2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaşlar soncumu aldım. 177.03 çıktı. Bu gün 14. gün.

canımmmm yaaaaa çok sevindimeve yeni geldim ve hemen topiğe girdimmüjdeli haberi görünce çok mutlu oldumALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH 9 ay boyunca sorunsuz ve herşeyin yolunda olduğu bir hamilelik yaşarsın

Kızlar bebek 34 ve cicibebenin problemli neydi? Bebek34 için de hastanede demişsiniz.

canım cicibebenin 2 li testindeki kan değerleri biraz yüksek çıkmıştı o yüzden canı sıkkındıtesti tekrar edeceğini söyledi ama topiğe o tarihten beri girmedibebek34 Mart 18 de negatif sonuç aldı soğukalgınlığı şikayeti ile doktora gitti .doktor verem teşhisi ile 1 ay boyunca hastaneye yatırmış

canım yaaaabugün aldığım 2.güzel haber Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip etsin

canım anneannenin mevlidini ALLAH C.C kabul etsin.inşaALLAH tedaviye başlamadan hamile olduğunu öğrenirsinbebeğim34 e benden de selam söyle canım

Mrb arkadaslar inss herkes iyidir
Bebekcim cok gecmis olsun cnm inss tez zamanda iyilesir kendini toparlarsin

Alfabe cnm cok sevindim gözun aydin inss degerin katlanarak artsin cnm
cok sevindim cnm ya biliyordum ben senden cok umutluydum inss pazarteside cok guzel bir degerle tescillersin cnm degerini allah amamina erdirsin cnm:118::118::118::118::118:

canım anneannenin mevlidini ALLAH C.C kabul etsin.inşaALLAH tedaviye başlamadan hamile olduğunu öğrenirsinbebeğim34 e benden de selam söyle canım
a.s. canım aradım bebek'i; bugün sesi daha iyi geldi.... biraz daha keyfi yerinde gibiydi... unbelivable'ıtebrik etti bu arada unutmıyım; pazartesi güzel bi sonuç alacağını düşünüyor o da hepimiz gibi bu arada hepinize yine bol bol selamı var, "beni habersiz bırakmayın" dedi.... yeni haberlerimizi, güzel haberlerimizi bekliyormuşşşş :))))))

harika haberrrrrrrrrr..

Allahım kucağına almayı da nasip etsin canım benimmmm.

kız dilekler dile bizim içinde bizi unutma

ay sen artık

kız pazartesi için sana dua ediyordum bugün tesadüf eseri girdim foruma. güzel haberi aldım. harikaaaaaa

Son düzenleme:

Canim Allah in izniyle bebek cigimiz hayirlisiyla sagligina kavusup aramiza donecek cok sevdigim bi soz vardir'' unutma gecenin en karanlim oldugu an sabahin .n yaklastigi zaman dir'' bebek imiz de insallah isigina kavusacak biz onu burada bekliyorus ben hastanede konusamaz belki diye aramamistim yani in bende arayim bugun maltepe pe de dugun vardi surayyapasanin onunden gectik ordan selam gonderdim ona ...

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr iyi haftalarımız olsun güzel haberlerimiz olsun inşallahhhhhhh.unbelivable tabi saat farkıyla baya geç söyleyecek bize kan sonucunu ama olsun :) alfabe sende sanırım test tekrarlicaksın.hakkımızda herşeyin hayırlısı kızlar dün bol bol dua ettim hepimize.

Günaydın kizlarrrrrrr
Nasılsınız iyimisiniz haftanis gűzel gecsin ben bugun soğan kurunu başladım Insallah bi faydası olur ıki gundurde acayip basim agriyo Rabbim hepimizin yuzunu guldursun hepinizi seviyorum

Canım kendi adıma teşekkür ediyorum. Özelilkle bebek34 için çok üzüldüm ama ya. Allahım acil şifasını versin inşallah. Bebek sahibi olalı diye uğraşıyoruz hepimiz burada. Ama önce kendi sağlığımız tabiki.
İnşallah cicibebenin testi de iyidir. Daha o aşamalara hiç gelemediğim içi o konularda bilgim yok pek. İnşallah onun da herşeyi yolunda gitmiştir.

Canım, tüm iyi dileklerinde katılıyorum sana. Benim test tekrarı bugün değil, taaa cuma günü. Çatlıyorum meraktan ama artık içim biraz daha rahat.

Canım, tüm iyi dileklerinde katılıyorum sana. Benim test tekrarı bugün değil, taaa cuma günü. Çatlıyorum meraktan ama artık içim biraz daha rahat.

ama normalde 2 günde 1 tekrarlanmaz mı ?? sen hiç idrar testi yaptın mı :)

Günaydın kizlarrrrrrr
Nasılsınız iyimisiniz haftanis gűzel gecsin ben bugun soğan kurunu başladım Insallah bi faydası olur ıki gundurde acayip basim agriyo Rabbim hepimizin yuzunu guldursun hepinizi seviyorum

şifa olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

ama normalde 2 günde 1 tekrarlanmaz mı ?? sen hiç idrar testi yaptın mı :)

İdrar testi yaptı ama moralimi bozdu.Bir gün önce koyu çıkıp test günü silik çıkmıştı. Ama Allahtan benim gibi olanlar varmış da moralm düzeldi. Ben cuma değerimi öğrendiğimde hcg iğnesi(ovitrelle )yap dediler. O yüzden diğer testi anca 8. gün yapabilirim. Yani cumaya. Şimdi o çatlama iğnesi değil mi neden yaptırdılar diye soracaksın? Ovitrelle içindeki hcg progesteronu da yükseltip rahmi kalınlaştırıp bebeğin gömülmesini sağlıyormuş diye okumuştum nette. sanırım o yüzden.

anam vallamı bende okuyunca diyorumki ne alaka ya kız inşallah sonuna kadar böyle gider.alfabe sizin sorun neydi ya listemiz yok ya hani bakamıyoruz

Canımmmmmmmmmmm çok sevindim çok tebrik ediyorum....
Bugün inşallah güzel de bir kan değeri müjdeleyeceksin bize... Gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Ben de arkandan geleyim...

Canım bizden de ona çok selam söyle, Allah acil şifalar versin.
Haziran'da hiçbir aksilik çıkmadan güzel güzel başlasın tedavin inşallah... Hem kürlerin bitmiş olur, hem tatilini rahat rahat yapmış olursun, zihnen ve moral olarak da kendini hazırlama imkanın olur. Bu arada yeni doktor da gelmiş, düzenini kurmuş alışmış olur...
Öpüyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…