• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bende konuları fasikülden tekrar ediyorum senin dediğin aklıma yattı aslında 1 modüler soru bankası+yaprak test şeklinde ilerlemek daha sağlıklı olacak
vatandaşlık nasıl gidiyor? ona bir yöntem uydurabildin mi??? ben vatandaşlıktan kaplumbağa hızında ilerliyorum resmen :1:
tatili iyi değerlendir canım geçen sene son dönemde hocalarımız yapmadıklarını bırakmamışlardı boş bi günüm bile yoktu sürekli dillerinde bırakırım bırakırım
en azından kpss derslerinde ne kadar ilerlersen okul derslerinde de o kadar kafan rahat olur stres yapmazsın
tekrarlarla mart süper bisi olur:32:

Cnm bana sormamışsın ama yinede cvp vereceğim banane banane:82: Ben vatandaşlıktan 2 ünite bitirdim 2üniteyide bi modüler soru bankası bide yaprak testten bitirdim. Ben sevdim vatandaşlığı şimdiden şubata kadar yavaş yavaş ilerleyeceğim acelem yok zaten unutulduğu için nisan mayıs da 2 3 kere daha tekrar edeceğim. Ben tablo yaparak çalışıyorm ve ya kavram harisı çıkarıyorum. Mesela devlet türkleri 2e ayrılıyo oklarla ayırıyoreum tek yapılı karma yapılı onların ayrıldıklarınıda yazıyorum öyle ilerliyorum cnm güzel oluyor:34:

sedefim önce şunu söyleyim de siparişi verdim.
gayet güzel ilgilendiler. tabi kitaplar gelene kadar bir şey diyemem. güvenilir diye duydum orası icin.

yedııklımın gk gy ve egıtım soru bankası setini aldım sonra denemeler ve şu x yayıncılgın tarıh defteri yoktu ben de onu aldım.

ben konularımı ocaga kadar bitirmeyi planlıyorum tabi planım işlerse.:31:
ama zaten 90 alanlar nisana kadar mutlaka bitsin diyor.
konular biter de önemli olan verim
bir de alanı acıklasalardı planı ona göre yönlendirirdik
aldıklarından 7iklim eğitim soru bankası muhteşem, gönül rahatlığıyla çöz kuzum, x yayıncılık tarih de muhteşem.
kesinlikle katılıyorum, önemli olan verim. 7iklim konu anlatımlıdan çalışmak çok vaktimi alıyor ama üzülmüyorum, o çalışırkenki giden vakit boşa değil çünkü :40:
Sedefcim bencede çook haklısın soru banklalarını sonrayada bırakabiliriz. Biz şimdi elimizdekileri fyl bitirmeye bakalım.

Bence mart iyi ama önemli olan sindire sindire gitmek cnm nisanda konularım bitsin sağlam bitsin diyorum ben anlayarak gideyim nisanda bitireyim yani.

Zaten nisanın başında biterse 3ay zamanımız oluyor sadece deneme soru ve takrar için muhteşem bi süre öyle düşün:34:
aynen katılıyorum shadowum, o zaman en geç nisan 1 konular biter, ohh rahat rahat test çözeriz. her gün 1 deneme bile yapabiliriz
kızlar bütün kaynakları aynı anda çözmeye çalışmayın ben geçen yıl böyle bir hata yaptım ne kadar yayın varsa hepsinin kitabını almıştım ve hepsini aynı anda bitirmeye çalıştım.fazla soru biriktiği için bende stres yaratti.iki kaynağı bitirmeden diğerine başlamayın derim konular bitince tekrar yaparken fazlaca soru çözme fırsatı oluyor ve elinizdeki diğer kitapları o zaman rahat rahat bitirebilirsiniz.birde kızlar çözmeyeceğiniz kitaplar gözünüzun önünde olmasın söyleyeceklerim bu kadar ii çalışmalar canlarim :1:
nurum tubam çok haklısın. ben bi konu anlatımlıdan çalışıp konu anlatımlıdaki testleri çözüyorum, bi de murattakileri. konu anlatımlıdakiler bile 7iklim için söyliyeyim, o kadar çok test var ki onlar konunun pekişmesi için yetiyor da artıyor bile. haftanın 1 günü yapıcağım tekrar günlerinde de 7iklimdeki testleri çözücem. bunlar şimdilik yeterli, ondan sonra kitap alıcam. başka istemiyorum şu an.
merhaba kızlar:3:sorumu cevaplamıssınız cok teşekkürler:16:

