• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sevgili güzeller,iyice uykucu oldum hee..
kalktım hemen sizlere baktım,bugün haber alacaklar varr..
haticim adet olmuş oh oh çok şükür sonunda,ne bekledik ama beee.....

güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah..moral bozucu hiçbişey olmasın,hiççç...

kodal starı açtım,yemek yapıyolar yaaa....bittti mi :(

ayy evet sonunda :) yarın hocaya gidiyim hemen.allahtan aynı sokakta çalışıyorum :1: hadi hayyırlı sonuçlar olsun

sevgili irrestible maşallah sübhanallah... ne güzel haberler verdin bize... Allah tamamına erdirsin... darısı hepimize inşallah... ne olur dua et..

sevgili mrvst canım inşallah akşam senden de bu harika habrin tekrarını alırız.... dua ediyorum herkes için...

kızlar kızım geldi o yüzden siteye giremiyorum... ajan gibiyiz maşallah... eşimle evde bu konuyu konuşmuyoruz bile duyar diye... bende şimdi siteden çıkınca tüm explorer geçmişini siliyorum... tabi sonra girmeye çalışıncada tüm ayarları karışıyor bilgisayarın beni tanımıyor site.. birsürü sorun yani... ama sonu güzelolsun ne yapalım... her gecenin bir sabahı var... bizim içinde sabah olur inşallah...

arkadaşlar bu arada herkese günaydın.... kodalcım ve sahracım beklemek nasıl gidiyor... ben patlamak üzereyim vallahi... belim ağrıyor, bir ayağım tutulmuş vaziyette, kasıklarımda bazen sancı oluyor adet olavakmış gibi... hep dua ediyorum hepimiz için...

amayacım sen nasılsın... nasıl oldun kalbi güzel ruhu güzel arkadaşım...tedaviye başlamanı sabırsızlıkla bekliyorum...

arkadaşlar sürekli yazamıyorum dediğim gibi sistemi sıfırladıüım için site beni tanımıyor bu sefer giriş yapmadan halinize bakıyorum dualarımı ediyorum hepiniz için... kalinkam senin de transferin hayırlı olsun... allah hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah...

uzun yazıyorum ama korkudan... bir daha giremem diye... tedaviye başlamak üzere hazırlanan, iğnelerine ilaçlarına başlayan, yumoş toplatacak olan, yumoşları toplanan, transferi olacak olan,, ve transfer olup bizim gibi bekleyen herkese dualarım... allah hepimize yardım etsin... hepimiz için ol desin inşallah...

kalinkam 4 yasin, 4 meryem,, 4 fetih ekler misin listeye... bu arada hepimiz için ayetül kürsi hatmi ve 41 fetih süresi de ayrıca okuyorum... allah kabul etsin inşallah... bunların duasını yarın cuma vakti yapacağız hep birliktre... allah kabul etsin inşallah.. kızlar testimi 30 kasımda yapacağım ne olu beni de dualarınızda eksik etmeyin...

sanırım hepimiz star izliyoruz bugün :)[/QUOTE]

Günaydın canim.benden tesadüfen açmıştım.bazi hikayeler motive ediyor insanı. ..üzüldüm ama biraz da. duygusallik var bende bu aralar.
sen nasılsın,nasıl gidiyor herşey?

sevgili irrestible maşallah sübhanallah... ne güzel haberler verdin bize... Allah tamamına erdirsin... darısı hepimize inşallah... ne olur dua et..

sevgili mrvst canım inşallah akşam senden de bu harika habrin tekrarını alırız.... dua ediyorum herkes için...

kızlar kızım geldi o yüzden siteye giremiyorum... ajan gibiyiz maşallah... eşimle evde bu konuyu konuşmuyoruz bile duyar diye... bende şimdi siteden çıkınca tüm explorer geçmişini siliyorum... tabi sonra girmeye çalışıncada tüm ayarları karışıyor bilgisayarın beni tanımıyor site.. birsürü sorun yani... ama sonu güzelolsun ne yapalım... her gecenin bir sabahı var... bizim içinde sabah olur inşallah...

arkadaşlar bu arada herkese günaydın.... kodalcım ve sahracım beklemek nasıl gidiyor... ben patlamak üzereyim vallahi... belim ağrıyor, bir ayağım tutulmuş vaziyette, kasıklarımda bazen sancı oluyor adet olavakmış gibi... hep dua ediyorum hepimiz için...

