2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

güldürdün beni reptomimim yaa, olsun ha bugün ha yarın
benim bulunduğum ilde bu yıl kutlanmıcak öğretmenler günü, eylem yapıldı bugün

ya sevdicek bugüne program hazırlamıs.yani müdür öyle istemiş. yarın okul tatil diye. bugün kutluyorlamıs.
ama benim akıl neredeyse artık duyar duymaz şak diye yazdım buraya

program geliştirmenin ilk 2 ünitesi bitti
1 test çözüldü
dershanede denemem var 3 te, ona gidicem
6 da etütüm var
akşama program geliştirmenin testlerini bitiririm, 7iklimde baya test var, onları bitirir, muratı tekrar gününe bırakırım
bi de inş ölçmeden istatistiklere başlıcam akşama

ya sevdicek bugüne program hazırlamıs.yani müdür öyle istemiş. yarın okul tatil diye. bugün kutluyorlamıs.
ama benim akıl neredeyse artık duyar duymaz şak diye yazdım buraya

ben de dedim bi heves yazmış hiç söylemiyeyim 23 kasım olduğunu
canım benim ya kıyamam

kuzum sen yazarak mı calısıyorsun:26:
ya ben öyle calısıyorum ama cok m zaman kaybım oluyor ya:44:

sedefonur kullanıcısından alıntı
ben de dedim bi heves yazmış hiç söylemiyeyim 23 kasım olduğunu
canım benim ya kıyamam
:26::26::26::26::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlarr ben bugün X yayıncılık tarih notlarını aldım özet için çok güzel. Alan inceleyen var mı aranızda ne düşünüyorsunuz?

bende aldım canım tekrar yapmak için çok iyi hazırlanmış bence ayrıca yazı tipi ve renkleri insanın içini sıkmadan okuyabileceği bir şekilde kullanılmış

Sedefffff
Gelişim psikolojisi bugun itibariyle bitmiş bulunmakta
Cografyada tarım,hayvancılık,madenler ve enerji kaynakları,sanayi ve endüstri bitti
Tarhite 20.yy osmanlı ve 1.dünya savaşı ve milli mücadelede hazırlık dönemi bitti

ben aöf okuyorum canım 1 dönem 8 hafta 2. dönem 9 hafta gitme zorunluluğu var, maalesef haziranın 14 kadar staj olacak, staja gitmek sorun değilde rapor hazırlamak günlerimi alıyor.Matematik ve türkçeden iki konuyu bitirdim.Türkçe den testim kaldı sadece ,matematik çok zorlayacak beni anlamıyorum ama her yolu deneyeceğim yılmak yok

Öğretmenler gününüz kutlu olsun İnşallah bu cümleyi seneye öğrencilerinizden bol bol duyarsınız.

