• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar,16. gün değerim 2224 :nazar:

doktorum yarın ultrasonda kese görünür dedi:52::52:

sevgili çileklimonata hadi bismillah güzel haberlerini almaya devam edelim:16::16:

kızlar 12 kasımda transfer yapıldı 2.denememdi bugun kotu bır sonuc aldım rabbım nasıp etmedı aglamaktan gözlerım şiştı ne yapıcam bılmıyorum 3.denemeyı korkuyorum özel ege tüp bebek merkezınde denemek ıstıyorum off ya cok canım sıkkın bole dıyerek kendımı tesellı edıyorum sanırım :((

canım ALLAH C.C sabır versin .buda geçecek tekrar büyük bir heyecanla başlayacaksın ve yavrularına kavuşacaksın.biraz sabır biraz zaman gerekli sonun böyle olsun:49::40:

Ben de dün ultrasona girdim.donmuşlarla transfer olmuştum ve kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı.vee evet üçüzlere gebeyim Rabbim hayırlısını versin inşallah.

ALLAH hayırlı etsin.gözün aydın inşaALLAH sağlıkla devam eder 9 ay sonra kucağına alırsın yavrularını:8::55::8:

Kızlar çok heyecanlıyım içimden ağlamak geliyor 3tane bebişim şuan labaratuarda Perşembe en iyisini koyacaklar

gözün aydın arkadaşım hayırlı olsun.gelsin bebişler şişsin göbüşler.:49::49::49::49:

Merhaba arkadaşlar,
Dün bir tane 5. Gun embriyosu transferim gerceklesti. Haftaya cuma (06.12) test tarihim. Hakkımızda hayırlısı olur hepimizin inşallah.
Şu an evde yatıyorum ama hastalıktan, üşütmüşüm her yanım ağrıyor, öyle geçirmeye çalışıyorum. Onun dışında kendimi kasmıyorum, zaten yalnızım ben ( tüp bebek yaptığımızı da kimse bilmiyor, sizler gibi annem vs yanımda değil..çok da uzaktalar zaten). Normal hayatıma devam ediyorum, sadece ağır işler yapmaktan kaçınıyorum. :25:

hayırlı olsun.ALLAH C.C tamamına erdirsin.inşaALLAH sımsıkı tutunur yavruların:16::16::16:

Kizlaarr biliyosunuz 13kasim da transferim oldu.10gun test sonucum 35.30 dusuk olmasina ragmen havalara uctuk sevindik bunu bile beklemiyordum cunku.12 gun test sonucumla daha da bi mutlu olduk cunku 4ekatlamisti degerim 145.50 olmustu.dr dedi cok guzel hadi hayirli olsun ama bir kez daha tekrarlayalim,haftaya ultrasona gelirsin.bugn yani 14.gun tekrarladim 198 olmus gorunce sok oldum hemen dru aradim.dedi bekledigim gibi degil az artmis,takibe devam edicez.bu stres beni mahvetti.uzulsem bebegim zarar gorcek korkuyorum uzulmiyim diyorum olmuyo icim icimi kemiriyor napicagimi sasirdim bu duyguya o kadar cok alistimki beni birakmasin istiyorum.butun aile arkadaslar herkes ogrendi tek tek arayip tebrik ettiler.bugun bi anda altust oldum.sonuc beklemekten daha zormus.sonuc pozitif olsa bile hersey bitmis olmuyor.heleki allah korusun sonrasinda sevinip kaybetmektense baskan negatif almak daha iyi.inanilmaz bir psikolojideyim.kelimelere dokmem mumkun degil.suanda napicagimi bilemiyorum.persmbe gunku sonucum cok onemliymis.bana dua edin allah rizasi icin bebegimi kaybetmek istemiyorum:((

ALLLAH C.C yar ve yardımcın olsun canım inşaALLAH sorunsuz devam eder hamileliğin, evlatların bırakmasın seni can versin rabbim:16:

Transferim bugun yapildi, test gunum 8 aralik insallah ikizlerim olur canim

inşaALLAH canım ALLAH gönlündekini hayırlı edip sana nasip etsin:8::55:

topiğe sık sık giremediğim için uzun bir merhaba oldu.atladığım dua isteyen bütün arkadaşlarımında ALLAH dualarını kabul etsin inşaALLAH.hepinize sevgiler:54::54:

93- DUHA SURESİ

Rahman Rahim olan Allah’ın adıyla

1- Kuşluk vaktine andolsun,

2- ‘Karanlığı iyice çöktüğü’ zaman geceye,

3- Rabbin seni terk etmedi ve darılmadı.

