Herkese merhaba. Bugun tup bebek ignemin 8.gunuydu ben tedavinin yavas yavas sonuna geldigimizi bebeigimize kavusmamaiza bur adim kaldigini dusunurken doktorun yumurtalarin yeteri kadar buyumedigini anca asilama yapabileceklerini soyledi hayatimda hic aglamadigim kadar agladim aranizda benim durumumda ohlan varmi cumartesi gunu asilamam varama sonucun yine negatif olacagindan cok eminim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım, bu bitkilerin böyle bir şey yapacağını sanmam. Histeroskopi derse, ol bence polip varsa. Çünkü polipler çok küçük boyutlarda bile olsa salgıladıkları hormonlarla bebeğe engel oluşturabiliyorlarmış. Canını sıkma sakın. Tedavi sürecinde bu çok önemli biliyorsun. Bu tedavimde hemşireler bana dafalarca tembihledi, stres yapma diye O yüzden sen de moralini yüksek tut canım. Gelecek bebeklerimiz inşallah.Biliyorum canim,aslinda hepimizin mucizeye ihtiyaci var.kendimizde olmasa bile yakinimizda..histeroskopin var miydi diye sordu,ama yok deyince.regl olunca gel bakalim durumuna dedi..belki de o sey gecmediyse isteyecek,kim bilir..benim hic bisiim yoktu,gecen aylarda ben once testere disli aslanpencesi cayi ictim,sonra da sogan suyu..onlar yapabilir mi acaba?denk mi geldi?
Yok canım, bu bitkilerin böyle bir şey yapacağını sanmam. Histeroskopi derse, ol bence polip varsa. Çünkü polipler çok küçük boyutlarda bile olsa salgıladıkları hormonlarla bebeğe engel oluşturabiliyorlarmış. Canını sıkma sakın. Tedavi sürecinde bu çok önemli biliyorsun. Bu tedavimde hemşireler bana dafalarca tembihledi, stres yapma diye O yüzden sen de moralini yüksek tut canım. Gelecek bebeklerimiz inşallah.
Ha bu arada merak edersiniz kanımı verip geldim, 3 te çıkacak sonuç. Eşim götüreyim dedi, yok dedim ben dolmuşla gidip geleyim, sadece kan vereceğim zaten. Neyse arkaya oturmuştum, dolmuşun önüne bir araba çıkmış, ani bir fren, ben yanımda oturan kızla birlikte hoop yere. Şok oldum, hiç bir şey diyemedim. Zaten yanımdaki kız yeterince velveleye verdi ortalığı. Allahtan o kızcağızın üstüne düştüm. Altta olsaydım daha kötü olurdu. İnşallah bir şey olmamıştır bebişlerime ama sanki hala şoktayım. Epey elim ayağım titredi. Böyle de bir durum atlattık yani.
Bakalım sonuç bekliyorum heyecanla.
Arkadaşlar soncumu aldım. 177.03 çıktı. Bu gün 14. gün.
Merakla bekledim. Tebrik ederim canim. Insallah bu sefer olacsk. Degerin de guzel cikmis. Digerlerinde bu kadar degildi galiba. Gozun aydin
Teşekkür ederim canım,evEvet değildi, 50 lerde kalmıştı, 100 e bile ulaşmamıştı değerlerim. O yüzden mi bilmiyorum hala inanamıyorum ben. Sanki her an bir şeyler ters gidecekmiş gibi korkuyorum. İdrar testi ile ilgili bir şeyler sordum Alisciğim 40 ya topiğinde ama senin bilgin var mı o konuda canım.
Teşekkür ederim canım,evEvet değildi, 50 lerde kalmıştı, 100 e bile ulaşmamıştı değerlerim. O yüzden mi bilmiyorum hala inanamıyorum ben. Sanki her an bir şeyler ters gidecekmiş gibi korkuyorum. İdrar testi ile ilgili bir şeyler sordum Alisciğim 40 ya topiğinde ama senin bilgin var mı o konuda canım.
gozun aydin canimmm, kucagina almak nasip olsun insallah.. birde ben alsam o degeri pazartesiiiii
Allahin izniyle geliyor bebek. Olumsuz dusunme ki hersey pozitif olsun. 40 topige bakmadim. Okuyayim bilgim varsa yazarim.
Hayirlisi buymus gerci ama merak ettim . Seni taniyorlar diye mi yine ege ye gittin. Yoksa kent te problem mi oldu
Alfabe; bildigim gunasiri tekrarlanir test. Niye 1 hafta sonra anlamadim. Hcg ignesi progesteron mu . Eger o ise mutlaka yaptir. Degil ise cevabim yok. Sen kendine gore kan testi yaptiracaksan 1 gun daha gecince yarindan sonra yaptir. Katlama ne olacak onu gor bence. Kan testi pozitif olup idrarda cikmayanlar oluyor.
canım gözün aydınnnn çok sevindim çoookkkkkkk
bu arada kızlar bebekle konuştum, hepinize çok çok selam söyledi, bugün hastaneye yatırmışlar, 1 ay hastane de kalacakmış.... hepimiz bol bol dua edelim bebek34 için.....
Alfabe; bildigim gunasiri tekrarlanir test. Niye 1 hafta sonra anlamadim. Hcg ignesi progesteron mu . Eger o ise mutlaka yaptir. Degil ise cevabim yok. Sen kendine gore kan testi yaptiracaksan 1 gun daha gecince yarindan sonra yaptir. Katlama ne olacak onu gor bence. Kan testi pozitif olup idrarda cikmayanlar oluyor.
Maasallah subhanallah canim ya cok sevindim insallah degerini arttigini keseni kalp atisini hayirlisiyla kucagina aldiginida gorursun Rabbim tamamina erdirsin hersey problemsiz gecsin insallah.
Canim gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin
canım gözün aydınnnn çok sevindim çoookkkkkkk
bu arada kızlar bebekle konuştum, hepinize çok çok selam söyledi, bugün hastaneye yatırmışlar, 1 ay hastane de kalacakmış.... hepimiz bol bol dua edelim bebek34 için.....
gozun aydin canimmm, kucagina almak nasip olsun insallah.. birde ben alsam o degeri pazartesiiiii
Progesteron değil canım, bildiğin çatlama iğnesi. Ovitrelle. Bana transferin 5. günü de yap demişlerdi, şimdi gene ya dediler. Akşam üzeri 6 da yaptım artık. Genelde gün aşırı yaptırabiliyorsun ama şimdi benim yaptığım bu ovitrelle hcg içeriyor. Dolayısıyla artık yaptıramam . En az 8. günü beklemem gerekir.Kan testini endim yaptırmıyorum, gelecek cuma için diye özellikle belirttiler. Çatlatıcakar beni. :)
Ben de ilk defa duyuyorum ovitrelle yaptırıldığını. 5. günü duymuştm başkalarından ama böyle 14. günde olduğunu ilk duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?