Canlarim iyi geceler kimse yok galiba yarin ben opu dayken okursunuz bugün ugrayamadim az yürüyüş yaptik sonra bi tanidigimizin evinde Kutlu Doğum haftasi için mevlid okundu aksam ordaydim Allahim benim ve bnm gibi meleklerinin yollarini gozleyen arkadaslarimin yüzünü güldür dedim Allahim kabul eder inşallah hepinizi cok seviyorumöpüyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere
Kızlar sabah Ankara' ya yola çıkıyorum. Hepinizi seviyorum. iki gündür doğru düzgün giremedim çünkü evimi temizledim. Bebişlerimle geldiğimde evimde hazır olsun diye.
Dualarınıza talibim. Ve dualarımdasınız.
Duyduk sesini, gerçi eşim o kadar bahsediyorum yanında ama, benim kalp atışlarım sanmış, çok heyecanlıydın ya, senin kalp atışların sandım ben onu diyor. :) Sen de duyarsın perşembeye canım. Tek mi acaba? Perşembe öğreniriz artık hep beraber. Haberdar etmeyi unutma.
Sezercim, Allah muhafaza içeride bir şey kalsaydı bence şimdiye çoktan kendini belli ederdi, sancısı, ateşi falan bitmezdi.Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize iyi pazarlar
Size danışmak istediğim bir konu var. En son 17 Martta başlayan kanama ile dış gebeliğim sonlanmıştı. Doktor adet olunca gelmemi söylemişti. Ancak ayın 20'si olmasına rağmen hala adet olamadım. Beta HCG değerim 4'e kadar düştüğü için doktor tehlikeyi atlattığımı söylemişti. Hala adet olamamam normal mi? Yoksa içerde embriyodan parça kalmış olabilir mi? Doktorda özellikle istemeyince adet olmadan gitmeyi çok düşünmemiştim. Muayene ücreti 300TL, iki kez aynı parayı vermek de istemedim. Hata mı yaptım sizce?Bekleyeyim mi, yoksa pazartesi randevu alıp gideyim mi? Ne dersiniz?
nasıl üzülmiyim cnm avukat erkekleri sana verirler kızı eşin alır diyor 9 yaşından sonra ama ben kızımsız yaşayamam benim her şeyim dünyammm beni ayakta tutan oo 7 sene sonraa kavuştum kızımaa oğlanları görmedim yaaa birde nasılsa onlrı mahkeme bana veriyor diyorum sadece kızımı düşünüyorum rabbim büyük mazlumun yanında yaradann
Allah akil fikir vicdan versin kaynanalariniza canim, ne diyecegimi bilemiyorum..ne kadar uzak o kadar iyi...
Merhaba arkadaşlar,
Bol haberli bebişli günler, haftalar, aylar bizim olsun inşallah
Beni sorarsanız histeroskopi için gün aldım sonunda ayın sonu yapılacak Allah ın izniyle.
Yine ay sonu genetik pıhtılaşma sonuçlarımı alacağım.
Ekime kadar dinlenme sürecindeyim belki histeroskopiden sonra kendiliğinden gelir bebişim
Umudum rahimde ufak bir problem olup çözülmesi ve bebişlerimin tutunmamasının sebebinin olması gerçi sebep bahane Rabbim vereceği
zamanı bilir hepimizin hakkında hayırlısı
bitaneciğim allahım yardımcın olsun güzel haberlerini dört gözle bekliyorum
Aminnnn canım benim önce senden güzel haberleri alacağız Allah ın izniyle sonra da ben sizlere güzel haber vereceğim inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün evlat hasretimizi dindirsin inşallah
cnm benim yasadiklarin cok zor gercekten bi sure ayri yasasaniz esinin burnu surtulsun sende biraz kafani dinlesen hemen bosanmaya gitmesen cnm neticedevcocuklariniz var onlarin hatrina belki yeniden birlesemezmisiniz cnm bide neden ailen seni yalniz birakti cnm arkanda ailen olursa bence sana bu kadar yuklenemezler cnm allah hakkinda hayirlisini eylesin inss cnmcnm kızımda tüp bebek benim eşim sessiz kalıyor bunları bir güzel dövecektii o ablaları yapıyor zaten kimsenin sesi çıkmazdıı yok anam adan pısırık dün bana onları savunuyor her şey benim başımın altından çıkıyormuş benim yüzüme bu hale gelmişiz serefsiz ailen sokak ortalarında bana o...... die bağırdı bütün alem duyduuu kızımaaa 3 kez geldiler deynia testi istediler daha neler nelerrrr valla benim karnımdakiler hep allaha emnet neler oldu nelerrr şükür rabbim koruduuu onlara bir şey olursa elim ölümlerden ölüm beğensin öyle afedersin biz bir gecede elde etmedik bunlarııı ne ziyetler çektik kızımdada zor geçti benim oglanlardada böylee zorrr bazen keşkee ikizleri yamadan ayrılsamıydım diyorum o zaman kız bana kalırdı kız die istemiyorlar zaten erkek hastası bunlar
