• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...

içime doğmuştuuuuuuuuuu hayırlı olsun canımmm Rabbim kucağımıza almak nasip etsin aynı anda anne olucaz bu gidişle :D hayırlı uğurlu olsunnnn

cnm umudunu asla kesme rabbim belki bu tek emriyona hayat vercek ne biliyosun bizler tek emriyoya bile razı değilmiyiz allaha isyan seninki şu an rabbim seni bunla sınıyo sakın unutma duanı et ilaçlarını al ya hiç döllenme olmasaydı ozaman ne yapıcaktın arkadaşm ben 10 ayda 4 yumurta verdim 1 boş çıktı 1 tane döllendi onla hamile kaldım ama hafif lekelenmem oldu meğer yerlaşme lekesiymiş bende bir panik bir feryad figan ağlamak bağıra bağıra hastaneye gittik dr bana bi kızdı ne ağlıyosun gebelik devam ediyo bu yerleşme kanaması dedi ama böle üzülmeye devam edersen bu düşer dedi aradan 1 hafta geçti ve bebeğim düştü:43::43: panikle ve strestn bebeğimi kaybettim yani diyeceğim cnm arkadaşm bunun 1 de bir binide bir yterki rabbim ona can hayat versin duanı et transfer gününe pozitif git bebeğini al gel ordan tm annelerin güzeli :54::21::21:

Allah razı olsun arkadaşım haklısın
böyle düşünmeyi bir an önce durdurup
kendime gelip dua etmem lazım
hayırlısı neyse o olsun
boşuna stres yapıyorum
silkelediğin için sağol :16:

arkadaşım elbet üzülürsün haklısın ama şuanda yine de bırakma kendini de ilaçlarını da..o bir tane belki senin mucizendir,neden olmasınki..ne olur üzülme,dualarım seninle..hayırlı bir transfer ve evlat diliyorum sana,Allah yardımcın olsun,umudunu kaybetme..

bir tane de olsa o bizim mucizemiz olur inş,
sağol duaların için, aminnnn!!!
kendimi bırakmicam,
umudumu kaybetmicem...

kızlarr hepinize teşekkür ederim bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bir mutluluk bu arada mrvst benimde 377 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek seninde

hayırlı olsun canım yarın sabahta ben sonucumu öğreneceğim

İyi aksamlar canım. Benimde sabah oyle kahverengi akıntım vardı. Adet olcakmışım Bende gibi karnım felan ağrıyor. jel kullanirken biraz zorlanıyorum ve birkaç gündür benim de canim acıyor. Hayra yoralim hayir ciksin insallah.Cumartesi günü nasıl gelecek bilmiyorum.

canlarım ALLAH 'ın izniyle sizde vereceksiniz müjdemizi biraz daha sabır bayram yapacağız:32::32::32::32::32::32:

Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...

canımmm bu harika bir haber!! çok sevindim, tebrikler
Allah sağlıklı hayırlı evlat (evlatlar) eyler inş
sağlıcakla kucağına almayı nasip eder...
bize de dua et darısı başımızaaaaa...

Ağlattın kız beniii...
Allahım çok şükür. .maşallah canım..çok sevindim inanki..değerin de süper. .Allah korusun seni de minişini de..gözünüz aydın. .valla cok iyi yaa

:21: :21: :21: :21: :24: :24::24::24::24::32: :32: :32: :32: :32: :24: :21: :21::21::nazar:

Son düzenleme:
Ayy film izliyoruz kocamla ara verelim haber alcam arkadaşımdan dedim..öyle meraktaydım..
Güzel haber de gelmiş bin şükür :16:
Hepinizi seviyorum kızlar her zaman duacıyım. .

Pozitif alan arkadaslar tebrik ederim cok ama cok sevindim.cok fazla yazamiyorum ama surekli takip ediyorum.Allah mutlulugunuzu daim etsin bizede nasip etsin ins.negatif olan arkadaslarim biran once kendimizi toparlanip yolumuza devam etmeliyiz.ben negatifi duydugumda 2-3 ay ara vereyim diye dusundum.ama simdi hamile olan arkadaslarimi duydukca umutlandim.biran once baslamak istiyorum.Allah emeklerimizi bosa cikartmasin.

merabalar arkadaşlar iki başarısız aşılama sonrasında kısmetse tüp bebeğe geçiyorum, bu sürec:14: nasıl işliyor bana anlatırmısınız

Hamile haberi alan tüm güzelleri tebrik ediyorum. Rabbim tamamına erdirsin. ..şifa bekleyen herkese allah şifa versin. ..
dolu dolu göbekler,dolu dolu kucaklarimiz olsun...allah herkese hayırlısını versin. Herkesin gönlüne göre versin...
benimle birlikte bekleyen arkadaşlar bizim için de pozitif sonuçlar olsun. ....

ben her okuduğuma ağlıyorum
sevindirici veya üzücü
iyice duygusala bağladım:1:

canım seninle burda karşılaşmak kısmetmiş, nasılsın, benim aşılamam yine negatif çıktı tüp bebeğe geçicem allahın izniyle bana nasıl oluyor bahsedermisin biraz

Pozitif alan arkadaslar tebrik ederim cok ama cok sevindim.cok fazla yazamiyorum ama surekli takip ediyorum.Allah mutlulugunuzu daim etsin bizede nasip etsin ins.negatif olan arkadaslarim biran once kendimizi toparlanip yolumuza devam etmeliyiz.ben negatifi duydugumda 2-3 ay ara vereyim diye dusundum.ama simdi hamile olan arkadaslarimi duydukca umutlandim.biran once baslamak istiyorum.Allah emeklerimizi bosa cikartmasin.

tabiki canım umudunu kaybetme.2,yılda Ben 2 dış gebelik bir boş kese durumu yaşadım,3 tüp bebek denedim ve sonuncusundda tuttu.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.her zaman Rabbine güven ve dua et canım

kızlaaaaaaaaaaaaarrr hep bu günü bekledim ve yazıyorum Rabbime nihai şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM :)
12. günüm ve beta hcg değerim 377 nasıl? çileklimonata totemim tuttu kardeşimm :)

Oyyyy oyyy hamileler çifter çifter maaşallahhhh :)))))) darısı başımıza inşallaaaaaaaahhhhh :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikinizede inşallahhhh kızlar.....

kızlaaaaaaaaaaaaarrr hep bu günü bekledim ve yazıyorum Rabbime nihai şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM :)
12. günüm ve beta hcg değerim 377 nasıl? çileklimonata totemim tuttu kardeşimm :)

kızlaaarrrrr nası sabırsızlıkla okudum bilemezsiniz.... özellikle de iresistble nin haberini tabloya işledimmm, baktım baktım ama nası "hadi merve, hadi merve" diye diye ilerledimmmm.... bide dedim iyiki yazmamış, çok erken yazmış olsa ve gözümden kaçmış olsa pek çok pek çok üzülürdüm.....

çok çok çok tebrik ediyorummmmm, inanılmaz sevindim. darısı başımıza inşallahhhhh......Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

MaraDespina zaten sirkelenmişsin ama bende şunu söylemek istedim, benim hepi topu 3 yumurtam toplanmıştı, 2 si döllendi ve ikinci kaliteydi ilk denememde tabi..... oluşan yumurtaların var dua et, döllenmiş buda çok güzel... dua et güzelim... dua et, bende ederim o senin mucizen olsun, hayırlı bi evlat olsun senin için....

allahım..... nasıl sevinioum bi hamileym yazıs okuyunca rabbim bana ve tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı sıhhatlievlatlaar nasib eylesin...

Back