nette dolaşırken sanal akademinin sitesine baktım, 2012 yılının
ders videoları var dershanede işlenmiş hoca küçük bir alanda diğer uzaktan eğitim
derslerinde olduğu gibi yan tarafta da slaytı var
eğitim bilimleri ve gy gk bütün dersleride sınırsız bir şekilde izleyebiliyoruz
şimdi fiyatına geliyorum 20tl:53: sizce yararı olur mu?? hani fiyatının düşük olması çok garibime gitti
önceden sanal akademinin dersini izleyeniniz vs. varsa bilgilerini paylaşsa çok makbule geçer:17:
canım bi fikrim yok, aylık 20 tl mi ve her ay vermek zorunda mısın? eğer zorunluluk yoksa 1 kereye mahsus ver ve izle derim, ancak sen kendin izleyerek iyi olup olmadığını anlıyabilirsin. sonuçta 20 tl nerelere gitmiyo ki? dene bence, ama nette de bi araştır, başka forum sitelerinde sanalakademiden bahsetmişler mi bi bak bakalım
bende konuları fasikülden tekrar ediyorum senin dediğin aklıma yattı aslında 1 modüler soru bankası+yaprak test şeklinde ilerlemek daha sağlıklı olacak
vatandaşlık nasıl gidiyor? ona bir yöntem uydurabildin mi??? ben vatandaşlıktan kaplumbağa hızında ilerliyorum resmen :1:
tatili iyi değerlendir canım geçen sene son dönemde hocalarımız yapmadıklarını bırakmamışlardı boş bi günüm bile yoktu sürekli dillerinde bırakırım bırakırım
en azından kpss derslerinde ne kadar ilerlersen okul derslerinde de o kadar kafan rahat olur stres yapmazsın
tekrarlarla mart süper bisi olur:32:
kesinlikle canım, bi konu anlatımlı, 1 soru bankası 1 yaprak test. bize hocalar diyo ki, geçen yıl sayısalcılardan 4 tarih kitabı ezberleyen varmış ve sınavda her şeyi karıştırmış hiç tarih yapamamış, 1 kaynağın olsun sağlam olsun. o fasiküller çok iyi zaten belli ediyo kendini. soru bankasında zaten bi sürü soru var, ee yaprak test de kavramları pekiştiriyo, yeterli. konuların bittiği ay diğer yayınların soru bankalarını ve denemelerini alırız. zaten konuları sindirdiğimiz için yapacağımız tekrar kısa sürer, bol bol soru çözmeye vaktimiz kalır

kızçelerim dershaneden yeni geldim. salya sümük bi haldeyim, ne burunmuş yav :2: yemek yicem, ondan sonra kız istemeye gidicez. Allahtan saat 7 ye alındı. erken evde olurum ve program geliştirmenin 3. ünitesiyle kavuşuruz :70:

Cnm bana sormamışsın ama yinede cvp vereceğim banane banane:82: Ben vatandaşlıktan 2 ünite bitirdim 2üniteyide bi modüler soru bankası bide yaprak testten bitirdim. Ben sevdim vatandaşlığı şimdiden şubata kadar yavaş yavaş ilerleyeceğim acelem yok zaten unutulduğu için nisan mayıs da 2 3 kere daha tekrar edeceğim. Ben tablo yaparak çalışıyorm ve ya kavram harisı çıkarıyorum. Mesela devlet türkleri 2e ayrılıyo oklarla ayırıyoreum tek yapılı karma yapılı onların ayrıldıklarınıda yazıyorum öyle ilerliyorum cnm güzel oluyor:34:

herkesin yöntemi kabulüm canım:1: çok güzel yapmışsın yazarak çalışmanın her zaman faydası olur zaten
sanırım biraz da sevmekle alakalı hani kendisiyle bir sorunum yok ama okurken birden uyuklamaya başlıyorum
herhalde tablo filan yaparsam daha bir hareketli olur ders:32:

hoşgeldin sedefimmmmmmmmmm bende pek çalışamadım bugün şimdi tam oturup yoğunlaşacağım. Sende zaman kaybı olarak görme kafa dağıtırsın hem fena mı olur:;) gelip hemen başlarsın 3.ünite kutulurmu elinden

herkesin yöntemi kabulüm canım:1: çok güzel yapmışsın yazarak çalışmanın her zaman faydası olur zaten
sanırım biraz da sevmekle alakalı hani kendisiyle bir sorunum yok ama okurken birden uyuklamaya başlıyorum
herhalde tablo filan yaparsam daha bir hareketli olur ders:32:

Cnm bana bi arkadaşım sıkılmak istemiyorsun birsürü renkli kalem kullan onlarla altını çiz demişti. İlk duyduğumda ben çocukmuyum ya demiştim ama şimdi faydasını gördüm bide vat.lığın ilk ünitesnde baktm zorlanıyorum sorularını çöztüm yarısnı yanlış ertesi gün uyanıp bir kere okuyup tekrar o çözdüğüm sorulara baktım bi baktım ki yapabiliyorum ondan sonra vat.lığı sevmeye başladım:27:

kitapseli vatandaşlığı sormuşsun cevap vermeyi unutmuşum tatlım kafam yerinde değil hapşurmaktan yoruldum vallahi :37:
neyse, ben vatandaşlığa hiç başlamadım ki gitsin canım :1: karar verdim, çalışcaktım, sonraya bırakmıcaktım ki baktım dershanede eğitimden geri kalmışım. o yüzden eğitimde ilerliyeyim öyle başlarım dedim. bugün de dershanede haftaya vatandaşlığa başlayacakları söylendi. o yüzden ben bu hafta yine başlamam. dershaneyle götürürüm onu canım.

hoşgeldin sedefimmmmmmmmmm bende pek çalışamadım bugün şimdi tam oturup yoğunlaşacağım. Sende zaman kaybı olarak görme kafa dağıtırsın hem fena mı olur:;) gelip hemen başlarsın 3.ünite kutulurmu elinden

hoşbulduk shadowumm :16:
asla bu gece yakasını bırakmıcam onun :47: zaten yarın okul yok, erken kalkma derdi de yok, bu gece saat kaç olursa olsun biticek o 3. ünite :52:

Cnm bana bi arkadaşım sıkılmak istemiyorsun birsürü renkli kalem kullan onlarla altını çiz demişti. İlk duyduğumda ben çocukmuyum ya demiştim ama şimdi faydasını gördüm bide vat.lığın ilk ünitesnde baktm zorlanıyorum sorularını çöztüm yarısnı yanlış ertesi gün uyanıp bir kere okuyup tekrar o çözdüğüm sorulara baktım bi baktım ki yapabiliyorum ondan sonra vat.lığı sevmeye başladım:27:

insan yaptığı derslere daha bi istekli yaklaşıyo :1: ben de ölçmeyle kankayım bu aralar :7: :9:

canım bi fikrim yok, aylık 20 tl mi ve her ay vermek zorunda mısın? eğer zorunluluk yoksa 1 kereye mahsus ver ve izle derim, ancak sen kendin izleyerek iyi olup olmadığını anlıyabilirsin. sonuçta 20 tl nerelere gitmiyo ki? dene bence, ama nette de bi araştır, başka forum sitelerinde sanalakademiden bahsetmişler mi bi bak bakalım

kesinlikle canım, bi konu anlatımlı, 1 soru bankası 1 yaprak test. bize hocalar diyo ki, geçen yıl sayısalcılardan 4 tarih kitabı ezberleyen varmış ve sınavda her şeyi karıştırmış hiç tarih yapamamış, 1 kaynağın olsun sağlam olsun. o fasiküller çok iyi zaten belli ediyo kendini. soru bankasında zaten bi sürü soru var, ee yaprak test de kavramları pekiştiriyo, yeterli. konuların bittiği ay diğer yayınların soru bankalarını ve denemelerini alırız. zaten konuları sindirdiğimiz için yapacağımız tekrar kısa sürer, bol bol soru çözmeye vaktimiz kalır
kızçelerim dershaneden yeni geldim. salya sümük bi haldeyim, ne burunmuş yav :2: yemek yicem, ondan sonra kız istemeye gidicez. Allahtan saat 7 ye alındı. erken evde olurum ve program geliştirmenin 3. ünitesiyle kavuşuruz :70:

