günaydın herkese... musmutlu haberler var ne güzel... dün gece serenay msjla bilgilendirdi beni irrestile (doğrumu yazdım acep :) ) hamileymiş nasıl sevindim anlatamam merkezde aynı olunca insan daha farklı oluyo... walla umutlarım çoğaldı biraz daha :)
idencim çok teeşekkür ederim aynı doktorun hastasıyız hatta aret bey bambaşka bir doktor güven çok önemli bana ne dediyse harfiyen uyguladım hiç sorgulamadım o bana anlattı böyle oldu şöyle olacak diye ve sonucu almaya gittik tamamen ümitsizdim aşırı adet sancısı ve son 3 gün lekelenme kanama oldu dedim tamam bitti bu iş.sonucu bi aldık 377 eşim ağlıyo ben ağlıyorum kuzenlerim teyzem cümbürcemaat ağlıyoruz :)annemi aradım yarım saat ağladı konuşamadı çok istiyorduk 3 senedir ve çikolata kisti büyük engeldi hangi doktora gitsem imkansız diyordu neredeyse. aret hocama sonsuz minnettarım kisti bile unutturdu bana. merkezi aradım kaç tane olduğunu söylemek için erken fakat sonucunuz çok çok iyi dedi bayılacak gibi oldum 3 senedir ağlamalarım özenmelerim çocuk sevmeye bile korkar olmuştum biri görüp acıyacak diye Rabbim vakti zamanı gelince veriyor demekki İnşallah bütün isteyen arkadaşlarıma nasip olsun çok farklı bir duygu Rabbim benide tamamına erdirsin seninde tez zamanda haberini alırız inşallah