• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canlarimmm hepinize cok cok cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razı olsun. Her daim dualarimdasiniz. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

12.gun degerim 395.9. Normalde cok sabirsiz biriyim ama Allahim sabrini verdi iste. Oglen sonuc ciktigi halde eşimin isten gelmesini bekledim birlikte bakmak icin. Allahima şükürler olsun boyle bi mutlulugu bize nasip etti. Insallah hayirlisiyla da tamamina erdirir. Sonra doktorum hulusi bulent zeyneloglundan Allah razi olsun. Pers cilekli ve hatibulut bilir muhtesem bi doktor. Hemen aradim sonucu alir almaz. Oooo masallah dedi. 2 gun sonra tekrar kan tahlili ver ona gore planlariz dedi. Esrofemi birak dedi. Kan sulandirici igne ve progestana devam. Insallah deger artarak devam eder.

Transfere cok sıkışık gitmistim Kizlar . Ölüyorum sanmistim. Herkes ciktiktan yarim saat sonra yap cisini diye. Ben o kadar fenaydim ki dayanamadim 5. Dakikada yapivermistim. Erkenden yaptigim icin ayyy yapmasamiydim falan dedim ama napiim hayirlisi yapmasaydim ölürdum dedim. Transferden sonra otele yerlestik. 2 gun kalir doneriz demistik memlekete ama doktorum 4 gunden sonra cikin yola dedi bizde bekledik. Ilk gun gece surekli yattim. Ben yuzu koyun yatarim. Sirtustu yatmaya calistim.butunn gece boyunca saga sola dondum durdum. Cok hareket ettim diye kizdim durdum kendime. Ertesi gun de yattim. Bu arada deli gibi hastaydim. Surekli oksuruyordum. Cigerden cigerden tutmazmi diye yine tedirgin oldum. Vesveseye dustugumde duaya sarildim. 2gun yatinca embriyo nasil tutar nasol tutmaz diye araştırmaya basladim yatak istirahati tutunmayi olumsuz etkiler diye bi yazi gordum. Gorur gormez esimi tuttum kolundsn kizilarda gezmeye basladik.abartip 1.5 saat yurumusum. 1 ananas bi de nar yemistim. Ne yenir ne yenmez diye okudum yine kk da biri nar sakincali tutunmayi engelliyo demis rahim duvari kalinlasiyormus tutunmuyormus vs vs. Vay efendim niye yedim diye kendi kendimi yedim. Hayirlisi dedim. Zeytinyali da yedim balik ta yedim salata da yedim.

Neyse eve donecegimiz zaman ankaradan kayseriye gectik isi vardi esimin giderken nevsehirden gecerken hunkar haci Bektaş i Velinin turbesini ziyaret ettik. Duamizi ettik. 9 saat yoldaydik. Eve geldigimde 2 gun belim agridi. Progestan fitil aldigimda da kasiklarim agridi. Aha hasta mi oluyorum hasta mi olacagim diye tedirgin oldum. Bugun de akinti hissettigimde adet oldum sandim. Hatta kan gormemek icin tuvalete gitmedim saatlerce. Bide cok su ictim 3 litre falan. Surekli tuvaletteydim. Evde de temizlik yapmadim. Bugune kadar raporluydum. Yemegimi kendim yaptim. Bulasik makinesine egilmedim. Yuksege cok uzanmadim. Her sabah gozumu forumumuzla actim. Bol bol dua ettim. Boyle gecti iste surec. Insallah 2 gun sonra da artar degerim. Coookkk opuyorum hepinizi. Hayirli guzel haberler alalim hepimiz. Iyi geceler Allaha emanet olun

Nar olayi bendede oldu.. yerleştirmeden bir gece önce arkadaşlardaydik..evde nar ekşisi yapmislar.. cokta keskindi.. nar şifalidir deyip bir fincanda biraz ikram ettiler ..bende ictim.. sonra yerlestirme aksami esim almis 1 koca narida yedim.. ertesi aksam arkadasim sakin nar yeme demezmi .. artik cok gec dedim olan oldu coktan :(

Evli çift. ...çocuk istiyo,yapıyo,oluyo..bu doğal süreç bana o kadar tuhaf geliyo ki.....inanamıyorum sanki..
İsterdim ki adetim geçsin ve ben şüphelenip test yapayım o çift çizgiyi göreyim,eşime nasıl söyleyeceğimin planını yapayım...bir çoğunuz da böyledir muhakkak...
Bizler böyle şeyler yaşayamadık,bizim de sınavımız böyleymiş. .kabullenmek ama kolay ama zor..çok şükür ki Allahın verdiği akıl ilim bilim tıp bize seçenekler çareler sunuyo..bir kapı daha açıyo..yeterki dermansız olmasın dert..kaldı ki dermansız dert olmazmış.Allah önce dermanını sonra derdi yaratmış,bize de arayıp bulmak düşüyo..
Biz özel durumumuzdan dolayı sevgili kuluyuz Allahım,bizi sınadı,bizse hiç isyan etmedik..inşallah kazananlardan oluruz..ve Allah murad ettiğimizi verir..

