2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende onu bekliyorum nesecim yapmak icin:)) sende hemen arkamdan yaparsin insallahhh
aminn cnm inssss

İnss olmazsin cnm masallah sayi guzel inss kalitelide embiriyo olurlar cnm bolbol su ic cnm

Amayaacım klomen bende de geç etki etmişti, boşver takılmayalım... Doktor amca neler söyledi, neler önerdi onları merak ettim.

geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim

elimizde olan kanıtlara bakılarak kısa süreli yatak istirahatinin hamilelik başarı oranlarını artırmadığı ve gerekli olmadığı söylenebilir.

Yapılan diğer üç çalışmada embriyo transferi sonrası kısa süreli (20 dak ile 1 saat arası) yatak istirahati ile uzun süreli (bir gece ile 24 saat arası) yatak istirahatinin doğurduğu hamilelik sonuçları karşılaştırıdı. Bu çalışmaların hiçbirinde uzun süreli yatak istirahatinin faydalı olduğu sonucuna varılmadığı gibi, şaşırtcı olanı çalışmalardan ikisinde 24 saat yatakta kalan kadınların embriyo tutunma oranlarında düşüş olduğu bildirildi. Buradan sağlıklı bir kadın için uzun süre yatakta tutulmanın doğal bir durum olmadığı ve hastanın endişesini ve stresini artırarak tedavinin sonucunu olumsuz olarak etkilediği sonucuna varıldı.

Embryo transferinden sonra verilen yatak istirahatinin hamilelik oranlarını artırmaması aslında son derece mantıklı. Birincisi endometrial kavite (rahim içi boşluğu) gerçekte bir boşluk değil daha ziyade açılma potansiyeli olan bir alan. Embriyonun bırakılması sonucu endometriumun iki karşılıklı duvarı anlık olarak ayrılıyor ama daha sonra transferin yapılması için kullanılan kateter çıkarıldığında hemen tekrar birleşiyor. Dolayısıyla hasta ayağa kalktığında embryonun kaviteden düşmesi pek muhtemel değil. İkincisi embriyo transferi sonucu embryonun oluşturduğu hava kabarcıkları ultrasonda izlendiğinde yerçekiminin ya da ayağa kalkmanın embryonun pozisyonu üzerinde önemli bir etkisi olmadığı görülüyor. Kısa süreli yatak istirahati uygulaması hiçbir fayda sağlamadığı için kaldırılabilir. Uzun süreli yatak istirahati uygulaması da hamilelik oranlarına olumlu bir etkisi olmadığı gibi tüp bebek tutunma oranlarını düşürdüğü için terkedilmelidir.

Devamını Oku: http://www.tupbebek.com/tedavideki-hastalar/embriyo-transferi-sonrasi-neler-yapmaliyim#ixzz2zbcIweWx

Mrb kizlar hepinize tunaydinlar
Sahracjm ins embiriyolarin guzelce bölunuyorkardir cnm haber geldimi

Mrb kizlar hepinize tunaydinlar
Sahracjm ins embiriyolarin guzelce bölunuyorkardir cnm haber geldimi

Sanada iyi günler tatlım evet aradilar 13 u döllenmis iyi durumdalar dedi persembe haber vericez dedi tekrar Allahim utandirmasin bu yolda emek veren kimseyi sağ ol kuzum sorduğun için senin istirahat nasil gidiyor test günü ne zamandi Allahim sana bagislasin inşallah

ya sahra bendede kist var ama diğerinde 6 tane toplanmıştı maşallah seninki çokmuş özellikle yaptığın bişey oldumu ?

ya sahra bendede kist var ama diğerinde 6 tane toplanmıştı maşallah seninki çokmuş özellikle yaptığın bişey oldumu ?

Canim bnm bende polikistik over sendromu olunca iğnelerle cok oluyor cok olunca gecen ohss olmustum hatirlarsan bu sefer igne dozunu cok az verdi ben özel bise yapmadim yani tatlim ama gecenden farklı bi folik asit verdi suda eritilip iciliyor yumurta kalitesini arttiyormus inofolic diye bi ilac sor doktoruna senin tedavine uygunsa kullanırsın inşallah güzel güzel yumisler olsunlar

heaaa hatırladım pardon ben dhea olarak bıosteron kullanıyorum folbiol kullanıyorum estrofem alıyorum o kadar

Ayy masallah cnm inss bebislerin sana simsiki tutunsunlar cnm
İyi gidiyor cnm yatiyorum kalkiyorum ufaktan ev isi yapiyorum sonlara yaklastikca heycanda basiyor yavastan hakkimizda hayirlisi olsun inss ayin 26 tisi bu cmartesi test gunum cnm

heaaa hatırladım pardon ben dhea olarak bıosteron kullanıyorum folbiol kullanıyorum estrofem alıyorum o kadar

Hayirlisi cnm incir kaysi ceviz kuru üzüm yemeye çalıştım cikolata yerine bende çikolatanin ayari yoktur bari sağlıklı tatli seylerden yiyim dedim

Hayirlisi cnm incir kaysi ceviz kuru üzüm yemeye çalıştım cikolata yerine bende çikolatanin ayari yoktur bari sağlıklı tatli seylerden yiyim dedim

bende çikolata kisti olduğumdan beri çikolata abur cubur cola falan herşeyi bıraktım.çikolatayı sevmem zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…