canım bu noktada sana yardımcı olabileceğim tek nokta şu, elini çok çok hızlı alıştır yemek ve ev işlerine.arkandan atlı kovalıyor gibi
benim de buzluğumda yaprak sarmam, mantım, fasulyem, barbunyam vs. hemen her zaman bulunur; ama hazıra dağ dayanmaz demişler.. bnm eşim yemek noktasında çok seçici. bir yemeği ennn fazla 2gün yer. yani bazı arkadaşlar gibi hafta sonu çokça yapıp dolaba atma gibi bi lüksüm yok. hemen her gün yemek yaparım neredeyse. domatesin kabukları ve kendisi görünmeyecek, soğanlar minik minik olacak, biberler hiç belli olmayacak vs. çok takıntılı bi kocam var üstelik. başlarda çok sıkıntı çektim bu noktada, ama artık huyunu da öğrendim, elimi de çabuk alıştırdım, yemeği ocağa koymam yarım saatimi falan alıyor artık. şimdi dediğiniz soğan olayını da deneyeceğim,iyice kısalacak inş.yemek işi ..mesela sabah kalktın, evi topladın hemencik yemeği ocağa koy, yemek orda pişerken evi sil süpür, ooohhh tüm gün sana kalsın, 1 saatini alıyor toplam, hadi 1,5 olsun diyelim üstelik her gün evi de silmezsin :)) normalde akşam üzeri pişen yemeği severim, bir daha ısıtma olayı olmayacak arada; ama ne yapalım ancak bu şekilde oluyor ... bebeğin var mı bilmiyorum ama benim henüz olmadığı için onu hesaba katmadım