Kızlar mrb yaa inanmıyorum bunlar ne yapmaya çalışıyor alan geldi üni bilgilerini nerden hatırlayacağız biz sanki az ders vardı da... Bide şu dönüyor ortalıklarda sözlü sınav olacakmış falan die yani Ank.da sözlü mülakata alınıp ders anlatacakmışız böyle bir saçmalık olabilir mi ben iyi bir öğretmenim diyelim ama bu sözlü sınavda neyin nesi? Adamlarını almak için yazı kalır ama söz uçar gibi bi teknik mi? Umarım doğru değildir
Kızlar mrb yaa inanmıyorum bunlar ne yapmaya çalışıyor alan geldi üni bilgilerini nerden hatırlayacağız biz sanki az ders vardı da... Bide şu dönüyor ortalıklarda sözlü sınav olacakmış falan die yani Ank.da sözlü mülakata alınıp ders anlatacakmışız böyle bir saçmalık olabilir mi ben iyi bir öğretmenim diyelim ama bu sözlü sınavda neyin nesi? Adamlarını almak için yazı kalır ama söz uçar gibi bi teknik mi? Umarım doğru değildir
kızlar yarın tarih ve coğrafya soru bankaları almayı düşünüyorum neler tavsiye edersiniz?yediiklimin modüler soru bankaları çözümlü incelemeiştim onu alabilirim data tarihi önerir misiniz?elimde yargı,lider,fem,uzman kariyer,yediiklim var bunun dışında tarihten ve coğrafydan kendimi ilerletmem lazım çünkü oldukça kötüyüm ama kolay kolay sorularda olmasın mesela uzman kariyeri pek beğenmedim hiçbir şey bilmeseniz bile şıklardan giderek öncüllü sorularda dahi eleme usuluyle doğru cevabı %70 bulursunuz ama soru sorudur deyip çözüyorum, bekliyorum cevaplarınızı herkese iyi çalışmalar
canım sakın alma ordan. ben de öyle bi hata yapmıştım en son. kitapseçte yoktu, ama ucuzkitapseçte vardı. bende attım sepete aldım. 2 gün falan bekledim gelmedi. sonra aradılar, sipariş ettikleriniz stokta yok dediler. hem boşuna beklemiş oldum, hem alamadım. bence o siteyi güncellemiyolar diğeri gibi. bi de ucuzkitapseçte kargo 75 tl ve üzeri ücretsiz yazıyo, kitapseçte 90 tl ve üzeri ücretsiz diyo. ben de ona göre 75 tl yi geçmiştim. adam iddalaşmıştı benle telefonda, hayır 90 tl üzeri kargo ücretsiz falan demiştikızlar kıtapsecte biten kıtaplar ucuzkıtapal da var oradan alısveriş yaptınız mı hic?
kapıda odeme de varmıs
Evet kızlaar haklısın bencede okadarı abartı ben bu durumda herşeye inanacak gibiyim...
Bende coğrafya ve öğrenme çalışacağım sedefcim öğrenme 2. üniteye geceğim hadi bakalım inş. güzel çalışırım
Genel yetenekte tarih öğretenle yargı kozmik oda sorularını çok övüyorular arkadaşlar inceleyin derim:)
sedefim peki kitap agırlıgı kadar ayrca mı para ödeyecegiz? kargo icin?
reptomimim yalnız sen ucuzkitapal ı sormuşsun, ben ucuzkitapseç i sandım, beynim durdu gripten
neyse ucuzkitapseçten alcak arkadaşlara da tavsiye olmuş olur
ucuzkitapal ı hiç bilmiyorum canım
hmm tamam canım.
ya bu kargo parası olayını anlamadım ama
kargo bedeli+4tl kapıda ödeme icin diyor.
peki kargo bedeli ne kadar oluyor anlamadım ki
yani canım kargo bedeli 6 tl + kapıda ödeme 4 tl, toplamda 10 tl vericeksin canım
tamam canım .
ya ucuzkitapalda kargo ücreti icin bir şey dememişler.(4tl dısında)
o yuzden merak ettim diger siteler gibi yazmayınca
Kargo Takip
canım şurda şipariş detayında kargo 5 tl yazıyor, kargo 5 tl miş canım yani toplam 9 tl verceksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?