güldürdün beni reptomimim yaa, olsun ha bugün ha yarın
benim bulunduğum ilde bu yıl kutlanmıcak öğretmenler günü, eylem yapıldı bugün
ya sevdicek bugüne program hazırlamıs.yani müdür öyle istemiş. yarın okul tatil diye. bugün kutluyorlamıs.
ama benim akıl neredeyse artık duyar duymaz şak diye yazdım buraya
program geliştirmenin ilk 2 ünitesi bitti
1 test çözüldü
dershanede denemem var 3 te, ona gidicem
6 da etütüm var
akşama program geliştirmenin testlerini bitiririm, 7iklimde baya test var, onları bitirir, muratı tekrar gününe bırakırım
bi de inş ölçmeden istatistiklere başlıcam akşama
ben de dedim bi heves yazmış hiç söylemiyeyim 23 kasım olduğunu
canım benim ya kıyamam
Slm kızlarr ben bugün X yayıncılık tarih notlarını aldım özet için çok güzel. Alan inceleyen var mı aranızda ne düşünüyorsunuz?
bende aldım canım tekrar yapmak için çok iyi hazırlanmış bence ayrıca yazı tipi ve renkleri insanın içini sıkmadan okuyabileceği bir şekilde kullanılmış
Evet cnmm bencede hadi sanada hayırlı olsun güle güle ezberle bitir atann:)
hahahkesinlikle canım, ona bakarsak kpss yede çalışmamamız lazım bugün dişçiye belirli bi miktar para ödedim salı günkü randevum için şimdiden istediler, yoksa vermiyolar. yav ne acayip iş dedim belki salı gününe yaşamıcam. Alllah korusun tabii de, saçma geldi, o kadının dediği geldi aklıma
bizim 2 dönem de 12 şer hafta staja gitme zorunluluğumuz var canım, sizde öyle değil mi?
yok kuzum yazarak çalışmıyorum. öyle vakit yetmez vallahi, ama diceksin ki şimdi bi okumayla aklımda kalmıyo, o zaman hep tekrar ediceksin. tabii hep okumak da vakit alır, en iyisi böyle ayrıntılı bi kitaptan yavaş yavaş okucaksın, sonra bu x yayıncılıktan da bol bol tekrar ediceksin. aslında senin vaktin yeter belki okul vs yok, ama yazmaya harcıyacağın vakti teste ayırabilirsinkuzum sen yazarak mı calısıyorsun:26:
ya ben öyle calısıyorum ama cok m zaman kaybım oluyor ya:44:
canımcım konu tarama testi, yani sözde işlenen konulardan soru var, ama nerdeee, biz daha ilk konulardayız sınavda derslerin yarı konularına kadar sorular vardı. ve dün sınava gidicem yazmıştım ya, ya ben böyle disiplinsizlik görmedim. gittim dershaneye kimse yok, geçtim bi sınıfa. benim gibi bi kaç kişi daha gelmiş. kantinci dağıttı soru kitapçığını ve optiği sonra gitti, biz 3 te başlıcak diye biliyoduk saat 3 oldu ne başlama zili çaldı ne biri gelip başlayın dedi. 5-10 dk geçti, baktık kimse yok gelmiyo, başladık bizde. bitirdim çıktım ben optiği kime vercem diye bakınıyorum alcak insan yok. optik de sende kalsın dedi kantinci. sonra diğerlerini daha sınıfta çözüyolardı, ben çıktım. zaten odaklanamadım ki, türkçeden yanlış rekorumu kırmışım, 7 yanlışSedef cim ne denemesi canım?Bir de Türkiye geneli sınavdan hiç bahsettiler mi sizde?
canım özellikle de tarihi süper. benim tarihte tek kaynağımSlm kızlarr ben bugün X yayıncılık tarih notlarını aldım özet için çok güzel. Alan inceleyen var mı aranızda ne düşünüyorsunuz?
vay vay vayyyyySedefffff
Gelişim psikolojisi bugun itibariyle bitmiş bulunmakta
Cografyada tarım,hayvancılık,madenler ve enerji kaynakları,sanayi ve endüstri bitti
Tarhite 20.yy osmanlı ve 1.dünya savaşı ve milli mücadelede hazırlık dönemi bitti
hımm anladım canımben aöf okuyorum canım 1 dönem 8 hafta 2. dönem 9 hafta gitme zorunluluğu var, maalesef haziranın 14 kadar staj olacak, staja gitmek sorun değilde rapor hazırlamak günlerimi alıyor.Matematik ve türkçeden iki konuyu bitirdim.Türkçe den testim kaldı sadece ,matematik çok zorlayacak beni anlamıyorum ama her yolu deneyeceğim yılmak yok
sedef aslında yazmak vakit kaybı dogru ama daha iyi nasıl anlayacagımı bilemiyorum.
hani yazınca özet seklinde oluyor ve geri kitaba bakmadan tekrar yapabiliyorum ama işte dedigin gibi vakit kaybı
belki coktan konuları yarılamstım bilemiyorum:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?