2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ayy masallah cnm inss bebislerin sana simsiki tutunsunlar cnm
İyi gidiyor cnm yatiyorum kalkiyorum ufaktan ev isi yapiyorum sonlara yaklastikca heycanda basiyor yavastan hakkimizda hayirlisi olsun inss ayin 26 tisi bu cmartesi test gunum cnm

Allah razi olsun cnm bnm ♥ az kalmis Allah yüzünü güldürsun inşallah

Canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Bugün itibariyle doktora gittim. Adet olamadığım için tarlusal isimli bir ilaç verdi. Kullandıktan bir süre sonra adet olmanı sağlıyormuş. Yapısal olarak bir sorun görmedi. Ginera isimli doğum kontrol hapı verdi. Adetin 5. günü başlıyacakmışım. Sonrasında da adetin 21. günü lucrine başlıyorum. Allahımm hayırlısı 3.de tutması ve sağlıklı en az bir bebiş kucağıma alabilmemdir inşallah ve bu kez olsun lütfeeeeen. Hepimizin duası kabul olsun inşallah

Canim seninde 3. Tedavi hayirli olur inşallah Allah rast getirsin bnm de 3. yumurtalar toplandı bakalim transfer bu ay mi gelecek ay m belli olacak haftaya Allahim cok bekletmeden hepimize gönderir inşallah yavruları

Canim seninde 3. Tedavi hayirli olur inşallah Allah rast getirsin bnm de 3. yumurtalar toplandı bakalim transfer bu ay mi gelecek ay m belli olacak haftaya Allahim cok bekletmeden hepimize gönderir inşallah yavruları

Aminnn canımm cümlemizin inşallaah. Allah yardımcın olsun senin de. Bakarsın ikimiz aynı anda böyle oluruz

Kizlar iyi aksamlar nasilsinz :)
Benm sorum olcak , hala vajinal mantarim devam ediyor doktorum ilac verdi gecmedi b kac ay sonra bda soyledim ayni ilaci tekrar verdi ama bi faydasi olmadi . Soyledim normal oldgunu bebegme zarari olmacgni soyledi... Ama kasintim oluyor arada ve birazda koku , saracoglunun kurlerine baktim ama hamilelikte kullanimyla ilgili bi bilgi bulamadim , bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirm . Artik cok usandim

gözünüz aydıınn!!
serenay,canım çok ama çok sevindim..Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin,sen de hayırlı,rahat güzel bir hamilelik geçir inşallah..çok mutlu oldum inankii...
maşallah sana

darısı bütün isteyenlere,bütün arkadaşlarımıza olsun inşallah,elimden geldiğince herkesin duacısıyım

Cnm çok geçmiş olsun tekrar mantar olmana üzüldum bitkisel kurler hamileyken zararli olabilir çok dikkat etmek lazım sirkeli su yap suyu çok olsun onla yika tatlım karbonatli suda olur banyodan sonra bölgeni hafif ılık fonle kurut havlu peceteyle tampon yap islak kalmasin şimdilik bunlar geldi aklima çok geçmiş olsun cnm

ayy unbelivable sen de hamileymişsiin
sana da maşallah binlerce kez şükürler olsun Allaha..çok sevindim valla..

Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah mutlu gebelikler dilerim

Bugun sirkeli suyu dnemeye basldim canim hafif sizlatiyo ama cok degil , ardindan camsrmi utuleyip sicak olrak kullaniyorm . İnsalhh faydasi olur , sagol canim snde tesekkr ederm ilgin icin

okuyamadığım sayfaları okumak için girdim güzel haberler aldım çok sevindimm..
gebelerr
tedavisi başlayanlar
ve hep umutlu olanlar
hepinize hayırlı evlatlar nasip olsun bir an evvel..

haticim,selen,neşe,sizlerin de tedavisi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarınızı okuruz en kısa zamanda...

beni merak ederseniz,6 ayı bitirdim.doğum telaşım başladı sayılır..bana da dua edin olur mu,bebişlerime zamanında kavuşayım,erkenden gelmesinler:26:

herkese öpücüklerr

Maşallah cnm yavrularina Allah size bagislasin saglikla alin kucaginiza inşallah

Aminnn cnm inss sagol iyi dileklerin icin
İnss sende tam zamaninda saglikla bebislerini kucagina alirsin cnm arayi cok acma kendine iyi bak

