bende konuları fasikülden tekrar ediyorum senin dediğin aklıma yattı aslında 1 modüler soru bankası+yaprak test şeklinde ilerlemek daha sağlıklı olacak
vatandaşlık nasıl gidiyor? ona bir yöntem uydurabildin mi??? ben vatandaşlıktan kaplumbağa hızında ilerliyorum resmen
tatili iyi değerlendir canım geçen sene son dönemde hocalarımız yapmadıklarını bırakmamışlardı boş bi günüm bile yoktu sürekli dillerinde bırakırım bırakırım
en azından kpss derslerinde ne kadar ilerlersen okul derslerinde de o kadar kafan rahat olur stres yapmazsın
tekrarlarla mart süper bisi olur
Cnm bana sormamışsın ama yinede cvp vereceğim banane banane:82: Ben vatandaşlıktan 2 ünite bitirdim 2üniteyide bi modüler soru bankası bide yaprak testten bitirdim. Ben sevdim vatandaşlığı şimdiden şubata kadar yavaş yavaş ilerleyeceğim acelem yok zaten unutulduğu için nisan mayıs da 2 3 kere daha tekrar edeceğim. Ben tablo yaparak çalışıyorm ve ya kavram harisı çıkarıyorum. Mesela devlet türkleri 2e ayrılıyo oklarla ayırıyoreum tek yapılı karma yapılı onların ayrıldıklarınıda yazıyorum öyle ilerliyorum cnm güzel oluyor