• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar günaydın:3: yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz:16:
of sabah sabah aklıma bi soru takıldı çokta önem arz etmiyor ama arada kalırsam da merak edip durcam:1:
size sorayım dedim şimdi vatandaşlık çalışıyorum bi bölümde kamu ve özel hukukunu ayırmış ve kamu hukukuna
icra iflas hukukunu da dahil etmiş ben hep onu özel hukuk olarak biliyordum -muratın yayınlarından dolayı da-
netten baktım birkaç yerde de özel hukuk olarak göstermiş aranızda özel mi kamu mu tam emin olan var mı?

neyse ben simdi konumu bitirmeye gidiyorum, herkese iyi çalışmalar:8:

günaydın hocam, icra ve iflas hukuku kamu hukukunun dalları arasındadır

kızlar günaydın:3: yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz:16:
of sabah sabah aklıma bi soru takıldı çokta önem arz etmiyor ama arada kalırsam da merak edip durcam:1:
size sorayım dedim şimdi vatandaşlık çalışıyorum bi bölümde kamu ve özel hukukunu ayırmış ve kamu hukukuna
icra iflas hukukunu da dahil etmiş ben hep onu özel hukuk olarak biliyordum -muratın yayınlarından dolayı da-
netten baktım birkaç yerde de özel hukuk olarak göstermiş aranızda özel mi kamu mu tam emin olan var mı?

neyse ben simdi konumu bitirmeye gidiyorum, herkese iyi çalışmalar:8:

günaydın canım benim
sevdicek hukuk dersi almıştı, ona sordum, onlar da icra ve iflas hukukunu kamu hukuku olarak işlemişler canım :
40:

Herhangi bir yan etkisi yok canım 3 4 kez içebilirsin göreceksin mucizevi iyileşmeyi,sapasağlam bekliyorummmmm
canım dün aldım 2 bardak içtim, ama çok fena yakalanmışım ki etkisini daha göstermemişti, sonra akşama doğru kötüleştim, hastaneye gittik. doktor bir sürü ilaç yazdı, dedim ben bunları içmem. o zaman 3 tanesini kesin içmen lazım dedi. 3 mü dedim o da çok :53: dedi 3 ü 1 arada hap çıkarsalar ne güzel olur dimi dedi :1: ders çalışıyo musun dedi, dedim çalışmam lazım. o zaman hapların biri uyku yapıyo onun yerine zinde tutan hap yazayım dedi. allahtan uyku hapını yazmadı, kullanıyorum bakalım inş bir an önce geçer, bunun yanında adaçayımı da eksik etmicem, hatta şu an içiyorum :40:
aaaay canım çok sağol ya çok güzel bir karşılama oldu çok teşekkür ederimm:16:
bende sistemli ilerlemeye çalışıyorum canım şu an için aklımdaki bildiklerimi aradan çıkarmak yanında hiç bilmediğim tarihide çıkarmak o nedenle geometri-matematik-türkçe önden bi salıvereyim diyorum :9: şimdi tarihle geometriyi götürüyorum bir arada aynen bende her gün 1 konu bitirmek istiyorum onun için çabalayacağım
iyi düşünmüşsün tatlım, kolay gelsin :16:
KPSS Deneme ve Doküman | Facebook kızlar bu sayfada güzel şeyler var denemeler, testler , notlar ben bir tane indirebildim :44: inceleyin derim.:52:
süpermiş canım, en azından içerikleri hakkında fikrimiz olur ona göre alırız paylaşım için sağol :16:
kızlarr beni de alırmısınız aranıza? ben dersaneye gitmiyorum çalışmaya da daha yeni başlicam :( tarihten bi konu bitirdim aslında ama tarihle hiçç aram yoktur onu da tekrar yapıcam mecburen.
hoşgeldin canım :16: dershane zaten bi işe yaramıyo canım merak etme, hepimiz hemfikiriz bu konuda. ben de tarih özürlüsüyüm iyi olmuş onu çalışman, onu elden bırakmamalıyız çok lanet bi ders :47:

Son düzenleyen: Moderatör:
sedefcim çook geçmiş olsun :71: inşallah hemen iyi olursun:16:
kızlar dediğim siteden 24 saatte coğrafya ve tarih kitabını indirdim çok güzelmiş.Kaliteli sayfalar yazılar ve görüntüsü net almama gerek kalmadı:46: x yayınlarının notları renkli değil ama yazıları net onu alacağım içeriğini görmüş oldum.testler denemeler var kesinlikle indirin ne kadar çok soru görsek o kadar iyi..:68:

kızlar bu alan sınavını bu yıl yapıyorlar ya ciddi ciddi haftaya yönetmelik çıkıcakmış çok üzgünüm:5:ve sinirliyim her öğretmenliğe yok:47:

sordugun soruyu bilmiyorum canım ama merak ettim nasıl erken uyanabiliyorsun yaa:26:

tatlım cok gecmiş olsun bol bol sıvı al.
olmadı doktora gidip igne falan olsan gecer aslında hemen.

kendine iyi bakk:38:
sağolasın canım, her ay malum iğneyi oluyorum zaten, bi de bundan olmıyayım dedim :ssz: etüte gittim bugün ama burnumu silmekten konsantre olamadım. etüt az önce bitti yeni geldim eve, bugün hiç çalışmadım, ama hala geç değil, duruma göre bakıcam :2:
sedefcim çook geçmiş olsun :71: inşallah hemen iyi olursun:16:
kızlar dediğim siteden 24 saatte coğrafya ve tarih kitabını indirdim çok güzelmiş.Kaliteli sayfalar yazılar ve görüntüsü net almama gerek kalmadı:46: x yayınlarının notları renkli değil ama yazıları net onu alacağım içeriğini görmüş oldum.testler denemeler var kesinlikle indirin ne kadar çok soru görsek o kadar iyi..:68:
zaten x yayıncılık ucuz canım onu kesin al, 24 saatteler bende var, ben de bayılıyorum onlara :69:
kızlar bu alan sınavını bu yıl yapıyorlar ya ciddi ciddi haftaya yönetmelik çıkıcakmış çok üzgünüm:5:ve sinirliyim her öğretmenliğe yok:47:

evet canım, malesef malum haberi bugün öğrendim. alan sınavı kesinleşmiş. 13 temmuzda olucakmış. bizim dershanede bi kız bayıldı duyunca :50:

okudum haberi
o kadar insanı bıktırıyorlar ki yani şu an ne diyecegımı bılemıyorum.

ne diyim ki Allah'ın adaletine güveniyorum. o yuzden onları Allah'a havale ediyorum:19:

okudum haberi
o kadar insanı bıktırıyorlar ki yani şu an ne diyecegımı bılemıyorum.

ne diyim ki Allah'ın adaletine güveniyorum. o yuzden onları Allah'a havale ediyorum:19:

evet bugün hocalarla dertleştik, onlar da napmaya çalıştıklarını anlıyamadılar, pess gerçekten pess yani, hakikaten ne denir ki
Allaha havale ediyorum aynen

şu an o kadar tuhaf oldum ki
ne diyecegimi bilemiyorum ya
:59:

mahrimahcım evet canım :50:
sedefcim teselli edecek sen degılsın ki sen de bizimle aynı durumdasın
:43:

Back