tamam canım insallah kazanırız.
bu arada kpss ıle ılgılı haberler topıgı actım
kesn olan haberleri paylasırız orada
inşallah canım:)
çok iyi olur takipteyim o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım insallah kazanırız.
bu arada kpss ıle ılgılı haberler topıgı actım
kesn olan haberleri paylasırız orada
evet tatlım eğitimini beğenmedimlisans gy gk sorularını beğendim tabi eğitim bilimlerini hiç bilmiyorum o senin uzmanlık alanın:)
bende dönüşümlü olarak yediiklim ve ihtiyaç yayınlarını çözüyorum şu an için bir sorun yok ama bu sorularım olmadığı anlamına gelmiyor
bugünlerde kpss matematik başlığını basmayı düşünüyorum:))
bu arada herkese iyi akşamlar:))
merhaba kızlar ben de kpssyi gırecegım
bu 2. girişim olacak.
edebiyat mezunuyum
dersaneye gıtmeyecegım zaman kaybı gıbı gelıyor ve ögrenme stilime uygun degıl
ama tek basına motıvasyon da zor oluyor.
aranızda dersaneye gıtmeyenler var mı benım gıbı:26:
evet tatlım eğitimini beğenmedim
ne güzel soru başlıklarımız oldu oralarda paylaşalım canım yardımcı olmaya çalışırım ben de
merhaba canım hoşgeldin
ben dershaneye gidiyorum ama herkes kendini bilir ona göre gider veya gitmez. ben haftaiçi okulum var, çok yoruluyorum ve haftasonu geldiğinde de yan gelip yatmamak için, sistemli olmak için dershaneye yazıldım. yoksa okul olmasa yazılmazdım, evde çalışırdım bana da bi yönden vakit kaybı gibi geliyor, evden çıkıp oraya gitmen bile bi vakit kaybı! ama evde mis gibi, ohh kalkacağın saati ayarlarsın, rahatça kahvaltını edersin, derse yetişme kaygın yok, sonra ister pijamalarınla da çalışabilirsin. o an canın hangisini istiyosa onu çalışırsın, dershanedeki gibi ıyy 3 saat ardarda tarihle karşılaşmazsın nette videolar var. onları izlersin, ara verdiğinde bi kahve yaparsın kendine. ya da uzanırsın yatağına 10 dk, sonra yine devam edersin. o gün yeterli çalıştığını düşünüyosan akşam kendine ödül olarak bi film hediye edebilirsin. hadi bakalım kolay gelsin kuzum
kızlar ben de sedef'e katılıyorum yediiklimin soru gerçekten çok kaliteli herkesin çözmesi gereken bir kaynak bence ihtiyaç yediiklime göre çok basit kalıyor
canım cok tesekkur ederım motıveye ıhtıyacım vardı
ve sanırım onu aldım
cok iştahlı yazmışsın:) calısasım geldi hemen
ben de topik actım kpss haberleri bir yerde toplansın diye.
tabi kesin olanları yazmak en iyisi.
yoksa moral bozuklugu olusabılır:26:
çok iyi yapmışsın tatlım. çünkü biz burda bi karar aldık, kpss ile ilgili duyduğumuz kötü şeyleri paylaşmıyoruz, hem kesinliği yok, hem de belki de olmıcak bişey için motivemizi düşürmek istemedik. sadece çalışmaya odaklanmak istedik, diğerlerine kör sağır ve dilsiz olduk. bişey duyduğumuzda senin topiğine yazarız.
sedefim inan okulun olmasaydı evde tek başına çalışmak yukarıda anlattığın kadar kolay olmuyor kendimden biliyorum,gerçi her insan aynı değildir uyanlarda var evde sıkı çalışanlarda var ancak dersane benim için iyi oldu çünkübe hiç kpssye yönelik bir şey çalışmadım birilerinden dinlemem gerekiyor yani...neye ne kadar çalışmam neyin üstüne ne kadar durmam gerektiğini en azından öğreniyorum evde kendim çalışsam hiç üstünde durulmucak detaylara kapılırdım bazı konularda belkide hani hiç olmadı o avantajı var yol tabiki zaman kaybı ancak ben haftanın 3günü evdeyim erken kalksamda dersin başına oturmamak için bahanelerim oluyor bir gün erken kalksam bir gün uyuyorum mesela artık bayramla berebar tempomuzu artırmalıyız heleki konuları ilk defa görenler olarak ciddi ciddi çalışmalıyız...bizim sınıftaki kızlardan bazılarının hedefi kasım 20ye kadar tüm konuları bitrmek onlar geçen senede geldikleri için kendileri hızlı hızlı tekrar yapıyorlarmış, benim ilk denemem 21 kasımın olduğu hafta görücem kendimi bakalım nereye gelmişim kpssden bu yana
evet tatlım eğitimini beğenmedim
ne güzel soru başlıklarımız oldu oralarda paylaşalım canım yardımcı olmaya çalışırım ben de
merhaba canım hoşgeldin
ben dershaneye gidiyorum ama herkes kendini bilir ona göre gider veya gitmez. ben haftaiçi okulum var, çok yoruluyorum ve haftasonu geldiğinde de yan gelip yatmamak için, sistemli olmak için dershaneye yazıldım. yoksa okul olmasa yazılmazdım, evde çalışırdım bana da bi yönden vakit kaybı gibi geliyor, evden çıkıp oraya gitmen bile bi vakit kaybı! ama evde mis gibi, ohh kalkacağın saati ayarlarsın, rahatça kahvaltını edersin, derse yetişme kaygın yok, sonra ister pijamalarınla da çalışabilirsin. o an canın hangisini istiyosa onu çalışırsın, dershanedeki gibi ıyy 3 saat ardarda tarihle karşılaşmazsın nette videolar var. onları izlersin, ara verdiğinde bi kahve yaparsın kendine. ya da uzanırsın yatağına 10 dk, sonra yine devam edersin. o gün yeterli çalıştığını düşünüyosan akşam kendine ödül olarak bi film hediye edebilirsin. hadi bakalım kolay gelsin kuzum
canım ben birden çok konu anlatımlı kitabım olursa kafam karışır gibi geliyor, eminim güzeldir yediiklim. bak şimdi dershane ihtiyacın konu anlatımlısını vericek, bunun dışında x yayıncılığın ders notları var, bir de derste tutucağım ders notlarım olucak. ne dersin sence alayım mı bi de yediiklim konu anlatımlıyı? :44:Sedef cim ben burda yediiklimin ününden bahsetmiştim hatırlarsanSen bir de konu anlatımlarını gör ben çok memnun kaldım iyiki almışım diyorum,bu sene soru bankası denemesi hiçbir şeyini bırakmam vallahi çözerim..Sınavın formatında sorular çıkıyor,tavsiye ederim kızlarrr konu anlatımı da başarılı.
