• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

allah yardım cımız olsun ne yapalım Allahtan gelene boynumuz kıldan ince derdi veren dermanınıda verir inşallah ama yinede korku yorum altı yıl ara verdim ben şimdi başladım kimseye söylemeyeyim dedim olmadı herkes duydu şimdi ya olmassa milete açıklama yapmaktan korkuyorum bide ben içim yansada kimseye beli etmem hele böyle bi konuda offfffffffffff ya eşimin yanında bile ağlamam allahım duy sesimizi yalvarıyorum seninde bana olum geliyor bence olucak busefer hem dr iyi merkez iyi allahta nasip eder inşallah arkadaşım :49::49::49:

cicibebemm bak sana cicibebem diyorum valla yakınımda olsan gelir döverim seni heeee sen kimseye açoklama yapmak zorunda değilsin çevrene kulak verirsen depresyondan çıkamazsın sölim arkadaşm ben önceden aman kimse duymasın düştü millete ne dicez ben benden sorumluyum sende öle ağlıcanmı yaslan eşinin omzuna onla birlikte ağla seni bi tek o anlar bunu bil benim 10 ayda düşünce bebeim eşimle bierlikte ağladık ya o adam ne yapsın erkek bizim gibi ağlıyamıyoda korkma gülüm dua et bol bol rabbim bağışlıyıcıdır nasipse senindir arkadaşım allah gelene razı olucaz başka yapıcak bişeyimiz yokkk

Kizlaarr biliyosunuz 13kasim da transferim oldu.10gun test sonucum 35.30 dusuk olmasina ragmen havalara uctuk sevindik bunu bile beklemiyordum cunku.12 gun test sonucumla daha da bi mutlu olduk cunku 4ekatlamisti degerim 145.50 olmustu.dr dedi cok guzel hadi hayirli olsun ama bir kez daha tekrarlayalim,haftaya ultrasona gelirsin.bugn yani 14.gun tekrarladim 198 olmus gorunce sok oldum hemen dru aradim.dedi bekledigim gibi degil az artmis,takibe devam edicez.bu stres beni mahvetti.uzulsem bebegim zarar gorcek korkuyorum uzulmiyim diyorum olmuyo icim icimi kemiriyor napicagimi sasirdim bu duyguya o kadar cok alistimki beni birakmasin istiyorum.butun aile arkadaslar herkes ogrendi tek tek arayip tebrik ettiler.bugun bi anda altust oldum.sonuc beklemekten daha zormus.sonuc pozitif olsa bile hersey bitmis olmuyor.heleki allah korusun sonrasinda sevinip kaybetmektense baskan negatif almak daha iyi.inanilmaz bir psikolojideyim.kelimelere dokmem mumkun degil.suanda napicagimi bilemiyorum.persmbe gunku sonucum cok onemliymis.bana dua edin allah rizasi icin bebegimi kaybetmek istemiyorum:((

canım benim hiç korkma ve bebişlerinle sohbeti ilerlet, onlara hayallerini anlat, onları nasıl beklediiğini anlat, masal anlat :34: veee dua et elbette, Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın inşallah, hayırlı kılıp nasip etsin

Kızlar merhaba, birşey soracagım dondurulmuslari bir klinik ten başka bir kliniğe alabiliyor muyuz?
evet başka merkeze transfer edilebiliyor.
Kızlar gittim dr..kese görünmedi. Kadın daha kan değerimi duyunca bile daha cok küçükmüş görünmez dedi..nitekim de görünmedi,yeni oluşuyomuş.devlet hastanesindeki doktorların insanları germesinden nefret ediyorum! Eşim de gelmişti ama almadılar yanıma..çünkü hastaları üçer beşer alıyo odaya.öteki kadınlar rahatsız olur dedi..e tamam ama öyle saçma iş mi olur..sonra alttan muayene etcem dedi.çıkardım çamaşırımı filan.üzerime örtü istedim yok dediler:43:..kanlıymış kirlenmiş. İlla istiyosan veriyim dedi.istemedim:43: çok zoruma gitti..kendi kıyafetimi koydum üstüme..basiretim bağlandı heyecanlıydım.yoksa ben altta kalmam böyle şeylerde..ama işte. ..yine çağırdı iki gün sonra..elbetteki gitmicem..
Perscim sen haklisin gitmemek lazim erkenden..sırf ilaçları bırakayım bir an evvel diye gittim ama...
Arada kalmış gibiyim kızlar..bi yandan tüp bebek doktorumun ağzına bakıyorum ilaçları bırak desin diye..bi yandan doktor bulmak istiyorum..
Beklicem biraz...hayırlısı artık. .bugun olanların moralimi bozmasina izin vermicem

canım benim pek iyi şeyler yaşamamışsın ama dediğin gibi moralini bozmasına izin verme.... kendine güvenebileceğin, rahat hissedebileceğin bir doktor bul bencede....:54:
ah bu devlet memurları bazen insanı çileden çıkarıyolar, aslında bu birazda vicdanla alakalı(bende devlet memuruyum:34:) hani akşam yastığa kafanı rahat koymak, rahat uyumak deyimleri var ya, ben vicdansızların nedense bunu pek düşündüklerini sanmıyorum, gayet rahat uyuyolarmış gibi geliyo bana:(