bir kerelik veriyorsun canım kdv hariç 20tl deneme videolarına bakıcam şimdi bir de ödeme nasıl yapılıyor anlamadım onu da bir inceleyeceğim
doğru diyorsun bir sürü seye para veriyoruz
zaten iş ezberlemekte değil konuyu anlamakta iyice hazmetmekte yatıyor ay fasiküllerime bayılıyorum:16:bende sen diyince hemen odama gdip ön kısıma bir modüler set gy gk dan yaprak testlerimi bi de fasiküllerimi yerleştirdim önce onları temizliycem diğer arka tarafada soru bankalarımı koydum inşallah sıra onlara da gelecek:56:

geçmiş olsun canım, hasta mısın? off bu ara herkeste salgın var hasta olmıyım diye dışarı bile cıkmıyorum
afiyet olsun, iyi çalışmalar:16:

bende renkli kalem kullanmayı çok seviyorum bugün iyce kaçırdım ayarı yaprak testteki problemleri bile renkli renkli çözmeye başladım:1:
motivasyon için çok sağol, bu gece bir kere daha şansımı deniyeceğim bakalım:32:

kitapseli vatandaşlığı sormuşsun cevap vermeyi unutmuşum tatlım kafam yerinde değil hapşurmaktan yoruldum vallahi :37:
neyse, ben vatandaşlığa hiç başlamadım ki gitsin canım :1: karar verdim, çalışcaktım, sonraya bırakmıcaktım ki baktım dershanede eğitimden geri kalmışım. o yüzden eğitimde ilerliyeyim öyle başlarım dedim. bugün de dershanede haftaya vatandaşlığa başlayacakları söylendi. o yüzden ben bu hafta yine başlamam. dershaneyle götürürüm onu canım.

bende karar verdiğin zamanda ki yorumu görmüşüm:1: neyse shadow_ beni vatandaşlık konusunda baya bir heveslendirdi tablo yaparak çalışıcam bende:8:

Sedefim çook geçmiş olsun:25: İileş hemennnn:2:

Bende sana katılşıyrum kesinlikle hele de eğitimde tek kaynaktan konu çalışın ki aklınıza nerde ne olduğu gelsin zorlanmayın ben eğitimde tek kaynak ilerliyorum ki bi de elinde yediiklim varsa zaten başka kaynağa gerek yokki...

Bu arada alanla ilgili 7iklm video çekmleri yapmş uzaktan eğitim şeklinde verecekmiş. Zaten yediiklimin normal uzakten eğitimide harika bu kitap yazarları anlatıyoru turnuvalar falanda var kızlar bilginize

bende renkli kalem kullanmayı çok seviyorum bugün iyce kaçırdım ayarı yaprak testteki problemleri bile renkli renkli çözmeye başladım:1:
motivasyon için çok sağol, bu gece bir kere daha şansımı deniyeceğim bakalım:32:

bende karar verdiğin zamanda ki yorumu görmüşüm:1: neyse shadow_ beni vatandaşlık konusunda baya bir heveslendirdi tablo yaparak çalışıcam bende:8:

NE demek cnm ben ilk başladığımda ne feryatlardaydım olmuyoo işte yapamıyorum bu ne biiçim ders:) Ertesi sabah üstüne gittim bi baktım hepsindende güzel oluyo inan bana hem zaman kazandırıyor sana vatandaşlık hemde diğer dersler gibi değil tek doğru var iki şık arasında bırakmıyor seni...

