2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

gribim canım hiç sorma öldürmüyo ama süründürüyo :2:
aman dışarı çıkma gerçekten, salgın var
aa çok ucuzmuş hakkaten inanılır gibi değil, iyi araştır. hatta numaraları varsa direk iletişime geç derim canım

sağolasın shadowummm
aynen, 7iklimi al, arkana bile bakma
bu videolar nette var mı? ücretsiz mi?

Cnm damga die bi sitede videolar var yediiklim öğrencilerine ücretsiz ama dışardakilere sanırım ücretli bide kişi başı kotalı bikaç kez izleyebiliyorsun sanırım ama çok güzel eğer dershaneye gitmesen kesin al derdim. Bakalım bi alan gelsin ben ona göre yönlendiririm sizi

Cnm çoook geçmiş olsun ya iileş bir an önce noluuuurrrr geçsin şu virus de rahatla ya kıyamam

anladım tatlım, bizim ihtiyacın da uzaktan eğitimi var, onları izlesem yeticek de benim pek vaktim de olmuyor, okul varken akşamüstü evde oluyorum zaten, şimdi dershanede akşam etütleri de başlıyor, haftasonu da ders çıkışına hep etüt koyuyolar, vaktim kalmıyor hiç canım, ama evde olan arkadaşlar izlesin bence de
amin benim iyi güzel kalpli arkadaşım ıhlamur deposu yaptım midemi resmen

bi yöntem buldum konuyu calıstıktan sonra yaprak testleri çözerken soruyla ilgili konulardan notlar alıyorum üzerine son tekrarlar için sırf yaprak testlerime bakarım böylece hem soruları hemde önemli yerleri bir arada görmüş olurum diye düşündüm

inşallah çabucak iyileşirsin canım
iyice arastırdım canım örnek videolarını izledim pek beğenmedim kayıtları arada öğrencilerin sesi filan vardı
onun yerine ihtiyacın tarihle coğrafyasına biraz daha fazla para verip iyisini izlerim dedim bende:))

kızlar ona da baktım 5 kere izleyebiliyorsunuz dersleri kartlar var soru kartları birde konu anlatım kartları
mesela konu anlatımlı video kartınız varsa konuları izleyip haftada 2 günde soru çözümüne katılabiliyorsunuz daha bikaç tane özelliği de var turnuva vs.
soru kartı olanda o soru çözümü 5 güne çıkıyor :))

:26:
Orta Asya'dan yapılan göçler sonucunda Türkler dünyanın farklı bölgelerine göç etmişlerdir.

aşağıdakilerden hangisi bu göçlerin sonuçları arasında yer almaz?
A)kültürel etkileşim gerçekleşmiştir.
B)gittikleri bölgelerde devlet kurmuşlardır.
C)askeri teşkilatlanma açısından örnek oluşturdular.
D)yerleşik yaşama geçilmesi hızlanmıştır.
E))kavimler göçüne neden olmuştur.

sedefcim geçmiş olsun çooookhepsi üstüste gelmiş canım ama inşallah tedavisi vardırda rahata erersin
sağol kuzucumm inş amin, ama daha yeni gelebildim. çok üstüste geldi her şey. öyle böyle derken de finaller gelicek, ne zormuş okul varken kpss ile uğraşmak
sağolasın tatlım bulduğun yöntem süpermiş. hem böylece unutmazsın da
hımm o zaman hiç bulaşma videolara, daha deneme videoları iyi değilse diğerleri de kötüdür. zaten çok ucuzdu fiyatı

bilemedim canım :26:

:26:
Anadolu Selçukluarında görülen
1.ülkenin hanedanın ortak malı sayılması.
2.ilk zamanlarda hutbelerin Abbasi halifesi adına okunması
3.ikta sisteminin uygulanması.
durumlarından hangisi devletin zayıflamasında etkili olmustur?
a)1
b)2
c)3
d)1ve 2
e)1ve 3

Son düzenleyen: Moderatör:

cevap a mı canım :26:

