aaayyy ne kadar güzellll, darısı başımıza23 eylülde evleneceğim beeeeen çok önemli bir şey iyice kavrayın bakalım
hayrola canım?
canım zaman zaman olur öyle, aç en sevdiğin filmi izle, ya da gir mutfağa kek yap veya çık biraz dışarı, hava al, ya da yap bi kahve balkonda iç, düşünme bişey kafan dağılsın
çiçeğim ölçme çok zevkli, ve onda yazıcak pek bişey yok, genel olarak formüller var. biraz sayısala kaçıyo, onu çabuk halledersin zaten
çoğu bitmiş azı kalmış hiç kasma
tarihin kurtuluş savaşına kadar olan yerine video izledim, izlerken hocanın anlattıklarını not aldım, sonra o notları okudum, sonra sen sor ben söyliyeyim kitabından konuyla ilgili soru ve cevapları okudum, sonra da elimdeki testleri çözdüm canım. ama kurtuluş savaşından sonrakilerde sadece kitaptan okudum ve test çözdüm. kurtuluş savaşıyla ilgili çözdüğüm sorularda daha az yanlışım çıktı, ama bu konunun daha akılda kalıcı olmasından kaynaklanıyo, yoksa not çıkararak yazarak çalışmak daha faydalı canım. yine böyle eğitimi yaptığın gibi tarihte de özet çıkararak çalış.
Kıyamam sana bennn.Geçmiş olsun.
Bu arada sana da kocamaaan aferin !
kızlar bugün çok ağrım tuttu, hastaneye gittik, 2 tane serum bi de iğne yedim. daha yeni yeni kendime geliyorum.
bugün hiç çalışamadım tabii
çiçeğim aynen öyle, önce bi hocadan dinleyip not çıkarıp sonra tekrar ve bol soruyla halledilmicek ders yok. benim en kötü tarih olduğundan onu böyle çalışıyorum. ama türkçe ve matematikte aynı yolu izlemicem, çünkü o derslerden sıkıntım yok. gece iyi çalışmalar kuzum, ben de iyi olabilirsem ilkelere bakıcam ama sanmıyorum
anladım canım çok geçmiş olsun bu halinle bile çalışmışsın aferinn sana.. ama ben hala 3.ünitedeyim dün gece çalışamadım uyudum günün yorgunluğundan malesef bugüne kaldı artık..böyle erteleyince kendimi çok rahatsız hissediyorum neyse bugün akşama kadar yokum kararlıyım çalışıcam:)
ayyy kızlaaaarr kitaplarım geldi çok sevindirik oldummmm
bilirim bu duyguyu insana acayip heves geliyo
ee hangi kitapları aldın kuzum
data dan tarih coğrafya vatandaşlık soru bankası çek kopar yaprak testleri bi de uzman kariyerden gy-gk seti canım bakalım elimdeki kaynkları konu çalışınca sıcağı sıcağına çözüyudum bunları da tekrar yaptıkça çözerim ne adar ciddiyetle çalıştığımı görmüş olurum.
ya ben çok korkuyorum tekrar yaparken sanki o konuyu daha önce hiç görmemişim gibi olucam diye yaa saçma belki ama ne bileyim:18:
osmanlı duraklama, gerileme, dağılma ve avrupa tarihini üflesem de püflesem de bitirdim+ 90 soru
Onlar benim aşklarım,çok seviyorum Osmanlıyı.
başımı döndürüyorsunuz kızlar:122:maşallah size ama
arkadaşlar ben çalışamıyorum. 4. sınıfa geçtim şu yazı değerlendireyim dedim ama mersin o kadar sıcak ki ): mahallede çocukların gürültüsü filan yapamıyorum. ): nerden başlayacağıma karar veremedim uzun bi zaman sonra tarih ve eğitim bilimleri ile başlamayı düşündüm. tarih ilk konu islam öncesini bitirdim, zaten branşım sayılır ama eğitim bilimleri moralimi bozuyor. ilk konuyu bitirdim 32 soruda 2 yanlışım çıktı filan ):
ekimde dershanem başlıyor acaba bu sıcaklarda zorlamayıp dershaneye mi bıraksam işi???????
branşım sosyal bilgiler. gaz verin, akıl verin nolur arkadaşlar ))):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?