sedefim inan okulun olmasaydı evde tek başına çalışmak yukarıda anlattığın kadar kolay olmuyor kendimden biliyorum,gerçi her insan aynı değildir uyanlarda var evde sıkı çalışanlarda var ancak dersane benim için iyi oldu çünkübe hiç kpssye yönelik bir şey çalışmadım birilerinden dinlemem gerekiyor yani...neye ne kadar çalışmam neyin üstüne ne kadar durmam gerektiğini en azından öğreniyorum evde kendim çalışsam hiç üstünde durulmucak detaylara kapılırdım bazı konularda belkide hani hiç olmadı o avantajı var yol tabiki zaman kaybı ancak ben haftanın 3günü evdeyim erken kalksamda dersin başına oturmamak için bahanelerim oluyor bir gün erken kalksam bir gün uyuyorum mesela artık bayramla berebar tempomuzu artırmalıyız heleki konuları ilk defa görenler olarak ciddi ciddi çalışmalıyız...bizim sınıftaki kızlardan bazılarının hedefi kasım 20ye kadar tüm konuları bitrmek onlar geçen senede geldikleri için kendileri hızlı hızlı tekrar yapıyorlarmış, benim ilk denemem 21 kasımın olduğu hafta görücem kendimi bakalım nereye gelmişim kpssden bu yana
bu arada coğrafya yapbozumu aldım kızlar resmini çekemiyorum makinamda bir sorun var sitenin linkini veriyorum buradan bakabilirsinizyalnız link anasayfayı açıyor soldaki menüden oyuncaklar ürünler-eğitici oyuncakları tıkladığınızda sayfayı aşağıya kaydırdığınızda 3+yaş olan muhteşem yapbozuma ulaşmış olucaksınız
- Simge Toys - Oyuncak Dnyas - Simge Oyuncak Sanayi A.. - temel eitim setleri, puzzle, grup oyunlar, byk blok, temel blok, kk blok, eklin yerini bul, oyuncak, oyuncak dnyas, oyuncak dunyasi, simge, toys, oyun, educational, game, games, group games, m
slm fıstıklar ben geldim
kpssye ikinci girişim olacak okul dershane diğer kurslar derken ilk girişimde fazla konsantre olamadım
bu yılda ales uds de var ama kpss daha ağırlıklı olacak
uzaktan eğitimle evde hazırlaniyorum bugüne kadar sistemli bir şekilde çalıştım bayram sonunda inşallah daha artacak
bu topikteki herkesin başarabileceğini düşünüyorum kızlar yazılarınizdan bunu hissettim
canım merhaba hoşgeldin
elbette başarıcaz, bunun için elimizden geleni yapıcaz
bravo sistemli olanları tebrik ediyorum
evet arttırmamız lazım tempomuzu ben de bunun farkındayım. inş o da olucak
benim de 10 günlük bi tatilim var önümde okulum yok. bunu iyi değerlendiricem ve 15 tatile girdiğimizde uçmak istiyorum
şimdiye kadar neler çalıştın, ilk sayfadaki tablomuza ekliyeyim canım, konularımız bittikçe ekliyoruz, motive oluyoruz
temiz ama yavaş çalışmayı şu an için ilke edindim kendime...çünkü hızlı gidip bir şey anlamamaktansa yavaş gidip temeli oturtmak benim için en mantıklısı çünkü ilk defa gördüğüm kavramlar var kafama oturmayan yerler var, inşallah konularımız bittikten sonra soruların hatalarını bulacağız kızlar bu ne biçim soru ya dicez kesin yanlış bu şöyle sorulsa doğru olurdu dicezinşallah deriz yaniii
nur_tuba canım hoşgeldinalanın nedir?
temiz ama yavaş çalışmayı şu an için ilke edindim kendime...çünkü hızlı gidip bir şey anlamamaktansa yavaş gidip temeli oturtmak benim için en mantıklısı çünkü ilk defa gördüğüm kavramlar var kafama oturmayan yerler var, inşallah konularımız bittikten sonra soruların hatalarını bulacağız kızlar bu ne biçim soru ya dicez kesin yanlış bu şöyle sorulsa doğru olurdu dicezinşallah deriz yaniii
nur_tuba canım hoşgeldinalanın nedir?
hitit üniversitesinde mi okudun yoksa sen tuba:)