canım yaaa senin adına çok heyecanlıyım inşaALLAH yarın test sonucun süpeerrr çıkarRabbim sana mucize yaşatsın
Kalbimdesin arkadasim,benim de icim icime sigmiyor,aklim hep orda ama esim kiziyor bana,heveslenmeyelim,dillendirme diye:)) bu heyecan bile guzel yaa..aman napiim yarin kotu cikarsa da bugun sevindigimle kalirim
canım arkadaşlarım zorda olsa dün geceyi atlattım bi şekilde sabah zorlada olsa bi kaç lokma atıştırdım şimdi hazırlandım ve eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için gitmeden bi kaç kelam daha yazmak istedim ve dualarınızı istiyorum canlarım bugün benim için çok zor olucak korkuyorum aslında ne yalan sölim ben sizleri çok seviyorum şimdi çıkıyorum beni unutmayın canlarım sizi çok seviyorum allahıma emanetsiniz hoşçakalın
cnm nenim inss sifani tez zamanda bulursun allah kuvvet saglik versin hemencecik inss cok gecmis olsun cnmcanım arkadaşlarım zorda olsa dün geceyi atlattım bi şekilde sabah zorlada olsa bi kaç lokma atıştırdım şimdi hazırlandım ve eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için gitmeden bi kaç kelam daha yazmak istedim ve dualarınızı istiyorum canlarım bugün benim için çok zor olucak korkuyorum aslında ne yalan sölim ben sizleri çok seviyorum şimdi çıkıyorum beni unutmayın canlarım sizi çok seviyorum allahıma emanetsiniz hoşçakalın
Bugun dr gittim arkadaslar ve tedaviye baslamis bukunmaktayim estrofermlerimi icmeye basladim inss allah hayirlisini nasip etsin ufaktan heycanda basladi bende haftaya bugun kontrolumuz var
cnm nenim inss sifani tez zamanda bulursun allah kuvvet saglik versin hemencecik inss cok gecmis olsun cnm
Bugun dr gittim arkadaslar ve tedaviye baslamis bukunmaktayim estrofermlerimi icmeye basladim inss allah hayirlisini nasip etsin ufaktan heycanda basladi bende haftaya bugun kontrolumuz var
cnm nenim inss sifani tez zamanda bulursun allah kuvvet saglik versin hemencecik inss cok gecmis olsun cnm
Tesekkurederim cnm inss allah sanada en kisa surede anneligi nasip etsin cnmNeşecim hadi bismillahcanım tedavin hayırlı olsun inşaALLAH herşey yolunda gider 2.kez anne olursun
Canim benim tedavin hayırlı olsun Allah yar ve yardimcn olsun tedavin bebeğini getirsin sana sevgilerv
Tesekkurederim cnm inss allah sanada en kisa surede anneligi nasip etsin cnm
Amin cnm inss allah sizlerede nasip etsin inss anneligi
Alfabe canim nerelerdesin sen :)) dediklerin dogru netten baktim da,en erken hcg nin salgilanmasi dollenmenin 6.gununde baslarmis..aman ya neyse,hayirlisi hakkimizda..sevinmene ben de cok sevindim,tesekkurler..senden ne haber?tedavi ile ilgili ne durumdasin,yaz bize,opuyorum
Transfer sonrası raporluydum. Dün göreve başladım. Akşam kasıklarım çok ağrıdı. Sabahtan beri de vajenimde bir acı, zonklama var. Şimdi eve geldim, sanki çamaşırımda kan var gibi geldi. Fitil koyarken yokladım bir şey yok. Bilmiyorum artık. Acaba rapor alıp başlamasa mıydım sonuçlanana kadar? Şu kan canımı sıktı. Yerleşme kanaması için geç değil mi? 2 gün embriyosu nakledildi. 4 hücreli. Bugün transferin 12 günü.
Bu arada 3 gündür idrar testi yapıyorum.Merak ettiğim testteki ikinci çizgi birinci çizgi kadar koyu oluyor mu? 3 gündür belirgince bir ikinci çizgi çıkıyor. Ama daha öncekilerden daha belirgin değil. Neredeyse aynı koyulukta. İdrar testine de çok güvenemiyorum çünkü geçen hafta Çarşamba günü hcg iğnesi yaptım.
İkinci çizgi birinciyle aynı koyulukta mı oluyor, yoksa daha mı açık renkli oluyor?
Lütfen aydınlatın beni. Çok karışığım şu anda.
Transfer sonrası raporluydum. Dün göreve başladım. Akşam kasıklarım çok ağrıdı. Sabahtan beri de vajenimde bir acı, zonklama var. Şimdi eve geldim, sanki çamaşırımda kan var gibi geldi. Fitil koyarken yokladım bir şey yok. Bilmiyorum artık. Acaba rapor alıp başlamasa mıydım sonuçlanana kadar? Şu kan canımı sıktı. Yerleşme kanaması için geç değil mi? 2 gün embriyosu nakledildi. 4 hücreli. Bugün transferin 12 günü.
Bu arada 3 gündür idrar testi yapıyorum.Merak ettiğim testteki ikinci çizgi birinci çizgi kadar koyu oluyor mu? 3 gündür belirgince bir ikinci çizgi çıkıyor. Ama daha öncekilerden daha belirgin değil. Neredeyse aynı koyulukta. İdrar testine de çok güvenemiyorum çünkü geçen hafta Çarşamba günü hcg iğnesi yaptım.
İkinci çizgi birinciyle aynı koyulukta mı oluyor, yoksa daha mı açık renkli oluyor?
Lütfen aydınlatın beni. Çok karışığım şu anda.
Canım, ben beklemedeyim, cuma test günüm.
canım stres yapma bende idrarda test yaptığımda hergün aynı koyulukta oluyordu kan testini ne zaman yapacaksın.ben bu son tedavimde transferden sonra 14.gün yaptırmıştım akşama kahve sonra kırmızı lekelnmelerim oldu doktorum korkma bu günlerde olabiliyor yerleşme kanamasıdır demişti...
İnsallah cuma gunu guzel haber verirsin bize:)) tedavi sirasinda filanda hic yazmadin askolsun:))
Kan dedigin zaten tam olarak kanama filan da degil sanirim.az bi kirmiziya yakin leke mi?bence tutunma olabilir bu..embriyon da 2gunlukmus zaten,ancak tutunmus olabilir.benim duydugum ve bende olan 3.gun embroyosu 8-9.gun leke yapabiliyo.bence kendini uzmeden cuma gununu beklemen.hayirli gunde hayirli haber alirsin insallah
Canım içimi rahatlattın inan ki, dr un söylediyse öyledir o zaman. Test günüm cuma,14. gün oluyor benim de.Cuma Sabah 9 için randevu aldım devlet hastanesinden. Öğleden sonra belli olur heralde. Ben de iple çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?