• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

valla hiç şaşırmıyorum artık bu durumlara.. sınava 2 ay kala bile söyleyebilirler :19:
össde de böyle yapmışlardı, 2. döneme kadar psikoloji çalışmıştım. edb sosyalde psikoloji de soruyolardı, sonra psikolojiyi çıkarıp dünya coğrafyası koymuşlardı. :37:
aferin su09 cum maşallah :nazar:
bu arada bazı sorularım olucak
lenslerin numaralı mı?
numaralıların renklisi var mı?
aylık kullanım süreleri var mı? mesela 3 aylık, 6 aylık vs. gibi
fiyatları ortalama ne kadar?
batma, yanma, kayma vs. sorunları oluyo mu?
lensin varken göz makyajı yapsan zararı oluyo mu?
gece yatarken çıkarıyo musun?
bi de dr önerisiyle alıyosun dimi?
biraz fazla oldu ama bu konuda çok cahilim, hiç kullanmadım, beni aydınlatırsan çok sevinirim :17:

tarih ilk üniteden 45 soru çözdüm :31:
Yazım kuralları da bitti.:1: cevap veriyorum : evet numaralı 3.50 benimki renkli değil ama renklileri vardır.Evet süreleri var benimki 3 aylık ama ben daha fazla kullandım 70tl ye almıştık canım.Bende sorun olmadı hiç kaşıyınca bir kere arka tarafa kaçtı:1: kolaylıkla aldım ama korkulacak bir şey yok yani.Önce lensi takıp sonra makyaj yapacaksın canım, gece yatarken çıkartmıyorum rahatsız da etmiyor.Artık ben çooook sıkılmıştım gözlükten ben doktora gittim lens kullanacağım diye doktor baktı numarasını yazdı :9:

valla ya o zaman geldiyse kitaplarını falan çıkarsınlar, ona göre çalışalım. ama dediğin gibi ellerimizdekiler bitmedi ve onlara çalışmaya devam.
ben daha ilk konulardayım, vizeler beni mahvetmiş, her şeyi unutmuşum. ama hızlı gitmeyi de içime sindiremiyorum şu konu çalışma sürecinde. :40:
shadowum uyumasam çalışmalarım boşa giderdi, yarın sabah da dişçiye gidicem. gelince biraz uyur öyle başlarım derse, çok şükür ağrım yok :nazar:

Evet cnm en doğrusunu yapmışsın. Çoook geçmiş olsun bu arada cnm ağrın olmaması en güzel tarafı ama neden 2. kez çağırıyorlar ki bu da yeni moda oldu gitme değil de birsürü zamanını alıyor yani ondan diyorum. Neyse git gel bi uyu sonra çalışırsın.

Bencede illa ilerden gitmene gerek yok bencede önemli olan kitap bitirmek değil ki hem anlayarak ilerlemek yoksa 1 kitap otr başında 1 gündede biter ondan sen en doğrusunu yapıorsun bende:16:

kızcelerim şu alan sınavına benim kadar takan var mıdır bilemiyorum ama
diyecegim o ki gercekten tam kesinleşene kadar moral bozmayalım hatta kesinleşse de moral bozmayalım.:31:
çünkü değil alan sınavı üstüne bir kaç tane sınav daha getirseler yine de calısmak zorunda degil miyiz ?:ssz:
okuduğumuz 4 yılın göstergesi kpss değil mi?

her türlü çalısmak zorundayız.:34:
bu yüzden hiç kasmadan sinirlerimize zarar vermeden oluruna bırakıp önümüze bakalım.
çalışmak zorundayız:31::31:

