canım o zaman şöyle yap. mesela hiç anlayamayacağın derslerin özetini çıkar. kolay gelen ve orta derecede gelenleri oku. ya bi de ben özellikle eğitim derslerinin testle pekiştiğine inanıyorum. hani sen onu ne kadar iyi anlarsan anla teste uygulayamıyosan olmuyo. mesela ben program geliştirmeyi okudum, videosunu izledim, dershanede dinledim. iyice biliyodum artık ilk konuyu. ama gel gelelim testini çözemedim, kalem oynatamıyodum. sonra test çöze çöze, çözümleri irdeleyerek düzeldi. tabii bu kişiden kişiye değişir ama benim tavsiyem hepsinden özet çıkarma. daha çok çözümlü testlere yoğunlaş, çözdükçe pekişiyo çünküsedef aslında yazmak vakit kaybı dogru ama daha iyi nasıl anlayacagımı bilemiyorum.
hani yazınca özet seklinde oluyor ve geri kitaba bakmadan tekrar yapabiliyorum ama işte dedigin gibi vakit kaybı
belki coktan konuları yarılamstım bilemiyorum:26::26:
demek ki ihtiyacın bütün şubeleri böyle.. anladım canım, sağol fikrin için. dediğin gibi yapıcam bundan sonra, zaten taramalara girmeme kararımı almıştım dün. bundan sonra türkçe ve mat a da girmem. hatta tarihte bile o an hocayı dinlesem de hiç ezberimde kalmıyo, onun yerine evde hakan dede yi izlerim daha iyi.Sedef cim onların disiplinsizlikleri yüzünden dershaneyi bırakacak değilsin sen faydalanacağın kişilerden faydalanmaya bak sana vakit kaybettiren iyi olmadıgını düşündüğün derslere girme ya da tarama denen bozuntuyaBen öyle yapacağım bundan sonra benim de beğenmediğim bir kaç ders var girmeyi düşünmüyorum onlara soru çözeceğim o saatlerde ama bunların yüzünden dershaneyi bırakamam dediğin gibi çok iyi hocalarda var.İhtiyaç saçmalıyor sedef ya ben deneme bekliyorum kaç zamandır seviyemi nerde oldugumu öğrenmek için ama tık yok soru bankası yeni geldi,uzaktan eğitimin şifresini vermediler daha vs...
sağol ablacımÖğretmenler günümüz kutlu olsun kızlar
uzun süredir uğramıyordum buraya :)
Sedefcim anladığım kadarıyla tek el değil derhanen yani bilindik bir yani bu yayınların derganelerinden değiül doğrumuıyum? Biliyorum onları bayaa disiplinsiz oluyor ama eğitim hocalarından memnunsan devam et derim. Bırakma arkadaşların dediği gibi gerek görmediğin derse girme ama sevdiğim dersleride bırakma. Soru bankası içinde git sürekli sor versinler bu tarh olmş verilmez mi? Ama dershanede eğitimde güzel temel alınyor bakma sen önce anlaşılmıyor ama. Gerekirsse denemeleri alıp evinde çözersin ya da kursun kütüphanesinde çözürsin ama sıkma canını lütfeenn
dershanenin kütüphanesi de yok malesefama eve alıp çözerim, o sorun değil, tamam canım eğitim önemli dediğin gibi, ve bi temelim yok o yüzden bardağın dolu tarafına bakıcam.
canım ihtiyaç akademideyim. bugün anket yaptılar memnun muyuz diye, içimi döktüm vallahi
Hmm benm arkadaşlarımda memnun değildi ihtiyaçtan. Kaynakları çok güzel ama nedense dershane ii diilmiş. Ama şuan çok şaşırdım nasıl bi dershanenin kütüphanesi olmaz?
okuyorum hepsini özet cıkarıyorum canım tek tek. işte harmanlayıp yazdıgım icin tekrardan kitaba dönmeyim hazır bulunsun diye ama işte zaman kaybıCnm mesela ÖYT.enası çalışıyorsun okuyup anlayıp anladığını mı yazıyorsun? Sonra sorularına mı çalışıyorsun
canım o zaman şöyle yap. mesela hiç anlayamayacağın derslerin özetini çıkar. kolay gelen ve orta derecede gelenleri oku. ya bi de ben özellikle eğitim derslerinin testle pekiştiğine inanıyorum. hani sen onu ne kadar iyi anlarsan anla teste uygulayamıyosan olmuyo. mesela ben program geliştirmeyi okudum, videosunu izledim, dershanede dinledim. iyice biliyodum artık ilk konuyu. ama gel gelelim testini çözemedim, kalem oynatamıyodum. sonra test çöze çöze, çözümleri irdeleyerek düzeldi. tabii bu kişiden kişiye değişir ama benim tavsiyem hepsinden özet çıkarma. daha çok çözümlü testlere yoğunlaş, çözdükçe pekişiyo çünkü
valla bende şaşkınımkaynakları bu sene iyi değil, ya inanır mısın, gelişim psi ilk ünitesini 15 sayfa vermiş, 7iklimde 70 sayfa. tubişim sağolsun fark ettirdi bana bunu, ben bi de hiç eğitim dersi bilmiyorum diye iyi sandım 15 sayfacık çalıştığımla kalcaktım Allahtan 7 iklimi aldım.
