- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Arkadaşlar soncumu aldım. 177.03 çıktı. Bu gün 14. gün.
Kızlar bebek 34 ve cicibebenin problemli neydi? Bebek34 için de hastanede demişsiniz.
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
canım gözün aydınnnn çok sevindim çoookkkkkkk
bu arada kızlar bebekle konuştum, hepinize çok çok selam söyledi, bugün hastaneye yatırmışlar, 1 ay hastane de kalacakmış.... hepimiz bol bol dua edelim bebek34 için.....
cok sevindim cnm ya biliyordum ben senden cok umutluydum inss pazarteside cok guzel bir degerle tescillersin cnm degerini allah amamina erdirsin cnm:118::118::118::118::118:sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
a.s. canım aradım bebek'i; bugün sesi daha iyi geldi.... biraz daha keyfi yerinde gibiydi... unbelivable'ıtebrik etti bu arada unutmıyım; pazartesi güzel bi sonuç alacağını düşünüyor o da hepimiz gibicanım anneannenin mevlidini ALLAH C.C kabul etsin.inşaALLAH tedaviye başlamadan hamile olduğunu öğrenirsinbebeğim34 e benden de selam söyle canım
canım benim o şans bana ait ALLAH'ın izniyle zafer bizlerin olacak inşaALLAH
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
a.s. canım aradım bebek'i; bugün sesi daha iyi geldi.... biraz daha keyfi yerinde gibiydi... unbelivable'ıtebrik etti bu arada unutmıyım; pazartesi güzel bi sonuç alacağını düşünüyor o da hepimiz gibibu arada hepinize yine bol bol selamı var, "beni habersiz bırakmayın" dedi.... yeni haberlerimizi, güzel haberlerimizi bekliyormuşşşş :))))))
canımmmm yaaaaa çok sevindimeve yeni geldim ve hemen topiğe girdim müjdeli haberi görünce çok mutlu oldum ALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH 9 ay boyunca sorunsuz ve herşeyin yolunda olduğu bir hamilelik yaşarsın
canım cicibebenin 2 li testindeki kan değerleri biraz yüksek çıkmıştı o yüzden canı sıkkındıtesti tekrar edeceğini söyledi ama topiğe o tarihten beri girmedi bebek34 Mart 18 de negatif sonuç aldı soğukalgınlığı şikayeti ile doktora gitti .doktor verem teşhisi ile 1 ay boyunca hastaneye yatırmış
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr iyi haftalarımız olsun güzel haberlerimiz olsun inşallahhhhhhh.unbelivable tabi saat farkıyla baya geç söyleyecek bize kan sonucunu ama olsun :) alfabe sende sanırım test tekrarlicaksın.hakkımızda herşeyin hayırlısı kızlar dün bol bol dua ettim hepimize.
Canım, tüm iyi dileklerinde katılıyorum sana. Benim test tekrarı bugün değil, taaa cuma günü. Çatlıyorum meraktan ama artık içim biraz daha rahat.
Günaydın kizlarrrrrrr
Nasılsınız iyimisiniz haftanis gűzel gecsin ben bugun soğan kurunu başladım Insallah bi faydası olur ıki gundurde acayip basim agriyo Rabbim hepimizin yuzunu guldursun hepinizi seviyorum
ama normalde 2 günde 1 tekrarlanmaz mı ?? sen hiç idrar testi yaptın mı :)
İdrar testi yaptı ama moralimi bozdu.Bir gün önce koyu çıkıp test günü silik çıkmıştı. Ama Allahtan benim gibi olanlar varmış da moralm düzeldi. Ben cuma değerimi öğrendiğimde hcg iğnesi(ovitrelle )yap dediler. O yüzden diğer testi anca 8. gün yapabilirim. Yani cumaya. Şimdi o çatlama iğnesi değil mi neden yaptırdılar diye soracaksın? Ovitrelle içindeki hcg progesteronu da yükseltip rahmi kalınlaştırıp bebeğin gömülmesini sağlıyormuş diye okumuştum nette. sanırım o yüzden.
Kızlar bebek 34 ve cicibebenin problemli neydi? Bebek34 için de hastanede demişsiniz.
a.s. canım aradım bebek'i; bugün sesi daha iyi geldi.... biraz daha keyfi yerinde gibiydi... unbelivable'ıtebrik etti bu arada unutmıyım; pazartesi güzel bi sonuç alacağını düşünüyor o da hepimiz gibibu arada hepinize yine bol bol selamı var, "beni habersiz bırakmayın" dedi.... yeni haberlerimizi, güzel haberlerimizi bekliyormuşşşş :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?