• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar bu sabah dişçiye gittim
bi daha 2 kere daha gitçekmişim bitcekmiş, neyse şimdilerde bitsin ki bi daha dönem boyu bişey çıkmasın
ölçme çalışıcam bugün, bi de program geliştirme, bi de tarihe baksam süper ötesi olur :8:

Cnm yok izlemedim sadece fahriyeyi beğenrdim sesinide beğenince paylaşayım dedim. Zaten Karadeniz müziklerinede ayrı bir hevesim var:)

İyi yapmşsın güzellik güle güle kullan işe yarıyo ben onun teklisini roman okurken kullanıyordum ii oluyordu ama ben ucuz 1tl likten almştm bozuldu:1:

Sedefcim ben bişi sorcaktm sana şimdi ben eğitimde ve GKGY de yediiklimin soru bankası ve yaprak testiyle gidiyorum ekstra bi kaynak almak istiyorum da sen ihtiyaçdasın bilirsin ihtiyacın soru bankası var mı sende? (eğitim) GKGYi ii die duydum onu alacağım kesin ama ama eğitimi hakkında bi fikrim yok? Bide cvplar çözümlü mü cnm?

GK de yediiklim+ihtiyç+uzaman öğreten ve yargı kozmik oda sorularına bakacağım

Eğitimde yediiklim okadar güzelki ek olarak hangisini alacağımı bilmiyorum
canım malesef soru bankaları henüz elimize ulaşmadı, ama bende 2011 vardı eğitim bilimlerinin soru bankası. ben ondan memnun kalmadm. hep aynı örnekler etrafında soru sormuş durmuş, pek bişey öğretmiyodu, gk gy sini hiç bilmiyorum, bu hafta sonu elime ulaşabilir bekle istersen bi inceliyeyim dicektim ama kesin değil yani geliceği belki de daha gelmez. eğitimini alma gkgy sini al istersen. eğitimde bende de 7iklim var, ben ekstra muratın yaprak testini aldım, baya soru var içinde, memnunum, sorular kolay ama şıkları zor, şıkları eleyemiyosun, düşündürüyo, onu al istersen canım
bende de tepe lambası var onunla calısıyorum geceleri:32:
çok iyi ya bu lambalar :31:
gözlük takınca gözler daha cok bozuluyor diye düsünüyorum.çünkü benim sevdicek takardı hep ama sürekli ilerledi gözleri:50:
benim daha 0.50 idi gözlükten sonra iyice ilerledi.
üstelik hep takmıyordum
ama artık hic takmıyorum
hadi yaa :1: ben de doktorun yanına giderken taktım bi tek. :1: bi de ders çalışırken ve hızlı okuma kursunda takarım yeter de artar bile :27:
lens sorucaktım doktora, araya lazer karıştı unuttum. lazer de olamıyomuşum, yani olsam da bişey değişmezmiş, tembellik varmış sol gözde, aranızda lens kullanan var mı peki :26:
kpss başlığını görünce yazmak istedim kızlar. netleri şimdilik kötü olanlar hiç canınızı sıkmayn, moralnizi yüksek tutmanız çok önemli:D 1 yıl boyunca 70'i 1 kere görmüştüm ama kpssden 84 alarak atandım. stresli bir şekilde çok çalışmak yerine sakin kafayla çalışmanız daha faydalı olacaktır hepinize başarılar :D inş her şey gönlünüzce olur
canım tebrikler :16: kesinlikle sakin ve bilinçli olmak önemli. darısı başımıza artık :13:
kpss hayali canım teşekkürler bilgilerin icin:16:

