2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Günaydın canim herşeyde vardir hayir topiklerin birinde arkadsimizun bır tanesi tup bebek denedi olmamıştı ve asilamayla gebe kaldı hic belli olmaz tatlım benim de tedavim yarim kaldı yumurtalar kist oluşmuş herşeyi birde iyi yönden bakmak gerekir en azından tedavin baska yolda devam ediyo Allahım hayırlısıyla bu tedavide evladını sana bagislasin Rabbim

Yok canım, bu bitkilerin böyle bir şey yapacağını sanmam. Histeroskopi derse, ol bence polip varsa. Çünkü polipler çok küçük boyutlarda bile olsa salgıladıkları hormonlarla bebeğe engel oluşturabiliyorlarmış. Canını sıkma sakın. Tedavi sürecinde bu çok önemli biliyorsun. Bu tedavimde hemşireler bana dafalarca tembihledi, stres yapma diye O yüzden sen de moralini yüksek tut canım. Gelecek bebeklerimiz inşallah.

Ha bu arada merak edersiniz kanımı verip geldim, 3 te çıkacak sonuç. Eşim götüreyim dedi, yok dedim ben dolmuşla gidip geleyim, sadece kan vereceğim zaten. Neyse arkaya oturmuştum, dolmuşun önüne bir araba çıkmış, ani bir fren, ben yanımda oturan kızla birlikte hoop yere. Şok oldum, hiç bir şey diyemedim. Zaten yanımdaki kız yeterince velveleye verdi ortalığı. Allahtan o kızcağızın üstüne düştüm. Altta olsaydım daha kötü olurdu. İnşallah bir şey olmamıştır bebişlerime ama sanki hala şoktayım. Epey elim ayağım titredi. Böyle de bir durum atlattık yani.
Bakalım sonuç bekliyorum heyecanla.

Geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz nerde tedavi gördün:26:

Merakla bekledim. Tebrik ederim canim. Insallah bu sefer olacsk. Degerin de guzel cikmis. Digerlerinde bu kadar degildi galiba. Gozun aydin

Teşekkür ederim canım,evEvet değildi, 50 lerde kalmıştı, 100 e bile ulaşmamıştı değerlerim. O yüzden mi bilmiyorum hala inanamıyorum ben. Sanki her an bir şeyler ters gidecekmiş gibi korkuyorum. İdrar testi ile ilgili bir şeyler sordum Alisciğim 40 ya topiğinde ama senin bilgin var mı o konuda canım.

dondurulmus embiryomuydu canim? eger oyleyse kacinci gun embiryosuydu? idrar testi yapmismiydin daha once ay cok sordum sorry

Allahin izniyle geliyor bebek. Olumsuz dusunme ki hersey pozitif olsun. 40 topige bakmadim. Okuyayim bilgim varsa yazarim.
Hayirlisi buymus gerci ama merak ettim . Seni taniyorlar diye mi yine ege ye gittin. Yoksa kent te problem mi oldu

Alfabe; bildigim gunasiri tekrarlanir test. Niye 1 hafta sonra anlamadim. Hcg ignesi progesteron mu . Eger o ise mutlaka yaptir. Degil ise cevabim yok. Sen kendine gore kan testi yaptiracaksan 1 gun daha gecince yarindan sonra yaptir. Katlama ne olacak onu gor bence. Kan testi pozitif olup idrarda cikmayanlar oluyor.

Allahin izniyle geliyor bebek. Olumsuz dusunme ki hersey pozitif olsun. 40 topige bakmadim. Okuyayim bilgim varsa yazarim.
Hayirlisi buymus gerci ama merak ettim . Seni taniyorlar diye mi yine ege ye gittin. Yoksa kent te problem mi oldu

Canım, biliyorsun bir önceki tedavide bazı tereddütlerim vardı,davranış konusunda. Histeroskopiye gittim, herkes melek gibiydi. Çok ilgilendiler benimle, sonra dr da adet olduğunuzda arayın dedi. Ben de bu durum üzerine hadi histeroskopi sonrası bir şans daha vereyim Ege 'ye. Zaten etik olarak uygun olur mu diye kafamı kurcalamştı, bütün bunlar da olunca tekrar Egede devam ettim. İyiki de öyle yapmışım. Hemşirelerin de dr ların da davranılşarı çok iyiydi.5. tedavinin etkisi sanırım bunlar. Zaten onlar da benden sürekli eski hastamız diye bahsettiler. Bu sefer çok gergindim, hemşireler çok ilgilendi, sohbet ettiler benimle, rahatlatmaya çalıştılar. Ani tedavi sürecim gaye iyi geçti. Bilmiyorum Alisciğim, inşallah sonuna kadar iyi gider.
Ama yumurta rezervi olayını kafaya takmamak lazım demek ki. Sana özel mesajımda yazdım ya gelişmeleri. Biraz da rahat olmak sanırım mesele. Yumurta sayısını bile psikoloji mi etkiliyor bilmiyorum ki.

Bunu da okurmusun.

Arkadaşlar soncumu aldım. 177.03 çıktı. Bu gün 14. gün.

canım gözün aydınnnn çok sevindim çoookkkkkkk

bu arada kızlar bebekle konuştum, hepinize çok çok selam söyledi, bugün hastaneye yatırmışlar, 1 ay hastane de kalacakmış.... hepimiz bol bol dua edelim bebek34 için.....

Arkadaşlar soncumu aldım. 177.03 çıktı. Bu gün 14. gün.

Maasallah subhanallah canim ya cok sevindim insallah degerini arttigini keseni kalp atisini hayirlisiyla kucagina aldiginida gorursun Rabbim tamamina erdirsin hersey problemsiz gecsin insallah.

Allah acil sifalar versin insallah..sen ne yaptin bugn canim?

Progesteron değil canım, bildiğin çatlama iğnesi. Ovitrelle. Bana transferin 5. günü de yap demişlerdi, şimdi gene ya dediler. Akşam üzeri 6 da yaptım artık. Genelde gün aşırı yaptırabiliyorsun ama şimdi benim yaptığım bu ovitrelle hcg içeriyor. Dolayısıyla artık yaptıramam . En az 8. günü beklemem gerekir.Kan testini endim yaptırmıyorum, gelecek cuma için diye özellikle belirttiler. Çatlatıcakar beni. :)
Ben de ilk defa duyuyorum ovitrelle yaptırıldığını. 5. günü duymuştm başkalarından ama böyle 14. günde olduğunu ilk duyuyorum.

Maasallah subhanallah canim ya cok sevindim insallah degerini arttigini keseni kalp atisini hayirlisiyla kucagina aldiginida gorursun Rabbim tamamina erdirsin hersey problemsiz gecsin insallah.

Canim gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin

gozun aydin canimmm, kucagina almak nasip olsun insallah.. birde ben alsam o degeri pazartesiiiii

Kızlar teşekkür ederim hepinize.

Son düzenleme:

O zaman sabirla bekliyecegiz. Kendine dikkat et.. yorulma. Ara sira selam verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…