2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kpss a dan giricem bende. bende varımm.. soru sormak isteyenler sorabilir... yargıdan basladım bende. gy ve gk .
kolay gelsin tatlım

anladım canım cok tesekkur ederim
parası sorun degıl de güvenilirdir ınsallah ya
:26:

olmadı zaten kapıda ödeme yapıcağın için sorun olmaz canım, inş güvenilirdir.

kızlar dataya tarihte hem sorular olarak yanlış hem cevap anahtarı yanlış demişler, uzman kariyer tarih öğreten soru bankasına süper demişler birde iremin soru bankasını çok övmüşler bende bu ikisini almayı düşünüyorum
coğrafyadan ne olabilir peki?çözümlü soru bankası olursa daha iyi olur ama olmasada farketmez

Son düzenleme:

Cnm irem tarih fena diil ama biraz aşırı ayrıntı. Uzman öğreten bende daha iyi...

Coğrafyadan bende kaynak arıyorum acaba uzman öğreten coğrfyadamı alsak?

bilmiyorumki canım ya aslında çokta soru bankası almasam mı acaba konular bitince deneme alırım öyle daha iyi sanki ama insan almak istiyorda vallah kitaplar dağ gibi oldu onları görüncede gözüm korkuyor bitmezlerse ya diye öss döneminde kalmıştı hep kpssde öyle olmasını istemiyorum tüm kitapları çözüp atmak istiyorum, çok kitap alıncada işte çözemezsem ya çünkü konu eksiğim çok fazla benim ve konu çalışmak zaman alıyor soru çözmeye kafa kalmıyor tarihten iremi değilde uzmanı öneriyorsun yani sen canım tarihten bir onu alayım o zaman
kızlar ya tekrar olarak nasıl gidiyorsunuz?şimdi ben dersaneyle birlikte gidiyorum ve konular daha az o nedenle açıyorum çözüyorum hemen 2 -3 test sonra bitiyor ama ilerleyince 1 2 ay sonra bu kez konular artmış olucak ilk baştaki konulara hem zaman ayırmak hem soru sayısı olarak yani nasıl bir plan olmalı?ve tabikide eğitim derslerinde napıyorsunuz dersanede öğrenme ve öyt biticek p.tesi günü sonraki hafta başka iki ders başlıcak ben bu eğitim derslerini nasıl yapmalıyımki hem unutmayım hemde yeni eğitim derslerini aksatmayım?bu zamanlar süper ama işte haftalar ilerledikçe üst üste binmeye başlıcak engin fikirlerini paylaşın

canlarım coğrafyadan da uzmanın öğreten soru bankasını öneririm.
kpsshayali bunu ben de düşündüm, tekrar şart şimdilik haftanın 1 gününü tekrara ayırdım. ama dediğin gibi konular üstüste bindikçe tekrara 1 gün yetmicek. ayın 5 gününü sadece o zamana kadar işlediğimiz konuların tekrarı ve sorularının çözümüne mi ayırsak acaba :26:

kızlar bugünüm raporu
öğrenme psikolojisi 2.ünite bitti 100 soru çözüldü
ölçme istatistikler bitti
vizelerden sonra daha hala toparlamış değilim. şu 3 haftayı iyi değerlendirmek istiyorum, ondan sonra da finaller var çünkü
yarın akşam abime kız istemeye gidicez. neyse ki 1 saat sürücekmiş. eve gelince program geliştirmenin 3.konusunu çalışıp konu testlerini çözücem.
pzt nin de planını yaptım. Allahtan pzt okulum yok. pzt kendime program yapıcam. saatsiz, günsüz, sadece ilk sayfadaki gibi konuları kutucuklara yazıcam. bi kutuya ne yazdıysam o gün o kutudakileri bitiricem.
bunun dışında pzt, murattan biriktirdiğim yaprak testleri temizlicem, bi de 7iklimdeki testler birikti, kitapta da maşallah bi konudan bir sürü test var. onları da yetiştirmeye çalışıcam
kızlar şu anda konu çalışırken 1 modüler soru bankası 1 yaprak test yetiyo da artıyo bile. daha sonra birikince insan huzursuz oluyo
test çözmek için çok vaktimiz olucak, soru bankaları için acele etmeyelim. elimizdekiler tamamen bitsin. çalıştığımız konular otursun, ondan sonra çeşit çeşit alıp full soru çözeriz.
ocağın yarısında yarı tatile giriyorum.
sizce marta kadar konularımız biter mi kızlar? eğer biterse mart çok iyi bence

İNANÇ GÖRÜNMEYENE İNANMAKTIR, İNANIRSANIZ BAŞKALARININ GÖREMEDİKLERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ.

alıntıdır..​

sedefim önce şunu söyleyim de siparişi verdim.
gayet güzel ilgilendiler. tabi kitaplar gelene kadar bir şey diyemem. güvenilir diye duydum orası icin.

yedııklımın gk gy ve egıtım soru bankası setini aldım sonra denemeler ve şu x yayıncılgın tarıh defteri yoktu ben de onu aldım.

ben konularımı ocaga kadar bitirmeyi planlıyorum tabi planım işlerse.
ama zaten 90 alanlar nisana kadar mutlaka bitsin diyor.
konular biter de önemli olan verim
bir de alanı acıklasalardı planı ona göre yönlendirirdik

Sedefcim bencede çook haklısın soru banklalarını sonrayada bırakabiliriz. Biz şimdi elimizdekileri fyl bitirmeye bakalım.

