• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bu arada kızlar ucuzkitapaldan kitaplarım eksiksiz geldi
hic sorun cıkarmadılar.
tavsiye ediyorum sizlere de
bulamadıgınız kitapları ordan bakabilirsiniz.

bu arada kızlar ucuzkitapaldan kitaplarım eksiksiz geldi
hic sorun cıkarmadılar.
tavsiye ediyorum sizlere de
bulamadıgınız kitapları ordan bakabilirsiniz.

bazen kitapseçte bulunamayabiliyo, yazdım bi kenara bu siteyi de :34:
cicilerin hayırlı olsun :21: güle güle kirlet :1:

sagol canım:32:
kitapsecin yanına bir sitemiz daha eklendi.

iyi oldu, ben kredi kartı kullanmıyorum, kapıda ödeme yapan site de pek yok. gönül rahatlığıyla alırım bu 2 sinden artık. ama önce elimdekileri bitirmem lazım :52:
ben coğrafya testlerime gömülmeye gidiyorum :10: hadi bakiim sen de zorlueokuldaki nihan hocayı izle :4:

bu sabah kalkıp cografya calısacaktım ama yine calısamadım.:50:
kızlar cografyaya sizler nasıl calısıyorsunuz?
o kadar dağ vs nasıl ezberinizde tutuyorsunuz?

ben unutuyorum sürekli
tarih bile daha kolay geliyor sanki ya:26:

merhaba reptomim,
coğrafyayı sadece ezberlersen unutursun kesinlikle harita üzerinde çalışmak gerek diye düşünüyorum..
hem sıkılmazsın hemde görsellik akılda kalıcılığı arttırır..

merhaba reptomim,
coğrafyayı sadece ezberlersen unutursun kesinlikle harita üzerinde çalışmak gerek diye düşünüyorum..
hem sıkılmazsın hemde görsellik akılda kalıcılığı arttırır..

teskkur ederim.:7:
onu da denedım ama sanırım derslerın fazlalıgından mıdır nedir
oturmuyor bir şeyler 3 gun sonra cografyaya geri döndügüm zaman sanki bastan calısmam gerek gibi his uyanıyor ben de

bazen kitapseçte bulunamayabiliyo, yazdım bi kenara bu siteyi de :34:
cicilerin hayırlı olsun :21: güle güle kirlet :1:

Canım bende uzman kariyerin soru bankası istiyordum kitapseçte yoktu maksimumkitap sitesinden buldum sipariş verdim . Yarın bekliyordum bugün geldi:16:Bende kapıda ödemeyle alıyorum bir sorun çıkmadı hızlı da geldi tavsiye ederim.Bende kitaplarıma; kirletecem sizi dedim. Annem; niye kirletiyorsun temiz kullansana dedi:37:

Canım bende uzman kariyerin soru bankası istiyordum kitapseçte yoktu maksimumkitap sitesinden buldum sipariş verdim . Yarın bekliyordum bugün geldi:16:Bende kapıda ödemeyle alıyorum bir sorun çıkmadı hızlı da geldi tavsiye ederim.Bende kitaplarıma; kirletecem sizi dedim. Annem; niye kirletiyorsun temiz kullansana dedi:37:

hahah :9: ay ne çok güldüm annene ya :9:
tamam canım bu siteyi de not ettim. daha soru bankaları alıcaz çünkü ilerde :31:
ben de staj raporlarını sevdiceğe yaptırdım, inş hoca çakmaz :18: napiim çok yorgundum :1:
bu akşam pek verimli olmadı, kuzey güneye daldım. sonrası yalan oldu :ssz:
yarın stajım var, öğleden sonra test sonuçlarımı alıcam. ordan okula ordan da dershaneye :37:
artık yarın gece yarısı görüşürüz canlarım :ssz:

günaydınlarrr kızlarım:54:.cafeyi ben actım bugün:8:
size en kırmızısından cay yaptım