Cilek immmmm hos geldin ozlettin valla kendini maasallah kizz okadar oldumu zaman nekadarda hizli geciyo aylar once burada neler paylastik insan inanamiyo cok cok guzel bugunleri gormus olsak bende 3 ayi bitirdim nasil gecti hic anlamadim insallah tum bebislerimiz vakti zamaninda hayirli saglikli dunyaya gelirler ve tum kardeslerimizin tek tek hamilelik haberlerini aliriz aldigim her pozitif habede okadar cok mutlu oluyorum ki buradaki herkesin ayni seyleri hissettigini biliyorum

Nese cim yazini okuyunca cok heyecanlandim cok az kalmis Allah im insallah guzel haberlerini almayi nasip eder
sahra cim maasallah yumislerine 13 dollnmis yoluna devam eden embriyo cok guzel bi rakam insallah iclerinden birini Rabbim sana hayirli saglikli evlat eyler bebislerini hayirlisiyla gobusune alir bekleme surecini sitressiz gecirir sonundada guzel mutlu haberlerle gelirsin
hati cim sende biran once baslarsin insallah tedavine inan ben dort gozle bekliyorum
unbelivable kuzum senin adini yazmakta ne zor anacim sende bebisinin kesesini kalbini duyarak saglikla yolculuguna devam et insallah
Serenay guzelim senin de degerin kat kat katlanmistir insallah senden hayirlisiyla ikiz haberi bekliyoruz:13:
bebek im benim sende hayirlisiyla sagligina kavusup aramiza gelirsin insallah bisuredir kont yoktu arayamadim seni kndimi suclu hissediyorum ama yukledim yarin kismetse sesini duymak istiyorum
guzbahar ablam senin derdin basindan askin biliyoruz oyuzden pek gelemiyosun Allah yardimcin olsun sende hayirlisiyla aramiza katil insallah sen bizim dua melegimiz biricik ablamizsin
amayam bursa nin cicegi sayin baskanimiz senin yumiler acik naz yapmislar ama saglik olsun ben biliyorum onlar Sana bigun bebis olarak donecek seni utandiracaklar
kalbimdesin canim kardesim yuzu guzel kalbi guzel l insan sensiz buralar cok issiz umut dolu sozlerine gulucuk sacan sari kafalarina hasret kaldim insallah bomba gibi geliyor l buraya herkesi ayaga kaldir
yeliz sana kirginiz sen bizi cabuk unutttu ama canin sag olsun sen iyi olda
cicibebe senden hala bi haber yok bizi cok merakta biraktin biz hep iyi oldugunu ve herseyin yolunda oldugunu umut ediyoruz ve bigun buraya guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

su an icin aklima gelmeyen varsa hepinizi cok cok selamliyorum Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun hep guzel haberlerimiz guzel l gunlerimiz olsun

amayaacım klomen bende de geç etki etmişti, boşver takılmayalım... Doktor amca neler söyledi, neler önerdi onları merak ettim.

doktor amca ilk olarak hep böyle gülümse dedi.... çünkü o büyümemişler diyince daha öncede büyümedi bu zibidiler, o kadar iğne vurdum banamısın demediler; pek nazlılar diyiverdim çok özel tavsiyelerde bulunmadı, umutlu olmam Allaha güvenmem konusunda konuştu daha çok.... Zaman ayırıp bunları söylemesi çok hoşuma gitti.... Doktor amca iyi biri ya :) doktor orhan amca, adını da öğrendim

sağlıkla, sıhatle zamanında gelsinler inşallah canım benim, seni görmek ne güzel

cansın sen cannnnnn

Son düzenleme:

kalinkacim, dogru soyluyorsun degitirsemmi nikimi uye olurken bilmiyordumki sizin gibi guzel arkadaslarim olacak ve aktif olarak kullanacgim bu forumuuu iyisindir umarim canim??

masallah masallah canim saglikla vakti zamaninda kucagina al insallah,,darisi hepimizin basinaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…