2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah acil sifalar versin insallah..sen ne yaptin bugn canim?
sonunda evraklarımı verebildim.... yeni doktor göreve başladığı gibi bende tedavime başlayabilirmişim, heyet beklenmeyecekmiş..... mayısın 2. haftası gibi göreve başlarmış ama bu durumda ben mayısta tedaviye başlayamam.... çünkü haziranın ilk haftası için alınmış bir tatilimiz var.... tedavi o zamana kadar bitmez o yüzden de tatil sonrası düşünüyorum tedaviyi.... hem o zamana kadar kürlerim de biter....

Amayacım Alla kimsenin eline düşürmesin bitanem. Bunda da vardır bir hayır bitanem

ah ne guzel ne guzel bir takvimmm..valla tatil size bir supriz yumurta bile getirebilir:)))insallah..
bende 6 gun oncesinden haber veren bir idrar testi aldim yarin sabah yaramazlik yapicam

Hayırlısı olsun bitanem bizde seninle ümitlenmiştik ama bunda da vardır bir hayır Rabbim cümlemize yardım etsin.

Dualarımız bebekle canım Rabim tez zamanda sağlığına kavuştursun.Lütfen benden de selam söyle konuşursan.

ah ne guzel ne guzel bir takvimmm..valla tatil size bir supriz yumurta bile getirebilir:)))insallah..
bende 6 gun oncesinden haber veren bir idrar testi aldim yarin sabah yaramazlik yapicam

Canim bence Allah in izniyle hamilesin ben oyle hissediyorum insallah hislerim de yanilmam ve yarin sabah ikinci silik cizgiyi gorecek bizimle paylasacaksin insallah bu arada migde bulantisi gerckten bu gunlerde hafiften basliyo sabah hemen haber ver merakla bekleyecegiz insallah guzel haber vereceksin

kalinkam cok sagol canim, ayy basliyomu gercekten bende acaba psikolojikmi diyordum, birde gogus ucu cevremde hafif kucuk pitircik ve koyu lekeler cikmaya basladi bunlarda beni heveslendiriyor..insallah canim veriirm yarin bi mujde, sen nasilsin bebis nasil? senin tecrublerine ihtiyacimiz olacak

Allah ima cok sukur canim gayet iyiyiz cuma gunu tarama testin gidecegiz bugunlerde migde bulantilarim biraz hafiflemeye basladi gibi uzun zamandir pk yemek yiyemiyordum hafiften gobk cikmaya basladi karsi komsumuza yeni soyledik ben gobeginden anlamistim zaten belli oluyo dedi cok zayif oldugum icin gobek hemen farkediliyo Allah im insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin her zaman dualarimdasiniz her firsatta Rabbimin kapisini calip sizler icin duaciyim Allah im insallah tek tek sevindirecek hepimizi insallah guzel haberlerini bekliyoruz canim yardimci olabilecegim bi konu oldugu surece burdayim.

canım öncelikle geçmiş olsun. İnşallah testinin sonucu da güzel olur. Mide bulantısı kötü olur evet ama ben sana tam bu konuda bir şey soracağım, yaklaşık olarak ne zaman başlıyor bu bulantılar. Ben hiç bir şey hissetmiyorum çünkü. Başlasın diye dört gözle bekliyorum inan ki. :) Umarım anlayabiliyorsundur şu anki psikolojimi.:)

gozun aydın tatlım, Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşllah

Selenciğim çok teşekkür ederim canım. Ben hepinizden birer birer bekliyorum güzel haberleri. Ve gerçekten büyük bir inançla bekliyorum. Siz de inanın canım.İyi bak kendine.
Canim maşallah kat kat artsin değerin saglikla kucağına al inşallah :)

Canım teşekkür ederim. İnşallah artar, ben de onu bekliyorum artık. Sanırım Cumaya ikinci testi yaptırdığımda 1000 üzerine çıkmış olması gerekiyor. 76 saatte 2 katı diye hesaplayınca. Çok korkuyorum. Korkum mutluluğumu perdeliyor inan ki. Çünkü biliyorum ki önemli olan dediğin gibi sağlıkla kucaklayabilmek. Bakalım ne olacak.

Son düzenleme:

Canim ya endiselerini cok iyi anlayabiliyorum benim test gunume yakin gunlerde sabah yumurta yerken bulandi bikac kez ama sonrasinda oyle cok fazla migde bulantisi yasamadim arada cok hafif oluyo gibi sonra geciyodu sonrasinda 7-8 haftalar gibi artik baya bulanmaya basladi baslarda sabahlari oluyo aksamlari geciyodu sonrasinda surekli devam etmeye basladi pek yemek yiyemez oldum her lokmayi ogure ogure yer oldum ama cikartmam yoktu sonrasinda iki kez dis fircalarken cikardim bide iki gun once sabah cok az kahvaltidan sonra iki gundur iyi gibiydi busabah yine ogurmelerdeyim cok yemek yemek istiyorum ama iki lokmadan sonrasi gitmiyo yumurtayi hic yiyemiyorum ki eskiden hersabah yerdim ilk haftalarda neden olmuyo diye cok moral bozuyodum yani daha erkn bi sure sonra gorursun sen gununu ama illa migde bulantisi olacak diye bisey yok ben ilk gebeligimde bir gun bile yasamamistim hatta bir ekim topiginde cok var uc aylarini bitirip hic bulanti yasamadilar yani bulantiyla cok da alakali degil sen yinede yasa insallah da icin rahat etsin Allah yar ve yardimcin olsun canim insalah hersey sorunsuz ilerler daha guzl haberlerinide aliriz

Son düzenleme:

Kizzzzz uyanmadin mi halaaaa hadi gelllllllll artik ikinci cizgiden bahset moralimiz duzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…