Eki Görüntüle 569879

afiyet olsun diyor derse geciyorum
kolay gelsin hepimize:10:

ay kızlar daha yeni geldim eve çoookk yorgunum ayaklarım topuklulardan felç oldu
dershaneden kesin haber geldi, sınıfçılara alan sınavı kesin iptal olmuş. diğer branşlarınki de soruşturma aşamasındaymış, iptal olabilirmiş bilginize kızlar

ay kızlar daha yeni geldim eve çoookk yorgunum ayaklarım topuklulardan felç oldu
dershaneden kesin haber geldi, sınıfçılara alan sınavı kesin iptal olmuş. diğer branşlarınki de soruşturma aşamasındaymış, iptal olabilirmiş bilginize kızlar

sedefim kücük bir umutta olsa benı mutlu ettin Allahta seni mutlu etsin :16:

Kızlaar naber ya giremedim 2 gündür çalışıyorumda:41: yaaaaaaa:21:

bizde alan kesn dediler özllklede lise branşlarına:( Ama siz çalışın mutlaka kpss e onu düşünmeyin büyük çoğunluğu hala kpss dediler mantıklı geldi

Hayde ben bi slm vereym kızlara dedm kaçıyırm erkenciym maleseff

öptm hepiniziii

Sedefcm tahlil sonuçlarını bildr aklım kalmasın sonra:18:

staj yerim belli oldu:1: yine karşıdaki anaokulu yalnız öğretmenim değişmiş inşallah sorunsuz geçer .Sabahtan beri başım ağrıyor ne geçmez baş ağrısıymış :47: Matematikten çözemediğim testleri anlattı abla ,çok iyi anlıyorum ama niye soru çıkınca çözemiyorum:5: Lisede matematiğim çok iyiydi ama yine test çözemezdim.Test çözmek için başka bir yetenek mi gerekiyor :43:ne yapmam lazım kızlar

Kızlaar naber ya giremedim 2 gündür çalışıyorumda:41: yaaaaaaa:21:

bizde alan kesn dediler özllklede lise branşlarına:( Ama siz çalışın mutlaka kpss e onu düşünmeyin büyük çoğunluğu hala kpss dediler mantıklı geldi

Hayde ben bi slm vereym kızlara dedm kaçıyırm erkenciym maleseff

öptm hepiniziii

Sedefcm tahlil sonuçlarını bildr aklım kalmasın sonra:18:
çalışıyosan girmesen de olur tatlım hiç sorun değil, ben bazen sizleri görmeyince seviniyorum, oo iyi demek ki benim kızlar çalışıyo diyorum. ama sizsiz de olmaz tabii :34: sonuçlarımda genel olarak bişey çıkmadı, özel msj atıcam :34:

staj yerim belli oldu:1: yine karşıdaki anaokulu yalnız öğretmenim değişmiş inşallah sorunsuz geçer .Sabahtan beri başım ağrıyor ne geçmez baş ağrısıymış :47: Matematikten çözemediğim testleri anlattı abla ,çok iyi anlıyorum ama niye soru çıkınca çözemiyorum:5: Lisede matematiğim çok iyiydi ama yine test çözemezdim.Test çözmek için başka bir yetenek mi gerekiyor :43:ne yapmam lazım kızlar

hadi hayırlısı olsun canım :54: türk kahvesi iç baş ağrısına birebir. matematikten bol soru çöz ve sayılarla oynamaktan korkma çözümü bulmak için çeşitli yollar dene. böyle böyle soruların hepsiciğini çözecek kıvama gelirsin. :8:

