Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle tatlım, matematik de olmasa napardık
zaten bu sınav direnç sınavı diyo bize hocalar. kim ne kadar hayatından fedakarlık yaparsa, kim pes etmezse, sonuna kadar dayanırsa o kazanır diyolar
afiyet bal şeker olsun kuzum
ne güzel harika çoğalıyoruz
hoşgeldin tatlım
merhabalar bu başlığı yeni buldum ve bende aranıza katılıyorum :)
bir Kpss 2013 adayı daha aranızda
merhaba kızlar. ben de 2014 kpss'ye hazırlanacagım. gy-gk için. beni de aranıza alıverin.
hoş geldiniz kızlar:))
hoşgeldin tatlım almaz mıyız hiç bence bu yıldan başlaman iyi olmuşmerhaba kızlar. ben de 2014 kpss'ye hazırlanacagım. gy-gk için. beni de aranıza alıverin.
canım coğrafya ve tarihten pegemle datayı önerdiler, diğer hocalar ayrım yapmayın her kaynaktan çözün dediler. ben bi de sana uzman kariyerin tarih ve coğrafya öğreten soru bankasını öneririmteşekkürler canım:))
doğru demişler, Allah sabır versin bize de sonuna kadar ilk günkü gibi hevesle çalışalım
bu arada hocalarınız kaynak konusunda neler diyor?
benim temmuza kadar gy gk ü bırakmamam lazım alanın yanında
çeşitli kaynaklardan soru çözümüne devam etmem gerekiyor unutmamak için
mesela beyazkalem, yargı filan hiç çözmedim
yeni gelen tüm kızlar hoşgeldinizzzzzsedefim türkçeden epey bir yanlışım çıktı ama boşum bir önceki denememe göre daha azdı inşallah bir parça ilerledim
hosbuldum :) bir sen dedin vallahi
:)
hoş geldiniz kızlar:))
arkadaşlar, eğitim bilimlerinden çözdüm bugün test :) burda tablo filan yapıyomusunuz kim ne çözdü hangi konuyu bitirdi tarzı acaba:) öyle bir şey varsa listeye ekler misiniz benide
canım ilk sayfada tablomuz var, hangi konuları çalıştıysak onları ekliyorum. mesela eğitim bilimlerinden test çözmüşsün ya, eğitimden hangi derslere hangi konuya kadar çalıştın ya da hepsini bitirdin mi söyle bana ilk sayfadaki tablomuza ekliyeyim tabii bu gk gy için de geçerli.
bu arada alanın ne? branşlarımız için de bi tablo yaptım
canım ilk sayfada tablomuz var, hangi konuları çalıştıysak onları ekliyorum. mesela eğitim bilimlerinden test çözmüşsün ya, eğitimden hangi derslere hangi konuya kadar çalıştın ya da hepsini bitirdin mi söyle bana ilk sayfadaki tablomuza ekliyeyim tabii bu gk gy için de geçerli.
bu arada alanın ne? branşlarımız için de bi tablo yaptım
hemen ekliyorum tatlımrehberlik öğretmenliği canım. :13:
Öğretim ve yöntem tekniklerinden,
Öğretim ilkeleri
Öğretim stratejileri konuları bitti.
Gelişim psikolojisinden,
Gelişim psikolojisine giriş konuları bitti.
Öğrenme psikolojisinden,
öğrenme psikolojisine giriş bitti.
Tablo çok güzel olmuş ellerine sağlık canımmm ne zamandır söylicem unutuyorum.Benim boğazım çok agrıyor:2:Ihlamur içip duruyorum,yavaş ilerledim bugün.Sedefim bizim ihtiyaç yarın deneme yapıyor bu ne hız böyle gözlerim yaşardı vallahi
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada
hemen ekliyorum tatlım
deneme mi benim haberim yok üstelik bizim bu haftasonu tatil oldu canım hani demiştim ya memleketine gitcek olanlar imza toplayıp tatil istemişler, haftaya da bayram diye tatil, unuttular beni iyice
hosbulduk canim :13:
geçmiş olsun bu arada..
ihtiyaçtayız canım hayırsız dershanehangi dersanelerdesiniz arkadaşlar?
O zaman Türkiye geneli değildir Sedefim,dogru sen tatildeydin unuttum
ihtiyaçtayız canım hayırsız dershane
tubişim bu arada boğazların için nane çayı tavsiye ederim benim boğazlarımı rahatlatıyodu çok iyi gelmişti
çok geçmiş olsun arkadaşım