- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
Benim yumurtalar hemen büyüyor az ilaç kullanımı oldu.birde eczane baya indirim yaptı. ..
Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.
merhaba arkadaşlar
.26 kasım adetimle birlikte tedavim başladı.bu 3.denemem ve inşallah son olsun.
yaşım 27
3. denemem
sorunumuz sperm sayısı +morfolojisi
beylikdüzü medicanada selman beyin hastasıyım
ilk denememde hamile kaldım fakat kalp atışları olmadığı için 8. hafta sonunda kürtaj oldum.
2. denememde tutunamadı(kürtaj sonrası 4. ayımda yapıldı.rahim kalınlaşma problemim oldu)
son kalan 2 adedet birlikte donmuş embriyolarımı alıcam inşallh.
rahim kalınlaşması iyi gidese tabi.:18::18::18:
hoşgeldinnn :) benimde transfer ve opu medicana da olacak pazartesi yada salı drum mehmet bey
inş güzel sonuçlar alırız canım
inşallah canım.merkezden memnunum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.bu 3. denemem benim doktorum selman bey fakat 2. denemede transferimi mehmet bey yapmıştı.
.nasıl gidiyor peki büyüttün mü yumoşlarını?
bende memnunum mehmet beyden sağolsun kontrollere avrasya ya gidiyorum bana daha yakın orası
evet dün gittiydim 11 13 15 mm di 13 14 tane vardı benimde 2. denemem canım ilkinide mehmet beyde yaptım
5. güne 2 embriyom kaldı çok kaliteli değildi maleseftutunamadı
inş busefer kaliteli olur ilkinde 12 yumişim toplandı yine en az o civarda olur dedi mehmet bey hayırlısı inş
yarın belli olcak opum hangi günheycan dorukta inş bu sefer dondurulmuşumda olur
senin ilkinden kaç yumiş toplandı maşallah dondurulmuşun kalmış baya
inş bu tedavinden güzel sonuçlar alırsın tatlım
olumlu düşün.kaliteli kaliteli olsun inşallah embriyoların.
benim 15 yumurtam toplanmıştı.10 u kaliteliydi ve 8 i döllendi.5. güne 4 tane gitti ve 3 tanesi donduruldu.1 tanesi tek diğerleri 2 si bir arada donduruldu.şimdi 2 bebişimde konacak inşallh sağlıklı çözünürseler.
Mrb hanımlar bende aranıza yeni katıldım.bizde erkek infertilitesi var ilk tüp denemesinde tutundu ama kalp atımı alınamadı ve 8.haftada kürtaj oldum 2.tüp hiç tutmadı ve şimdi dondurulmuşlara geçtik.3 tane dondurulmuş blastokist embriyom var,sanırım 2 transfer yapılacak.dondurulmuş deneyenler varmı aranızda bazı sorularım olacak.yada bilenler varsa yazarsanız sevinirim kızlar.adetimin ilk günü hormon testi ve ultrasonla bakıldı sonra ertesi günü trasfer denemesi yaptılar bana,idrara sıkışık gittim ve aynen transfer eder gibi bi prova yapıldı niye yapıyosunuz diye sordum dondurulmuşlarla denemede yapıyoruz dediler ama tatmin edici bir cvp olmadı size böyle bişey yapıldımı?niye yaptılar merak ediyorum.önceki denememde aynı merkezde olmuştu beni bilen bir dr.niye prova yapıyoki?
Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.
PSİKOLOĞA bennde gittim ben 8 ve 10 ayda iki denemeyaptım düştüler şimdi merkez değiştidim bahçecide başlıcam 12 ayda adet bekliyorum cnm ya bende yumurta azlığı var bide bazen boş çıkıyo yumurtalarımraporumu çıkardım ilaçlarımı yazdırmaya gidicem beklemdeyim cnm şimdi
Arkadaşlar çok üzgünüm
transfer evresine bile varamadık
embriyonun gidişatı hiç güzel değilmiş
dolayısıyla transfer bile olmayacak
biz insanlar niye herşeyi acele ettirmeye çalışıyoruz? anlamıyorum
ve kendime kızıyorum...
ben hele bir yumurta ve spermimiz birleşsin
Allahın izniyle gerisi olur diyordum
ama şimdi birleştiklerinde
sağlıklı bir gelişim bile olmadığını görmüş oldum
demek ki daha önce yaşadığım
kimyasal gebelik de bu yüzden
olmuş olmalı...
gelmiyor valla bende denedimzıp zıp zıplasam gelirmi ki
canım allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gidermerhaba arkadaşlar
.26 kasım adetimle birlikte tedavim başladı.bu 3.denemem ve inşallah son olsun.
yaşım 27
3. denemem
sorunumuz sperm sayısı +morfolojisi
beylikdüzü medicanada selman beyin hastasıyım
ilk denememde hamile kaldım fakat kalp atışları olmadığı için 8. hafta sonunda kürtaj oldum.
2. denememde tutunamadı(kürtaj sonrası 4. ayımda yapıldı.rahim kalınlaşma problemim oldu)
son kalan 2 adedet birlikte donmuş embriyolarımı alıcam inşallh.
rahim kalınlaşması iyi gidese tabi.:18::18::18:
ay hadi bakalım bugün belli olacak herşeybenimde 1000 TL falan tutacak
hatim yumişlerin büyüme durumuna göre değişiyo bide eczanenin indirimine göree
allahım hepimizin göbişlerini doldursun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaranıza yeni katıldım 2 aralıkta 2. tedavime lucrin ile başlayacağım inşallah.ilkinde 27 yumurtam toplandı bunlardan 8 tanesi döllendi 2 tanesi transver edildi sonuç negatif.6 tanesi donduruldu inşllah yoluma bunlarla devam edicem .sizden biraz farklıyım sanırım normal yolla kaldığım gebeliğimden 10 yaşında bir kızım var .yaşım 34 rabbim isteyen herkesin kucağını( tabi bizlerinde)sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah
Sahra cım nasil gidiyor hayat?????
Cnm Çok geçmiş olsun herseyden önce caniniz sağ olsun Allahim güç versin arkadaşımArkadaşlar çok üzgünüm
transfer evresine bile varamadık
embriyonun gidişatı hiç güzel değilmiş
dolayısıyla transfer bile olmayacak
biz insanlar niye herşeyi acele ettirmeye çalışıyoruz? anlamıyorum
ve kendime kızıyorum...
ben hele bir yumurta ve spermimiz birleşsin
Allahın izniyle gerisi olur diyordum
ama şimdi birleştiklerinde
sağlıklı bir gelişim bile olmadığını görmüş oldum
demek ki daha önce yaşadığım
kimyasal gebelik de bu yüzden
olmuş olmalı...
Buna da çok şükür cnm Sağol sen heyecandan biraz uyku istah yok ama ne yapalım sabirla bekleyecez bu sabah bmm de az akintim vardi bide yüzümü adet olacakmis gibi sivilce bastıne bileyim Allah Kerim dir sende nasil gidiyor güzelim
canıımm sende son durum neebenim dün 11 13 15 mm di 13 14 tane saydı dr enaz 10 12 tane alırız dedi ya pazartesi ya salı toplanacak hayırlısı olsun hakkımızda güzel haberler veririz inş bu kaçıncı denemendi benim 2
Canım merhaba tedavin hayırlı olsun bana da onun gibi bişey yapıldı ama adetin 20. günü
adıda injür müş rahmi uyardık dedi drum embriyoyu daha çabuk kabuş ediyormuş ama sana yapılanı hiç duymadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?