kızlar ya lütfen moral bozmak olarak algılamayın ama facede aalan sınavı sayfası acıklama yapmş oradan gördüm.
aslı astarı var mıdır size sormak istiyorum:26::26::26::26:
AdF.ly - shrink your URLs and get paid!
eğer bu kesinse o zaman kitabını bilmemnesini çıkarsınlar ki alalım.
ama yine de stres yapmayalım. çünkü şu an zaten çalışmamız bitirmemiz gereken bir sürü dersimiz var. onlara çalışmaya devam.
bize de dershanede 2013 e gelmicek dendi ama bilmiyoruz ki :26:
sedefonurcum ve diğer kpss magduru arkadaşlarımmmmmmmmm
sizleri takipteyim fakat çokçok yoğunum bakamıyorum çok
sizlerden ricam olacak imkanınız varsa ihtiyaç yedi iklim deneme oluyorsunuz turkıye genelı onları paylaşabılrımsnız mesela ıhtıyaca gıdenler vardı kendı sıfrelerıyle alabılıolar sıteden snaırım denemeleriii
hepinizi çoookkkk öpüyorum grşşşşşş
oyy leylasımmm
çok özletme ama kendini tamam mı, her fırsatta uğra :34:
ben ihtiyaçtayım ama bize dershane yapıcakmış tg denemelerini, o da daha başlamadı.
ben onu bi sorayım dershaneye, bulursam buraya da koyarım :31:
alan gelirse öyle neyi nasıl öğreticez gibi sorulmucak kızlar o zaman eğitim bilimleri sınavının anlamı kalmıyor, şu şekilde olucakmış taslak o şekildeymiş yök programının %60 ı (yani lisans eğitimininin %60ı) meb müfredatının %40 ı (fen ve teknoloji öğretmeniyim 4,5,6,7,8 fen ve teknoloji müfredatının %40ını kapsayan sorular sorulucak) okul müfredatı gene kolay hani ama yök müfredatı oldukça zor yani kızlar ve biliyorsunuz her üniversitede eşit eğitim yok kimimizin canına okuyarak mezun ediyorlar kimimizi yata yata mezun ediyorlar üniversitede hocaların kendini tatmin etme adına saçma sapan sorular sormaları dersleri işleyip işlememeleri değişiyor biliyorsunuz, alan gelirse baya zor olucak ama şuşekilde düşünün herkesin kendi branşındaki kişiler için geçerli bu durum br tek sana zor değil yani herkese zor ya da kolaysa bir tek sana kolay değil herkese kolay o nedenle gene belirleyici sınavın gk-gy/eğitim s. olduğunu düşünüyorum ben, şubata kadar açıklamama hakları varmış kızlar mahkemeden dönmesin diye...şubatı bekliyorlar ama inşallah gelmez bu yıl ancak seneye kesin gelirmiş
hımm :6: çok yardımcı oldun kuzucum. valla dediklerine aynen katılıyorum. 1. si bana zorsa herkese zor, hepimiz eşitiz, yalnız 2. si üniden üniye kalite kontrol farkı var. bunu göz ardı etmeleri çok büyük haksızlık :20:
kızlar sabah haberlerınde gordum alan sınavının kesınlıgınn altını tekrar cızdıler ve soyle bır dagılım yaptılar.gk %20,gy, %20 egıtım %30alanda %30 seklınde bır dagılımmıs.allah sonumuzu hayretsın
amin canım, amin demekten başka bişey bulamıyorum. hepimiz için hayırlısı olsun

kızlar sımdı merak ettıgım matematıgın onemı azaldı gıbı gorunuyor ama benım tarıhcı olmam sebebıyle en az 84-85 almam gerek ve matematıgım berbat.sızce sozelle bu ısı goturebılırmıyım ne dersınız?

100! sayısının sondan kaç basamağı sıfırdır?
cevap:24

Çözüm yolunu bilmiyorum kızlar açıklayıcı yazarsanız sevinirim.

A3BC dört basamaklı sayısının 13 ile bölümünden kalan 1 olduguna göre A6BC dört basmaklı sayısının 13 ile bölümünden kalan kaçtır?
Cevap:2
(13 ile bölünebilmeden nefret ediyorum:47:)

Sürekli beşe bölüyorsun verilen sayıyı ve bölümleri topluyorsun.

