• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydın herkese... musmutlu haberler var ne güzel... dün gece serenay msjla bilgilendirdi beni irrestile (doğrumu yazdım acep :) ) hamileymiş nasıl sevindim anlatamam merkezde aynı olunca insan daha farklı oluyo... walla umutlarım çoğaldı biraz daha :)

idencim çok teeşekkür ederim aynı doktorun hastasıyız hatta :D aret bey bambaşka bir doktor güven çok önemli bana ne dediyse harfiyen uyguladım hiç sorgulamadım o bana anlattı böyle oldu şöyle olacak diye ve sonucu almaya gittik tamamen ümitsizdim aşırı adet sancısı ve son 3 gün lekelenme kanama oldu dedim tamam bitti bu iş.sonucu bi aldık 377 eşim ağlıyo ben ağlıyorum kuzenlerim teyzem cümbürcemaat ağlıyoruz :)annemi aradım yarım saat ağladı konuşamadı çok istiyorduk 3 senedir ve çikolata kisti büyük engeldi hangi doktora gitsem imkansız diyordu neredeyse. aret hocama sonsuz minnettarım kisti bile unutturdu bana. merkezi aradım kaç tane olduğunu söylemek için erken fakat sonucunuz çok çok iyi dedi bayılacak gibi oldum 3 senedir ağlamalarım özenmelerim çocuk sevmeye bile korkar olmuştum biri görüp acıyacak diye :( Rabbim vakti zamanı gelince veriyor demekki İnşallah bütün isteyen arkadaşlarıma nasip olsun çok farklı bir duygu Rabbim benide tamamına erdirsin :Dseninde tez zamanda haberini alırız inşallah

merabalar arkadaşlar iki başarısız aşılama sonrasında kısmetse tüp bebeğe geçiyorum, bu sürec:14: nasıl işliyor bana anlatırmısınız

caaaanıııııııım yine biz karşılaştık ya:1: arkadaşlar uzun uzun anlatmış bende nasipse yarın iğnelere başlicam beraber hallederiz inşallah güzel olur :1:
senin içinde nihan içinde sonucunda pozitif haberler alacağınız, sağlıkla meleğinizi kucağınıza alacağınız tedaviniz ne zamansa o zaman başlayın inşallah canlar.... totem tutsun inşallah.... kasım aralık olmaz ocak şubat olur, nisan olur listedeki tüm arkadaşlar, bana ne zaman haber ederlerse ben tabloya eklemek isterim. tüm tabloyu pozitif görmek isterim, çok isterim.... sonra da 2013 kasım aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar topiğinin bebişleri topiği açarız :))))))))))))))) ne dersiniz:55::55::55::55::55::55::55:
canım benim bu topic gerçekten hepimize uğurlu geldi gelmeyede devam edecek.inşallah sende bende hepimizde olumlu sonuç alırız.:1:
Kızlar test için son 2 gün ...kahverengi lekelenme devam ediyor. Kliniği aradım Crino jel den dolayi dir dedi. ..inşallah dediği gibidir. Adet olacakmış gibi de karnım ağrıyor ama. Hayırlısı olsun bakalım. ..
canım bence bu yerleşme kanaması sakın stres olma hormonlar direk embriyoyu dışarı fırlatırmış doktorum söyledi.sen şu an gebesin öyle düşün hadi bakalım :49:
Herkese günaydın.... iresistble, mrvst tebrikler. Allahım kucağınıza almayı da nasip etsin. Bende yarın sabah lucrine başlıyorum. sancım çok ama hala adet görmedim. Bu arada bir şey sormak istiyorum. adetin kaçıncı günü toplama oluyor kaçıncı günü transfer oluyor. ben şehir dışından Ankara ya gideceğim bana 7. günü gel dediler. iş yerim çok sıkıntılı izin alamıyorum. 10 gün rapor almaya çalışsam yeter mi ki biliyor musunuz?
ankarada hangi hastaneye geliyorsun güzelim :49: bu arada 10 gün yetmez iğnelerle yumurta olgunlaşacakta yumurta toplanacakta döllenecekte embriyo yerleşecekte dinlenecende.yetmez bence
Canimmmm cokkk tebrik ederim. Allah saglikla kavustursun seni yavrusuna. Ben de seni merak ediyodum, en son kanamam var yazmistin. Ay cok sevindim. Bana da oyle guzel umut oldun ki ;)))))))))) ben de kisti unutuyorum o zaman :)) canim rica etsem musait bi zamaninda sana uygulanan protokolu birazcik anlatabilir misin? Haftaya da ben basliyorum, kafam cok karisik. Bebisine de sana da maasallah!!!!!!

