- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
kızlar,16. gün değerim 2224
doktorum yarın ultrasonda kese görünür dedi
sevgili çileklimonata hadi bismillah güzel haberlerini almaya devam edelim
kızlar 12 kasımda transfer yapıldı 2.denememdi bugun kotu bır sonuc aldım rabbım nasıp etmedı aglamaktan gözlerım şiştı ne yapıcam bılmıyorum 3.denemeyı korkuyorum özel ege tüp bebek merkezınde denemek ıstıyorum off ya cok canım sıkkın bole dıyerek kendımı tesellı edıyorum sanırım (
canım ALLAH C.C sabır versin .buda geçecek tekrar büyük bir heyecanla başlayacaksın ve yavrularına kavuşacaksın.biraz sabır biraz zaman gerekli sonun böyle olsun
Ben de dün ultrasona girdim.donmuşlarla transfer olmuştum ve kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı.vee evet üçüzlere gebeyim Rabbim hayırlısını versin inşallah.
ALLAH hayırlı etsin.gözün aydın inşaALLAH sağlıkla devam eder 9 ay sonra kucağına alırsın yavrularını
Kızlar çok heyecanlıyım içimden ağlamak geliyor 3tane bebişim şuan labaratuarda Perşembe en iyisini koyacaklar
gözün aydın arkadaşım hayırlı olsun.gelsin bebişler şişsin göbüşler.
Merhaba arkadaşlar,
Dün bir tane 5. Gun embriyosu transferim gerceklesti. Haftaya cuma (06.12) test tarihim. Hakkımızda hayırlısı olur hepimizin inşallah.
Şu an evde yatıyorum ama hastalıktan, üşütmüşüm her yanım ağrıyor, öyle geçirmeye çalışıyorum. Onun dışında kendimi kasmıyorum, zaten yalnızım ben ( tüp bebek yaptığımızı da kimse bilmiyor, sizler gibi annem vs yanımda değil..çok da uzaktalar zaten). Normal hayatıma devam ediyorum, sadece ağır işler yapmaktan kaçınıyorum.
hayırlı olsun.ALLAH C.C tamamına erdirsin.inşaALLAH sımsıkı tutunur yavruların
Kizlaarr biliyosunuz 13kasim da transferim oldu.10gun test sonucum 35.30 dusuk olmasina ragmen havalara uctuk sevindik bunu bile beklemiyordum cunku.12 gun test sonucumla daha da bi mutlu olduk cunku 4ekatlamisti degerim 145.50 olmustu.dr dedi cok guzel hadi hayirli olsun ama bir kez daha tekrarlayalim,haftaya ultrasona gelirsin.bugn yani 14.gun tekrarladim 198 olmus gorunce sok oldum hemen dru aradim.dedi bekledigim gibi degil az artmis,takibe devam edicez.bu stres beni mahvetti.uzulsem bebegim zarar gorcek korkuyorum uzulmiyim diyorum olmuyo icim icimi kemiriyor napicagimi sasirdim bu duyguya o kadar cok alistimki beni birakmasin istiyorum.butun aile arkadaslar herkes ogrendi tek tek arayip tebrik ettiler.bugun bi anda altust oldum.sonuc beklemekten daha zormus.sonuc pozitif olsa bile hersey bitmis olmuyor.heleki allah korusun sonrasinda sevinip kaybetmektense baskan negatif almak daha iyi.inanilmaz bir psikolojideyim.kelimelere dokmem mumkun degil.suanda napicagimi bilemiyorum.persmbe gunku sonucum cok onemliymis.bana dua edin allah rizasi icin bebegimi kaybetmek istemiyorum(
ALLLAH C.C yar ve yardımcın olsun canım inşaALLAH sorunsuz devam eder hamileliğin, evlatların bırakmasın seni can versin rabbim
Transferim bugun yapildi, test gunum 8 aralik insallah ikizlerim olur canim
inşaALLAH canım ALLAH gönlündekini hayırlı edip sana nasip etsin
topiğe sık sık giremediğim için uzun bir merhaba oldu.atladığım dua isteyen bütün arkadaşlarımında ALLAH dualarını kabul etsin inşaALLAH.hepinize sevgiler
93- DUHA SURESİ
Rahman Rahim olan Allahın adıyla
1- Kuşluk vaktine andolsun,
2- Karanlığı iyice çöktüğü zaman geceye,
3- Rabbin seni terk etmedi ve darılmadı.
4- Şüphesiz senin için son olan, ilk olandan (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır.
5- Elbette Rabbin sana verecek, böylece sen hoşnut kalacaksın.
(amiiiiiiiiin)