- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
tamam canım sevindim o zaman gercekten cok yoruyor cunku.
bu arada 2 gundur duzgunce calısamadım maasallahı sonra alırım ben
olmaz aldın artık maşallahını
o zaman bu maşallahın hakkını yarın vermelisin ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım sevindim o zaman gercekten cok yoruyor cunku.
bu arada 2 gundur duzgunce calısamadım maasallahı sonra alırım ben
olmaz aldın artık maşallahını
o zaman bu maşallahın hakkını yarın vermelisin ona göre
Cnm bence yani ben yerinde olsam ilk dönemde 1 kere bitirrim mesela 4günümü ayırıp 1kere bittirrm bide sınava yakın bitirsin ama birden yabancı kalma sınava yakın zamanlarda çünkü gerçekten zor vatndaşlık ben başladım çalışmaya :)
aslında ben de sona bıraksam mı diye düsündüm de vazgectim cunku deneme cözecegim zaman bilgim olsun ve sınava yaklasana kadar da sürekli tekrar yaparım ve hic unutmam ınsallah diyerekten yani
Kızcazelerrr ben bugün pek odaklanamadım ama 1saat çalıştım bugün tatilim olsun
Şimdik size bi sorum olacak arkadaşlar günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz? Bide mesela ben 1günde 1GK 1Eğitim ünitesi bitiriyorum nasıl sizce? Herkes çok yavaş olduğumu söylüyor bide ben günde 3 saat çalışıyorum az mı?
canım ben kenddi programımı soyleyım
sabah gky 1 ders ögle aksam arası egitim 1 ders aksam gece arası da 1 ders egıtım calısıyorum.
yani tam odaklandıgım zaman 6 8 saat calısmaya calısıyorum
Peki cnm 1 ders derken mesela gelişimin 1. ünitesinimi bitirip soru çözüyorsun? Yoksa sadece konumu çalışıyorsun?
Bide türkçe için bi planın var mı?
canım ben 1 dersi bitirip testlerini de cözmeye calısıyorum tabi zamanım yettigince eger yetmezse yani cok zaman kaybettiysem bırakıp o dersin geldigi gün(planıma göre) kalan tstleri bitiryorum yeni konuya geciyorum
ben Türkceye son 3 ayda falan bakarım sanırım canım Edebiyat okudugum icin pek zorlanmıyorum. ama o da işin icine girseydi benim planım corba olurdu.
Ooo ozaman en mantıklısı cnm türkçeyi sona bırakman:) bizim için mat ne ise sizin içinde türkçe o oluyor zaten.
Çok tşk ederim cnm bende bi plan yapmalıyım aslında yoksa böyle hepsine ortadan bakmış oluyorum
su an okumuyorsan sürekli evdeysen yani saatini yavastan arttır canım
kesinlikle plan yapmalısın daha düzenli ilerliyorsun o zaman.
saati hemen arttırma ama yoksa cabuk bunalıyor insan yavastan calısma stiline göre en iysini yaparsın zaten
Evet cnm hemen yarın ve öbür gün için plan yaptım bende 2eğitim 1GK ilerleyeceğim günde planım. Tüm gün boşum sadece 3 saat çalışıyorum bide kursa gidiyorum işte birkaç günümde öyle geçiyor çook tşk ederim tekrardan sayende bi gaza geldim
Kızcazelerrr ben bugün pek odaklanamadım ama 1saat çalıştım bugün tatilim olsun
Şimdik size bi sorum olacak arkadaşlar günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz? Bide mesela ben 1günde 1GK 1Eğitim ünitesi bitiriyorum nasıl sizce? Herkes çok yavaş olduğumu söylüyor bide ben günde 3 saat çalışıyorum az mı?
Canım bence şuan için tempon az en az 5 saat oturmalısın neden mi?Bir gk gy bir eğitim konusu çalışıp üzerine bir de testlerini çözersen zaten bu zaman 3 saati aşar,sen istersen konu çalış istersen çalıştıgın o iki dersten soru çöz bi dene bakalım nasıl verim alacaksın.Türkçe işine gelince canım,hergün yatmadan 10 tane paragraf çöz,cümlede anlam çöz bu seni o kadar ilerletecek ki inananamazsın,dilbilgisi konularına gelince zaten çalıştığın zaman yapıyorsun ve bol soru çözdükce pekiştiriyorsun.
Evet cnm yarın türkçeye başlayacağım benimde planım o hergün kesintisiz 10 veya 20 paragraf,cümlede anlam çözmek. Hatta ben sabah çözmeyi düşünüyorum kafam sakinken çünkü hiç sevmiyorum paragraf
Bugün yeni geldm eve şimdi oturup 1ünite eğitimden 1de GK den bitireceğim. Hadi bakalım kaç saat olacak çalışmam? Nasıl çalıştığımı paylaşırım sizinle molalarda
Bide kızlar sizin zaman probleminiz var mı? Soruları sürelimi çözüyorsunuz?
kızz sen de mi edebiyat ögretmenisin? meslektaşız
ben seni sınıf ögretmeni sanıyordum
vayy meslektaşım.allah ikimize de atanmayı nasip etsinn
bu haftasonu dershaneye gittim.hocalarımızdan memnunumm.bir de tekrar ettim mi tamamdır
amin canım emek veren hepimize insallah
okuyo musun mezun musun canım,nerdensin