"Vermek istemeseydi,istemeyi vermezdi"

....icimden geldi kızlar..amayaa nın dileği gibi herkes hamile olsun liste dolsun istiyorum tüm kalbimle..burda olan olmayan herkes....

Bende aşiya ilk gectigimizde cok üzülmüstüm.. doğal yolla olamayacaği kafama dank etmisti.. benim bebeğim laboratuarda mi olcak onu baskasimi yapicak diye ağlamistim.. sacma ama aklima ilk bu gelmisti.. sonradan insan alisiyor Rabbim baska dert vermesin ..

Slm kızlar bende geldim benide aranıza alın benim 2. Denemem olacak bizdeki sorun sperm azlığı şuan Regli olmayı bekliyorum regliyle beraber tedavi başlayacak ilk deneme ege ünv oldu 2. Deneme su hastanesi(eourofertil)de olacak

aynı gün 2 hamile haberi :) masallah bereketli olsun..
sağlıkla huzurla kucaklarınıza almanız-almamız nasip olsun inş..
her ikinizin de değeri yüksek yalnız :)
benim 7.gün değerim 84,36 -- 9. gün 173.84 çıktı ve şuan iki kese göründü..
tabi daha çok küçükler dolu-boş bilinmiyor.. ohss olduğum için erken bakıldı herşeye..
sağlıkla vaktinde gelsin tüm kuzular :) tüm sonuç bekleyen tedavide olanlarda aynı sonuçlarla karşılaşsın sağlıkla inş..

ne güzel haberler var kızlar tebrik ediyorum siziii RABBİM bizlerede nasip etsin inş
bugün kontrolüm var inş yumişlerim büyümüştür
akıntılarım baya çoğaldı :1::16: muhtemelen pazartesi toplama olacak

amaya cım listeye benide eklermisin özel mesaj gönderdim geldimi
uğur getirir banada inş :16::16:

günaydın herkese... musmutlu haberler var ne güzel... dün gece serenay msjla bilgilendirdi beni irrestile (doğrumu yazdım acep :) ) hamileymiş nasıl sevindim anlatamam merkezde aynı olunca insan daha farklı oluyo... walla umutlarım çoğaldı biraz daha :)

Arkadaşlar, iyi haberlerinizi okudukça sevinçten deli oluyorum, iğnelerden midir nedir sürekli gözlerim doluyor sürekli ağlamaklıyım...
Allah vakti geldiğinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza inşallah.

ne kadar güzel haberlerle dolmuş burası yahu sabah sabah yüzüm güldü kızlar çok mutlu oldum Allah hepimize nasip etsin çok güzel yaaaaaa :21: :21: :21:

iresistble, mrvst çok çok tebrik ederim arkadaşlar, Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar deneyimli arkadaşlara bi sorum olacaktı bugün iğnelerin 4. günü, puregon 300 kullanıyorum iğne her seferinde yanma ve ağrı yapıyo. dünden beri de kasıklarım sızlıyo özellikle sağ tarafımda ağrı baya arttı. endişelendim biraz, merkezi arayıp sorcam. sizin de böle olmuşmuydu? normal midir bilemedim ki???:44::44:

Kızlar test için son 2 gün ...kahverengi lekelenme devam ediyor. Kliniği aradım Crino jel den dolayi dir dedi. ..inşallah dediği gibidir. Adet olacakmış gibi de karnım ağrıyor ama. Hayırlısı olsun bakalım. ..

canım ben 3 cm çikolata kistiyle hamileyim sakın kafana takma o kisti Rabbim ol dedikten sonra doktorunda seni anlayan çok kaliteli bir doktor olduktan sonra nasip oluyormuş onu anladım.İnşallah moralini yüksek tut ve kisti unut tedavideyken

bende laparoskopi oldum ama tabi 8 cm kistim hala benimle büyüyor :))) ben kisti takmadan tedaviye başlicam inşallah dua edin bizlere :49:

Herkese günaydın.... iresistble, mrvst tebrikler. Allahım kucağınıza almayı da nasip etsin. Bende yarın sabah lucrine başlıyorum. sancım çok ama hala adet görmedim. Bu arada bir şey sormak istiyorum. adetin kaçıncı günü toplama oluyor kaçıncı günü transfer oluyor. ben şehir dışından Ankara ya gideceğim bana 7. günü gel dediler. iş yerim çok sıkıntılı izin alamıyorum. 10 gün rapor almaya çalışsam yeter mi ki biliyor musunuz?

iresistble, mrvst çok çok tebrik ederim arkadaşlar, Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar deneyimli arkadaşlara bi sorum olacaktı bugün iğnelerin 4. günü, puregon 300 kullanıyorum iğne her seferinde yanma ve ağrı yapıyo. dünden beri de kasıklarım sızlıyo özellikle sağ tarafımda ağrı baya arttı. endişelendim biraz, merkezi arayıp sorcam. sizin de böle olmuşmuydu? normal midir bilemedim ki???:44::44:

günaydın arwen
ben de puregon 200 kullandım
ve evet bu iğneler yanma ve ağrı yapıyor
bunu hemşire hanım da demişti
kasıkların sızlaması da normal
bu yumurtalıkların çalıştığını gösteriyor
yani yumoşlar büyüyor :)

tedavin hayırlı olsun
kontrolde gzl sonuçlar alman dileğiyle

Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...

ayyyyyyy harikasınız ya maşallah hayırlı uğurlu olsun.seninkidemi ikiz yoksaaaaaaaaaa :1::1:

Evli çift. ...çocuk istiyo,yapıyo,oluyo..bu doğal süreç bana o kadar tuhaf geliyo ki.....inanamıyorum sanki..İsterdim ki adetim geçsin ve ben şüphelenip test yapayım o çift çizgiyi göreyim,eşime nasıl söyleyeceğimin planını yapayım...bir çoğunuz da böyledir muhakkak...
Bizler böyle şeyler yaşayamadık,bizim de sınavımız böyleymiş. .kabullenmek ama kolay ama zor..çok şükür ki Allahın verdiği akıl ilim bilim tıp bize seçenekler çareler sunuyo..bir kapı daha açıyo..yeterki dermansız olmasın dert..kaldı ki dermansız dert olmazmış.Allah önce dermanını sonra derdi yaratmış,bize de arayıp bulmak düşüyo..
Biz özel durumumuzdan dolayı sevgili kuluyuz Allahım,bizi sınadı,bizse hiç isyan etmedik..inşallah kazananlardan oluruz..ve Allah murad ettiğimizi verir..

"Vermek istemeseydi,istemeyi vermezdi"

....icimden geldi kızlar..amayaa nın dileği gibi herkes hamile olsun liste dolsun istiyorum tüm kalbimle..burda olan olmayan herkes....

aynen arkadaşım...daha dün bunu eşimle konuştum...
tedaviye başladık başlayalı kaç çeşit hap yuttuk hala bir poşet hap yutuyoruz
kaç kez doktora gittik vs vs vs
doğal yolla hamile kalınca
afedersin kocanla bi ilişkiye giriyorsun
sonra da hamile kaldığını öğreniyorsun
bir de herkese ayyyyy hiç beklemiyorduk diyorsun :1:
o kadar...
bana da çok tuhaf ve imkansiz geliyor
ama dediğin gibi bizim de sınavımız bu
ve Allahıma herşeye rağmen hamd olsun
bu imkanları vesile kıldığı için...

canım seninle burda karşılaşmak kısmetmiş, nasılsın, benim aşılamam yine negatif çıktı tüp bebeğe geçicem allahın izniyle bana nasıl oluyor bahsedermisin biraz

arkadaşımmm merhaba
sağolasın iyiyim transfer için beklemedeyim
bir tane döllenmiş yumurtamız var Allaha şükürler olsun
gece gündüz onu düşünüp dua ediyorum
hayırlısıyla gelişsin sonra içimde can olsun diye...

üzülme, aşılama da hamile kalma şansı bayağı düşük zaten
napalım olmadıysa
ama inş bu sefer olacak:)
yeni bir başlangıc yeni bir umut...

amaya arkadaşımız süreci güzelcene anlatmış zaten

yani anlican aşılamadan farklı olarak yumurta toplama işlemi (OPU) var,
döllenme işlemi vücudunda değil laboratuvarda gerçekleşecek inş
ve kısa süre sonra da sana transfer edecekler bebelerini

nerde yaptırcaksın?
adetin gelmesini mi bekliyorsun?
şimdiden hayırlı olsun tedavin

Back