canım konu tarama denemeleri oluyor, onlarda ilk deneme ilk konuları kapsıyor. onlar satılıyorsa onlardan al, ya da denemelere yeniyılda başla, hem o zamana kadar baya konu da çalışmış olursun
tabloya ekliyorum
canım bu filmin orjinalini izledin mievim sensin, güney kore yapımı olan '' a moment to remember'' dan çalıntı
kızlar bugün doktorlardaydım.. göz için gittim, gözlüklerimin numarasını kontrol ettirdim ne zamandır değişmemişti, ama gerek yokmuş. artık ders çalışırken gözlük takıcam, başım ağrıyo vallahi
bi de dismenore vardı bende, devlet hastanelerinde hiç ilgilenmiyolardı, bu kez özele gittim, gerekli testler yapılacak. inş artık kurtulurum bu dertten de
dün gece notları 2,30 a kadar geçirmeye çalıştım en sonunda uykuma yenik düştüm, bitmedi şimdi onları geçiricem ve bu gece ölçme çalışıcam
https://www.yakaladinyakaladin.com/cift-basli-kitap-okuma-lambasi.html
kızlar bu ürünü aldım, tavsiye ederim. geceleri lamba fazla geliyor gözüme, gece lambam da sağdan geldiği için sorun oluyodu, bununla rahat ders çalışılabilir
https://www.yakaladinyakaladin.com/cift-basli-kitap-okuma-lambasi.html
kızlar bu ürünü aldım, tavsiye ederim. geceleri lamba fazla geliyor gözüme, gece lambam da sağdan geldiği için sorun oluyodu, bununla rahat ders çalışılabilir
canım konu tarama denemeleri oluyor, onlarda ilk deneme ilk konuları kapsıyor. onlar satılıyorsa onlardan al, ya da denemelere yeniyılda başla, hem o zamana kadar baya konu da çalışmış olursun
tabloya ekliyorum
canım bu filmin orjinalini izledin mievim sensin, güney kore yapımı olan '' a moment to remember'' dan çalıntı
kızlar bugün doktorlardaydım.. göz için gittim, gözlüklerimin numarasını kontrol ettirdim ne zamandır değişmemişti, ama gerek yokmuş. artık ders çalışırken gözlük takıcam, başım ağrıyo vallahi
bi de dismenore vardı bende, devlet hastanelerinde hiç ilgilenmiyolardı, bu kez özele gittim, gerekli testler yapılacak. inş artık kurtulurum bu dertten de
dün gece notları 2,30 a kadar geçirmeye çalıştım en sonunda uykuma yenik düştüm, bitmedi şimdi onları geçiricem ve bu gece ölçme çalışıcam
kpss başlığını görünce yazmak istedim kızlar. netleri şimdilik kötü olanlar hiç canınızı sıkmayn, moralnizi yüksek tutmanız çok önemli1 yıl boyunca 70'i 1 kere görmüştüm ama kpssden 84 alarak atandım. stresli bir şekilde çok çalışmak yerine sakin kafayla çalışmanız daha faydalı olacaktır hepinize başarılar inş her şey gönlünüzce olur
pdr çok fazla çalışmamıştım hem okul hem kpss olduğu için. genel yetenek genel kültürüm iyiydi o kurtardı. her gün mutlaka bakmaya çalışmıştım. bir de arkadaşlarla çeşitli denemeler almıştık son 1 ay kala adı duyulmadıkta olsa çok deneme çözmüştüm
kpss hayali canım teşekkürler bilgilerin icin
kızlar ya lütfen moral bozmak olarak algılamayın ama facede aalan sınavı sayfası acıklama yapmş oradan gördüm.
aslı astarı var mıdır size sormak istiyorum:26::26::26::26:
AdF.ly - shrink your URLs and get paid!
Cnm yine bi bilgi yok ama öle düşün. papağan gibi tekrarlıyorlar alan gelecek 15 16 branşta off yaaa gelir mi ki?Bide nasıl öğretileceği çıkacakmış bu öğretim yöntem teknik gibimi ki acaba ne dersin?
canım zaten gelecekse de ben en basından öyle düsünmüstüm.
yani bransını cocuklara nasıl ögretebilirsin diye olur sanıyordum.:44:
dedigin gibi yine kesin degil ama paylasayım dedim. aman moral bozmak olarak algılamayın.
yılın ortasına geldik nasıl getirecekler bilinmez
Yok cnm ii oldu. Ben yaya yaya çalışıyordum aman bee yetişir die şimdi hızlandım valla yatacağım yarına bomba gibi çalışacağım çünkü alan da bayaa fazla konu var hadi cnm kolay gele ii çalşmalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?