4- Şüphesiz senin için son olan, ilk olandan (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır.

5- Elbette Rabbin sana verecek, böylece sen hoşnut kalacaksın.

(amiiiiiiiiin)

canım hayırlı olsun tedavin.yumurtalar alınacak olgunluğa ulaşınca alınacaklar.benim 2 haftaya yakın sürmüştü sanırım

Teşekkürler canım inşallah öyle olur eşimin yanımda olmasını istiyorum ve dondurulmuş spermlerle olsun istemiyorum :( bu arada senin sonuç ne oldu nerede tedavi görmüştün? Çok soru sordum ama merak ve heves :)

canım amayaa;o senin güzel:16::16: yüreğin:16::16::16: bu topiği açmasaydın bizler burada birbirimize destek veremezdik.ben hergün giremesemde topikteki dondurulmuş embriyolar ile tedavi olan arkadaşlarımın müjdeli haberlerini okuyorum çok mutlu oluyorum onlar için ve benim için çok heyecanlanıyorum dua ediyorum.ve diyorum ki benim umudum var.yaşasın dondurulmuş embriyolar yaşasın kuluçka dönemi:1::1::1::1:tekrar sana geçmiş olsun,geçsinde bir daha gelmesin:16::16:ameliyatın etkileri tez zamanda geçerde sen de tedavine hayırlısı ile başlarsın ve güzel haberler verirsin "sen bir arkadaş sen bir kaderdaş herşey oldun bana":1: :1::1::1::1:sevgiler:54:

İnşallah kalp atışlarını da duyarsın bebeğinin ne güzel darısı başımıza inşallah..bizim üç aşılama hikayemiz var olumsuz sonuçlanan.. yaklaşık 5 yıldır da uğraşıyoruz çok talihsizlikler yaşadık bi türlü tüp bebeğe geçemedik,geçen yıl 9 eylüldeydik tam herşeyimiz hazırdı adet günümü bekliyodum tedavi için, merkez kapandı, yıkıldık yeni baştan başladık bir yıldır egede sıra bekliyoduk çok şükür geldi artık inşallah yaşadığımız tüm olumsuzluklara değer, hepimizin kalbindekini hayırlı kılsın Rabbim.
aminn inş. sonu güzel olsun,sağlıklı olsun.. benimde negatif 3 aşılamam var.. ilk tüp denememde dış gebe oldum.. o zamana kadar ettiğim tek dua;ALLAH.ım ne olur hamile kalayımdı! yanlış dua ediyoruz kimi zaman.. hamile kalmaksa duam kabul olmuştum ve kurtulana kadar akla karayı seçtim..
duanın gücüne çok inanıyorum. özellikle başkasının başkasına yaptığı dua.. RABBİM kucağımıza alıp sağlıkla huzurla büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin demek lazımmış öğrenmiş oldum:)
bir dönem bizde tüm talihsizliklerin gelip bizi bulduğunu düşünürdük tedavi süreçlerinde:) gördükki herkesin benzer talihsizlikler başında malesef.. biraz sabır.. çok zor ama sabır.. evlat kucağa yerleşince geçmişte yaşanılanların hepsi siliniveriyor ..
dipnot: hala çocuk yokmu? diye soru soranlar meraklı düşüncesiz çevreniz,evladınız doğunca hayırlı olsun bile demiyor:) haberiniz ola:) boşuna üzdürmeyin kendinizi onlara..!

aminn inş. sonu güzel olsun,sağlıklı olsun.. benimde negatif 3 aşılamam var.. ilk tüp denememde dış gebe oldum.. o zamana kadar ettiğim tek dua;ALLAH.ım ne olur hamile kalayımdı! yanlış dua ediyoruz kimi zaman.. hamile kalmaksa duam kabul olmuştum ve kurtulana kadar akla karayı seçtim..
duanın gücüne çok inanıyorum. özellikle başkasının başkasına yaptığı dua.. RABBİM kucağımıza alıp sağlıkla huzurla büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin demek lazımmış öğrenmiş oldum:)
bir dönem bizde tüm talihsizliklerin gelip bizi bulduğunu düşünürdük tedavi süreçlerinde:) gördükki herkesin benzer talihsizlikler başında malesef.. biraz sabır.. çok zor ama sabır.. evlat kucağa yerleşince geçmişte yaşanılanların hepsi siliniveriyor ..
dipnot: hala çocuk yokmu? diye soru soranlar meraklı düşüncesiz çevreniz,evladınız doğunca hayırlı olsun bile demiyor:) haberiniz ola:) boşuna üzdürmeyin kendinizi onlara..!

