Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben 3 cm çikolata kistiyle hamileyim sakın kafana takma o kisti Rabbim ol dedikten sonra doktorunda seni anlayan çok kaliteli bir doktor olduktan sonra nasip oluyormuş onu anladım.İnşallah moralini yüksek tut ve kisti unut tedavideyken
Pozitif alan arkadaslar tebrik ederim cok ama cok sevindim.cok fazla yazamiyorum ama surekli takip ediyorum.Allah mutlulugunuzu daim etsin bizede nasip etsin ins.negatif olan arkadaslarim biran once kendimizi toparlanip yolumuza devam etmeliyiz.ben negatifi duydugumda 2-3 ay ara vereyim diye dusundum.ama simdi hamile olan arkadaslarimi duydukca umutlandim.biran once baslamak istiyorum.Allah emeklerimizi bosa cikartmasin.
kızlar bana da tüp bebek hakkında bilgi verirmisiniz ilk denemem olacak ve bilgim çok az
Oyyyy oyyy hamileler çifter çifter maaşallahhhh :)))))) darısı başımıza inşallaaaaaaaahhhhh :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikinizede inşallahhhh kızlar.....
canım ilk sayfalarda uzuuunnnn uzadıya anlatmıştık. uzun protokol var bide kısa protokol var. her ikisinde de önce yumurta baskılayıcı iğne il başlıyosun, sonra yumurta büyütenlerle devam ediyosun. başka hap şeklinde ilaçlarında oluyo. yumurtalar istenilen büyüklüğe erişince (bu süre uygulann protokole göre değişiyor) yumurta çatlatıcı iğne oluyosun ve 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. anestezi ile oluyo ama 15 dk falan sürüyo ve kolay bir işlem. adet sancısına benzer sancıların oluyo sonrasında. hemen aynı gün işine dönenler var. çok zor değil bu işlem. sonraaaaa eşinden de sperm alınıyor senin yumurtalar toplanırken. ertsi gün emriyolog seni arıyo kaç yumurta toplandı durumları ne diye bilgi veriyo. ve transfer zamanını söylüyo. genelde opu yani yumurta toplama işleminden sonraki 3. veya 5. gün(bazen 2. veya 4. gün de olabiliyor) transfer işlemin gerçekleşiyor. bu anestezi almadan gayet uyanıkken oluyor. biraz sıkışmış olarak gidiyosun merkeze, o da kısa süren bi işlem. ilk 30-45 dk hiç yerinden kıpırdatmıyolar. sonra çiş maceran olabiliyor, burda ki bi çok insanın komik maceraları olduuuu..... bi müddet daha yatıp merkezden çıkıyosun ve ondan sonrası hamile gibi davranmak oluyo. merkezin sana kullanman gereken ilaçları ve yapman gerekenleri söylüyor. 10-12 gün sonra; yine genelde çünkü bu süre de değişebiliyor :) kan testini yaptırıp sonucunu öğreniyorsun
ne güzel di heycan doluydu günler geçmek bilmiyodu ...okadar güzel anlatmışın ki bide hamile kalanları görünce nihan_16 nın dediği gibi umutlandım yeniden denemek için acele edicem sanırım ben yaza kadar beklesemmiki diyodum ama yook maddi imkanlarımı zorlayıp denicem hemen ...
Bence süper olur !!!senin içinde nihan içinde sonucunda pozitif haberler alacağınız, sağlıkla meleğinizi kucağınıza alacağınız tedaviniz ne zamansa o zaman başlayın inşallah canlar.... totem tutsun inşallah.... kasım aralık olmaz ocak şubat olur, nisan olur listedeki tüm arkadaşlar, bana ne zaman haber ederlerse ben tabloya eklemek isterim. tüm tabloyu pozitif görmek isterim, çok isterim.... sonra da 2013 kasım aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar topiğinin bebişleri topiği açarız :))))))))))))))) ne dersiniz
Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...