caaaaaaaaaaaaanıııııııııımmmmmmmmmm ben adet oldum yarın sabah doktora gidiyorum :1:

günaydın arwen
ben de puregon 200 kullandım
ve evet bu iğneler yanma ve ağrı yapıyor
bunu hemşire hanım da demişti
kasıkların sızlaması da normal
bu yumurtalıkların çalıştığını gösteriyor
yani yumoşlar büyüyor :)

tedavin hayırlı olsun
kontrolde gzl sonuçlar alman dileğiyle

çok teşekkür ederim cnm ilgin için, demek yumuşlarım büyüyo içim rahatladı sağolasın. yarın kontol var inşallah herşey yolundadır:31:

Canlarimmm hepinize cok cok cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razı olsun. Her daim dualarimdasiniz. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

12.gun degerim 395.9. Normalde cok sabirsiz biriyim ama Allahim sabrini verdi iste. Oglen sonuc ciktigi halde eşimin isten gelmesini bekledim birlikte bakmak icin. Allahima şükürler olsun boyle bi mutlulugu bize nasip etti. Insallah hayirlisiyla da tamamina erdirir. Sonra doktorum hulusi bulent zeyneloglundan Allah razi olsun. Pers cilekli ve hatibulut bilir muhtesem bi doktor. Hemen aradim sonucu alir almaz. Oooo masallah dedi. 2 gun sonra tekrar kan tahlili ver ona gore planlariz dedi. Esrofemi birak dedi. Kan sulandirici igne ve progestana devam. Insallah deger artarak devam eder.

Transfere cok sıkışık gitmistim Kizlar . Ölüyorum sanmistim. Herkes ciktiktan yarim saat sonra yap cisini diye. Ben o kadar fenaydim ki dayanamadim 5. Dakikada yapivermistim. Erkenden yaptigim icin ayyy yapmasamiydim falan dedim ama napiim hayirlisi yapmasaydim ölürdum dedim. Transferden sonra otele yerlestik. 2 gun kalir doneriz demistik memlekete ama doktorum 4 gunden sonra cikin yola dedi bizde bekledik. Ilk gun gece surekli yattim. Ben yuzu koyun yatarim. Sirtustu yatmaya calistim.butunn gece boyunca saga sola dondum durdum. Cok hareket ettim diye kizdim durdum kendime. Ertesi gun de yattim. Bu arada deli gibi hastaydim. Surekli oksuruyordum. Cigerden cigerden tutmazmi diye yine tedirgin oldum. Vesveseye dustugumde duaya sarildim. 2gun yatinca embriyo nasil tutar nasol tutmaz diye araştırmaya basladim yatak istirahati tutunmayi olumsuz etkiler diye bi yazi gordum. Gorur gormez esimi tuttum kolundsn kizilarda gezmeye basladik.abartip 1.5 saat yurumusum. 1 ananas bi de nar yemistim. Ne yenir ne yenmez diye okudum yine kk da biri nar sakincali tutunmayi engelliyo demis rahim duvari kalinlasiyormus tutunmuyormus vs vs. Vay efendim niye yedim diye kendi kendimi yedim. Hayirlisi dedim. Zeytinyali da yedim balik ta yedim salata da yedim.