Hala çocuk yok mu diyenler, yaşadıklarının binde birini yaşamayıp akıl vermeye kalkanlar, hele en çok da en yakınları bile olsa çocukları olan dostlarımız onlardan bunaldıklarında -bak gördün mü olunca da böyle oluyo işte- diye sızlanmaları oysa yaşam kaynağı olduklarını herseferinde basa basa söyleyen gene onlar ama yine de çocuk gibi avutmaya çalışıyolar bizi işte :( oysa ne akla ne fikre ne de avunmaya ihtiyacımız var bu dönemde..ne diyelim on yıllık evliyim 5 yıldır doktorlarda sürünüyoruz , dualar önemli, dualar can kurtarıcımız, huzurumuz bizim. Rabbim daha kötüleriyle sınamasın inşallah, hayırlısı olsun diyoruz ama olsun da istiyoruz, en güzeli Allahım kalbimizden geçeni hayırlı kılsın...

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız yeni gördüm burayı hemen yazmak istedim inşlh hepimiz gebe kalırır hamile arkdaşlarda sağlıklı sahatlı bebeklerini kucaklarına alırlar

doğru söylüyosun ama ne bilim işte dedim ya sona yaklaştıkça korkularım artı diye keşke yakınım da olsan beraber ağlardık halimize :43: insanın kedisini alayan biriyle konuşması ne güzel

bebem sen yeterki iste adres ver hemen gelim valla gelirim ama ağlaşmak için değil seni gıdıklayıp güldürmek içn bebeişimmm :16::16::54::54:

Amayaa böyle oldu iste yaa..ama sorun etmicem.buna kaa yormıcam şu durumda..
Çok haklısın..insan ne iş yapıyosa yapsın geceleri yastıga başını koydugunda rahat edebilmeli vicdanen.işinin hakkını vermeli..hele sağlık sektörü. .bazı doktorlar gerçekten insan gibi davranmıyo.özellikle kadın doktorlarda daha çok gördüm bunu..
Amann neyse ben bu bebeğime ne zorluklarla kavuşmuşum,onların densizliğine pabuç mu bırakıcam:51:

Bebekcim haklısın..sabrederim ben ne zaman gösterirse kendini amenna..doktor dedi diye gittim..
Gitmicem simdi bi süre. .zaman geçsin biraz :34:

bebeğimiz nazlanıyo annesi yaaaa :1::1: ne kadan analyışsız bi anne oldun sen yavv :52::52:

Hala çocuk yok mu diyenler, yaşadıklarının binde birini yaşamayıp akıl vermeye kalkanlar, hele en çok da en yakınları bile olsa çocukları olan dostlarımız onlardan bunaldıklarında -bak gördün mü olunca da böyle oluyo işte- diye sızlanmaları oysa yaşam kaynağı olduklarını herseferinde basa basa söyleyen gene onlar ama yine de çocuk gibi avutmaya çalışıyolar bizi işte :( oysa ne akla ne fikre ne de avunmaya ihtiyacımız var bu dönemde..ne diyelim on yıllık evliyim 5 yıldır doktorlarda sürünüyoruz , dualar önemli, dualar can kurtarıcımız, huzurumuz bizim. Rabbim daha kötüleriyle sınamasın inşallah, hayırlısı olsun diyoruz ama olsun da istiyoruz, en güzeli Allahım kalbimizden geçeni hayırlı kılsın...
oy oy benim can abimm,öz abim.. 2evladı var(RABBİM uzun ömürler versin) ve eşinde rahim yetmezliği vardı.. onun tedavi sürecinde hamileliğinde vs vs.. hep arkasındaydık karşısında değil..
iş bana geldi.. abim 'amannn ne bu tedavi tedavi olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı ne dinlen artık' dedi :) öyle rahat öyle unutkan.. evlatlarına ulaşmaya çalışana kadar ki süreç bitti ya..
hep söylüyorum,söyleyeceğim.. RABBİM bana evladımı-evlatlarımı nasıl kazandığımı unutturmasın..!
unutturmasın ki ona göre daha bir merhametle yaklaşayım yavrulara..
unutmayayım ki benim yolumda yürümekte olanları anlayabileyim..