Bence unutulmasa en vefalı ders vatandaşlık:24:

dersaneye giden kızlar ortamınız nasıl?ben gk-gy derslerine girdiğim gün acayip gaza geliyorum millet çok soru çözüyor güzelce çalışıyor ama eğitim bilimleri günü aynı etkiyi aynı gazı sınıf vermiyor bana keşke eğitim bilimleri sınıfımda da ortam biraz daha bana gaz verici şekilde olsaydı insanı etkiliyor bu durum yani beni güzel olan ortam etkiliyor:34:

slm kızlar :16:
belki alakasız bir konu olacak ama sizin de fikrinizi almak istedim
ben dershaneye gitmiyorum evde çalışıyorum, ailem dershaneye gitmem için ısrar ediyorlar benim de pek gönlüm yok geçen yıl gitmiştim bana zaman kaybı gibi gelmişti.şimdi evde hergün düzenli olmasada konulari aksatmadan calisabiliyorum.kafam karıştı gitmek gitmemek arasında kaldım kızlar sizin dusunceleriniz neler?

canım bu kişiye göre değişir ben mesela ilk defa bir konuyu kendim çalışarak anlayamıyorum bana birisinin anlatması gerek ben o nedenle ihtiyaç duyuyorum ama sen konuları biliyorsan ve evde düzenli çalışabiliyorsan gitme ama konuları biliyorsun ancak düzenli çalışamıyorsan ve dersanenin seni düzene sokacağına inanıyorsan git ama dersaneye gitsende düzenli çalışamıcaksan bence hiç gitme evde kal çünkü dersaneye gitgel süresi oldukça yoruyor gerçi bu evinin dersaneye uzaklığıyla da alakalı bir durum:37:hm dersanede birde şöyle bir durum oluyor bugün yaşadım sınıfta bir kişi var sanki hoca bir tek ona anlatıyor bizde süs bitkileriyiz, sürekli her aklına takılanı soruyor gerekli gereksiz...bu da bir yerden sonra deli ediyor seni beni ediyor yani tenhada sıkıştıracağım kadını:23::27:

canım bu kişiye göre değişir ben mesela ilk defa bir konuyu kendim çalışarak anlayamıyorum bana birisinin anlatması gerek ben o nedenle ihtiyaç duyuyorum ama sen konuları biliyorsan ve evde düzenli çalışabiliyorsan gitme ama konuları biliyorsun ancak düzenli çalışamıyorsan ve dersanenin seni düzene sokacağına inanıyorsan git ama dersaneye gitsende düzenli çalışamıcaksan bence hiç gitme evde kal çünkü dersaneye gitgel süresi oldukça yoruyor gerçi bu evinin dersaneye uzaklığıyla da alakalı bir durum:37:hm dersanede birde şöyle bir durum oluyor bugün yaşadım sınıfta bir kişi var sanki hoca bir tek ona anlatıyor bizde süs bitkileriyiz, sürekli her aklına takılanı soruyor gerekli gereksiz...bu da bir yerden sonra deli ediyor seni beni ediyor yani tenhada sıkıştıracağım kadını:23::27:

canim ben konularda nerdeyse bitirmeye geldim kendim çalıştığım zaman anlıyorum geçen yıldan da kalma biraz birikimim olduğu için fazla zorlanmıyorum birde git gel günlük en az 3 saatim yolda geçecek zaman kaybı olacak. sınıf ortamı çok önemli bizim siniftada vardı öyle biri çok sinir olmuştum ona arasıra laf vururudum :1:

off kızlar ya her şey üstüste geliyor deliricem :52:
akşam kızı istedik geldik eve ne güzel herkes evine dağılsın dimi? ama yooookk olmaz. herkes bize gelcek, gecenin kritiği yapılcak :47:
allahım alan almış veren vermiş neyi konuşacaksın daha :37:
bi de sedef hadi bakalım sıra sizde, yakındır inş ee ne uzatıyosunuz daha fazla kaç yıl oldu sorularına boğulmak :ssz:
sanki zevkten bekliyoruz :41:
neyse ben akşam dediğim gibi bi şekilde pg nin 3. ünitesini bitirdim, 1 tane de test çözdüm.
bugün gene dismenoreden sancılarım başladı, bu sefer ilaç içip geçmesini beklemek yerine, direk acile gidip iğne oldum, sırf günüm gitmesin sancılarla kusmalarla diye. iğne de etki etmiyor artık, bıktım ya. Allahtan çarşamba günü hormon testi yaptırıcam, artık gerçekten testte bile bişey çıksın istiyorum, çıksın ki çözümü çaresi olsun. böyle umutsuzca her ay aynı eziyeti çekmekten bıktım.
haa bi de geçici takılan dişim düştü, şükür ki diş randevum da yarındı, neyse 1 günlük idare ediyorum
ama var ya adaçayını tavsiye eden arkadaşlarım boğazlarım hemencecik geçti, şükür onda sorun yok.
içim çürüdü yavv
bu akşam programımı yapıcam. yarın çok çalışmak istiyorummmm

