• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

oy oy benim can abimm,öz abim.. 2evladı var(RABBİM uzun ömürler versin) ve eşinde rahim yetmezliği vardı.. onun tedavi sürecinde hamileliğinde vs vs.. hep arkasındaydık karşısında değil..
iş bana geldi.. abim 'amannn ne bu tedavi tedavi olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı ne dinlen artık' dedi :) öyle rahat öyle unutkan.. evlatlarına ulaşmaya çalışana kadar ki süreç bitti ya..
hep söylüyorum,söyleyeceğim.. RABBİM bana evladımı-evlatlarımı nasıl kazandığımı unutturmasın..!
unutturmasın ki ona göre daha bir merhametle yaklaşayım yavrulara..
unutmayayım ki benim yolumda yürümekte olanları anlayabileyim..

canım benim eltim iki yıl oldu evleneli yaşı benden büyük hemen hamile kaldı ve aramız o kadar iyi diki beraber ultrasyona kontrollere giderdik çok ta hoşuma gidiyordu böyle olması ama sabah uyandım doğuma gitmiş aynı apartmanda oturuyoruz şaşırdım bana haber vermedi diye acaba bişeymi oldu hemen hastaneye koştum daha doğuma girmemiş ne olduğunu herşeyin yolunda olup olmadığını sorunca baktım tuhaf davranıyor doğum heycanıdır dedim neyse doğum oldu odaya geldi beni görünce surat beş karış hiç anlamadım evegeldi çocuğu kucağıma alınca bana bırak diye bir bağırdı şok oldum kayın validem başladı ağlamaya ne olduğunu anlamadım meyerse benim çocuğum yok diye çocuğunu kıskanıyormuş doğumada o yüzden erkenden gitmiş ogün bu gündür suratına bakmadım ne onun ne çocuğunun nede kaynımın yani anlıy cağın canım insanın canını bazen en yakınları yakıyor:47:

canım benim eltim iki yıl oldu evleneli yaşı benden büyük hemen hamile kaldı ve aramız o kadar iyi diki beraber ultrasyona kontrollere giderdik çok ta hoşuma gidiyordu böyle olması ama sabah uyandım doğuma gitmiş aynı apartmanda oturuyoruz şaşırdım bana haber vermedi diye acaba bişeymi oldu hemen hastaneye koştum daha doğuma girmemiş ne olduğunu herşeyin yolunda olup olmadığını sorunca baktım tuhaf davranıyor doğum heycanıdır dedim neyse doğum oldu odaya geldi beni görünce surat beş karış hiç anlamadım evegeldi çocuğu kucağıma alınca bana bırak diye bir bağırdı şok oldum kayın validem başladı ağlamaya ne olduğunu anlamadım meyerse benim çocuğum yok diye çocuğunu kıskanıyormuş doğumada o yüzden erkenden gitmiş ogün bu gündür suratına bakmadım ne onun ne çocuğunun nede kaynımın yani anlıy cağın canım insanın canını bazen en yakınları yakıyor:47:

merhaba evet bu işler hep böyle olur arkdasım buna benzer ve daha fazlasını bende yasamıstım.ben allaha havale ettım.

merhaba evet bu işler hep böyle olur arkdasım buna benzer ve daha fazlasını bende yasamıstım.ben allaha havale ettım.

yasınız kaç kaç yılldır bebek özlemı cekıyorsunuz bıllmıyom.acı gerceklerle nezaman tanıstınız? ama ne olursa olsun yımadan usanmadan devam ettmelısınız. ben çok erken yasta karsılaştım. ergenlıği yasayamadan çocuk sahıbı olabılecekmıyım dıye dusunmeye basladım belkıde evlenemeyecektım bıle. her gece yataga gırdıgım dua edıyordumm.allahım hayırlı evlat nasıp eyle hakkımda hayırlısı olsun.sen ısteyen herkese nasıp et dıee...

bıkmadan usanmadan dua ettım fakat çektıgım evlat hasretı cevre baskısı son zamanlarda yanlış dua etmeme sebeb olmus farkına varmadan. Çünkü artık ''hamıle kalayım da dusuk olsun demeye baslamıstım'' yeterkı hamıle kalabılıyor ama dusuyor denılmesı aa yazık çocugu olmuyor denmesınden ıyı geliyordu bana Takı kımyasal gebelık olusup dusene kadar ozaman fark ettım cok buyuk konusmusum yanlıs dua ettımısım her seyın zorlugu oldugunu bılememısım.

ondan sonra allahım bırdaha yasatma dıe dua etmeye basladım. herseyın hayırlısını ver hayırlı evladı saglık sıhatle kuscagıma almayı nasıp demeye basladım. bu olaydan 1 sene sonra 2, denememle ogluma hamıle kaldım. butun hamılelıgım boyunca kaybetme korkusuyla yasadım.alhhasıma bınlerce kez sukur edıyorum oglum 7 yasında 3 senedırde kardes yapmak ıcın çabalıyorum.İsteyen herkese hayırlı saglıklı bebekler kucagına almayı nasıp ettsın. kımsenın evını cocuksuz bırakmasın rabbım,kımsyıde çocuguyla sınamasın. suan 3 gundur yenı bır tedavı suracıne gırdım. Allah kımsenın emegını bosa çıkarmasın. hepımız hakkında hayırlısı olsun arkadaslar. yılmak usanmak yok yola devammmm kucaklarınız dolana muradınız olana kadar tam gazz devammmm :)))

canım ben sait hocadayım işte.. evet merkezin kurucularından.. iyi bir doktor şimdilik memnunum şükür.. merkezde opu da ve transferde bulunmadı ama.. opu yu özlem hn transferide levi bey yaptı.. onlarda iyiydi memnun kaldım.. bide sonuç güzel olsa:31::31: inşallahhh:31:

olur ınsallah guzel haberlerını alırız eger ege olursa dırek saıt hocaya gıdıcem adam ısını bılıyor bosuna olmamıs prof.hayırlısı olsun