amayacım sen nasılsın... nasıl oldun kalbi güzel ruhu güzel arkadaşım...tedaviye başlamanı sabırsızlıkla bekliyorum...

arkadaşlar sürekli yazamıyorum dediğim gibi sistemi sıfırladıüım için site beni tanımıyor bu sefer giriş yapmadan halinize bakıyorum dualarımı ediyorum hepiniz için... kalinkam senin de transferin hayırlı olsun... allah hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah...

uzun yazıyorum ama korkudan... bir daha giremem diye... tedaviye başlamak üzere hazırlanan, iğnelerine ilaçlarına başlayan, yumoş toplatacak olan, yumoşları toplanan, transferi olacak olan,, ve transfer olup bizim gibi bekleyen herkese dualarım... allah hepimize yardım etsin... hepimiz için ol desin inşallah...

kalinkam 4 yasin, 4 meryem,, 4 fetih ekler misin listeye... bu arada hepimiz için ayetül kürsi hatmi ve 41 fetih süresi de ayrıca okuyorum... allah kabul etsin inşallah... bunların duasını yarın cuma vakti yapacağız hep birliktre... allah kabul etsin inşallah.. kızlar testimi 30 kasımda yapacağım ne olu beni de dualarınızda eksik etmeyin...

sen beni çok etkiliyosun güzbahar.."kızım" dediğin o güzel kız inşallah kardeşi olacağını duyunca sizi şaşırtır ve onu sahiplenir kabullenir..öyle olacaktır,neden olmasınki...
duaların için de Allah razı olsun,Allah sana da nasip etsin şu zorluklar içinde seni geri çevirmesin..seni öpüyorum güzel yanaklarından..çok iyi biri olduğun taa buralardan hissediliyo,Allah her daim yardımcın olsun

harika ya :52: maşallah sübhanallah.hayırlı olsun darısı başımıza :)

inşallah haticimmm az kaldı adet olmuşsun çok şükür.... senin güzel göreceğiz hep beraber...

bu arada kızlar site beni sürekli dışarı atoyor... cookileri sildiyorum sürekli ondan herhalde..

Kızlar test için son 2 gün ...kahverengi lekelenme devam ediyor. Kliniği aradım Crino jel den dolayi dir dedi. ..inşallah dediği gibidir. Adet olacakmış gibi de karnım ağrıyor ama. Hayırlısı olsun bakalım. ..

Kodalcım Kahverengi lekenme yaşayıp hamile olan çok sayıda kişi okudum. Aklına takma. Bende lekelenme hiç yok bu seferde ben düşünüyorum neden lekelenme olmadı diye. Normalde her adet öncesi kistim olduğundan lekelenme yaşardım. Sen içini ferah tut. Bizim transferimiz aynı gün ama sen 2 gün kaldı yazmışsın sonuca. Transfer olduğun günü 0 olarak sayacaksın demişlerdi bana. Ondan dolayı 1 Aralık pazar günü alıcam sonucu. Cumartesi baktırırsan 11. gün sonucu olacak bunu bilmeni istedim canım. Değerin biraz daha düşük çıkabilir.

kızlar testimi 30 kasımda yapacağım ne olu beni de dualarınızda eksik etmeyin...[/QUOTE]

Güzbahar cım Günaydın canım. ..biz de bekliyoruz işte.30 kasim bizler için önemli bir gün. Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.

sen beni çok etkiliyosun güzbahar.."kızım" dediğin o güzel kız inşallah kardeşi olacağını duyunca sizi şaşırtır ve onu sahiplenir kabullenir..öyle olacaktır,neden olmasınki...
duaların için de Allah razı olsun,Allah sana da nasip etsin şu zorluklar içinde seni geri çevirmesin..seni öpüyorum güzel yanaklarından..çok iyi biri olduğun taa buralardan hissediliyo,Allah her daim yardımcın olsun

amin çilekcim inşallah.... öyle çok dua ediyorum ki ablaları kardeşlerini sevsin diye.. bu arada iki embriyo konulduya ben hep çoğul konuşuyorum farketmeden ne bilimmmmm....

canım buradaki herkes bence harika ve dünyanın en güzel insanları... allah da bizi seviyor ve böyle imtihan ediyor... bende o çilek yanaklarından öpüyorum ama azıcık bebişlere lazım gerisi...

