aminn cnm inssssbende onu bekliyorum nesecim yapmak icin:)) sende hemen arkamdan yaparsin insallahhh
Sagol Canim bnm ilkinde 30 tane toplanmıştı 6 embriyo kalmıştı ohss olmuştum ya bu sefer 17 toplanmis hemşire ohss olmazsiniz bu sayi ile dedi yinede korkuyorum :18: umarim olmam yarin haber vericeklermis inşallah kaliteli esit boydadir yumurtalar :26:
selam kızlaaarrrr
bugün doktor amcaya gittim yine, yumurta ölçümüne.... klomen bana pek etki etmemiş, yumurtalarım olması gerektiği gibi büyümemiş malesef.... gerçi bi arkadaşıma "onca iğne ilaç yedim büyümedi bu yumurtalar, bi kıçı kırık klomenle büyürlerse şaşarım" demiştim; şaşırmadım.... yine doktor bi tomar güzel şey söyledi elbette, umudumu yitirmemem ve tedavi olmam konusunda....
aminnnnnnnnnnn kaç kilo verdin kız
4 kilo canım 62 oldumhedef 58-57
Canlarim sağ salim geldim eve teşekkür ederim desteginiz için Allah razi olsundün çok terledim sogudum hava bi garipti opu ya nezle gibi girdim islemden sonra biraz arttı galiba halsizim dinleneyim görüşürüz öpüyorum hepinizi
insan kendiyle barışık oluyo dimi
evet hemde nasıl anlatamam 58-57 ye ineyim tedaviye kadar tedaviyle alıyorum bikaç kilo :26:
ay evet ya insan alıyo 4-5 kilo bide şişkin oluyo vücut o zaman.hadi inşallah istedğn kiloya kavuşursun
ayyy inşallah canımSen ne durumdasın?
geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim
Teşekkür ederim canim benim sende tedavine biran önce başlayıp sağ salim ver yumoslarini inşallah
Mrb kizlar hepinize tunaydinlar
Sahracjm ins embiriyolarin guzelce bölunuyorkardir cnm haber geldimi
Sanada iyi günler tatlım evet aradilar 13 u döllenmisiyi durumdalar dedi persembe haber vericez dedi tekrar Allahim utandirmasin bu yolda emek veren kimseyi sağ ol kuzum sorduğun için senin istirahat nasil gidiyor test günü ne zamandi Allahim sana bagislasin inşallah
ya sahra bendede kist var ama diğerinde 6 tane toplanmıştı maşallah seninki çokmuş özellikle yaptığın bişey oldumu ?
Canim bnm bende polikistik over sendromu olunca iğnelerle cok oluyor cok olunca gecen ohss olmustumhatirlarsan bu sefer igne dozunu cok az verdi ben özel bise yapmadim yani tatlim ama gecenden farklı bi folik asit verdi suda eritilip iciliyor yumurta kalitesini arttiyormus inofolic diye bi ilac sor doktoruna senin tedavine uygunsa kullanırsın inşallah güzel güzel yumisler olsunlar
Ayy masallah cnm inss bebislerin sana simsiki tutunsunlar cnmSanada iyi günler tatlım evet aradilar 13 u döllenmisiyi durumdalar dedi persembe haber vericez dedi tekrar Allahim utandirmasin bu yolda emek veren kimseyi sağ ol kuzum sorduğun için senin istirahat nasil gidiyor test günü ne zamandi Allahim sana bagislasin inşallah
heaaa hatırladım pardonben dhea olarak bıosteron kullanıyorum folbiol kullanıyorum estrofem alıyorum o kadar
Hayirlisi cnm incir kaysi ceviz kuru üzüm yemeye çalıştım cikolata yerine bende çikolatanin ayari yokturbari sağlıklı tatli seylerden yiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?