Yazım kuralları da bitti.:1: cevap veriyorum : evet numaralı 3.50 benimki renkli değil ama renklileri vardır.Evet süreleri var benimki 3 aylık ama ben daha fazla kullandım 70tl ye almıştık canım.Bende sorun olmadı hiç kaşıyınca bir kere arka tarafa kaçtı:1: kolaylıkla aldım ama korkulacak bir şey yok yani.Önce lensi takıp sonra makyaj yapacaksın canım, gece yatarken çıkartmıyorum rahatsız da etmiyor.Artık ben çooook sıkılmıştım gözlükten ben doktora gittim lens kullanacağım diye doktor baktı numarasını yazdı :9:
canım çooookk sağol, hepsiciğine cevap vermişsin. ben de o zaman yakın bi zamanda yine dr nin yolunu tutayım. adam bıktı artık benden :27: bi kez lazer için gittim olmaz dedi, 2. ye bu gözlük camlarını kontrol ettirdim, bunda lensle son noktayı koyarız artık :31:
Evet cnm en doğrusunu yapmışsın. Çoook geçmiş olsun bu arada cnm ağrın olmaması en güzel tarafı ama neden 2. kez çağırıyorlar ki bu da yeni moda oldu gitme değil de birsürü zamanını alıyor yani ondan diyorum. Neyse git gel bi uyu sonra çalışırsın.

Bencede illa ilerden gitmene gerek yok bencede önemli olan kitap bitirmek değil ki hem anlayarak ilerlemek yoksa 1 kitap otr başında 1 gündede biter ondan sen en doğrusunu yapıorsun bende:16:
dimi kuzucum :31: sağolasın :16:
yok yok çok iyi bi dr buldum, inanılmaz hızlı, 3 kere çağırmasının sebebi şu, benim dolgum düşmüştü, bu dolgunun düştüğü dişimin arkasındaki diş de daha önceden çekilmişti, o da ikisine bağlantılı sabit diş yapalım oraya dedi, bugün ölçtü biçti kesti falan, yarın geçici takıcak, haftaya da sabiti takıcak. çok şükür çok memnunum bu dr den. daha önce dediğin gibi bi dr ye denk geldim. inanır mısın 3 yıl oyaladı beni, sürekli çağırıyodu, tek 2 dişim dolguluktu ve o 2 dişimle durmadan oynuyordu, bi de iyi niyetli birine benziyodu, saf ben anlıyamadım onu. 3 yıl anlıyamadım yani. :53: sonra ben bu dr ye gittim siz devam ettirin 3 yıldır bıktım usandım dedim. bu dr diğerinin 3 yılda yapamadığını 3 dk da yaptı. bi dolgu sadece, seni oyalamış dedi. valla artık her dr ye de güvenilmiyor. :19: ama bu son gittiğime şükürler olsun ki beni eziyetten kurtardı :31:
kızcelerim şu alan sınavına benim kadar takan var mıdır bilemiyorum ama
diyecegim o ki gercekten tam kesinleşene kadar moral bozmayalım hatta kesinleşse de moral bozmayalım.:31:
çünkü değil alan sınavı üstüne bir kaç tane sınav daha getirseler yine de calısmak zorunda degil miyiz ?:ssz:
okuduğumuz 4 yılın göstergesi kpss değil mi?

her türlü çalısmak zorundayız.:34:
bu yüzden hiç kasmadan sinirlerimize zarar vermeden oluruna bırakıp önümüze bakalım.
çalışmak zorundayız:31::31:

heh şöyle olalım ya arkadaşlar onların istediği de ne kadar kişiyi strese soksak da vazgeçirsek bezdirsek kpssden vs. ama biz inatla çalışıcaz işte başarıcaz bunu :47:
ben tarihten sonra başka bişey çalışamadım. abimin sözü olcak, bohça işlerine falan daldık annemle :27:
yarına artık :6:

günaydın kızçeler :2:
dişçiden geldim, boğazlarım ağrıyo :2:
inş grip olmam :50:
siz nasılsınız bakalım :6:

günaydın kızçeler :2:
dişçiden geldim, boğazlarım ağrıyo :2:
inş grip olmam :50:
siz nasılsınız bakalım :6:

geçmiş olsun canım geçen hafta benimde boğazlarım, başım ağrıyordu çok üşüyordum.Hap içmem ben adaçayı ıhlamur içtim hep hasta olmanın sırası mı ders çalışacağım ben diye :68: ders çalışmayı bırakmadım çok şükür iyide oldum.Grip öldürmüyor ama süründürüyor canım sende dikkatli ol dişinden dolayı sıcak bir şey içemezsen ilaç al ilerlemesin.:29:Havalar kötü kızlar dikkatli olun kendinize iyi bakın...