Bence mart iyi ama önemli olan sindire sindire gitmek cnm nisanda konularım bitsin sağlam bitsin diyorum ben anlayarak gideyim nisanda bitireyim yani.

Zaten nisanın başında biterse 3ay zamanımız oluyor sadece deneme soru ve takrar için muhteşem bi süre öyle düşün

kızlar bütün kaynakları aynı anda çözmeye çalışmayın ben geçen yıl böyle bir hata yaptım ne kadar yayın varsa hepsinin kitabını almıştım ve hepsini aynı anda bitirmeye çalıştım.fazla soru biriktiği için bende stres yaratti.iki kaynağı bitirmeden diğerine başlamayın derim konular bitince tekrar yaparken fazlaca soru çözme fırsatı oluyor ve elinizdeki diğer kitapları o zaman rahat rahat bitirebilirsiniz.birde kızlar çözmeyeceğiniz kitaplar gözünüzun önünde olmasın söyleyeceklerim bu kadar ii çalışmalar canlarim

Son düzenleme:

Çook tşk ederim cnm önerin için peki şimdi ben bi konuyu bitiyorum yaprak test+soru bankası yapıyorum yeter değil mi?

hm öyle diyorsunuz aslıda haklısınız şekerler ya en güzeli temizleyip öyle ilerlemek kitapları öyle almak yani ve tekrar şart kızlar ama nasıl yapmalı ben tam onu oturtamadım

hm öyle diyorsunuz aslıda haklısınız şekerler ya en güzeli temizleyip öyle ilerlemek kitapları öyle almak yani ve tekrar şart kızlar ama nasıl yapmalı ben tam onu oturtamadım

canim ben tekrarı şu şekilde yapıyorum; her hafta pazar günleri sadece o hafta çalıştığım konuları tekrar ediyorum, iki haftaya bir de cumartesi pazar baştan itibaren tekrar yapıyorum. benim için gayet iyi oluyor.

Evet arkadaşlar fazla kitptan ilerlemeylim mesela bi konu bitti 4kitptan gitmeye kalkarsak son konulara vakit kalmaz iyice sona doğru panik oluruz ama konu ve 2kaynaktan ilerlersek konularımızı bitirmenin rahatlığıyla sürekli soru yaparız. Çalıştığımız bir konunun hatırlanması max1 tekrar 1 testtir ama hiç bilmediğüin bir ünite senin 1gününü alabilir. Tşkk tubacm

kpss hayali canım kendine belirli gun ayır ve ona göre tekrarını o gün gelince yap ben mesela 2 haftada bir yapmayı dusunuyorum.
su an konular az oldugu icin her dersin basında bir kez okuyorum ama lerledikce 2 haftada bir yapacagım.

merhaba kızlarsorumu cevaplamıssınız cok teşekkürler

nette dolaşırken sanal akademinin sitesine baktım, 2012 yılının
ders videoları var dershanede işlenmiş hoca küçük bir alanda diğer uzaktan eğitim
derslerinde olduğu gibi yan tarafta da slaytı var
eğitim bilimleri ve gy gk bütün dersleride sınırsız bir şekilde izleyebiliyoruz
şimdi fiyatına geliyorum 20tl sizce yararı olur mu?? hani fiyatının düşük olması çok garibime gitti
önceden sanal akademinin dersini izleyeniniz vs. varsa bilgilerini paylaşsa çok makbule geçer

bende konuları fasikülden tekrar ediyorum senin dediğin aklıma yattı aslında 1 modüler soru bankası+yaprak test şeklinde ilerlemek daha sağlıklı olacak
vatandaşlık nasıl gidiyor? ona bir yöntem uydurabildin mi??? ben vatandaşlıktan kaplumbağa hızında ilerliyorum resmen
tatili iyi değerlendir canım geçen sene son dönemde hocalarımız yapmadıklarını bırakmamışlardı boş bi günüm bile yoktu sürekli dillerinde bırakırım bırakırım
en azından kpss derslerinde ne kadar ilerlersen okul derslerinde de o kadar kafan rahat olur stres yapmazsın
tekrarlarla mart süper bisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…