2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kalinkam inslalah yarin cok guzel haberlerle geleceksin, bebisine guven annesi sapasaglamki oooo sana bi nanik yapar belki yarin:)))) hadi iyi haberlerini bekliyoruz canim, Allah korusun bebisiniiii

Bebislerin sana sımsıkı tutunsunlar annelerini hic birakmasinlar:

9 ay boyunca sağlıkla misafirin olsunlar canim insallah sende hamisler
kervanına katilirsin Allah gönlüne gore versin kuzum

YaRin guzel haberlerle gelirsin Insallah hic tasa etme kendine Allahım gönlüne gore versin keyifli bir hamilelik geçirirsin Insallah tatlim

günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.rabbim bu mübarek gün hepimizin dualarını kabul etsin ve tek amacımız olan bebişimizi hayırlısıyla bize nasip etsin aminnnnnnn

Hayirli cumalar herkese Transferimin ikinci gunu bugun sanki dunku kadar rahat degilim biraz meraklanmaya sonucun ne olacagini dusunmeye basladim ve bu duygu artmadan nasil kurtulurumun yollarini aramaya calisiyorum:)

Hamilelik belirtisi aramaya baslamadan su aralar bana iyi gelecek kitap onerilerinizi alabilirim:)

Son 8 gun..:)

Oncelikle hayirli cumalarimiz olsun ben bugune fena migde bulantisiyla uyandim sonra solugu lavoboda aldim gerisi malum namazimi kildim hpimiz icin dua ettim uyku tutmadi tv yi actim eskiden cok sevdigim bi dizi vardi 'hatirla sevgili' cokta acikli bi bolumu okadar duygulandimki eskiden onu izleyip aglardim... sora hastaneye gittim herzamanki gibi erkendn ordaydim saatim gelince girdim iceri doktor yasli ton ton bi amcaydi konuskan belliki tecrubeli uzun uzun sohpet ettik bi yandan da bizim bebisi izledik maasallah kuzum kocaman olmus elleri ayaklari yuzu burnu herseyini gosterdi ellerini alkis yapar gibi birlestirip ayirdi bacaklarini salladi hickirdi yer degistirdi boyu posuda iyi maasallah yalniz boynu cok bukuk duruyodu doktor boyunu olcmekte cok zorlandi bu bebek cok huzunlemis dedi bende dogrudur sabah huzunlu dizi izledim dedim ... artik ona dizi falan yok dedim ... doktora kaygilarimdan bahsettim bunlari dusunme her gebelik kendine ozgudur ve birbirinden farklidir simdilik hersey cok guzel dedi cok sukur ense kalinligida 0.9 mm doktor cok iyi dedi kanimida verdim sonuc carsamba cikacak... sonra kendi doktoruma ugradim kan ilaci ve vitamin yazdi ... insallah sonuclarimizda guzel cikar Allah in izniyle...Allah im bu guzel gunun hurmetine hepinize bugunleri gormeyi nasip etsin insallah...

Maaşallah ne kadar güzel haberler...
Duygulandım valla. Minicik haliyle alkışlar, hıçkırıklar...:) Yerim onu ben. Allah sağlıkla kavuştursun sizi.

işte bu kadaaaaaaaaaarrrrr çok şükür herşeyin tamamdır inşallah.bende o diziyi çok severdim ya bu arada duaların için sağol bitanem allah hepimize nasip etsin aminnnnnnnnn

Kızlar, kanımı verip geldim. Henüz sonucum çıkmadı. Ama karnımdan ultrason ile baktı ve bebeğimin ilk resmini verdi elime. Resme bakıp bakıp ağlıyorum. Herkes tatsın Allahım bu mutluluğu. Benim de sevincimi yarım bırakmasın. Minicik 5 mm lik bir kesem var şu anda karnımda. Paylaşmak istedim bunu. Öğleden sonra da kan sonucumu almaya gideceğim. Kese göründüğüne göre 3000 üzerinde olması lazım. Hepinize sevgiler.

Canim ne güzel bebisinide saglikli kipir kipir görmüşsun maşallah ona sonuclarinda temiz cikar inşallah sonra keyfini cikar oooohh miiiss

Canim hayırlı olsun bebisinin ilk resmi :) saglikla gelsin inşallah sana amin cnm güzel dileklerin için

Canim hoşgeldin çok geçmiş olsun

Canim hayırlı olsun bebisinin ilk resmi :) saglikla gelsin inşallah sana amin cnm güzel dileklerin için

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah bekleyen bütün arkadaşların boş kalmasın kucakları. Ben çok korkuyorum bir terslik oluverir diye. Çünkü çok mutluyum ve bu mutluluğu koruyamamaktan korkuyorum. İnşallah kucaklayabilirim miniğimi.

Canim inşallah sımsıkı tutunsunlar sana ne tür roman seviyorsun ask mi macera mi din felsefe mi ona göre yardimci olmaya çalışırim bende bu sefer transferden sonra puzzle yapmayı düşünüyorum kafami dagitir sende bi düşün istersen kendime ve bebise ya da bebislere dikkat et :)

Seni beni bizi koruyan Allah onu da korur korkma kuzum Allaha emanet o melekler

Dun randevumuz vardi masaALLAH elleri kollari yerinde durmuyordu kalp atislarini dinledik 3 lu taramamizda yapildi dr amcamiz herseyin yolunda oldugunu soyledi.kan ve idrar verdik haftaya insaALLAH onun sonuclarida guzel cikar.cinsiyetimizde kesinlesti,kizim icin alisverise baslanabilir artik

Hayırlı cumalar canlarv
Canim benim Allahım sağlıkla kucağına aldirsin Insallah keyifli bir hamileliğin olur insallahvhersey gönlünce olur darisi bizim basiza

Rabbim saglikla sihatle kucaginiza almayi nasip etsin meleginizi :) ben bisey sorcaktm canim bu 3lu tarama testi ne oluyor ? Ben ikiliyi yptrmadim istemedim ztn doktorumda aldirmicaksn yapma ddi . 3lu 2 li yapamayanlar icin mi oyle bise mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…