- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
ay sedef kusuruma bakma sana gecmiş olsun yazmamısım ben
cok cok gecmiş olsun iyi sonuclarını bekliyoruz canım
ay canım ne kusuru
bişey çıkmasından korkmuyorum da yeter ki çaresi olan bişey olsun, amin kuzucuğum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sedef kusuruma bakma sana gecmiş olsun yazmamısım ben
cok cok gecmiş olsun iyi sonuclarını bekliyoruz canım
bu arada kızlar ucuzkitapaldan kitaplarım eksiksiz geldi
hic sorun cıkarmadılar.
tavsiye ediyorum sizlere de
bulamadıgınız kitapları ordan bakabilirsiniz.
bazen kitapseçte bulunamayabiliyo, yazdım bi kenara bu siteyi de
cicilerin hayırlı olsun güle güle kirlet
sagol canım
kitapsecin yanına bir sitemiz daha eklendi.
bu sabah kalkıp cografya calısacaktım ama yine calısamadım.
kızlar cografyaya sizler nasıl calısıyorsunuz?
o kadar dağ vs nasıl ezberinizde tutuyorsunuz?
ben unutuyorum sürekli
tarih bile daha kolay geliyor sanki ya:26:
merhaba reptomim,
coğrafyayı sadece ezberlersen unutursun kesinlikle harita üzerinde çalışmak gerek diye düşünüyorum..
hem sıkılmazsın hemde görsellik akılda kalıcılığı arttırır..
bazen kitapseçte bulunamayabiliyo, yazdım bi kenara bu siteyi de
cicilerin hayırlı olsun güle güle kirlet
Canım bende uzman kariyerin soru bankası istiyordum kitapseçte yoktu maksimumkitap sitesinden buldum sipariş verdim . Yarın bekliyordum bugün geldiBende kapıda ödemeyle alıyorum bir sorun çıkmadı hızlı da geldi tavsiye ederim.Bende kitaplarıma; kirletecem sizi dedim. Annem; niye kirletiyorsun temiz kullansana dedi
günaydınlarrr kızlarım.cafeyi ben actım bugün
size en kırmızısından cay yaptım
Eki Görüntüle 569879
afiyet olsun diyor derse geciyorum
kolay gelsin hepimize
günaydınlarrr kızlarım.cafeyi ben actım bugün
size en kırmızısından cay yaptım
Eki Görüntüle 569879
afiyet olsun diyor derse geciyorum
kolay gelsin hepimize
ay kızlar daha yeni geldim eve çoookk yorgunum ayaklarım topuklulardan felç oldu
dershaneden kesin haber geldi, sınıfçılara alan sınavı kesin iptal olmuş. diğer branşlarınki de soruşturma aşamasındaymış, iptal olabilirmiş bilginize kızlar
çalışıyosan girmesen de olur tatlım hiç sorun değil, ben bazen sizleri görmeyince seviniyorum, oo iyi demek ki benim kızlar çalışıyo diyorum. ama sizsiz de olmaz tabii sonuçlarımda genel olarak bişey çıkmadı, özel msj atıcamKızlaar naber ya giremedim 2 gündür çalışıyorumda yaaaaaaa
bizde alan kesn dediler özllklede lise branşlarına Ama siz çalışın mutlaka kpss e onu düşünmeyin büyük çoğunluğu hala kpss dediler mantıklı geldi
Hayde ben bi slm vereym kızlara dedm kaçıyırm erkenciym maleseff
öptm hepiniziii
Sedefcm tahlil sonuçlarını bildr aklım kalmasın sonra:18:
staj yerim belli oldu yine karşıdaki anaokulu yalnız öğretmenim değişmiş inşallah sorunsuz geçer .Sabahtan beri başım ağrıyor ne geçmez baş ağrısıymış Matematikten çözemediğim testleri anlattı abla ,çok iyi anlıyorum ama niye soru çıkınca çözemiyorum Lisede matematiğim çok iyiydi ama yine test çözemezdim.Test çözmek için başka bir yetenek mi gerekiyor ne yapmam lazım kızlar
çalışıyosan girmesen de olur tatlım hiç sorun değil, ben bazen sizleri görmeyince seviniyorum, oo iyi demek ki benim kızlar çalışıyo diyorum. ama sizsiz de olmaz tabii sonuçlarımda genel olarak bişey çıkmadı, özel msj atıcam
hadi hayırlısı olsun canım türk kahvesi iç baş ağrısına birebir. matematikten bol soru çöz ve sayılarla oynamaktan korkma çözümü bulmak için çeşitli yollar dene. böyle böyle soruların hepsiciğini çözecek kıvama gelirsin.
kızlar nasıl sinirliyim
bugün 5.20 de dersim bitiyodu, ondan sonra neymiş staj hocası toplantı yapcakmış, bugüne kadar hiçbir şeyimizle ilgilenmedi, aklı sıra ilgili hoca tavırlarında. neyse bizim dersimizi hoca erken kesti 4.30 gibi bitti. biz de staj hocasının yanına gittik toplantı yapıcaktık diye. inanır mısınız kızlar odasında oturup çay içiyo hiçbir işi yok ve bize dedi ki benim bugün dersim yoktu sırf sizin için okula geldim, şimdi de siz beni bekleyin 5.30 a kadar dedi. çünkü dün toplantı saati için 5.30 diye konuşmuştuk. ve o odasının içinde biz kapı dışında tam 1 saat adamın keyfini bekledik.
zaten acelem vardı bugün 7 de etütüm vardı ama bu akşam eve bohça görmeye gelicekler diye de kısır yapmam lazımdı. apar topar eve geldim. baktım zaten saat olmuş 6.15 bu saatten sonra etüte gitmiyeyim yetiştiremem diye düşündüm ve başladım kısırı yapmaya. yaptım ettim. kiiiiiiiiiii 5 dk önce misafirler aradı, gelemiceklermiş, başka yere söz vermişler şimdi biz de annişkomla sinir olduk koyduk çayı kendimiz yaptık kendimiz yicez ayy keşke sizlerle aynı ilde olsaydık bana gelirdiniz
biraz dinlenme arası ardından gelişimden soru çözücem ve tarihten hakan hocayı dinliyeyim de gidemediğim etütü telafi edeyim