Canim oyle insanlari Allah affetsin ne kadar dusuncesiz olabiliyorlar farkinda degiller sen icini ferah tut

Canim ben de izmirdeyim israel aruh ile gorusmeni tavsiye edetim mutlaka. Ben su an tedavi asamasindayim yumurtalar henuz toplanmadi ama sonuc ne olursa olsun kesinlikle doktor bey isinde cok basarili kent hastanesinde yapiyo tup bebegi yalniz rapor ve sgk gecmiyo fiyat 2500 dolar ayrica ilaclar tabi biz bugun 5000 tl odeme yaptik benim ilaclar da 1200 tl tuttu tabi o kisiden kisiye degidiyo biliyosun dojtor bey kac doz yazarsa bence mutlaka gorus derim burda 1 arkadas daha var o da kentte tedavide once israel beyin muayenehanesine gidip gorusuyosun tupe baslayinca kent hastanedinde devam ediyosun canim dedigim gibi ben cok memnunum gorusmeni tavsite ederim canim istersen muayenehane tel vereyim zaten cok yogun ancak 2 ay sonraya gun verebiliyolar

canım çok sağol numarasını mesaj atarsan sevinirim dediğim gibi bu sefer burda yapalım inş gerek kalmaz herşey yolunda gider ama gitmezse de aklımda bir isim olsun.. çok teşekkür ederim

Öncelikle Allahım hepinizin gönlündekini versin diyorum. Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende cuma günü lucrine başlıyorum. sabah akşam 16 ünite hastalığın 3. günüde gonol-f e başlayacağım. Gonol-f 350 ile başlayacağım. En fazla kaç yumurta transfer ediliyor biliyor musunuz?

Hala çocuk yok mu diyenler, yaşadıklarının binde birini yaşamayıp akıl vermeye kalkanlar, hele en çok da en yakınları bile olsa çocukları olan dostlarımız onlardan bunaldıklarında -bak gördün mü olunca da böyle oluyo işte- diye sızlanmaları oysa yaşam kaynağı olduklarını herseferinde basa basa söyleyen gene onlar ama yine de çocuk gibi avutmaya çalışıyolar bizi işte :( oysa ne akla ne fikre ne de avunmaya ihtiyacımız var bu dönemde..ne diyelim on yıllık evliyim 5 yıldır doktorlarda sürünüyoruz , dualar önemli, dualar can kurtarıcımız, huzurumuz bizim. Rabbim daha kötüleriyle sınamasın inşallah, hayırlısı olsun diyoruz ama olsun da istiyoruz, en güzeli Allahım kalbimizden geçeni hayırlı kılsın...

ay buda geçti çok şükür, sıra gebelikte inşallah....ilk adetimle yine gidicem bi bakıcak doktorcum durumuma. o zaman konuşcakmışız bakalım. ben tedavi hemen olsun sonra donduralım ve bikaç zaman sonra transfer edelim istiyorum ama kocama bugün bunu söyleyince iyi değilsen tedavi beklesin ama dondurmadan transfer olsun, artan olursa donduralım diyo. sanırım kararı doktorcum vercek.... küçücük bi çizgim var kız varla yok arası o kadarcık, zıplamaya bile başladım daha napıyım :)))) bu rada 2 miyom alınmış 2,5 ve 1,5 cm olmak üzere. temizmiş onlarda.

:17::17::17::17::17: yine güzel söyler yine utanan ben :)))) ben açmasam başkası açardı, bizim yolumuz kesişecekmiş şekerler, ben vesile.....

Amayacim cok sevindim iyi olmana Allah hayirlisiyla tedaviye baslamani nasip etsin ins.

Canım bu ilk ya hadi hemen bi doktora gidiyim farketmez dedim.gögsen hoca dün "yarın ultrasona git" deyince hemen yöneldim oraya..doğum hastanesi olacak bi de:47:
Ben de istiyorum göğşen beye devam edeyim.ama ankaraya her seferinde gidemeyebilirim ne bilim acil bisey olur filan burda da bir doktorum olsun istiyorum..
Bakalım naparım..para verir en azından insan muamelesi görürüm. Allaha Şükür sorun olmaz canım maddi açıdan gerekirse giderim her ay ankaraya.yada burda iyi bir özele

ay iyi sevindim bu duruma.nasıl olsa değerin yüksek boşver gitme bir hafta daha bekle.rabbim yardımcın olsun.bende adet olmayı bekliyorum daha olmadım.bu seferde olsamda gitsem diye tutturdum olmam lazımdı ama sanırım incir kürü geciktirdi :))) belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo.anam anam :1:

Back