2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

dersane fiytlarını duyunca inanamadım 2.500 istiyo iyi olduğunu bildiğim bi dersane

kpsshayaline katılıyorum, iş sende bitiyo canım, seni disipline etsin yeter, çok da bişey katmıyor dershane ben sırf bu yüzden yazıldım.

ay ne kadar pahalıymış ben erken kayıt avantajıyla 1200e yargıya kaydolmuştum

ben de erken kayıtla 1295 e ihtiyaca yazılmıştım. sonra uçuruyolar fiyatları. aslında 1000 tl bile çok yanii, inşallah verdiğimiz paraya değer kızlar.

bugün tarihin 2. konusu bitti, ilk konuya göre daha ezber geldi ama daha az yanlışım çıktı
100 soru çözdüm, tamamdır bugünlük

günaydın çalışkan fıstıklarım
benimki sağ olsun 8 de uyandım, hem de yüzüme bi bardak su yedim
neymiş erken kalkıp ders çalışaymışım
ama ders çalışmak hak getire
öğleden sonra artık

kim döktü kız suyu yüzüne annen mi kıyamaz o sanaöyle bi kıyıyoki bende pek çok su döktürdüm kendime ordan biliyorum

kim döktü kız suyu yüzüne annen mi kıyamaz o sanaöyle bi kıyıyoki bende pek çok su döktürdüm kendime ordan biliyorum

sevgilim döktü canım, taktı kpss ye, çalışmamı istiyo hep, sabahın köründe daha dinç olurmuşum
yok annem ders çalışma diyo, onda da aşırı bi rahatlık var
össdeyken ya kazanırsın ya fabrikaya gönderirim diyodu annem sıkıysa çalışma
şimdi o kadar takma diyo bana, boşver mezun ol, biraz dinlen, sonra bi yerden başlarsın diyo
kadına acayip rahatlık geldi, sevgilim de tam tersi, çalışayım da keşana atanayım istiyo, kendisi keşanda okuyo da, onunki de ayrı bi hayal alemi tabii

tarihim kötü olduğu kadar coğrafyamda pek kötüdür övünmek gibi olmasın keşan nerde kızhem sabah sabah sevgilinin senin yanında ne işi var hadi bakıyım evli evine köylü köyüne kırarım bacaklarını

heheh öyle bi fırsat yakaladık canım
keşan, edirnenin ilçesi, edirneye 1.5 saat uzaklıkta canım, enezi duymuşsundur belki, enezle keşan da çok yakın

güzel yermiş sanırım dimi?yani doğudan iyi gibi duruyor hadi inşallah sen atanda orası olsundaha sonra evlenmek için başka fırsatlar yakalarsınız

güzel yermiş sanırım dimi?yani doğudan iyi gibi duruyor hadi inşallah sen atanda orası olsundaha sonra evlenmek için başka fırsatlar yakalarsınız

küçük şirin bi yer canım.. tabii ki doğudan iyi.. ama ben değişik memleket de görmek istiyorum ya, hani biraz marmara bölgesinden çıkmak istiyorum
hayaller çok, bakalım kısmet
evlilik 23 temmuz 2015 de kısmetse

ooohh masallah tarihi bile belli vala yıldönümünüz falan mı yoksa

tüh canım ya keşke ankarada olsaymışsın:)
hm tarih bile belli öyle mi bebeğim hadi inşallah:))
ankara nasıl canım, hiç gitmedim
ooohh masallah tarihi bile belli vala yıldönümünüz falan mı yoksa

yok canım bizim çıkma tarihimiz 3 kasım 2005. kışa denk geldiği için o tarih olamıyo şimdi şöyle benim doğumgünüm 10 haziran, o tarihte söz olsun dedik, sevgilimin doğumgünü 13 mayıs, o tarihte de nişan olsun dedik. 10 + 13 den 23 temmuz da düğün olsun dedik ne saçma dimi aman böyle bişey uydurduk işte, aklımıza geldi, koyduk, tabii o yılın şartlarına göre değişebilir, kısmetse dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…