2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

insallah cok guzel gecmistir canim opun, guzel embislerinin haberini bekliyoruzzzzz

Merhaba arkadaşlar,

Bol haberli bebişli günler, haftalar, aylar bizim olsun inşallah

Beni sorarsanız histeroskopi için gün aldım sonunda ayın sonu yapılacak Allah ın izniyle.

Yine ay sonu genetik pıhtılaşma sonuçlarımı alacağım.

Ekime kadar dinlenme sürecindeyim belki histeroskopiden sonra kendiliğinden gelir bebişim

Umudum rahimde ufak bir problem olup çözülmesi ve bebişlerimin tutunmamasının sebebinin olması gerçi sebep bahane Rabbim vereceği

zamanı bilir hepimizin hakkında hayırlısı

Sizin güzel haberlerinizi şimdi okudum, gözlerim yaşardı!
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, çok sevindim... Candan tebrik ederim, darısı başımıza inşallah...

masallah masalah canim darisi bize olsun insallah..tek benimki canim tek tasim bu carsamba kan testi yapilcak yine,,biktim yaaa...haftaya persembe ultrasonum ama pazartesiye falan aldirmaya calisicam..

Sezercim, Allah muhafaza içeride bir şey kalsaydı bence şimdiye çoktan kendini belli ederdi, sancısı, ateşi falan bitmezdi.
Zaten öyle bir ihtimal vardıysa doktorun da ihmal etmezdi çağırmayı.
Hala başlamadı mı adetin? Hep düzenli mi olurdu? Gerçi dış gebelik sonrasında bir düzensizlik olması da normaldir diye tahmin ediyorum.
Randevu almadıysan bir arayıp doktoruna danış istersen. İçin rahat etsin. Üst üste iki muayeneden iki kere para almazlar zaten.
Bizi de haberdar et olur mu?

o zamana kdr düzelir inşallah diye dua edelim lütfen salavat çekelim bişey yapalım ne bilim

bitaneciğim allahım yardımcın olsun güzel haberlerini dört gözle bekliyorum

bitaneciğim allahım yardımcın olsun güzel haberlerini dört gözle bekliyorum

Aminnnn canım benim önce senden güzel haberleri alacağız Allah ın izniyle sonra da ben sizlere güzel haber vereceğim inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün evlat hasretimizi dindirsin inşallah

Aminnnn canım benim önce senden güzel haberleri alacağız Allah ın izniyle sonra da ben sizlere güzel haber vereceğim inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün evlat hasretimizi dindirsin inşallah

aminnnnnnnnnnn kaç kilo verdin kız

selam kızlaaarrrr

bugün doktor amcaya gittim yine, yumurta ölçümüne.... klomen bana pek etki etmemiş, yumurtalarım olması gerektiği gibi büyümemiş malesef.... gerçi bi arkadaşıma "onca iğne ilaç yedim büyümedi bu yumurtalar, bi kıçı kırık klomenle büyürlerse şaşarım" demiştim; şaşırmadım.... yine doktor bi tomar güzel şey söyledi elbette, umudumu yitirmemem ve tedavi olmam konusunda....

cnm benim yasadiklarin cok zor gercekten bi sure ayri yasasaniz esinin burnu surtulsun sende biraz kafani dinlesen hemen bosanmaya gitmesen cnm neticedevcocuklariniz var onlarin hatrina belki yeniden birlesemezmisiniz cnm bide neden ailen seni yalniz birakti cnm arkanda ailen olursa bence sana bu kadar yuklenemezler cnm allah hakkinda hayirlisini eylesin inss cnm

gozu aydin canimmsaglikla kucagina almak nasip olsun insallahh..her hafta bir guzel haber oh oh ne guzell..hadi kizlar sirayaaaaaa
Ayy inss o sirada bende varimdir nasilsin cnm

Olsun cnm senin yumilerde inatci biraz demekki olsun gec olsunda guc olmasin inss sen kurlerine devam et cnm onemli olan tupbebek zamani zaten inss olacak

İnşallah duaların/dualarımız kabul olsun. İnşallah yumişlerini sağlıkla bırakırsın. Ve tez zamanda sağlıkla alırsın canım. Allah yar ve yardımcın olsun canım.

insallah cok guzel gecmistir canim opun, guzel embislerinin haberini bekliyoruzzzzz
Canlarim sağ salim geldim eve teşekkür ederim desteginiz için Allah razi olsun dün çok terledim sogudum hava bi garipti opu ya nezle gibi girdim islemden sonra biraz arttı galiba halsizim dinleneyim görüşürüz öpüyorum hepinizi

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine kac yumi toplandi inss hepsi embiriyo olarak sana dönerler cnm

canim simdi ilk sira senin:) merakla bekliyoruz bakalim:) iyiyim canim 6+1 olduk bugun, hafif bulantilarim varr hadi hayirlisi

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine kac yumi toplandi inss hepsi embiriyo olarak sana dönerler cnm

Sagol Canim bnm ilkinde 30 tane toplanmıştı 6 embriyo kalmıştı ohss olmuştum ya bu sefer 17 toplanmis hemşire ohss olmazsiniz bu sayi ile dedi yinede korkuyorum :18: umarim olmam yarin haber vericeklermis inşallah kaliteli esit boydadir yumurtalar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…