Allah razı olsun arkadaşım haklısın
böyle düşünmeyi bir an önce durdurup
kendime gelip dua etmem lazım
hayırlısı neyse o olsun
boşuna stres yapıyorum
silkelediğin için sağol
bende ki sorunlardan biri de oydu tatlım. 375 doz kullanmıştım ve buna rağmen hep 7-8 yumurta ölçüsü alırken 3 yumurtanın normal boyutta olduğu söylendi. evet küçük kalanlar malesef çöpe gidiyor. benim doktorum eğer yarım kalmasaydı bu defa daha önce de söylemiştim cüce diye tabir edilen çocuklar için kullanılan bir ilaç varmış onu kullanacaktı ama miyom, hatta 2 tane alınmış miyomlarım engel oldu. umarım ameliyat izlerini atlatınca yeniden başladığımızda işe yarar bu durum. en az 18 mm olmalı. toplanmadan önceBu sorunun cevabini bilen var mi arkadaslar? I deal yumurta buyuklugu 18 mm mi olmali? Daha kucuk olunca dollenme olmuyor mu? Bu arada hamile kalan barkadaslarimi tebrik ederim. Darisi her isteyenin basina...
bende ki sorunlardan biri de oydu tatlım. 375 doz kullanmıştım ve buna rağmen hep 7-8 yumurta ölçüsü alırken 3 yumurtanın normal boyutta olduğu söylendi. evet küçük kalanlar malesef çöpe gidiyor. benim doktorum eğer yarım kalmasaydı bu defa daha önce de söylemiştim cüce diye tabir edilen çocuklar için kullanılan bir ilaç varmış onu kullanacaktı ama miyom, hatta 2 tane alınmış miyomlarım engel oldu. umarım ameliyat izlerini atlatınca yeniden başladığımızda işe yarar bu durum. en az 18 mm olmalı. toplanmadan önce
tatlım hayırlı haberlerle inşallah
canım bikaç kişiyiz aynı gün başlayan sonu hayırlı olur inşallahh sen ne aşamadasın şu an
Bugun kontrole gittim kızlar 18,16,15,12 bir sürü yumoş var doktor cumartesi toplanıcak dedi ve yarında kontrole çağırdı ..
Hizli ve bilgi dolu cvp icin cook tsk. O zaman daha da yuksek doz verilsin madem? Doktor lari anlamiyorum. Ya da bu gonal f bende sinir yapti. h
Evli çift. ...çocuk istiyo,yapıyo,oluyo..bu doğal süreç bana o kadar tuhaf geliyo ki.....inanamıyorum sanki..
İsterdim ki adetim geçsin ve ben şüphelenip test yapayım o çift çizgiyi göreyim,eşime nasıl söyleyeceğimin planını yapayım...bir çoğunuz da böyledir muhakkak...
Bizler böyle şeyler yaşayamadık,bizim de sınavımız böyleymiş. .kabullenmek ama kolay ama zor..çok şükür ki Allahın verdiği akıl ilim bilim tıp bize seçenekler çareler sunuyo..bir kapı daha açıyo..yeterki dermansız olmasın dert..kaldı ki dermansız dert olmazmış.Allah önce dermanını sonra derdi yaratmış,bize de arayıp bulmak düşüyo..
Biz özel durumumuzdan dolayı sevgili kuluyuz Allahım,bizi sınadı,bizse hiç isyan etmedik..inşallah kazananlardan oluruz..ve Allah murad ettiğimizi verir..
"Vermek istemeseydi,istemeyi vermezdi"
Evet bende çok isterdim, önceden sonucu kendim öğreneyim de, eşime sürpriz yapayım. Hatta geçen sene ilk tüp deneyimim oldu ve pozitif sonuç aldım. Kan testinden sonra, evde idrar testim vardı onu yaptım ve ondada pozitifi gördüm. Bu çok güzeldi, o çift çizgiyi görmek. Ben onu üzerine eşimin isminin yazılı olduğu pembe bir zarfın içine ekoydum,ve sonucu bildiğimiz halde posta kutusuna attım. Onun postayı almasını sağladım (evlilik yıldönümümüzde öğrendik, pozitifi). Ama maalesef sonrası hüsran, dış gebelikle sonuçlandı.