Ayy inss o sirada bende varimdir nasilsin cnmgozu aydin canimmsaglikla kucagina almak nasip olsun insallahh..her hafta bir guzel haber oh oh ne guzell..hadi kizlar sirayaaaaaa
Olsun cnm senin yumilerde inatci biraz demekki olsun gec olsunda guc olmasin inss sen kurlerine devam et cnm onemli olan tupbebek zamani zaten inss olacakselam kızlaaarrrr
bugün doktor amcaya gittim yine, yumurta ölçümüne.... klomen bana pek etki etmemiş, yumurtalarım olması gerektiği gibi büyümemiş malesef.... gerçi bi arkadaşıma "onca iğne ilaç yedim büyümedi bu yumurtalar, bi kıçı kırık klomenle büyürlerse şaşarım" demiştim; şaşırmadım.... yine doktor bi tomar güzel şey söyledi elbette, umudumu yitirmemem ve tedavi olmam konusunda....
İnşallah duaların/dualarımız kabul olsun. İnşallah yumişlerini sağlıkla bırakırsın. Ve tez zamanda sağlıkla alırsın canım. Allah yar ve yardımcın olsun canım.
canım ya çok merak ettik seni.rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda çıkarsın hastaneden
canım hayırlısıyla atlatırsın bi sürü yumurtan olmuştur inşallah
allahım bu yolda inşallah karnında bebeklerinle evine dönmeyi nasip etsin
cnm inss bolbol kaliteli yumilerin olsun inss
cnm gulugule gitgel inss bebislerinle gel inss simsiki tutunsunlar annelerine inss
Cnm korkma bisey olmaz inss burdan okuyoruz cogu arkadasta oluyor bel agrilari aklina kötu bisey getirme cnm
ayyy cnm cook dusuncesiz kv den varmis cnm bu konuya esinin cozum bulmasi lazim seni kötu etmeden allah yardimcin olsun inss esin ikna eder cnm
Cnm cok uzuldum yasadiklarina ne bicim kv ler var boyle nedyecegimi bilemedim karnindaki bebelerine yazik esin hic dusumuyor allah korusun bisey olur diye ne dengesizlik inss esinin akli basina gelirde seni annesine karsi savunur cnm isin cok zormus allah yardimciniz olsun cnm inss sorununuzu en kisa surede çözersiniz cnm
Canlarim sağ salim geldim eve teşekkür ederim desteginiz için Allah razi olsuninsallah cok guzel gecmistir canim opun, guzel embislerinin haberini bekliyoruzzzzz
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine kac yumi toplandi inss hepsi embiriyo olarak sana dönerler cnmCanlarim sağ salim geldim eve teşekkür ederim desteginiz için Allah razi olsundün çok terledim sogudum hava bi garipti opu ya nezle gibi girdim islemden sonra biraz arttı galiba halsizim dinleneyim görüşürüz öpüyorum hepinizi
cnm benim yasadiklarin cok zor gercekten bi sure ayri yasasaniz esinin burnu surtulsun sende biraz kafani dinlesen hemen bosanmaya gitmesen cnm neticedevcocuklariniz var onlarin hatrina belki yeniden birlesemezmisiniz cnm bide neden ailen seni yalniz birakti cnm arkanda ailen olursa bence sana bu kadar yuklenemezler cnm allah hakkinda hayirlisini eylesin inss cnm
Ayy inss o sirada bende varimdir nasilsin cnm
Ayyy inss cnmcanim simdi ilk sira senin:) merakla bekliyoruz bakalim:) iyiyim canim 6+1 olduk bugun, hafif bulantilarim varr hadi hayirlisi
Ayyy inss cnm
masallah cnm inss kalp atisinida gorursunuz cnm ondan sonrada hamislik takvimini yaparsin artik
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine kac yumi toplandi inss hepsi embiriyo olarak sana dönerler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?