slm kızlar :16:
belki alakasız bir konu olacak ama sizin de fikrinizi almak istedim
ben dershaneye gitmiyorum evde çalışıyorum, ailem dershaneye gitmem için ısrar ediyorlar benim de pek gönlüm yok geçen yıl gitmiştim bana zaman kaybı gibi gelmişti.şimdi evde hergün düzenli olmasada konulari aksatmadan calisabiliyorum.kafam karıştı gitmek gitmemek arasında kaldım kızlar sizin dusunceleriniz neler?

canım gitme. bence de vakit kaybı, dershane disipline sokmuyor. öyle rahatlar ki, aralık ayındayız hala soru bankalarımız gelmedi. ayrıca vakit kaybı kesinlikle, sonuçta orda da bi 6 saatin gidiyor, ama o 6 saatin hepsi ard arda çok da verimli olmuyor, hocası iyi olanı var kötü olanı var. mesela bizim cmt ilk bölüm hocalarımız var, inanılmaz kötüler. şükür ki matematiğim iyi, yoksa mat dersleri tam bir vakit kaybı, ard arda 3 saat falan koyuyolar ben açıyorum başka soru bankası ordan test çözüyorum matematikte. pazar eğitim derslerimiz var. onların hocası süper. bana çok şey katıyor ne yalan söliim şimdi. ama şöyle bi durum var, ben bu eğitim derslerini ilk defa görüyorum. kpsshayalinin dediği gibi bana biri anlatmasa benim için pekişmezdi, ve onların anlattıkları aklımda kalıyor, soruları kolayca çözmemi sağlıyor. fakat sen zaten geçen yıl dershaneye gitmişsin, bi temelin var. konuları da nerdeyse bitircekmişsin. ee o zaman zaten bir sürü vaktin kalıcak. o bir sürü vakitte dershaneye gitsen dershaneye ayak uydurmak için sil baştan ve kaplumbağa hızıyla devam etmek zorunda olcaksın. onun yerine evinde kalsan da hızlı tekrar ardından bol soru çözsen çok daha faydalı olur bence. yerinde olsam gitmezdim. ben 4. sınıfım hafta içi her gün dersim var, staj sunum rapor ödevler falan derken, haftasonu yorulup hep yatışa geçerim derse bakamam diye yazıldım dershaneye, en azından bi sisteme oturtur diye. ama onu bile sağlıyamadı. hatta bi ara bırakmayı düşündüm buraya da yazmıştım. şimdi sadece eğitim dersleri için devam ediyorum. mat ve türkçeye nerdeyse hiç girmiyorum. disiplin de insanın kendi içinde olan bişey, istersek onu da gayet sağlıyabiliriz. ki sen sağlamasan zaten şu an konuların bitim aşamasına yaklaşmış olamazdın :34:

Sedefim çook geçmiş olsun:25: İileş hemennnn:2:

Bende sana katılşıyrum kesinlikle hele de eğitimde tek kaynaktan konu çalışın ki aklınıza nerde ne olduğu gelsin zorlanmayın ben eğitimde tek kaynak ilerliyorum ki bi de elinde yediiklim varsa zaten başka kaynağa gerek yokki...

Bu arada alanla ilgili 7iklm video çekmleri yapmş uzaktan eğitim şeklinde verecekmiş. Zaten yediiklimin normal uzakten eğitimide harika bu kitap yazarları anlatıyoru turnuvalar falanda var kızlar bilginize

sağolasın shadowummm :16:
aynen, 7iklimi al, arkana bile bakma
bu videolar nette var mı? ücretsiz mi?

öyle daha akılda kalıcı olur canım :40: ben de öyle yaparım, işte dershane geç başlar diye düşünüyodum ben, meğer bi dahaki haftaya koymuşlar :1: neyse o da aradan çıkar bari, üstümde yük vallahi vatandaşlık :6:

Back