• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Vatandaşlık temel hukuk kavramları
Program geliştirme eğitime ilişkin temel kavramlar
Yöntem teknikten öğretim ilkeleri bitti.

nedense matematik tekrarı yapıyorum sürekli. Tarihi elime almak bile istemiyorum :2:

birde beden eğitimi öğretmeni olacağım inşallah...

canım tarihten kaçma bak ben de hep mat çözmek istiyorum ama bizim yönelmemiz gereken tarih. sevsek de sevmesek de tarih çalışmak zorundayız. ondan kaçış yok :40:

evet 16..
çözümü ne sorunun?

canım bu tarz sorularda toplamı verdiyse ve çarpımın en büyük değerini soruyosa sayıları birbirine en yakın seçmeliyiz.
burada toplamı vermemiş ama bulabiliriz
a= x+4
b= 4-x
a+b= (x+4) + (4-x) = 8 olur
hangi en yakın iki sayının toplamı 8 dir? 4 ve 4 birbirinin aynısıdır dimi? yani en yakındır bunlar.
o halde 4*4 = 16 olur.
bak mesela en az kaç olur deseydi, en uzağı alıcaktık, o zaman da 0 ve 8 i alıcaktık ve sonuç 0 olucaktı

kızlar günaydınn :16:

bazı sorunlar yüzünden kaç gündür foruma yazamadım ama yazdıklarınızı takip ettim. hepinizi çoook özlediimm :34:

günaydın cafemizi açan güzeller :16:
güneş gibi doğuyosunuz cafemize valla :29:
macaronum inş kötü bişeyin yoktur kuzum, senin için dua ederiz :31:
kpsshayalim bugün ''öğrenmeyi çalıştım'' cümlesini senden duymak istiyorum :40:
ben de okula gidicem şimdi, yanıma da bi test kitabı alıcam trafik ve dinde çözmek için :ssz:

kız tubaa türkçe öğretmenisin madem benim sorularımı niye çözmüyosun sen bakıyım hııı:23:

Canım benim niye kızıyosun ki:26:Dün geldiğimde bir soru sormuştun Türkçeden sedef çözmüştü diye ben karışmadım vallahi yoksa niye çözmim kuzum aşkolsun seve seve zevkle çözerim vallahi:16:Ben de senin fenci oldugunu yeni öğrendim valla tablodan gördüm:26:Bugun bir sürü fenci arkadaşım oldu dershanede sınıftan,78 e inmiş sizin taban puanlar.

sorularım çözülmediği zamanlarda çok kızgın oluyorum ben:47::37:ah canım keşke 78e inse nerdee 82.7 ile almış en son, 78e inmedi yani meslektaşlarım yanlış biliyorlar:44:

kızlar çok yorgunum :ssz:
eve geldim resim ve staj ödevim vardı, anca onları tamamladım. :37:
daha sonra da canım kısır çekti, kısır yaptım :56:
çalışmak hak getire :36:
neyse yarın son gün, ondan sonra 10 gün boşum :64:
siz bugün neler çalıştınız bakiim :6:

sorularım çözülmediği zamanlarda çok kızgın oluyorum ben:47::37:ah canım keşke 78e inse nerdee 82.7 ile almış en son, 78e inmedi yani meslektaşlarım yanlış biliyorlar:44:

Aaa ciddi mi ama bana öyle söylediler bugün ben de sevinmiştim adınıza:26:Neyse hemen hemen aynıyız puanlarda biz bu sene bu topiktekilerle beraber 90+ alacağımız için hiç sorun degil:10:

Canım can boğazdan gelir yiyeceksin ki güçlü olacaksın..Ben bugun dinleneceğim sedef cim,saat 10 gibi dizim başlıyor(veda yı izliyorum da)sonrada Birand'ın programı var gece 12.30 da onu izleyip uyuyacağım sabah erken kalkabilirsem biraz çalşırı dershaneye geçerim..

afiyet olsun canım:) 10 günün boş baya iyi çalışırsın:))
bende korkulu rüyam coğrafyayla uğraşıyorum
bir site buldum indirmeden videoları izleyebiliyorum, hoca da çok güzel anlatıyor
3 konum kaldı geriye arada yediiklimin çıkmış sorular kitabından matematik filan çözdüm kafam dağılsın diye..

Bu arada bugun dershanedeki diyalogları paylaşayım sizinle,rehberlikd ersimiz vardı bugun adam deneyimli baya bu sene gördüğünüz en kolay rehberlik sorularıydı bu sene gördüğünüzle kalacaksınız bir daha böyle kolay gelmeyecek dedi:27:önümüzdeki yıl zorlayıcı olacakmış en seçici sorular rehberlikte olacakmış ayagınızı denk alın diyorlar:1:Bilginize kızlar:34:
Alan sınavı da kesinleşmiş gibi bir şeymiş,yayınevleri elleri kulaklarında bekliyorlarmış,alanımıza göre soru çıkacagı söyleniyor...
Bu arada bu akşam Birandın programını kaçırmayın güzel şeyler konuşuluyor hepinizin dikkatini çekecek şeyler..Ana haberde bir parçasını gösterdiler atanamayan öğretmenler konuşuyordu..
Sedef cim müjde 8500 sınıfcı açığı varmış agustosta iyi bir atama olur sizden..