ilk denememe girmiş bulunuyorum kızlar ve durumum iç açıcı değil çook yol almam lazım çokk
reptomim canım hiç söylemeyim netleri kötüler çünkü...inşallah bir sonraki denemede yükselirde böyle kalmıcağını anlarım...
tuba canım yediiklimin bende 2012 modüler seti var rehberlik kitabı biraz sıkıntılı yediiklimin aynı testi başka yerlere basmıştı falan ama eksik sayfa yoktu geçen yıl bu yılı bilemicem
kızlar nasılsınız???
yazamadım bayadır azıcık derslere daldım
bugün gittim bende öğreten fasküllerden aldım gy gk konularını ordan tekrar edicem
anayasaya başladım vatandaşlık kısmını da aradan çıkarmayı düşünüyorum böylece
benim çalışmalar bu şekilde gidiyor, umarım sizde güzelce çalışıyorsunuzdur
hepimizin motivasyonu daim, bilgileri taze olsun
öyle yap canım, bugün dershanede bi öğretmenimiz de öyle dedi. mesela coğrafya için konuştu, bazı dersler okumayla akılda kalmaz, değişik çok soru çözerek pekişir dedi. gerçekten de özellikle coğrafyada ben de öyle düşünüyorum. sen de ona göre kendin ayarla derslerini
okuyorum hepsini özet cıkarıyorum canım tek tek. işte harmanlayıp yazdıgım icin tekrardan kitaba dönmeyim hazır bulunsun diye ama işte zaman kaybı
canım cok sagol kararımı verdim sadece unutabilecegım ya da anlayamadığım yerleri yazacağım ardından test
yoksa böyle gitmez bu iş yani
bizim dershanede bi arkadaş var, o da geçen yıllarda izmirdeki 7iklime gitmiş, çokkk beğenmiş, hatta ondan sonra burdaki ortama baya bi adapte olamadı kızCnm yediiklim çok güzel ben çok memnunum. yediklim kursumdanda memnunum. Anayasa kitabıda güzel yediiklimin ama bence GK de ihtiyaç daha güzel anlatmış. Sen yediiklimden şaşma cnm yeterde artar bile yargı aşırı uzatıp sıkmış
canım inan hiç bilmiyorum dvd seti, ama şunu söyliyebilirim ki işe gitmek hiç engel değil, yaparsın, kendini sisteme koyarsın, ya işe gitmeden 2 saat önce uyanıp çalışırsın ya da geç uyursun, ama bi şekilde halledersinarkadaşalr bişe soracam ya bnde bu sene kpss ye girecem ama aynı zamanda çalısıyorum dolayısıyla dersaneye gidecek vaktim yok bu yüzden DVD ile çalısmak istiyorum bana mantıklıgeldi açıkçası ama yinede sizlerden öneri almak istiyorum bana önerebileceginiz bir görsel eğitim seti varmı aceba :26:
canım hiççç moral bozma. adı üstünde ilk deneme. ki sen bugüne kadar ağırlıklı olarak sadece türkçe ve mat çalıştın, diğerlerinden bişey çalışmadın ki adamakıllı, yani benim bildiğim kadarıyla. ama bence bu denemeden aldığın puanı as bi yere, her geçen denemede ne kadar yükseldiğini kendi gözlerinle gör, al sana motivasyonilk denememe girmiş bulunuyorum kızlar ve durumum iç açıcı değil çook yol almam lazım çokk
tubişim malesef bende 2012 varKızlar 2013 7iklim konu anlatımlı kitap alan var mı aranızda?Varsa rehberlik kitabını bir kontrol edebilir misiniz?Benim sayfa 84-101 arası eksik..
oyy kuzum özlettin kendinikızlar nasılsınız???
yazamadım bayadır azıcık derslere daldım
bugün gittim bende öğreten fasküllerden aldım gy gk konularını ordan tekrar edicem
anayasaya başladım vatandaşlık kısmını da aradan çıkarmayı düşünüyorum böylece
benim çalışmalar bu şekilde gidiyor, umarım sizde güzelce çalışıyorsunuzdur
hepimizin motivasyonu daim, bilgileri taze olsun
canım konu tarama denemeleri oluyor, onlarda ilk deneme ilk konuları kapsıyor. onlar satılıyorsa onlardan al, ya da denemelere yeniyılda başla, hem o zamana kadar baya konu da çalışmış olursunslm kızlar bugün rehberlikten bireyi tanıma tekniklerini tamamladım
program geliştirmeden de program geliştirme yaklaşım ve modellerini bitirdim
dershaneye gitmediğim için denemeleri kendim yapacağım ve yakın zamanda da bir deneme yapmak istiyorum ama sonuç çok berbat çıkarsa diye çekiniyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?