Kızlar tedaviye başlayalı bir hafta oldu .. Yarın kontrol gunu birgun aradan sonra yumoşlar geçen sefer sol taraftakileri göremedi doktor .. Toplama gunu hakkında hiç bilgi vermedi inş cuma cumartesi olmaz eşim şehir dışında olmak zorundaa :( ne zaman toplama işlemi olur kızlar sizce tahmini ?

cnm tedavin hayırlı olsun yumurtaların 19 20 21 milime ulaştığı zaman toplama oluyo senin daha var sanırım yumurtaların kaç milimde şu an

canım amayaa;o senin güzel:16::16: yüreğin:16::16::16: bu topiği açmasaydın bizler burada birbirimize destek veremezdik.ben hergün giremesemde topikteki dondurulmuş embriyolar ile tedavi olan arkadaşlarımın müjdeli haberlerini okuyorum çok mutlu oluyorum onlar için ve benim için çok heyecanlanıyorum dua ediyorum.ve diyorum ki benim umudum var.yaşasın dondurulmuş embriyolar yaşasın kuluçka dönemi:1::1::1::1:tekrar sana geçmiş olsun,geçsinde bir daha gelmesin:16::16:ameliyatın etkileri tez zamanda geçerde sen de tedavine hayırlısı ile başlarsın ve güzel haberler verirsin "sen bir arkadaş sen bir kaderdaş herşey oldun bana":1: :1::1::1::1:sevgiler:54:

ay buda geçti çok şükür, sıra gebelikte inşallah....ilk adetimle yine gidicem bi bakıcak doktorcum durumuma. o zaman konuşcakmışız bakalım. ben tedavi hemen olsun sonra donduralım ve bikaç zaman sonra transfer edelim istiyorum ama kocama bugün bunu söyleyince iyi değilsen tedavi beklesin ama dondurmadan transfer olsun, artan olursa donduralım diyo. sanırım kararı doktorcum vercek.... küçücük bi çizgim var kız varla yok arası o kadarcık, zıplamaya bile başladım daha napıyım :)))) bu rada 2 miyom alınmış 2,5 ve 1,5 cm olmak üzere. temizmiş onlarda.

:17::17::17::17::17: yine güzel söyler yine utanan ben :)))) ben açmasam başkası açardı, bizim yolumuz kesişecekmiş şekerler, ben vesile.....

Allah razi olsun canım.dualarım hep sizinle.umarım tez zamanda Rabbim size de nasip eder.

nilalan çok sevindim ayyy bu bi mucize bir tane isterken üç tane rabbim senin mucizelerine sual olunmaz bizlerede nasip et aminnnnnnnnnn arkadaşm allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:emir_bebek:

ay buda geçti çok şükür, sıra gebelikte inşallah....ilk adetimle yine gidicem bi bakıcak doktorcum durumuma. o zaman konuşcakmışız bakalım. ben tedavi hemen olsun sonra donduralım ve bikaç zaman sonra transfer edelim istiyorum ama kocama bugün bunu söyleyince iyi değilsen tedavi beklesin ama dondurmadan transfer olsun, artan olursa donduralım diyo. sanırım kararı doktorcum vercek.... küçücük bi çizgim var kız varla yok arası o kadarcık, zıplamaya bile başladım daha napıyım :)))) bu rada 2 miyom alınmış 2,5 ve 1,5 cm olmak üzere. temizmiş onlarda.

:17::17::17::17::17: yine güzel söyler yine utanan ben :)))) ben açmasam başkası açardı, bizim yolumuz kesişecekmiş şekerler, ben vesile.....

amayaa,inşaALLAH doktorun duymak istediklerini söyler,eşler böyle canım, kıyamazlar ama içten içe yaşarlar herşeyi,benim eşim artık tedavi olmamızı istemiyordu,kaderimizde evlat yok demek ki, boşver bir sürü ilaç kullanıyorsun kim bilir ileride bunların nasıl yan etkileri çıkacak vs.vs.neyse son kez tedavi olalım diye ikna ettim dr.a gitmeye başladık ortak iş arkadaşlarımız beni arıyor yaa eşin çok keyifli ağzı kulaklarına varıyor:1:tedaviye başlamışsınız hayırlı olsun:1::1::1:

oy oy benim can abimm,öz abim.. 2evladı var(RABBİM uzun ömürler versin) ve eşinde rahim yetmezliği vardı.. onun tedavi sürecinde hamileliğinde vs vs.. hep arkasındaydık karşısında değil..
iş bana geldi.. abim 'amannn ne bu tedavi tedavi olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı ne dinlen artık' dedi :) öyle rahat öyle unutkan.. evlatlarına ulaşmaya çalışana kadar ki süreç bitti ya..
hep söylüyorum,söyleyeceğim.. RABBİM bana evladımı-evlatlarımı nasıl kazandığımı unutturmasın..!

