Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merabalar herkesee
Gelişim psikolojisine baktım biraz bugun
İki şık arasında kalıyorum. Sanki bazı sorularda iki şıkta dogru cevap gibi
tubişş kesinlikle katılıyorum, bi rahat kalamıyorum
sevdicek geldi bayramlaşmaya, az önceki planıma şimdi başlıyorum
Ah kuzum sevdiceğim gelse de ona bir gün değil bir ömür versemAma malesef akrabalarla idare ediyoruz işte
bugun birazcık matematiğe baktım arkadaşlar, ve taban aritmetigini çözemedigimi farkettim.
buna üzülecekken, dur gerimsi üzülme, daha dersanede bu konuyu gormediniz, çözebilirsin, hiçbir sey için gec degil dedim
canım aynısını bugün pg için yaşadım
yapamıyodum sonra dedim ki kendi kendime ne stres yapıyosun kızım daha dershanede bu konuyu görmedin bile relax ol dedim
kızlar 2013 te kpss yok diyolardı lisansa.
var mı yok mu ben anlamadım ya 2 yılda 1 oluyo diyorlar. yoksa 2012 de mi yoktu.
ama giren arkadaşlarım olmuştu sanki
kızlar ben neyi yanlış biliyorum
2012de vardı, 2013te yok diye biliyorum ben de, sadece a grubu sınavı var diye biliyorum. 2 sene de bir oluyor lisans için olanlar - diye biliyorum. yüzde yüz emin olmamakla.
kızlar 2013 te kpss yok diyolardı lisansa.
var mı yok mu ben anlamadım ya 2 yılda 1 oluyo diyorlar. yoksa 2012 de mi yoktu.
ama giren arkadaşlarım olmuştu sanki
kızlar ben neyi yanlış biliyorum
ben lisansa giricem. son sınıfım ama okulum uzayacak o sebeple seneye girmeyi planlıyordum
a grubu nedir?
kızlar bu sabah bi uyandım iç çamaşırımda kan
hemeroid vardı bende ama pek umursamıyodum, ahh eşek kafam, deli gibi kanıyo
hemen acile gittik, Allahtan doktor operasyona gerek yok şimdilik dedi, ohh dedim. sonra ilaç verdi bir sürü, onları kullanıcam. geçmezse cerrahiye çıkarsın dedi.
daha yeni eve geldim. birazdan çalışırım, ağrım acım yok, sadece afedersiniz kanaması durmuyo bi türlü.
her şeyin başı sağlık kızlar, bi kez daha anladım
buna şükür Allah çaresi olan hastalık versin
cok üzüldüm canım benım yaa cok gecmiş olsun acil şifalarr:26:
kızlar bu sabah bi uyandım iç çamaşırımda kan
hemeroid vardı bende ama pek umursamıyodum, ahh eşek kafam, deli gibi kanıyo
hemen acile gittik, Allahtan doktor operasyona gerek yok şimdilik dedi, ohh dedim. sonra ilaç verdi bir sürü, onları kullanıcam. geçmezse cerrahiye çıkarsın dedi.
daha yeni eve geldim. birazdan çalışırım, ağrım acım yok, sadece afedersiniz kanaması durmuyo bi türlü.
her şeyin başı sağlık kızlar, bi kez daha anladım
buna şükür Allah çaresi olan hastalık versin
sedefcim su an durumum senın durumundan daha onemlı degıl ama ya benım hıc ders calısma istegım yok napıcam ben yaa