ahhh canım benim sizleri okuyunca kalbim heyecandan güm güm atıyo yemin ederim :) ne kadar güzel bi tane mucizen olmuş inşallah allah banada o günleri gösterir ve mucizen sana yapışırda dokuz ay sonra kucağına alırsın inşallahhhhhhh. aşılama olmayınca öyle kötü oldum ki istediğim kadar kendimi hazırladım desemde insan üzülüyo malesef :43: yarın adet olumam gerekiyo gecikmezse inşallah olursam ctesi gidicem doktora, antalya memorıalde zeki beyde olucak inşallah sana bi iki soru sorucaktım, kanunlar tek embriyo diyo ama ben 2 embriyo istiyorum doktor yaparmı sence bi de kist oluşmuşsa tüp bebeğe başlamaz demi :26: inşallah kistim yoktur allahım inşallah yoktur bi de son soru pgt yöntemiyle cinsiyet belirlenebiliyomuş doktorlar böyle bilgi veriyomu transferden önce:1: çok soru sordum demi :1:

estagfurullah soru sora sora öğrenecez :)
inş amin canım!
evet ya ne kadar üzülmicem desen de insan üzülüyor :(

yasalara göre burda okuduğum kadarıyla 35 yaşa kadar 1. ve 2. tüp denemede
tek embriyo, 3. denemede en fazla 2 embriyo, 35 yaş ve üstü 2 embriyo en fazla sanırım,
ama merkeze göre değişiyor bu, çoğu esnek davranıyor sanırım, isteğe göre yani...
ben de 2 embriyo istemiştim ama tek 1 tane yumurta olgun çıkınca buna da şükür diyorum artık
kist görünce genelde başlatmıyor doktorlar
ama burda kist ile tedaviye başlayan hatta hamile olan var doğru hatırlıyorsam...
pgt ile bir bilgi vermediler bana henüz
belki yarın birgün vereceklerdir...
ama eminim diğer arkadaşlar biliyordur :)

kızlar testimi 30 kasımda yapacağım ne olu beni de dualarınızda eksik etmeyin...

Güzbahar cım Günaydın canım. ..biz de bekliyoruz işte.30 kasim bizler için önemli bir gün. Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.[/QUOTE]

allah büyük canım... hayırlı, sağlıklı evlatlar nesip etsin bize de... burada hep birlikte oynayalım inşallah...

Kodalcım Kahverengi lekenme yaşayıp hamile olan çok sayıda kişi okudum. Aklına takma. Bende lekelenme hiç yok bu seferde ben düşünüyorum neden lekelenme olmadı diye. Normalde her adet öncesi kistim olduğundan lekelenme yaşardım. Sen içini ferah tut. Bizim transferimiz aynı gün ama sen 2 gün kaldı yazmışsın sonuca. Transfer olduğun günü 0 olarak sayacaksın demişlerdi bana. Ondan dolayı 1 Aralık pazar günü alıcam sonucu. Cumartesi baktırırsan 11. gün sonucu olacak bunu bilmeni istedim canım. Değerin biraz daha düşük çıkabilir.

Binnua canım inşallah olumlu olur sonuclarimiz...bana test günü 30 Kasım da klinige gelin dedikleri için. ..ben de o yüzden öyle yazdım.

Canım ilkinde çok kaliteli blastosist embriyo idi iki tane,tuttu 71.di değerim 18 gün benimle kaldı düşük yaptığımda 1400 lerdeydi değerim.dr kan sulandirıcı iğne vermedik belki ondan düşmüştür dedi.(mthfr degerlerimde heterozigotluk var,gerçi hulusi hoca bu değer düşük yaptırmaz dedi),kısmet değilmiş.biz akıllanmadık tutturdu Dr yine ona gidelim dedik,belki Konya'nın en iyi Prof.uydu bu sefer 3.gün 3 adet embriyo koydu sen hepsi tut.beta hsg değerim 1076 idi.10 haftaya kadar bize çoğul ama kaç tane olduğunu söylemedi,kendimi alıştırmıyı diye mi yoksa kendiliğinden içerde eleniyormuş ondan mı bılmıyorum.neyse 11.hafta üçüz birini elemek lazım,doğmazlar,hasta olurlar,sende bakamazsın şöyle böyle diye baskıyla birini elemek zorunda kaldık diğerleri için.ne yazık ki ardından ağrılarım hiç kesilmedi ve kaybettim.16 ayda kendimi zor topladım çünkü bu iki tüp bebek öncesinde yumurtlama tedavim,aşılama tam bir yılımı almıştı ve çok yıprandım düşükte çok şantili geçmişti.o yüzden aslında dualarımızdada yokluktan 3üde tutsun yada aman bi hamile kalamadım demek yanlış oluyo galiba,Rabbim hayırlı evlat nasip etsin Diye dua edelim canım benim.❤️

