2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar hepinize teskkurler
kpss hayali anladım canım sagol

kızlar bu akşam 250 soru çözmüşüm
bu sayı başkasına az gelebilir ama benim için bu akşamlık iyiydi
coğrafya, öğrenme psikolojisi, program geliştirme ve ölçme çözdüm
baya da testim birikmiş, hala bitmedi bile
devamı yarın artık
haa bu arada kızlar, muratın yaprak testi konu konu gidiyo demiştim ya, meğer sadece gelişim ve öğrenme konu konuymuş, diğerleri karma gidiyo, ben diğerlerine dikkat etmediğim için size yanlış bilgi vermişim, bilginize
o yüzden ben diğer derslerden yargı yaprak testine geçtim. onda konu konu gidiyo. muratı şimdilik attım bi kenara, karmalara tüm konular bittikten sonra bakıcam

ben de uzun zamandır rapor vermiyordum
bugün tarihten 200küsür soru çözüldü.

ögrenmeden bilgi işleme kuramları calısıldı.
şimdi gelişim calısmaktayım.
kolay gelsin kızlarım

ben de uzun zamandır rapor vermiyordum
bugün tarihten 200küsür soru çözüldü.

ögrenmeden bilgi işleme kuramları calısıldı.
şimdi gelişim calısmaktayım.
kolay gelsin kızlarım

evettt sen rapor vermiyordun ama ben senin çalıştığını biliyorum, sen söz vermiştin bana
aferin kuzucuğuma benim

Çalışmayana koca yok demiştim demi

Sedefcim 250 soru gayet güzel.

Ayy ben öğretmen olsam kesin atanamazmışım hiçbirşey anlamıyorum eğitim sorularınızdan. Gördüğümde girip bakıyorumda mantık kullanarak yapayım diye ama yok

Öğretmen lisesini kazanıpta gitmemiştim sonradan üzülmüştüm ama şimdi çok seviniyorum

her şeyde bi hayır varmış after beforum
çok fazla yeni kavramlar çıkıyor, sorudaki tek bir kelime sana doğru cevabı buldurabiliyor, o yüzden sorular gitgide mantıktan ziyade bilgi sorusuna dönüyor
ee öğretmen almamak için zorlaştırmaktan başka bişey düşünmüyolar

evettt sen rapor vermiyordun ama ben senin çalıştığını biliyorum, sen söz vermiştin bana
aferin kuzucuğuma benim

cok istikrarlı gidemedim şu aralar ama hic bırakmamaya calıstım.
hep ösymnin kararsızlıgı beni bu hale getirdi
ama öyle ya da böyle calısmak zorundayız

Bana kısaca afo de sedefcim Uzak durmayalım birbirimize

Alana nasıl çalışacaksınız hayırlı olsun bu arada

cok istikrarlı gidemedim şu aralar ama hic bırakmamaya calıstım.
hep ösymnin kararsızlıgı beni bu hale getirdi
ama öyle ya da böyle calısmak zorundayız
ben de öyle be canım hastalıklar yakamı bırakmadı, ama hiç bırakmıcaz çalışmayı, biz bununla konu çalışmayı başardık bu zamana kadar
alan sınavına hiç girmeyelim, o gün ben de ağladım resmen. ama ağlamanın bana hiçbir katkısı olmadı o yüzden hiç düşünmemek en iyisi
Bana kısaca afo de sedefcim Uzak durmayalım birbirimize

Alana nasıl çalışacaksınız hayırlı olsun bu arada
afo mu hahah iyimiş vallahi öbür türlü çok zor oluyodu afom diyeyim hatta
alan sınavına hiç girme yaramızı deşme

Son düzenleme:
bu sabah kalkıp cografya calısacaktım ama yine calısamadım.
kızlar cografyaya sizler nasıl calısıyorsunuz?
o kadar dağ vs nasıl ezberinizde tutuyorsunuz?

ben unutuyorum sürekli
tarih bile daha kolay geliyor sanki ya:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

reptomim bebeğim bendede aynı sorun var ya bize hoca her yeri ezberlemeyin önemli olanları bilin özelliklerini bilin dedi ama ben onada çalışmadım daha ya

reptomimcim kuzum ben de bugün tam dediğin konuya çalıştım
sabah tahlili yaptırdım yarın çıkıcak sonuçlar :18:
öğleden sonra okula gittim, 3 gibi geldim. öğrenme psikolojisinden 50 soru çözdüm. coğrafyadan türkiyenin fiziki coğrafyasını çalıştım.
reptomimcim şu zorlueokuldaki nihan hocadan dinlemiştim ben bu konuyu, kadın kendini yırtıyo anlatırken, hemencecik kafana kazılıyo isimler. izlerken not da almıştım, o notları çalıştım, hepsi aklımda ama bu tamamen o kadından kaynaklanıyo. eğer coğrafyada zorlanıyorum diyosan onu mutlaka dinle derim ama ücretli canım

reptomim bebeğim bendede aynı sorun var ya bize hoca her yeri ezberlemeyin önemli olanları bilin özelliklerini bilin dedi ama ben onada çalışmadım daha ya

anladım canlarım deli oluyorum anlamayınca yaa
sedefcim madem kolay oluyor o zaman oradan dinlemeye calısayım ben de ya para falan arka planda anlasam baska ne isterim ki
ben de cografyam iyi diye ortalıkta dolanıyordum valla:1
9:

ay sedef kusuruma bakma sana gecmiş olsun yazmamısım ben
cok cok gecmiş olsun iyi sonuclarını bekliyoruz canım

zaten canım ücreti de uçuk değil ve ders sayısına göre de para verebiliyosun. sadece coğrafyaları izlemiştim ben, o kadının üstüne daha iyi bi coğrafyacı tanımam. o madenleri enerji kaynaklarını tarım ürünlerini de şarkılarla hikayelerle kodlamalarla kafamıza kazıyo. emin ol çok işine yarar.
sitede şu an dağlar ovalar akarsular videosu ücretsiz, gir izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…