kuzum sen yazarak mı calısıyorsun:26:
ya ben öyle calısıyorum ama cok m zaman kaybım oluyor ya:44:
yok kuzum yazarak çalışmıyorum. öyle vakit yetmez vallahi, ama diceksin ki şimdi bi okumayla aklımda kalmıyo, o zaman hep tekrar ediceksin. tabii hep okumak da vakit alır, en iyisi böyle ayrıntılı bi kitaptan yavaş yavaş okucaksın, sonra bu x yayıncılıktan da bol bol tekrar ediceksin. aslında senin vaktin yeter belki okul vs yok, ama yazmaya harcıyacağın vakti teste ayırabilirsin
Sedef cim ne denemesi canım?Bir de Türkiye geneli sınavdan hiç bahsettiler mi sizde?
canımcım konu tarama testi, yani sözde işlenen konulardan soru var, ama nerdeee, biz daha ilk konulardayız sınavda derslerin yarı konularına kadar sorular vardı. ve dün sınava gidicem yazmıştım ya, ya ben böyle disiplinsizlik görmedim. gittim dershaneye kimse yok, geçtim bi sınıfa. benim gibi bi kaç kişi daha gelmiş. kantinci dağıttı soru kitapçığını ve optiği sonra gitti, biz 3 te başlıcak diye biliyoduk saat 3 oldu ne başlama zili çaldı ne biri gelip başlayın dedi. 5-10 dk geçti, baktık kimse yok gelmiyo, başladık bizde. bitirdim çıktım ben optiği kime vercem diye bakınıyorum alcak insan yok. optik de sende kalsın dedi kantinci. sonra diğerlerini daha sınıfta çözüyolardı, ben çıktım. zaten odaklanamadım ki, türkçeden yanlış rekorumu kırmışım, 7 yanlış mat full, tarihten çok boşum vardı, osmanlı kuruluş ve yükselmeyle ilgili sorular vardı ki biz daha türk islam tarihinin ortasındayız. ben süreli vs. diye girdim. sinirlerim bozuldu o rahatlığı görünce. geçen tarama denemesini evde çözmüştüm, ben daha çok disiplin sağlamıştım kendime.
yok anacım türkiye genelinden de bahsetmediler. soru bankalarını da hala dağıtmadılar. geçen haftasonu vizeler dolayısıyla dershaneye gidememiştik, bize mesaj atmışlardı telafisini yapıcaz diye, onu da yapmadılar. hayır bi de ölçmede istatistiksellerdeyiz, ip koptu yani, nasıl toparlancak anlamadım.
bi kaç kişi dershaneyi bırakmış, benim de kafam karışık bu aralar. ben dershaneye disiplinli sistemli olmak için yazılmıştım. size de demiştim hatta. öyle büyük beklentilerim yoktu; ama hani nerde sistem? eğitim hocalarımız çok iyi, o çok aklımı karıştırıyo, eğitimden hiç temelim yok ve bu hocalarla çok iyi anlıyorum. kaydımı sildirsem yapabilir miyim bilmiyorum
Slm kızlarr ben bugün X yayıncılık tarih notlarını aldım özet için çok güzel. Alan inceleyen var mı aranızda ne düşünüyorsunuz?
canım özellikle de tarihi süper. benim tarihte tek kaynağım
vay vay vayyyyy tubişim uçmuşsun
artık dersleri de bitirenler var aramızda bunu duymak çok iyi geliyo, yavaş yavaş hepimiz bitiricez. kim bilir kızlar belki de şubatta tüm derslerimiz biter
hımm anladım canım ben stajda da çok yoruluyorum yaa canım matematikte antremanlarla mat kitabı var. ondan çok memnun, mat sorunu olanlar.
mat çok zevkli bi ders. mat2 olsaydı yanardık asıl. mat1 de sayıları kullanmaya korkma soru çözerken, deneme yanılma yap. gör bak çözdükçe çok eğlenceli hale gelcek sorularını da buraya yaz çözeriz

kızlar bu arada sabah giremedim, direk dershaneye gittim.
hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun, hepinizin yanacıklarından öpüyorum
iyi ki varsınız ve seneye inşallah bambaşka memleketlerden birbirimizin öğretmenler gününü kutlıcaz
bunu biz elele vererek başarıcaz. dershanem falan fasa fiso yani ben çok samimiyim bunu söylerken, şu an ben çalışıyosam sizin sayenizde çalışıyorum
hepinizi çok seviyorum

bu arada ( ay çenem düştü ) dün akşam ölçme çalışıcağımı söylemiştim; ama çalışamadım. dershaneden 8 de çıktım. kısmet olmadı bu akşam en azından bi istatistiklere giriş yapmak istiyorum

sedef aslında yazmak vakit kaybı dogru ama daha iyi nasıl anlayacagımı bilemiyorum.
hani yazınca özet seklinde oluyor ve geri kitaba bakmadan tekrar yapabiliyorum ama işte dedigin gibi vakit kaybı
belki coktan konuları yarılamstım bilemiyorum:26::26:

Sedef cim onların disiplinsizlikleri yüzünden dershaneyi bırakacak değilsin sen faydalanacağın kişilerden faydalanmaya bak sana vakit kaybettiren iyi olmadıgını düşündüğün derslere girme ya da tarama denen bozuntuyaBen öyle yapacağım bundan sonra benim de beğenmediğim bir kaç ders var girmeyi düşünmüyorum onlara soru çözeceğim o saatlerde ama bunların yüzünden dershaneyi bırakamam dediğin gibi çok iyi hocalarda var.İhtiyaç saçmalıyor sedef ya ben deneme bekliyorum kaç zamandır seviyemi nerde oldugumu öğrenmek için ama tık yok soru bankası yeni geldi,uzaktan eğitimin şifresini vermediler daha vs...

Cnm mesela ÖYT.enası çalışıyorsun okuyup anlayıp anladığını mı yazıyorsun? Sonra sorularına mı çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…