Yüzü beşe böl 20. Yirmiyi beşe böl 4. 4'ü bölemeyeceğin için beşe bırakıyorsun orda.

20+4=24 :31:

100! sayısının içinde kaç tane 5 çarpanı olduğunu bulmaya çalışırız. 100! sayısını 5 e böleriz, 5 e bölerken kalanlarla hiç ilgilenmiyoruz, yalnızca bölümleri 5 e bölüyoruz. bölüm 5 den küçük olana kadar 5 le bölmeye devam ediyoruz ve en son bölümdeki sayıların toplamı bizim cevabımız oluyor.

$DSCF0497.jpg
A3BC dört basamaklı sayısının 13 ile bölümünden kalan 1 olduguna göre A6BC dört basmaklı sayısının 13 ile bölümünden kalan kaçtır?
Cevap:2
(13 ile bölünebilmeden nefret ediyorum:47:)

taramadan bu sorular :23:
canım ilk sayıya dikkat et, sayı oyunu gibi bişey yapmışlar. 13 ile bölümünden kalan 1 ise, ilk sayıya biz 1314 diyebiliriz. böylece 1 kalır. yani ben bunu tamamen düşünerek uydurdum. ilk iki rakam 13 ten direk aşağı sıfır iner, son 2 rakam 14 kalır ve 13 e böldüğümüzde 1 kalır.
yani böylece a 1, b 1, c 4 olur
bunları 2. sayıya yazdığımızda 1614 olur, bunu da 13 e böldüğümüzde kalan 2 dir

öğrenciler bugünden başladı hocam serbestmiş artık kafamıza göre geleceğiz diye. serbest değilken bile çocukların kılık kıyafeti ( takıdır, makyajdır.. vb.) çok kötü durumda artık ne giyerler ne yaparlar merak ediyorum

Evet sedefim taramadan sorular:)Dün olduk biz de tarihten baya yanlış yapmışım,eğitim sorularında da çok dikkatsiz davranmışım:19:

Türkçeden paragraf,anlam bilgisi,ses bilgisini de bitirdim,yazım kurallarına geçeceğim. Bu alan sınavı nereden çıktı ya babam çalışma türkçe matematik etkilemeyecekmiş diyor.Şubatta belli olacakmış dönemin ortasında mı açıklanır ya ,ne güzel çalışıyoruz kafamızı karıştırıyorlar:47:
Bu arada sedefcim ben 6 aydır lens kullanıyorum gözlükten çok rahat.

öğrenciler bugünden başladı hocam serbestmiş artık kafamıza göre geleceğiz diye. serbest değilken bile çocukların kılık kıyafeti ( takıdır, makyajdır.. vb.) çok kötü durumda artık ne giyerler ne yaparlar merak ediyorum
böyle olucağı belliydi zaten :19:
Evet sedefim taramadan sorular:)Dün olduk biz de tarihten baya yanlış yapmışım,eğitim sorularında da çok dikkatsiz davranmışım:19:
canım ben tarihte baya boş bıraktım, osmanlıdan çok soru vardı, biz daha türk islamdayız hiç ellemedim onları. tabii yazın çalışmıştım da aklımda bi tek avarız kalmış :1:
eğitimi hiç sorma tubişim. rehberlikten okulda sınav olmuştuk, çalışmıştım bari onu yaparım diyodum ondan bile bi sürü yanlış :37: gelişim öğrenme ve programı çözdüm. ölçmeyi de elliyemedim, çünkü istatistiksellerden başladık biz daha ilk konuları bilmiyorum :26:

kızçeler pgden 2. konuyu çalışmadım, baktım ilk üniteden sorularım var, içim rahat etmedi 2. üniteye geçmeye, 100 soru çözdüm
bi çay molası, ardından başka bi ders :8:
bu arada bu sabah 7 de kalktım dişçiye, o yüzden saat 2 ve 5 arası çevrimdışı olmuşum uyumuşum :27: gerçi uyumasam da yorgunluktan çalışamazdım