kızlar nasıl sinirliyim :47:
bugün 5.20 de dersim bitiyodu, ondan sonra neymiş staj hocası toplantı yapcakmış, bugüne kadar hiçbir şeyimizle ilgilenmedi, aklı sıra ilgili hoca tavırlarında. neyse bizim dersimizi hoca erken kesti 4.30 gibi bitti. biz de staj hocasının yanına gittik toplantı yapıcaktık diye. inanır mısınız kızlar odasında oturup çay içiyo hiçbir işi yok ve bize dedi ki benim bugün dersim yoktu sırf sizin için okula geldim, şimdi de siz beni bekleyin 5.30 a kadar dedi. çünkü dün toplantı saati için 5.30 diye konuşmuştuk. ve o odasının içinde biz kapı dışında tam 1 saat adamın keyfini bekledik. :ssz:
zaten acelem vardı bugün 7 de etütüm vardı ama bu akşam eve bohça görmeye gelicekler diye de kısır yapmam lazımdı. apar topar eve geldim. baktım zaten saat olmuş 6.15 bu saatten sonra etüte gitmiyeyim yetiştiremem diye düşündüm ve başladım kısırı yapmaya. yaptım ettim. kiiiiiiiiiii 5 dk önce misafirler aradı, gelemiceklermiş, başka yere söz vermişler :53: şimdi biz de annişkomla sinir olduk koyduk çayı kendimiz yaptık kendimiz yicez :27: ayy keşke sizlerle aynı ilde olsaydık bana gelirdiniz :10:
biraz dinlenme arası ardından gelişimden soru çözücem ve tarihten hakan hocayı dinliyeyim de gidemediğim etütü telafi edeyim :ssz:

çalışıyosan girmesen de olur tatlım hiç sorun değil, ben bazen sizleri görmeyince seviniyorum, oo iyi demek ki benim kızlar çalışıyo diyorum. ama sizsiz de olmaz tabii :34: sonuçlarımda genel olarak bişey çıkmadı, özel msj atıcam :34:

hadi hayırlısı olsun canım :54: türk kahvesi iç baş ağrısına birebir. matematikten bol soru çöz ve sayılarla oynamaktan korkma çözümü bulmak için çeşitli yollar dene. böyle böyle soruların hepsiciğini çözecek kıvama gelirsin. :8:

kızlar nasıl sinirliyim :47:
bugün 5.20 de dersim bitiyodu, ondan sonra neymiş staj hocası toplantı yapcakmış, bugüne kadar hiçbir şeyimizle ilgilenmedi, aklı sıra ilgili hoca tavırlarında. neyse bizim dersimizi hoca erken kesti 4.30 gibi bitti. biz de staj hocasının yanına gittik toplantı yapıcaktık diye. inanır mısınız kızlar odasında oturup çay içiyo hiçbir işi yok ve bize dedi ki benim bugün dersim yoktu sırf sizin için okula geldim, şimdi de siz beni bekleyin 5.30 a kadar dedi. çünkü dün toplantı saati için 5.30 diye konuşmuştuk. ve o odasının içinde biz kapı dışında tam 1 saat adamın keyfini bekledik. :ssz:
zaten acelem vardı bugün 7 de etütüm vardı ama bu akşam eve bohça görmeye gelicekler diye de kısır yapmam lazımdı. apar topar eve geldim. baktım zaten saat olmuş 6.15 bu saatten sonra etüte gitmiyeyim yetiştiremem diye düşündüm ve başladım kısırı yapmaya. yaptım ettim. kiiiiiiiiiii 5 dk önce misafirler aradı, gelemiceklermiş, başka yere söz vermişler :53: şimdi biz de annişkomla sinir olduk koyduk çayı kendimiz yaptık kendimiz yicez :27: ayy keşke sizlerle aynı ilde olsaydık bana gelirdiniz :10:
biraz dinlenme arası ardından gelişimden soru çözücem ve tarihten hakan hocayı dinliyeyim de gidemediğim etütü telafi edeyim :ssz:

Cnm benim yaaa olsun o kısır senin yorgunluğunu almıştır. Üni hocalarını hiiç olsum olası anlamamışımdır anlamakta istemiyorum kendilerinden başka kimseyi düşünmez onlar boşver cnm bu yıl sinirlenmemeyi öğreneceğiz hiçbirşeyin zamanımızdan çalmasına izin vermeyeceğiz unutma zaman alehimize işliyor:)

Hadi bakalım bende başlayacağım akşam bugün durmak yok deli gibi çalışacağız tatlım akşam. Ben nedense pek bi huzursuzum anlam veremediğim bir duygu içindeyim off geçsin bu sıkıntıı onu bekliyorum. Belki derse başlarsam geçer dişyorum şimdi moladayım bende yarım saate başlarım .

Tarihde nerdesin cnm?

Back