• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım pozitif ol sakın kötü şeyler düşünme.hemen tüp bebeğe başlarlarmı bilmiyorum sana ? çünkü 1 ay süre veriyorlar o süreçte testler yapıyorlar yumurta geliştirici haplar veriyorlar sonraki ay tüpe geçiyorlar sende böylemi olur bilmiyorum bende öyle oldu.o yüzden yarın başlicaz inşallah.sakın üzülmeee bende senin yanındayım buradaki herkeste canım arkadaşım :49::54:

doktor ne derse onu dinlicez artık :) yüzdük kuyruğuna geldik artık ne zaman nasipse o zaman başlıcaz inşallah
yalnız sana bişi sorcam canım ben 2 emriyo istiyorum doktor koyar mı acaba yoksa kanunda tek diye bi tane mi koyar ikiz olsun istiyorum öyle çok :)

hatim sağol canım :48:açım ama miğdem bişey almıyooo :5: kontrolüm var bugün bakalım ne olcak :54:

ben işyerimde müşavirim var herşeyi paylaşıyorum biliyor
şükür izin konusu problem olmuyor
öncekindede 3 gün rapor yazmışlardı yine öyle yaparım galiba :17:

Star tv yi izliyorum melek programını. Tüp bebek konusu ve tüp bebekle çocuk sahibi olanların hikayesi.
vallahi içim parçalandı.her hikayede :(((

Allah ım kimseyi evlatsız bırakmasın
8 sene oldu benimde çok zor çok ama sınavımız buymuş rabbim inş mükafatını verir
bence senden de güzel haberler alıcaz :17::16:
amaya gelince listeye eklesin benide banada uğur getirin :16:

Son düzenleme:
doktor ne derse onu dinlicez artık :) yüzdük kuyruğuna geldik artık ne zaman nasipse o zaman başlıcaz inşallah
yalnız sana bişi sorcam canım ben 2 emriyo istiyorum doktor koyar mı acaba yoksa kanunda tek diye bi tane mi koyar ikiz olsun istiyorum öyle çok :)

ikiz ikiz bende ikiz üçüz istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa .35 yaşın altındakilere devlet yasaklamış iki embriyo koymayı.ama bende istiyorum.özelde yaptırıyorsan yalvar yakar iki embriyo koydur :1:

Yok hatim ya üşütmedim sıcağımda işyerinde ayağımın altında bile soba var
fenayım acaba ilaçlardanmı ilkinde böyle bişey olmamıştı :18:

bence ilaçlardandır,türlü türlü ilaç aldık bünyeye,onların etkileri çıkıyo bi şekilde;
dikkat et kendine sevgi,yine de hasta filan olma da

Allah ım kimseyi evlatsız bırakmasın
8 sene oldu benimde çok zor çok ama sınavımız buymuş rabbim inş mükafatını verir
bence senden de güzel haberler alıcaz :17::16:
amaya gelince listeye eklesin benide banada uğur getirin :16:

Zor tâbi tatlım. ..şu yaşadıklarımız kolay mi?
Ne diyelim rabbim daha başka dert vermesin. ..
Güzel haberler Vermek İstiyorum bende,hayırlısı ;)
özelden mesaj at bilgilerini.amayaa seni de ekler.

Hizli ve bilgi dolu cvp icin cook tsk. O zaman daha da yuksek doz verilsin madem? Doktor lari anlamiyorum. Ya da bu gonal f bende sinir yapti. :52:

olabilir :)))) canım benim, doktor bana yurt dışında en fazla 300 doz verilir fazlasının yan etkisi çok çünkü demişti. sen de de sinir yapması gayet doğal. hem hızlıca büyümesini değil, güzelce büyümesini istiyoruz....

sevgili güzeller,iyice uykucu oldum hee..
kalktım hemen sizlere baktım,bugün haber alacaklar varr..
haticim adet olmuş oh oh çok şükür sonunda,ne bekledik ama beee.....

güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah..moral bozucu hiçbişey olmasın,hiççç...

kodal starı açtım,yemek yapıyolar yaaa....bittti mi :(

dün göğşen hoca aradı,progestana devam ettiriyo..bi tek estrofem bıraktım..;
ay rahatladım şu ilaçlar konusunda :37:

pers sende endometriozis varmış ya.bendede endo hastasıyım.ilk tüp denemem olacak.sen 3 kez denemişsin neden tutmadı diğerleri ? endişelendim ya
Canım ilkinde çok kaliteli blastosist embriyo idi iki tane,tuttu 71.di değerim 18 gün benimle kaldı düşük yaptığımda 1400 lerdeydi değerim.dr kan sulandirıcı iğne vermedik belki ondan düşmüştür dedi.(mthfr degerlerimde heterozigotluk var,gerçi hulusi hoca bu değer düşük yaptırmaz dedi),kısmet değilmiş.biz akıllanmadık tutturdu Dr yine ona gidelim dedik,belki Konya'nın en iyi Prof.uydu bu sefer 3.gün 3 adet embriyo koydu sen hepsi tut.beta hsg değerim 1076 idi.10 haftaya kadar bize çoğul ama kaç tane olduğunu söylemedi,kendimi alıştırmıyı diye mi yoksa kendiliğinden içerde eleniyormuş ondan mı bılmıyorum.neyse 11.hafta üçüz birini elemek lazım,doğmazlar,hasta olurlar,sende bakamazsın şöyle böyle diye baskıyla birini elemek zorunda kaldık diğerleri için.ne yazık ki ardından ağrılarım hiç kesilmedi ve kaybettim.16 ayda kendimi zor topladım çünkü bu iki tüp bebek öncesinde yumurtlama tedavim,aşılama tam bir yılımı almıştı ve çok yıprandım düşükte çok şantili geçmişti.o yüzden aslında dualarımızdada yokluktan 3üde tutsun yada aman bi hamile kalamadım demek yanlış oluyo galiba,Rabbim hayırlı evlat nasip etsin Diye dua edelim canım benim.❤️

dün göğşen hoca aradı,progestana devam ettiriyo..bi tek estrofem bıraktım..;
ay rahatladım şu ilaçlar konusunda :37:
Sevindim tatlim cunku progestani birakmanda vardi bi gariplik,bende o kadar tecrubeliyim folik asit almamisim yeni basladim artik 😁.

Son düzenleme:
hatim sağol canım :48:açım ama miğdem bişey almıyooo :5: kontrolüm var bugün bakalım ne olcak :54:

ben işyerimde müşavirim var herşeyi paylaşıyorum biliyor
şükür izin konusu problem olmuyor
öncekindede 3 gün rapor yazmışlardı yine öyle yaparım galiba :17:

sende sağol canım benim mide bulantısına alış bebeğin olursa oda olacak:1:

kodal starı açtım,yemek yapıyolar yaaa....bittti mi :([/QUOTE]

Bitti tatlım. ..bende anne olmak istiyorum kitabı yazarlarının doktorları ve hastalari vardi...hikayeler çok güzel olumlu şeyler di ama üzüldüm bazılarına da....

Back