cnım sende ne çok çekmişsin.ama içimi rahatlattın yani sonuçta üçündede tutmuş çok şükür.bende hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlat diye dua ediyorum.allah razı olsun sıra bende yani oleyyyyyyyy:1:

amin çilekcim inşallah.... öyle çok dua ediyorum ki ablaları kardeşlerini sevsin diye.. bu arada iki embriyo konulduya ben hep çoğul konuşuyorum farketmeden ne bilimmmmm....

canım buradaki herkes bence harika ve dünyanın en güzel insanları... allah da bizi seviyor ve böyle imtihan ediyor... bende o çilek yanaklarından öpüyorum ama azıcık bebişlere lazım gerisi...

:9: benim dilim sürçtüü,ikiz onlar ikiiiiizzz...o zaman sana Allahım 2 tane melek versin..inşallah,sağlıkla sıhhatle doğurup büyütmek nasip olsun sonra da..
ve sen ferah tut içini,o güzel minikler sevilmez miii,ablaları öyle bi sever ki şaşar kalırsın,hadi inşallah..az kaldı güzel habere..ikizler geliyor Allahın izniylee:54:

inşallah haticimmm az kaldı adet olmuşsun çok şükür.... senin güzel göreceğiz hep beraber...

bu arada kızlar site beni sürekli dışarı atoyor... cookileri sildiyorum sürekli ondan herhalde..

allah razı olsun gülüm sabrımın sonunu bekliyorum :49: benimde yüzüm gülecek biliyorum :)))

hadi bismillah..bakalım sana nasıl bir tedavi uygulıcak,sonu güzel olsun da naparsa yapsın :9:

eveeeeeeeeeeetttttttttt.rabbim yanımda biliyorum.dün adet günümdü ama olmadım.gebelik testi aldım eve gittim yaptım negatif.hemen dua ettim rabbim benim için hayırlı olacak tedaviye biran önce başlamam için sabah hasta olmama izin ver diye yalvardım.gece rüyamda adet olmuştm.sabah kalktım oleyyyyyyyyy:52: çok inanıyorum olacağına.rabbim bizleri bırakmıyor biliyorum :54: kızımın ismi bile rüyamda belli oldu ya oleyyyyy:49:

Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...

oleeeeeeeeyyyyyy.... böyle geriden okuyunca sonucu geç öğrendim... ama bu arada da sana hep dua ettim şekerim... allah kucağına almayı nasip etsin... hamiş hanım bize de dua etmeyi unutma ne olur...

herkes bizim topici okuyor ya hehe :1::1: ee herkes hamile kalıyor maşallah mutluyuz umutluyuz :1::1::1:

Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...

oleeeeeeeeyyyyyy.... böyle geriden okuyunca sonucu geç öğrendim... ama bu arada da sana hep dua ettim şekerim... allah kucağına almayı nasip etsin... hamiş hanım bize de dua etmeyi unutma ne olur...

eveeeeeeeeeeetttttttttt.rabbim yanımda biliyorum.dün adet günümdü ama olmadım.gebelik testi aldım eve gittim yaptım negatif.hemen dua ettim rabbim benim için hayırlı olacak tedaviye biran önce başlamam için sabah hasta olmama izin ver diye yalvardım.gece rüyamda adet olmuştm.sabah kalktım oleyyyyyyyyy:52: çok inanıyorum olacağına.rabbim bizleri bırakmıyor biliyorum :54: kızımın ismi bile rüyamda belli oldu ya oleyyyyy:49:

ayy canım yaa...çok pozitifsin,sonucun da böyle olacak bu gidişle :16:

sonucumu öğrendiğimde sürekli tekrar edip durdum o cümleyi "Allahım sen beni bırakmadın,ben bundan sonra seni hiiç hiiç bırakmam" dedim dedim durdum..
bırakmıyor Allahım..öyle ya da böyle duamıza cevap veriyo asılnda,belki bazen istemediğimiz şeyi veriyo ama hayırlı olan o olduğu için,biz bilemiyoruz ama O biliyo...

Erva'nın annesi seniiiii:34:

Back