Bu arada bugun dershanedeki diyalogları paylaşayım sizinle,rehberlikd ersimiz vardı bugun adam deneyimli baya bu sene gördüğünüz en kolay rehberlik sorularıydı bu sene gördüğünüzle kalacaksınız bir daha böyle kolay gelmeyecek dedi:27:önümüzdeki yıl zorlayıcı olacakmış en seçici sorular rehberlikte olacakmış ayagınızı denk alın diyorlar:1:Bilginize kızlar:34:
Alan sınavı da kesinleşmiş gibi bir şeymiş,yayınevleri elleri kulaklarında bekliyorlarmış,alanımıza göre soru çıkacagı söyleniyor...
Bu arada bu akşam Birandın programını kaçırmayın güzel şeyler konuşuluyor hepinizin dikkatini çekecek şeyler..Ana haberde bir parçasını gösterdiler atanamayan öğretmenler konuşuyordu..
Sedef cim müjde 8500 sınıfcı açığı varmış agustosta iyi bir atama olur sizden..

neyyyyyyyyyyyyyyy :52: gerçekten mi canım şoklardayım şu an :30: sen bana bu haberi verdin ya daha ne isterim kiiiiii
bakıcam programa bu akşam ben de

Aaa ciddi mi ama bana öyle söylediler bugün ben de sevinmiştim adınıza:26:Neyse hemen hemen aynıyız puanlarda biz bu sene bu topiktekilerle beraber 90+ alacağımız için hiç sorun degil:10:
amin canım aminnnn:nazar:alan sınavı gelmez inşallah ya bizim hocada 1 ay daha bekleyin ses çıkmazsa yapmazlar artık dedi ama seneye kesiiiinn geliyormuş bu sene pek gelmez gözüyle bakılıyor ama gelebilir ya pof bari biz eğitim+gk*gy yi halledelim moraller iyi olsun öyle gelsin:37:inşallah bu yıl hiiç gelmez çünkü bu adayların yarısında psikolojik çöküntü yaratır onlardan biride ben olabilirim çünkü ilk defa hazırlanıyorum sınava hangisine çalışsam diye kafa yormaktan stres sinir sahibi olur çıkarım:14:

benimde aklımdaydı bugün ama öğlen dışarı çıkınca kaldı kısır başka bahara:1:ohh afiyet olsunnn:56:ben bugün öğrenme çalıştım birinci ünite bitti sedefim kuramcılara kadar geldim yani:34:
kızlar öğrenme psikolojisi ile sorularımı kpss soru sayfasına yazdım bakıp çözerseniz ama bana anlatmazsanız var yaaaaa:37:

Canım can boğazdan gelir yiyeceksin ki güçlü olacaksın..Ben bugun dinleneceğim sedef cim,saat 10 gibi dizim başlıyor(veda yı izliyorum da)sonrada Birand'ın programı var gece 12.30 da onu izleyip uyuyacağım sabah erken kalkabilirsem biraz çalşırı dershaneye geçerim..
tamam canım, dinlen tabii, hep ders çalışırsak zaten verimli olmaz ama senin bana verdiğin haber beni gaza getirdi ben şimdi program geliştirme çalışıcam sağolasın ya :29:
afiyet olsun canım:) 10 günün boş baya iyi çalışırsın:))
bende korkulu rüyam coğrafyayla uğraşıyorum
bir site buldum indirmeden videoları izleyebiliyorum, hoca da çok güzel anlatıyor
3 konum kaldı geriye arada yediiklimin çıkmış sorular kitabından matematik filan çözdüm kafam dağılsın diye..
tatlım boş gün olunca çok iyi geliyor bana evden çıkmak bile o günü bozmaya yetiyor bayram bana iyi gelicek.
çok sevindim videolardan izleyince benim kafama daha çok oturuyor, özellikle anlayamadığım derslerde.. eminim coğrafyadan anlayamadığın hiçbir şey kalmıcak
matları da artık sözel derslerin arasında çerez niyetine çözücez, moralimiz yerine gelir :1:

amin canım aminnnn:nazar:alan sınavı gelmez inşallah ya bizim hocada 1 ay daha bekleyin ses çıkmazsa yapmazlar artık dedi ama seneye kesiiiinn geliyormuş bu sene pek gelmez gözüyle bakılıyor ama gelebilir ya pof bari biz eğitim+gk*gy yi halledelim moraller iyi olsun öyle gelsin:37:inşallah bu yıl hiiç gelmez çünkü bu adayların yarısında psikolojik çöküntü yaratır onlardan biride ben olabilirim çünkü ilk defa hazırlanıyorum sınava hangisine çalışsam diye kafa yormaktan stres sinir sahibi olur çıkarım:14:

benimde aklımdaydı bugün ama öğlen dışarı çıkınca kaldı kısır başka bahara:1:ohh afiyet olsunnn:56:ben bugün öğrenme çalıştım birinci ünite bitti sedefim kuramcılara kadar geldim yani:34:
kızlar öğrenme psikolojisi ile sorularımı kpss soru sayfasına yazdım bakıp çözerseniz ama bana anlatmazsanız var yaaaaa:37:

aferin kuzucuğuma, davranışçı kuramdan sonrası daha da basit onları çarçabuk kavrarsın o pavlov mavlov daha somut örnekler olduğu için kolay :34:
canım baktım sorularına ama bilmem anlatabildim mi :1:

Back