- 10 Kasım 2009
- 2.518
- 629
- 363
Canlarimmm hepinize cok cok cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razı olsun. Her daim dualarimdasiniz. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
12.gun degerim 395.9. Normalde cok sabirsiz biriyim ama Allahim sabrini verdi iste. Oglen sonuc ciktigi halde eşimin isten gelmesini bekledim birlikte bakmak icin. Allahima şükürler olsun boyle bi mutlulugu bize nasip etti. Insallah hayirlisiyla da tamamina erdirir. Sonra doktorum hulusi bulent zeyneloglundan Allah razi olsun. Pers cilekli ve hatibulut bilir muhtesem bi doktor. Hemen aradim sonucu alir almaz. Oooo masallah dedi. 2 gun sonra tekrar kan tahlili ver ona gore planlariz dedi. Esrofemi birak dedi. Kan sulandirici igne ve progestana devam. Insallah deger artarak devam eder.
Transfere cok sıkışık gitmistim Kizlar . Ölüyorum sanmistim. Herkes ciktiktan yarim saat sonra yap cisini diye. Ben o kadar fenaydim ki dayanamadim 5. Dakikada yapivermistim. Erkenden yaptigim icin ayyy yapmasamiydim falan dedim ama napiim hayirlisi yapmasaydim ölürdum dedim. Transferden sonra otele yerlestik. 2 gun kalir doneriz demistik memlekete ama doktorum 4 gunden sonra cikin yola dedi bizde bekledik. Ilk gun gece surekli yattim. Ben yuzu koyun yatarim. Sirtustu yatmaya calistim.butunn gece boyunca saga sola dondum durdum. Cok hareket ettim diye kizdim durdum kendime. Ertesi gun de yattim. Bu arada deli gibi hastaydim. Surekli oksuruyordum. Cigerden cigerden tutmazmi diye yine tedirgin oldum. Vesveseye dustugumde duaya sarildim. 2gun yatinca embriyo nasil tutar nasol tutmaz diye araştırmaya basladim yatak istirahati tutunmayi olumsuz etkiler diye bi yazi gordum. Gorur gormez esimi tuttum kolundsn kizilarda gezmeye basladik.abartip 1.5 saat yurumusum. 1 ananas bi de nar yemistim. Ne yenir ne yenmez diye okudum yine kk da biri nar sakincali tutunmayi engelliyo demis rahim duvari kalinlasiyormus tutunmuyormus vs vs. Vay efendim niye yedim diye kendi kendimi yedim. Hayirlisi dedim. Zeytinyali da yedim balik ta yedim salata da yedim.
Neyse eve donecegimiz zaman ankaradan kayseriye gectik isi vardi esimin giderken nevsehirden gecerken hunkar haci Bektaş i Velinin turbesini ziyaret ettik. Duamizi ettik. 9 saat yoldaydik. Eve geldigimde 2 gun belim agridi. Progestan fitil aldigimda da kasiklarim agridi. Aha hasta mi oluyorum hasta mi olacagim diye tedirgin oldum. Bugun de akinti hissettigimde adet oldum sandim. Hatta kan gormemek icin tuvalete gitmedim saatlerce. Bide cok su ictim 3 litre falan. Surekli tuvaletteydim. Evde de temizlik yapmadim. Bugune kadar raporluydum. Yemegimi kendim yaptim. Bulasik makinesine egilmedim. Yuksege cok uzanmadim. Her sabah gozumu forumumuzla actim. Bol bol dua ettim. Boyle gecti iste surec. Insallah 2 gun sonra da artar degerim. Coookkk opuyorum hepinizi. Hayirli guzel haberler alalim hepimiz. Iyi geceler Allaha emanet olun
Nar olayi bendede oldu.. yerleştirmeden bir gece önce arkadaşlardaydik..evde nar ekşisi yapmislar.. cokta keskindi.. nar şifalidir deyip bir fincanda biraz ikram ettiler ..bende ictim.. sonra yerlestirme aksami esim almis 1 koca narida yedim.. ertesi aksam arkadasim sakin nar yeme demezmi .. artik cok gec dedim olan oldu coktan