Canım ilkinde çok kaliteli blastosist embriyo idi iki tane,tuttu 71.di değerim 18 gün benimle kaldı düşük yaptığımda 1400 lerdeydi değerim.dr kan sulandirıcı iğne vermedik belki ondan düşmüştür dedi.(mthfr degerlerimde heterozigotluk var,gerçi hulusi hoca bu değer düşük yaptırmaz dedi),kısmet değilmiş.biz akıllanmadık tutturdu Dr yine ona gidelim dedik,belki Konya'nın en iyi Prof.uydu bu sefer 3.gün 3 adet embriyo koydu sen hepsi tut.beta hsg değerim 1076 idi.10 haftaya kadar bize çoğul ama kaç tane olduğunu söylemedi,kendimi alıştırmıyı diye mi yoksa kendiliğinden içerde eleniyormuş ondan mı bılmıyorum.neyse 11.hafta üçüz birini elemek lazım,doğmazlar,hasta olurlar,sende bakamazsın şöyle böyle diye baskıyla birini elemek zorunda kaldık diğerleri için.ne yazık ki ardından ağrılarım hiç kesilmedi ve kaybettim.16 ayda kendimi zor topladım çünkü bu iki
tüp bebek öncesinde yumurtlama tedavim,aşılama tam bir yılımı almıştı ve çok yıprandım düşükte çok şantili geçmişti.o yüzden aslında dualarımızdada yokluktan 3üde tutsun yada aman bi hamile kalamadım demek yanlış oluyo galiba,Rabbim hayırlı evlat nasip etsin Diye dua edelim canım benim.❤️