Türkçeden paragraf,anlam bilgisi,ses bilgisini de bitirdim,yazım kurallarına geçeceğim. Bu alan sınavı nereden çıktı ya babam çalışma türkçe matematik etkilemeyecekmiş diyor.Şubatta belli olacakmış dönemin ortasında mı açıklanır ya ,ne güzel çalışıyoruz kafamızı karıştırıyorlar:47:
Bu arada sedefcim ben 6 aydır lens kullanıyorum gözlükten çok rahat.

valla hiç şaşırmıyorum artık bu durumlara.. sınava 2 ay kala bile söyleyebilirler :19:
össde de böyle yapmışlardı, 2. döneme kadar psikoloji çalışmıştım. edb sosyalde psikoloji de soruyolardı, sonra psikolojiyi çıkarıp dünya coğrafyası koymuşlardı. :37:
aferin su09 cum maşallah :nazar:
bu arada bazı sorularım olucak
lenslerin numaralı mı?
numaralıların renklisi var mı?
aylık kullanım süreleri var mı? mesela 3 aylık, 6 aylık vs. gibi
fiyatları ortalama ne kadar?
batma, yanma, kayma vs. sorunları oluyo mu?
lensin varken göz makyajı yapsan zararı oluyo mu?
gece yatarken çıkarıyo musun?
bi de dr önerisiyle alıyosun dimi?
biraz fazla oldu ama bu konuda çok cahilim, hiç kullanmadım, beni aydınlatırsan çok sevinirim :17:

tarih ilk üniteden 45 soru çözdüm :31:

böyle olucağı belliydi zaten :19:

canım ben tarihte baya boş bıraktım, osmanlıdan çok soru vardı, biz daha türk islamdayız hiç ellemedim onları. tabii yazın çalışmıştım da aklımda bi tek avarız kalmış :1:
eğitimi hiç sorma tubişim. rehberlikten okulda sınav olmuştuk, çalışmıştım bari onu yaparım diyodum ondan bile bi sürü yanlış :37: gelişim öğrenme ve programı çözdüm. ölçmeyi de elliyemedim, çünkü istatistiksellerden başladık biz daha ilk konuları bilmiyorum :26:

kızçeler pgden 2. konuyu çalışmadım, baktım ilk üniteden sorularım var, içim rahat etmedi 2. üniteye geçmeye, 100 soru çözdüm
bi çay molası, ardından başka bi ders :8:
bu arada bu sabah 7 de kalktım dişçiye, o yüzden saat 2 ve 5 arası çevrimdışı olmuşum uyumuşum :27: gerçi uyumasam da yorgunluktan çalışamazdım

Süpersin cnm ii yapmışın dinlenmeden olmaz ki hem:38:

Bende hala öy ile uğraşıyorum bakalım konu çalıştım şimdi soru çözüyorum bi mola verim dedim. Alanada cnm sıkıldı bayaa saha elmdekini halledemiyorum bu nerden geldi ki

Süpersin cnm ii yapmışın dinlenmeden olmaz ki hem:38:

Bende hala öy ile uğraşıyorum bakalım konu çalıştım şimdi soru çözüyorum bi mola verim dedim. Alanada cnm sıkıldı bayaa saha elmdekini halledemiyorum bu nerden geldi ki

valla ya o zaman geldiyse kitaplarını falan çıkarsınlar, ona göre çalışalım. ama dediğin gibi ellerimizdekiler bitmedi ve onlara çalışmaya devam.
ben daha ilk konulardayım, vizeler beni mahvetmiş, her şeyi unutmuşum. ama hızlı gitmeyi de içime sindiremiyorum şu konu çalışma sürecinde. :40:
shadowum uyumasam çalışmalarım boşa giderdi, yarın sabah da dişçiye gidicem. gelince biraz uyur öyle başlarım derse, çok şükür ağrım yok :nazar:

Back