geçmiş olsun canım geçen hafta benimde boğazlarım, başım ağrıyordu çok üşüyordum.Hap içmem ben adaçayı ıhlamur içtim hep hasta olmanın sırası mı ders çalışacağım ben diye :68: ders çalışmayı bırakmadım çok şükür iyide oldum.Grip öldürmüyor ama süründürüyor canım sende dikkatli ol dişinden dolayı sıcak bir şey içemezsen ilaç al ilerlemesin.:29:Havalar kötü kızlar dikkatli olun kendinize iyi bakın...

sağolasın canım :16: ben de daha başındayken tedbiri alayım, ilaç içmem artık geçen ay zehirlendim haplardan, midem çok hassas. bitki çayları almıştım ben de. özellikle ayvalı ıhlamura bayılıyorum. ondan yapıcam şimdi. dr bi kaç saat sert bişey yeme dedi, içecek için bişey söylemedi, içsem bişey olmaz herhalde. zaten dolguyu dün yapmıştı, bugün sadece geçici dişi taktı.
hakikaten havalar burda da çok soğuk, bu kış çok dikkat etmeliyiz kendimize. kızlar şalsız beresiz çıkmak yok

öğrenme psi. ilk konusundan 100 soru çözdüm. şimdi ıhlamur içip uyuycam biraz.
sonra biraz ölçmeye bakarım. pgden de 2. üniteyi çalışsam tam süper olur
akşama kuzey güney var onu izlicem. o zamana kadar ne çalışırsam kar :1:

kızlar yeni uyandım, birazdan çalışmaya başlıcam :8:
bu arada bizim macaronumuz vardı, o nerelerde biliyo musunuz, bi de türkmengelinimiz yoklar :26:

yaaaa tam aradığım gibi süper bir konu buuuuuuu çok heyecanlandım benide alın aranıza konuları bitirenlerin listesine baktımda resmen fişekledi beni muhteşem yaaaa
bende 2012 mezunuyum Bilgisayar ve Kontrol öğretmenliği
çalışmaya başlamak için geç kaldım ama ne yapalım zamanımda az nisan ortası gibi doğum yapacağım kısmetse o zamana kadar bitirmiş olmam lazım çalışmaları
bende tarihin ilk konusu olan islamiyetten önceki türk tarihini bitirdim eklermisiniz benide alırmısınız aranıza?

Son düzenleme:
yaaaa tam aradığım gibi süper bir konu buuuuuuu çok heyecanlandım benide alın aranıza konuları bitirenlerin listesine baktımda resmen fişekledi beni muhteşem yaaaa
çalışmaya başlamak için geç kaldım ama ne yapalım zamanımda az nisan ortası gibi doğum yapacağım kısmetse o zamana kadar bitirmiş olmam lazım çalışmaları
bende tarihin ilk konusu olan islamiyetten önceki türk tarihini bitirdim eklermisiniz benide alırmısınız aranıza?

hoşgeldin canım aramıza..
hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın takıl bize:34:
bebişin de sağlıklı dogsun sana ugur getirsin inşallah..

Sedefim geçmiş olsun canım hastalık mevsimi dikkat et bogazın için adaçayı iç bol bol bir numara bogaz agrısı için

canım hoşgeldin aramıza :16:
ne demek tabii ki gel, hep gel :29:
öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al inşallah :nazar:
hazır tarihe yeni başlamışken, tarihte şu videoları izlemeni tavsiye ederim. KPSS KAZAN :40: işte bu sitede var
bunun dışında çok yorma kendini aman 2 canlısın, ama her gün en az bi konu bitirmeye çalış. biz sistemli olmakla ilerledik.
ben de vizelerden sonra baya geriledim. yavaş yavaş toparlıyorum, konu bitirdikçe bi bakmışsın dersler de bitmiş, aramızdan tüm dersleri bitirenler var, bunun formülü sistemli olmak
hadi bakalım kolay gelsin canım :54:
Sedefim geçmiş olsun canım hastalık mevsimi dikkat et bogazın için adaçayı iç bol bol bir numara bogaz agrısı için
sağol tubişim, yarın alayım o zaman, benimki dr a git diye tutturdu, istemiyorum gitmek, ilaç içmek istemiyorum. adaçayı alayım o zaman :34:

pg den 2. üniteyi bitirdim. testlerini de çözdüm. sadece murattakileri bırakıyorum onu da tekrar günü için.

