2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Cnm yok izlemedim sadece fahriyeyi beğenrdim sesinide beğenince paylaşayım dedim. Zaten Karadeniz müziklerinede ayrı bir hevesim var:)

İyi yapmşsın güzellik güle güle kullan işe yarıyo ben onun teklisini roman okurken kullanıyordum ii oluyordu ama ben ucuz 1tl likten almştm bozuldu

Sedefcim ben bişi sorcaktm sana şimdi ben eğitimde ve GKGY de yediiklimin soru bankası ve yaprak testiyle gidiyorum ekstra bi kaynak almak istiyorum da sen ihtiyaçdasın bilirsin ihtiyacın soru bankası var mı sende? (eğitim) GKGYi ii die duydum onu alacağım kesin ama ama eğitimi hakkında bi fikrim yok? Bide cvplar çözümlü mü cnm?

GK de yediiklim+ihtiyç+uzaman öğreten ve yargı kozmik oda sorularına bakacağım

Eğitimde yediiklim okadar güzelki ek olarak hangisini alacağımı bilmiyorum

gözlük takınca gözler daha cok bozuluyor diye düsünüyorum.çünkü benim sevdicek takardı hep ama sürekli ilerledi gözleri
benim daha 0.50 idi gözlükten sonra iyice ilerledi.
üstelik hep takmıyordum
ama artık hic takmıyorum

kpss başlığını görünce yazmak istedim kızlar. netleri şimdilik kötü olanlar hiç canınızı sıkmayn, moralnizi yüksek tutmanız çok önemli 1 yıl boyunca 70'i 1 kere görmüştüm ama kpssden 84 alarak atandım. stresli bir şekilde çok çalışmak yerine sakin kafayla çalışmanız daha faydalı olacaktır hepinize başarılar inş her şey gönlünüzce olur

teşekkürler öneri icin
bölüm ne? bir de kac saat calısıyordun

pdr çok fazla çalışmamıştım hem okul hem kpss olduğu için. genel yetenek genel kültürüm iyiydi o kurtardı. her gün mutlaka bakmaya çalışmıştım. bir de arkadaşlarla çeşitli denemeler almıştık son 1 ay kala adı duyulmadıkta olsa çok deneme çözmüştüm

hmm tamam anladım

limon moral için teşekkürlerbölümün pdr olmasına rağmen gayet iyi bir puan almışsın sanırım merkezde bir yere gelmek için çalıştın moralinizi bozmayın demişsin ancak şartlarımız seninle baya farklı seninde bildiğin üzere bizlerin atanması için yüksek puanlar almamız şart pdrde ama öyle bir şart yok sen çalışırken daha rahattın o nedenle 84 değil 44 alsan bile atanıyordun o psikolojik rahatlık sınavın yarısı demek zatenkeşke bizlerde kafa olarak senin yaşadığın rahatlığı yaşayabilsek ama ne yazıkki her branşa bu şans gülmüyor...tabiki süreç uzun inşallah dediğin gibi giderek artan bir ivme yakalarız, sana da meslek hayatında başarılar
bu arada reptomim canım gözlük takma ya da takmama ile şunu söyleyim takmayınca göz numarası ilerliyor takınca duruyor gibi bir durum söz konusu değil gözlük kullanmak lens kullanmak gözlük numarasını geriletmez,kullanmamakta ilerletmez ama eğer numaranız 0.5 ten büyükse doktorlar sürekli takılmasını öneriyor tak çıkar olunca baş ağrısı göz ağrısı yapabiliyor

Son düzenleme:
kpss hayali canım teşekkürler bilgilerin icin

kızlar ya lütfen moral bozmak olarak algılamayın ama facede aalan sınavı sayfası acıklama yapmş oradan gördüm.
aslı astarı var mıdır size sormak istiyorum:26::26::26::26:
AdF.ly - shrink your URLs and get paid!

Cnm yine bi bilgi yok ama öle düşün. papağan gibi tekrarlıyorlar alan gelecek 15 16 branşta off yaaa gelir mi ki? Bide nasıl öğretileceği çıkacakmış bu öğretim yöntem teknik gibimi ki acaba ne dersin?

sedefonurcum ve diğer kpss magduru arkadaşlarımmmmmmmmm
sizleri takipteyim fakat çokçok yoğunum bakamıyorum çok
sizlerden ricam olacak imkanınız varsa ihtiyaç yedi iklim deneme oluyorsunuz turkıye genelı onları paylaşabılrımsnız mesela ıhtıyaca gıdenler vardı kendı sıfrelerıyle alabılıolar sıteden snaırım denemeleriii
hepinizi çoookkkk öpüyorum grşşşşşş

canım zaten gelecekse de ben en basından öyle düsünmüstüm.
yani bransını cocuklara nasıl ögretebilirsin diye olur sanıyordum.:44:
dedigin gibi yine kesin degil ama paylasayım dedim. aman moral bozmak olarak algılamayın.
yılın ortasına geldik nasıl getirecekler bilinmez

Yok cnm ii oldu. Ben yaya yaya çalışıyordum aman bee yetişir die şimdi hızlandım valla yatacağım yarına bomba gibi çalışacağım çünkü alan da bayaa fazla konu var hadi cnm kolay gele ii çalşmalarr

iyi geceler canım

alan gelirse öyle neyi nasıl öğreticez gibi sorulmucak kızlar o zaman eğitim bilimleri sınavının anlamı kalmıyor, şu şekilde olucakmış taslak o şekildeymiş yök programının %60 ı (yani lisans eğitimininin %60ı) meb müfredatının %40 ı (fen ve teknoloji öğretmeniyim 4,5,6,7,8 fen ve teknoloji müfredatının %40ını kapsayan sorular sorulucak) okul müfredatı gene kolay hani ama yök müfredatı oldukça zor yani kızlar ve biliyorsunuz her üniversitede eşit eğitim yok kimimizin canına okuyarak mezun ediyorlar kimimizi yata yata mezun ediyorlar üniversitede hocaların kendini tatmin etme adına saçma sapan sorular sormaları dersleri işleyip işlememeleri değişiyor biliyorsunuz, alan gelirse baya zor olucak ama şuşekilde düşünün herkesin kendi branşındaki kişiler için geçerli bu durum br tek sana zor değil yani herkese zor ya da kolaysa bir tek sana kolay değil herkese kolay o nedenle gene belirleyici sınavın gk-gy/eğitim s. olduğunu düşünüyorum ben, şubata kadar açıklamama hakları varmış kızlar mahkemeden dönmesin diye...şubatı bekliyorlar ama inşallah gelmez bu yıl ancak seneye kesin gelirmiş

kızlar sabah haberlerınde gordum alan sınavının kesınlıgınn altını tekrar cızdıler ve soyle bır dagılım yaptılar.gk %20,gy, %20 egıtım %30alanda %30 seklınde bır dagılımmıs.allah sonumuzu hayretsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…