2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aynı durumdayız valla çikolata kisti+rezerv Benide oyaladılar bir aşılama yaptılar.ama 1 sene oyalamadıklarına şükrediyorum gerçekten.neyseki bu akşam iğnelere başlıyorum.

kızlar herkese hayırlı cumalar... kuran okuyup dua yapıp öyle geldim hepimiz için dua ettim allah hepimize hayırlı saülıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

bugün kötü sonuç alan arkadaşlarım inanın ben diyeceğimi bilmiyorum... allah büyük bir dahaki sefere nasip olur inşallah... kızlar bir de beni düüşünün benim bu tek denemem biliyosunuz... yarın sonuç alıcam ve yola devam edicem... ama nasıl bilmiyorum... eşim birdaha razı olmayacağını kati olarak söyledi... allah büyük o ne derse o olur... biz sadece hayırlısı ile istiyoruz...

dualarım hepimiz için,,, yeni başlayan arkadaşlar yolunuz sağlıklı bebişlerle buluşsun inşallah... kızlar kızım yukarıda çok da okuyamadım geçmişi eksik bir şey söylemek istemiyorum... ama hepinizi çok seviyorum... amayacımm, kodalcım,,, sahracım,,, serenaycım,, yelizcim,,, mera despinacım, haticim,, hiracım,, gncem, neşecim...ve ismini yazamadığım ama karşılıklı dualarda buluştuğum herkes...

kodal, sahra ve ben yarın bizim için büyük gün.... inşallah buraları uçururuz kızla...allah güzel haberler vermeyi nasip etsin üçümüze de....

kızlar herkese hayırlı cumalar... kuran okuyup dua yapıp öyle geldim hepimiz için dua ettim allah hepimize hayırlı saülıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

bugün kötü sonuç alan arkadaşlarım inanın ben diyeceğimi bilmiyorum... allah büyük bir dahaki sefere nasip olur inşallah... kızlar bir de beni düüşünün benim bu tek denemem biliyosunuz... yarın sonuç alıcam ve yola devam edicem... ama nasıl bilmiyorum... eşim birdaha razı olmayacağını kati olarak söyledi... allah büyük o ne derse o olur... biz sadece hayırlısı ile istiyoruz...

dualarım hepimiz için,,, yeni başlayan arkadaşlar yolunuz sağlıklı bebişlerle buluşsun inşallah... kızlar kızım yukarıda çok da okuyamadım geçmişi eksik bir şey söylemek istemiyorum... ama hepinizi çok seviyorum... amayacımm, kodalcım,,, sahracım,,, serenaycım,, yelizcim,,, mera despinacım, haticim,, hiracım,, gncem, neşecim...ve ismini yazamadığım ama karşılıklı dualarda buluştuğum herkes...

kodal, sahra ve ben yarın bizim için büyük gün.... inşallah buraları uçururuz kızla...allah güzel haberler vermeyi nasip etsin üçümüze de.... <<<<<<<<

cnm çok özür dilerim ben sizi ağlatmak için paylaşmadım seni ve üzdüğüm diğer arkadaşlardan çok özür dilerim bi daha böle bişe paylaşmam

Eğer rahatlatıyorsa seni paylaş tabi canım. Ama bu tür rüyaları hepimiz görüyoruz bence, çünkü şu an tek düşüncemiz bebek. Onunla yatıp onunla kalkıyoruz. Oldu mu, olacak mı, olmayacak mı? Bir de şu an her zamankinden daha hassasız tabi, ne okusam burnumun direği sızlıyor Biz görüyoruz, eşlerimizde bu tür rüyalar görüyor ( ama onlar çoğu zaman anlatmazlar, üzülmeyelim diye)

Son düzenleme:

Amin tatlim amin ben dünden beri çok duygusalim örgüye verdim kendimi kafam dagilsin diye Allahim utandirmasin hicbirimizi

Asıl transferden sonra başlıyor, zor günler..zaman duruyor

Canım benim 3.gün embriyosu test tarihim 1 aralık pazar günü,bu gün 10.günüm kan testi yaptım kanda 4.81 beta çıktı

Kesinlikle 12. Gününde bir daha test yaptırmalısın. Inşallah sonucun değişir, kat kat artar değerin. Ama şimdiden kendini üzme.

Son düzenleme:
Asıl transferden sonra başlıyor, zor günler..zaman duruyor

haklısın canım ama en azından yolun sonuna gelmiş oluyosun şu an ben hiçbişey bilmiyorum, adetimde inadına başlamıyo sanki kistim varmı durum ne, kısa protokolmü olcak, yumurta döllencekmi vs vs vs bunlar hep heyecan ve merak hele ki benim gibi pimpirikli planlı ve hep bi sonraki adımı hesap eden takıntılı bi tip için keşke rahat olabilseydim azıcık nefret ediyorum bu huyumdan

Yolun sonumu? Hayır oda yolun başı. Kan değerin pozitif olsa, acaba kese görünecek mi? Kese görünse, acaba kalp atışını duyabilecek miyiz? Bu süreç hiç bitmez gibi geliyo bana

kızlar konu çikolata kisti ve rezerv sanırım... benim ofisteki arkadaşımında çikolata kisti var hemde ameliyatla aldırmış bekarken ama sonra yine çıkmıştı.. ilk tüp bebek denemesinde ikiz bebekleri tuttu şuan 7 aylık hamile birde 34 yaşında ....

amh testine gelince mutlaka yaptırın diyemem , benden devlet hastanesi tüp bebek raporu vermek için istedi .. 7,8 çıktı normalda pkolularda düzensiz adetleri olanlarda bu değer çıkarmış , rezervlerini kullanamadıkları için ben her ay adet olurum ama bu değer çıktı sanırım 90 a kadar ( Yaşarsam ) regl olucam ama bu tüp bebek doktorum aret bey önemi yok o testin dedi bilmiyorum doktordan doktora değişiyo sanırım...

Canım allah dualarıni kabul etsin. Yarın sabah büyük gün bizlere...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :))

allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzucuğum

ayyyyyyyyyyyy harikasın ya oleyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum valla

Dediğin gibi nasip işi bunlar Erol'un hastası Ogün 3 kişiydik 1nin tutmuştu diğerlerimiz negatifti İnş pozitif sonuç alırsın canım sonucun ne zaman

cnm iyi aksamlar cok guzel da etmissin allah razi olsun agzina saglik
Bende bugun sizler icin bol dua edecem insss rabbim sizlerinde yuzunu guldursun cnm inss allah kimsenin emegini karsiliksiz birakmasin er yada gec innsss olsun

Canım benim 3.gün embriyosu test tarihim 1 aralık pazar günü,bu gün 10.günüm kan testi yaptım kanda 4.81 beta çıktı

canım 1 aralıkta testi tekrarla bellimi olur inşallah kat kat artar değerin doktorunda tekrarla demiş zaten

kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin (

kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin (

canım Allah sabır ve güç versin.. inşallah tez vakitte kendiliğinden nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…