Allah evlatlarını sana bağışlasın, hepimizin de yüzünü güldürsün inşallah.. ne yaşarsak kendimiz biliyoruz ve bizim durumumuzda olanlar sadece..bazen onlar bile anlamamış baksana abine :( ne yapalım bu da bizim yolumuz.. ben çok uzun zaman tek başıma yaşadım, sırtladım ve kimseye anlatamadım bu durumu, aynı şekilde eşim de, istemiyoruz çocuk falan diyoduk.. ama 10 yıl geçti dile kolay ne kadar kendim yaşayabilrim bunu artık içinde tutmak istemiyosun ne varsa akıtmak istiyosun içinden, bu yüzden çok yıprandım, yıprandık.. ama yine de herkesin derdi daha kıymetli oluyo biliyomusun :) bunu seneler sonra öğrendim ve o kadar yıkıldım ki, geçiyo karşına ve seni ve yaşadıklarını bi anda anlamsızlaştırıyorlar..çünkü kendi dertleri en önemli..Allahım sabır versin..

Allah evlatlarını sana bağışlasın, hepimizin de yüzünü güldürsün inşallah.. ne yaşarsak kendimiz biliyoruz ve bizim durumumuzda olanlar sadece..bazen onlar bile anlamamış baksana abine :( ne yapalım bu da bizim yolumuz.. ben çok uzun zaman tek başıma yaşadım, sırtladım ve kimseye anlatamadım bu durumu, aynı şekilde eşim de, istemiyoruz çocuk falan diyoduk.. ama 10 yıl geçti dile kolay ne kadar kendim yaşayabilrim bunu artık içinde tutmak istemiyosun ne varsa akıtmak istiyosun içinden, bu yüzden çok yıprandım, yıprandık.. ama yine de herkesin derdi daha kıymetli oluyo biliyomusun :) bunu seneler sonra öğrendim ve o kadar yıkıldım ki, geçiyo karşına ve seni ve yaşadıklarını bi anda anlamsızlaştırıyorlar..çünkü kendi dertleri en önemli..Allahım sabır versin..

en çok da insanın ağrına değer verdiklerinin halden anlamaz sözleri gidiyor.kimisi elbise giydirmek için kız doğuracağım der kimisi iki çocuk sahibidir "yaaa daha ne kadar uğraşacaksın olmuyor işte al bir evlatlık büyüt ilaçlardan ölüp gideceksin"".bende artık onlara böyle yapıyorum:35::35::36::36::36::36:bizimde sıramız gelecek inşaALLAH.hayırlı sağlıklı gelsin:16::16:

valla kuzucum şunu biliyorum.. RABBİM kabul etmeyeceği duayı dile nasip etmiyor..
bazıları varlıkları ile bizler yoklukları ile imtihan oluyoruz.. RABBİM ihmal değil imtihan ediyor..
kızımı kucağıma alınca dedim ki; biri bana şu zamanda kızın gelecek bekle dese.. gıkım çıkmadan ağlamadan sızlanmadan beklerim sabırla.. ama işte gaibi O'ndan başka bilen olmasa da tevekkül O'na..
O'ndan ümit kesmek haram... elimizden geleni yapıyoruz sonu güzel olacak inş.. çok inatçı melekler ama onlardan daha inatçı ve güçlü anneleriz hepimiz.. :)
gelene kadar devam.. ammaaa benden tavsiye:) dualarınıza sağlıklı hayırlı iki evlat ekleyin.. o süreçte tek olsun razıyım diyoruz keza 3 embriyo transferinde hep duam buydu :) oldu da:) ama kardeş isteğine mani olamıyorsunuz.. size 1 yetsede yavruya yetmiyor,yalnızlıktan sıkılıyor..
sağlıklı olsun hayırlı evlatlar olsun çifter çifter olsun hepinizin inş... :)

Back