hazır tarihe yeni başlamışken, tarihte şu videoları izlemeni tavsiye ederim. KPSS KAZAN :40: işte bu sitede var
bunun dışında çok yorma kendini aman 2 canlısın, ama her gün en az bi konu bitirmeye çalış. biz sistemli olmakla ilerledik.
ben de vizelerden sonra baya geriledim. yavaş yavaş toparlıyorum, konu bitirdikçe bi bakmışsın dersler de bitmiş, aramızdan tüm dersleri bitirenler var, bunun formülü sistemli olmak

sağol tubişim, yarın alayım o zaman, benimki dr a git diye tutturdu, istemiyorum gitmek, ilaç içmek istemiyorum. adaçayı alayım o zaman :34:

pg den 2. üniteyi bitirdim. testlerini de çözdüm. sadece murattakileri bırakıyorum onu da tekrar günü için.

Herhangi bir yan etkisi yok canım 3 4 kez içebilirsin göreceksin mucizevi iyileşmeyi,sapasağlam bekliyorummmmm

aaaay canım çok sağol ya çok güzel bir karşılama oldu çok teşekkür ederimm:16:
bende sistemli ilerlemeye çalışıyorum canım şu an için aklımdaki bildiklerimi aradan çıkarmak yanında hiç bilmediğim tarihide çıkarmak o nedenle geometri-matematik-türkçe önden bi salıvereyim diyorum :9: şimdi tarihle geometriyi götürüyorum bir arada aynen bende her gün 1 konu bitirmek istiyorum onun için çabalayacağım

kızlarr beni de alırmısınız aranıza? ben dersaneye gitmiyorum çalışmaya da daha yeni başlicam :( tarihten bi konu bitirdim aslında ama tarihle hiçç aram yoktur onu da tekrar yapıcam mecburen.

kızcelerim nasılsınız?
ben de su alan sınavı etkisini atlattıktan sonra ögrenmeyi bitirmeme az kaldı.
bari 1 kitap da olsa aradan cıksın isitiyorum.
aramıza gelenler hosgeldiniz.

dersaneye gitmeyenler üzülmeyin ben de gitmiyorum.
çünkü dersane benim ogrenme stilime uygun degil.
kendim calısmadan kavrayamıyorum.
gecen yıl da gittim ama hic verimli degildi.
her şey kafada bitiyor.

haydi kolay gelsin.:10:

kızcelerim nasılsınız?
ben de su alan sınavı etkisini atlattıktan sonra ögrenmeyi bitirmeme az kaldı.
bari 1 kitap da olsa aradan cıksın isitiyorum.
aramıza gelenler hosgeldiniz.

dersaneye gitmeyenler üzülmeyin ben de gitmiyorum.
çünkü dersane benim ogrenme stilime uygun degil.
kendim calısmadan kavrayamıyorum.
gecen yıl da gittim ama hic verimli degildi.
her şey kafada bitiyor.

haydi kolay gelsin.:10:

teşekkürleeeer
kesinlikle bende dersane taraftarı değilim üniversite sınavınada evde hazırlanmıştım kpss yede evde hazırlanıyorum inşallah hepimiz başarılı oluruz

bu arada sedefonur çok teşekkür ederim videolara bayıldım hakikaten kolay öğrenmeyi sağlıyor

kızlar günaydın:3: yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz:16:
of sabah sabah aklıma bi soru takıldı çokta önem arz etmiyor ama arada kalırsam da merak edip durcam:1:
size sorayım dedim şimdi vatandaşlık çalışıyorum bi bölümde kamu ve özel hukukunu ayırmış ve kamu hukukuna
icra iflas hukukunu da dahil etmiş ben hep onu özel hukuk olarak biliyordum -muratın yayınlarından dolayı da-
netten baktım birkaç yerde de özel hukuk olarak göstermiş aranızda özel mi kamu mu tam emin olan var mı?

neyse ben simdi konumu bitirmeye gidiyorum, herkese iyi çalışmalar:8:

Back