D şıkkı gibi geldi:26:

buna da a diyorum:)) (2. önerme biraz kafamı karıştırdı ama:26:)

ilk d ikinci a kızlar.
ilkini hic anlamadım ama
ikinci soru da
ikta sisteminin uygulanması zayıflamasında etkili değil miydi?:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk d ikinci a kızlar.
ilkini hic anlamadım ama
ikinci soru da
ikta sisteminin uygulanması zayıflamasında etkili değil miydi?:26:

yok canım ıkta her zaman yararlı bişeydir, topraklar sürekli işlenir, taşrada devlet otoritesi sağlanır, vergiler düzenli toplanır, askerlerin maaşı nakit para çıkmadan karşılanır.

yok canım ıkta her zaman yararlı bişeydir, topraklar sürekli işlenir, taşrada devlet otoritesi sağlanır, vergiler düzenli toplanır, askerlerin maaşı nakit para çıkmadan karşılanır.

evet o yönleri var canım ama ikta sahipleri karısıklıklardan yararlanıp bagımsızlık ilan etmiyorlar mıydı?
ben mi karıstırdım :26:

Bugün türkçeyi bitirdim film günü yaparak kutlama yaptım Dün kırtasiyeden mantar pano aldım not tutup asmak için , renkli kalemler aldım , akşam da uzman kariyerin soru bankasını , x yayınlarının türkçe notlarını sipariş ettim. Aöf sınavlarıma az kaldı ondan artık okul derslerine başlayacağımTabi unutmamak için arada türkçeyi tekrar edeceğim , soru çözeceğim.Matematiği anlamıyorum o yüzden tanıdığım bir abladan yardım istedim hafta sonları konu anlatıp hafta içi yapamadığım sorularda yardım edecek. Haftaya stajımda başlıyor zor olacak ama çalışmaktan başka çare yok... İyiki bu site var bana çalışma azmi veriyor

ohh canım süpersin ya, içsel güdülenmen hat safhada olmuş iyi yapmışsın bak o panolar çok işe yarıyor, bende de var. bi program tarzı bişey yaptım onu astım. matematik için çok iyi olmuş senin adına sevindim. türkçeden az da olsa soru çözümünü bırakma ki, bugüne kadar çalıştıkların emeğin boşa gitmesin.
hepimizin hayatı çok zor, her gün çalışmamamız için bir sürü engel çıkıyor, ama bu sınav da zaten kimin azimle ayakta kaldığını ölçüyor. biz bu işin üstesinden gelicez inanıyorum ben

d şıkkı doğru cevap canım çünkü taa uygurlara kadar göçebe yaşamışız biz göçebe niye yaşıyoruz çünkü geçim kaynağımız hayvancılık ve orta asya kurak bir yer otlaklar azalıyor hemde soğuk iklimi var ve çin bizi zorluyor bu nedenlerden dolayı göçebe yaşayıp duruyoruz bu yerleşik yaşama hızlı geçmemiz demek değil yerleşik yaşama geçiyoruz çünkü tarım yapıyoruz

ya ben buna d derdim ama cevap a değil mi? ülkenin hanedanın ortak malı sayılması kesin zayıflatır niye oyak banktan dolayı maşallah erkek aday sayısı çok çünkü, ıkta sistemi zayıflatmaz hatta iyi birşey ıkta sistemi hazır asker yetiştiriyor ve hazineden para çıkmıyorikincide ilk zamanlarda hutbenin abbasi halifesi adına okunması şıkkında tereddütte kaldım ama onla devletin zayıflaması arasında bir bağ yok aksine abbasi halifesi liderlik yetkisini bize vermiş bizi siz koruyun demiş gayet güçlüymüşüz yani

vaayyy süper anladım. ben de halifede kararsız kalmıştım; ama dediğin gibi genel olarak baktığımızda bi bağ yok, hatta derinine inince olumlu sonuçlar çıkıyor

kızlar ben bu akşam biriktirdiğim testleri çözdüm
daha bitmedi; ama öğrenme psikolojisi, program geliştirme ve ölçmeden yaprak testler çözdüm.
bu akşam konu çalışmıcam, testleri temizlemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…