ilk konuyu çalış rehberlikte, baktın çok sıkıcı geldi, o zaman diğer derse geçersin. dersler genelde birbiriyle bağlantılı oluyo o yüzden bu sırayı öneriyolar canım, ama gene de sen bilirsin
ihtiyaç vardı bende de. ama ben ihtiyaç dershanesine yazıldığım için onları komşuma verdim. nasılsa ben ilk bölüm çalışıyorum ve ekimde bana aynıları gelicek diye verdim. ilk bölümü bitirdikten sonra eğitim bilimlerinden farklı bi yayın alsam mı diye düşünüyorum ama zaten ekime ne kaldı ki diyorum. büyük ihtimal almıycam. zaten konu anlatımlı da bi tane adamakıllı bi yayın olduktan sonra farklı kaynaklara hiç gerek kalmıyor. asıl çeşit çeşit soru bankalarından her türlü soruyu çözmeliyiz.

hımm anladım canm ben ilk üni. yi bi çalışim bakim artık
yni canm almaman daha mantıklı
şu konularımız btsin soru sayılarını coşturmak lazım
konu çalışması da sıkıcı ya çalış bitmiyo

Son düzenleme:

kesinlikle sana katılıyorum.. bende konu özeti yapıyorum ve çokk sıkıcıı.. sıcakta üstüne gelince daha da daraltıyo insanı...soru çözmek daha eğlencelii..bitse de soru çözümüne geçsek...

sedefonur tatlım (program geliştirmede tasarım yaklaşımları, modeller, planlama süreci) tabloda bu şekilde ama benim kitapta iki ayrı ünite şeklinde.. sadece bu kısma beni yazarsın canım.. hedeflere geçmedim daha tamam.....

evet canım almıcam, eğitim almak yerine ilk bölümden bol soruyla çalıştıklarımı pekiştiririm eylülde. kesinlikle haklısın, o konu videolarını izlemek ölüm geliyo, ama soru çözmek çok eğlenceli.. bi de benim çok pis bi huyum var konu çalışmadan test çözemiyorum, ama tekrar etmek en azından konu çalışmak kadar uzun sürmez. bol sorulu günlerimiz de olucak inşallah
hehe ben de ders çalışıyodur diye tahmin etmiştim zaten birazcık daha dişimizi sıkalım, konu çalışmalarımızın bitmesine az kaldı. eysarebanın dediği gibi soru çözmek çok daha eğlenceli. valla bayrama kadar şu planladığımız konuları bitirsek de bayramdan sonra sorulara boğulsak tam süper olcak. yargının 50 li denemelerine başlamak için can atıyorum

tamam canım ekliyorum

tatil bitti canım görüşmek istiyorum da oruçluyken çıkılmıyor bir yere bayramı atlatalım buluşuruz iyi olur
sen iyi gidiyorsun sanırım çalışmada,böyle devam et

hehe tecrübeliden bunları duymak hevesimi arttırdı bak şimdi
doğru diyosun ablam, çok da sıcak zaten, bugün sabahın köründe 40 dereceyi gördüm gözlerime inanamadım o zaman bayramdan sonra görüşmek üzere

tünaydın fıstıklarımmm
güne coğrafya tarımla başlıyorum, kısa bi konu, o yüzden hayvancılık ve ormancılığa da bakmak istiyorum inşallah

hehe ben de ders çalışıyodur diye tahmin etmiştim zaten birazcık daha dişimizi sıkalım, konu çalışmalarımızın bitmesine az kaldı. eysarebanın dediği gibi soru çözmek çok daha eğlenceli. valla bayrama kadar şu planladığımız konuları bitirsek de bayramdan sonra sorulara boğulsak tam süper olcak. yargının 50 li denemelerine başlamak için can atıyorum

tamam canım ekliyorum [/QUOTE]

tünaydın canım aynen bitsin bayrama kadar:):)hemen eklemişsin teşekkürler gece çalışamadım uykum geldi bıraktım bugün yapıcam 6. üniteyi...sanada kolay gelsin tatlım akşam rapor vermeye girerim 6. üni. bitirdim diye inşallahhh:):)

fıstıklar süpersiniz yaa
kpss vızzz gelir tırıs gider bize
ben de bi yemek tarifi almak için girdim nete, tarımı çalıştım, testlerindeyim.

kızçeler ben raporumu veriyorum
tarım, hayvancılık, ormancılık bitti, 125 soru çözüldü
sizlerden ne haber var bakiim

kızçeler ben raporumu veriyorum
tarım, hayvancılık, ormancılık bitti, 125 soru çözüldü
sizlerden ne haber var bakiim

Süpersinn canım.... bende hedefler ünitesini bitirdim.Konu sonundaki 50 soruyu da çözdüm ama biraz fazla yanlışım çıktı üzüldüm...Bu ünite biraz zorladı beni karışık geldii sanırım gittikçe ders zorlaşmaya başlıyo..Napalım çok tekrar ederek halledicez artık bi şekilde...Tabloya ekleyebilirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…