Neyse eve donecegimiz zaman ankaradan kayseriye gectik isi vardi esimin giderken nevsehirden gecerken hunkar haci Bektaş i Velinin turbesini ziyaret ettik. Duamizi ettik. 9 saat yoldaydik. Eve geldigimde 2 gun belim agridi. Progestan fitil aldigimda da kasiklarim agridi. Aha hasta mi oluyorum hasta mi olacagim diye tedirgin oldum. Bugun de akinti hissettigimde adet oldum sandim. Hatta kan gormemek icin tuvalete gitmedim saatlerce. Bide cok su ictim 3 litre falan. Surekli tuvaletteydim. Evde de temizlik yapmadim. Bugune kadar raporluydum. Yemegimi kendim yaptim. Bulasik makinesine egilmedim. Yuksege cok uzanmadim. Her sabah gozumu forumumuzla actim. Bol bol dua ettim. Boyle gecti iste surec. Insallah 2 gun sonra da artar degerim. Coookkk opuyorum hepinizi. Hayirli guzel haberler alalim hepimiz. Iyi geceler Allaha emanet olun
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy bizim hastanenin doktorları maşallah çok iyi birer vesile oluyorlar.gerçekten anlıyorlar bizi.hulusi hocada ameliyatıma girmişti.gerçi hergün onuda görüyorum:1: merve bende sabah göğşen beye gidiyorum benimde ilk tüp sürecim başlıyor dua edermisin :1:

arkadaşımmm merhaba
sağolasın iyiyim transfer için beklemedeyim
bir tane döllenmiş yumurtamız var Allaha şükürler olsun
gece gündüz onu düşünüp dua ediyorum
hayırlısıyla gelişsin sonra içimde can olsun diye...

üzülme, aşılama da hamile kalma şansı bayağı düşük zaten
napalım olmadıysa
ama inş bu sefer olacak:)
yeni bir başlangıc yeni bir umut...

amaya arkadaşımız süreci güzelcene anlatmış zaten

yani anlican aşılamadan farklı olarak yumurta toplama işlemi (OPU) var,
döllenme işlemi vücudunda değil laboratuvarda gerçekleşecek inş
ve kısa süre sonra da sana transfer edecekler bebelerini

nerde yaptırcaksın?
adetin gelmesini mi bekliyorsun?
şimdiden hayırlı olsun tedavin

ahhh canım benim sizleri okuyunca kalbim heyecandan güm güm atıyo yemin ederim :) ne kadar güzel bi tane mucizen olmuş inşallah allah banada o günleri gösterir ve mucizen sana yapışırda dokuz ay sonra kucağına alırsın inşallahhhhhhh. aşılama olmayınca öyle kötü oldum ki istediğim kadar kendimi hazırladım desemde insan üzülüyo malesef :43: yarın adet olumam gerekiyo gecikmezse inşallah olursam ctesi gidicem doktora, antalya memorıalde zeki beyde olucak inşallah sana bi iki soru sorucaktım, kanunlar tek embriyo diyo ama ben 2 embriyo istiyorum doktor yaparmı sence bi de kist oluşmuşsa tüp bebeğe başlamaz demi :26: inşallah kistim yoktur allahım inşallah yoktur bi de son soru pgt yöntemiyle cinsiyet belirlenebiliyomuş doktorlar böyle bilgi veriyomu transferden önce:1: çok soru sordum demi :1:

idencim çok teeşekkür ederim aynı doktorun hastasıyız hatta :D aret bey bambaşka bir doktor güven çok önemli bana ne dediyse harfiyen uyguladım hiç sorgulamadım o bana anlattı böyle oldu şöyle olacak diye ve sonucu almaya gittik tamamen ümitsizdim aşırı adet sancısı ve son 3 gün lekelenme kanama oldu dedim tamam bitti bu iş.sonucu bi aldık 377 eşim ağlıyo ben ağlıyorum kuzenlerim teyzem cümbürcemaat ağlıyoruz :)annemi aradım yarım saat ağladı konuşamadı çok istiyorduk 3 senedir ve çikolata kisti büyük engeldi hangi doktora gitsem imkansız diyordu neredeyse. aret hocama sonsuz minnettarım kisti bile unutturdu bana. merkezi aradım kaç tane olduğunu söylemek için erken fakat sonucunuz çok çok iyi dedi bayılacak gibi oldum 3 senedir ağlamalarım özenmelerim çocuk sevmeye bile korkar olmuştum biri görüp acıyacak diye :( Rabbim vakti zamanı gelince veriyor demekki İnşallah bütün isteyen arkadaşlarıma nasip olsun çok farklı bir duygu Rabbim benide tamamına erdirsin :Dseninde tez zamanda haberini alırız inşallah

canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam ... inşallah duların kabul olur bizede güzel haberler vermek nasip olur... ben de adet olmayı bekliyorumki donmuş bebişlerimi almaya yaklaşıyım :D seni okudum daha da heycanlandım sabırsızlanıyorum :D rabbim kucağına almak nasip etsin kuzum sağlık sıhhatli inşallah

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy bizim hastanenin doktorları maşallah çok iyi birer vesile oluyorlar.gerçekten anlıyorlar bizi.hulusi hocada ameliyatıma girmişti.gerçi hergün onuda görüyorum:1: merve bende sabah göğşen beye gidiyorum benimde ilk tüp sürecim başlıyor dua edermisin :1:

yaşasınnnn çok şükürki sizler varsınız yalnız hissetmiyorum kendimi artık savaşacak güç toplamam lazım dua ile inançla umutla devam etmemiz lazım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

bende yarın adet olursam inşallah başlarsam tedaviye beraber yürütürüz inşallah pozitif olur inşallah

ankarada hangi hastaneye geliyorsun güzelim :49: bu arada 10 gün yetmez iğnelerle yumurta olgunlaşacakta yumurta toplanacakta döllenecekte embriyo yerleşecekte dinlenecende.yetmez bence

Ankara da Gürgan Klınike gidiyorum muğlada ki hastaneleri araştırdım heyet raporu vermiyorlar çok strese girdim yaa. 10 günden fazla rapor vermiyorlar ne yapacağımı şaşırdım. İzin alamıyorum.10 gün transfere yetse otobüste yatarak dönerim ama ertesi gün yoğun iş temposuna girerim :(

Son düzenleme:
iresistble, mrvst çok çok tebrik ederim arkadaşlar, Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar deneyimli arkadaşlara bi sorum olacaktı bugün iğnelerin 4. günü, puregon 300 kullanıyorum iğne her seferinde yanma ve ağrı yapıyo. dünden beri de kasıklarım sızlıyo özellikle sağ tarafımda ağrı baya arttı. endişelendim biraz, merkezi arayıp sorcam. sizin de böle olmuşmuydu? normal midir bilemedim ki???:44::44:

Merhaba
Ben de puregon kullandim basta 200 ile basladim 5. Gun dozum 275 e cikarildi, yumurtalar buyudukce agri sizi olmasi normal. Igne bende yanma yapmamisti ama sonradan igne yerleri dokundukca aciyordu, istersen yine ara sor ama bence korkulacak bir durum yok canim

yaşasınnnn çok şükürki sizler varsınız yalnız hissetmiyorum kendimi artık savaşacak güç toplamam lazım dua ile inançla umutla devam etmemiz lazım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

bende yarın adet olursam inşallah başlarsam tedaviye beraber yürütürüz inşallah pozitif olur inşallah

canım pozitif ol sakın kötü şeyler düşünme.hemen tüp bebeğe başlarlarmı bilmiyorum sana ? çünkü 1 ay süre veriyorlar o süreçte testler yapıyorlar yumurta geliştirici haplar veriyorlar sonraki ay tüpe geçiyorlar sende böylemi olur bilmiyorum bende öyle oldu.o yüzden yarın başlicaz inşallah.sakın üzülmeee bende senin yanındayım buradaki herkeste canım arkadaşım :49::54:

ankara da gürgan klınike gidiyorum muğlada ki hastaneleri araştırdım heyet raporu vermiyorlar çok strese girdim yaa. 10 günden fazla rapor vermiyorlar ne yapacağımı şaşırdım. Izin alamıyorum.10 gün transfere yetse otobüste yatarak dönerim ama ertesi gün yoğun iş temposuna girerim :(

hiiiiiiiiiçççççççççççççç moralini bozma eğer o bebek nasibinde alnında yazılıysa ne yaparsan yap olacak.sen takılma boşver sakin ol :1:

hiiiiiiiiiçççççççççççççç moralini bozma eğer o bebek nasibinde alnında yazılıysa ne yaparsan yap olacak.sen takılma boşver sakin ol :1:

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. umarım herkes için herşey yolunda gider.

kızlar merhaba benimle neden kimse ilgilenmiyoooo :43:

benim tedaviye başlayalı 6. günüm miğdem bulanıyor ve bağırsaklarım fena bilgisi olan varmı ilaçlardanmıdır :5:

Gunlerdir bekliyorum bu guzel haberi verecegine hep inandim canim,sukur ler olsun nasi mutluyum anlatamam,ins hayirlisiyla kucagimiza almakta nasip olur👼👼,degerde yuksek ikiz mi yoksam

pers sende endometriozis varmış ya.bendede endo hastasıyım.ilk tüp denemem olacak.sen 3 kez denemişsin neden tutmadı diğerleri ? endişelendim ya

kızlar merhaba benimle neden kimse ilgilenmiyoooo :43:

benim tedaviye başlayalı 6. günüm miğdem bulanıyor ve bağırsaklarım fena bilgisi olan varmı ilaçlardanmıdır :5:

kız üşüttünmü yoksaaaaaaaaaaa.kendini sıcak tut hemen kalın giyin.ben tedaviye yarın başlicam o yüzden ağrı olurmu bilmiyorum ama sıcak tut kendini :54:

Yok hatim ya üşütmedim sıcağımda işyerinde ayağımın altında bile soba var
fenayım acaba ilaçlardanmı ilkinde böyle bişey olmamıştı :18:

inşirah suresi ferahlamak için okunur içini ferah tut bol bol oku :)

okumaya başladım bile teşekkür ederim. İlk denemem olduğu için kaç gün sürdüğünü bilmiyorum. Herkes de farklılık gösteriyor tabii ki yumurta gelişimine göre. habire okuyup kendimle karşılaştırıyorum. valla daha işe başlayamadan strese girdim ya hak mıdır bu? Allahım hepimize yardım etsin

Yok hatim ya üşütmedim sıcağımda işyerinde ayağımın altında bile soba var
fenayım acaba ilaçlardanmı ilkinde böyle bişey olmamıştı :18:

kuzucuğum benim önemli birşey yoktur merak etme.diğer arkadaşlar gelince yazarlar.sen rahat ol keyfini çıkar :54:

okumaya başladım bile teşekkür ederim. İlk denemem olduğu için kaç gün sürdüğünü bilmiyorum. Herkes de farklılık gösteriyor tabii ki yumurta gelişimine göre. habire okuyup kendimle karşılaştırıyorum. valla daha işe başlayamadan strese girdim ya hak mıdır bu? Allahım hepimize yardım etsin

evet bebişim mesela benim aşılamada yumurtalarım 5 günde 18 mm olmuştu bile :1: yani kişiden kişiye göre değişiyor.bende transferden sonra 3 gün izin alcam ama nasıl alcam onu düşünüyorum sonra diyorumki rabbim yoluna koyar onları sen rahat ol diyorum.allahım bu ay ve aralıkta hepimize yardım etsin hayırlı sonuçlar versin bizlere.kucaklarımızı boş bırakmasın amin :49:

Back