bu arada hiracım, senden de özür dilemek istiyorum, biraz daha özenli seçmeliydim kelimelerimi. kırıcı olmuş, fikirlerim aynı ama ifade edişimin yanlış olduğunu düşünüyorum. Hakkını helal edersen mutlu olurum arkadaşım... tabi karar senin :17:

cicibebemm bak sana cicibebem diyorum valla yakınımda olsan gelir döverim seni heeee sen kimseye açoklama yapmak zorunda değilsin çevrene kulak verirsen depresyondan çıkamazsın sölim arkadaşm ben önceden aman kimse duymasın düştü millete ne dicez ben benden sorumluyum sende öle ağlıcanmı yaslan eşinin omzuna onla birlikte ağla seni bi tek o anlar bunu bil benim 10 ayda düşünce bebeim eşimle bierlikte ağladık ya o adam ne yapsın erkek bizim gibi ağlıyamıyoda korkma gülüm dua et bol bol rabbim bağışlıyıcıdır nasipse senindir arkadaşım allah gelene razı olucaz başka yapıcak bişeyimiz yokkk

doğru söylüyosun ama ne bilim işte dedim ya sona yaklaştıkça korkularım artı diye keşke yakınım da olsan beraber ağlardık halimize :43: insanın kedisini alayan biriyle konuşması ne güzel

canım benim hiç korkma ve bebişlerinle sohbeti ilerlet, onlara hayallerini anlat, onları nasıl beklediiğini anlat, masal anlat :34: veee dua et elbette, Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın inşallah, hayırlı kılıp nasip etsin

Tesekkur ederim, ama bu durumu her Dr kabul eder mi acaba?

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Ben de Ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi görüyorum. şu anda iki iğne birden vuruyorum göbekten, adetimin 6. günündeyim ve cuma günü kontrolüm var. bir sürü ilaç yazdılar dün, coraspirin, tetra antibiyotik, progestan falan.. ama bana iğneleri söylediler sadece ve diğer ilaçlarla ilgili bişey söylemediler, ik denemem bu o yüzden kafama takıldı kullanmam gerekenleri söylerlerdi heralde değil mi? var mı aranızda bu ilaçları kullanan?

canım benim pek iyi şeyler yaşamamışsın ama dediğin gibi moralini bozmasına izin verme.... kendine güvenebileceğin, rahat hissedebileceğin bir doktor bul bencede....:54:
ah bu devlet memurları bazen insanı çileden çıkarıyolar, aslında bu birazda vicdanla alakalı(bende devlet memuruyum:34:) hani akşam yastığa kafanı rahat koymak, rahat uyumak deyimleri var ya, ben vicdansızların nedense bunu pek düşündüklerini sanmıyorum, gayet rahat uyuyolarmış gibi geliyo bana:(

bu arada hiracım, senden de özür dilemek istiyorum, biraz daha özenli seçmeliydim kelimelerimi. kırıcı olmuş, fikirlerim aynı ama ifade edişimin yanlış olduğunu düşünüyorum. Hakkını helal edersen mutlu olurum arkadaşım... tabi karar senin :17:
Amayaa böyle oldu iste yaa..ama sorun etmicem.buna kaa yormıcam şu durumda..
Çok haklısın..insan ne iş yapıyosa yapsın geceleri yastıga başını koydugunda rahat edebilmeli vicdanen.işinin hakkını vermeli..hele sağlık sektörü. .bazı doktorlar gerçekten insan gibi davranmıyo.özellikle kadın doktorlarda daha çok gördüm bunu..
Amann neyse ben bu bebeğime ne zorluklarla kavuşmuşum,onların densizliğine pabuç mu bırakıcam:51:
cnm arkadaşm buraya kadar gelmişin hamilesin ne güzel daha ne istiyosun geç olsunda güç olmasın kesede gözükür merk etme bebişin nazlanıyo annem beni biraz daha merk etsin ben kendimi hemen göstermiyim diyo anlamadınmı hala annesi yaaaaa aşk olsun :emir_bebek::emir_bebek: :54::54: saabır ve sukünetle bekleeeeeee
Bebekcim haklısın..sabrederim ben ne zaman gösterirse kendini amenna..doktor dedi diye gittim..
Gitmicem simdi bi süre. .zaman geçsin biraz :34:

Kizlar

Perscim günde 6tane progestan fitil
3 tane estrofem
1 de kan sulandirici fraxiparine kullaniyorum..arkadasin baya kullanmis rahatladim..hulusi beyle görüştün mü sen ne zaman bırakcan
Canım benim 15.gün değerim 802 den sonra estrofemi kestik benimde günde 3 taneydi,fraxiparine ve 6 adet protestan,neopegene iğne ve polivit c birde ben fmf hastası olduğum için colchıum ilaç kullanıyorum.dün Folik asit alıyım dedik folıc plusa başladım, eşim hocaya sordu oda folbiol alın istiyorsanız demiş biraz geç oldu ama neyse ya dedik😊.eşim hemşireyle konuşmuş haftaya gelmeniZ daha iyi olur demiş,hem Dr da gelcek .çok şükür eşim ilgili,ben hiç sevmiyorum Dr la konuşmayı,soru sormayı, halbukı hulusi hoca aralarında en iyi olanıydı ama artık oluşmuş bir Dr fobisi napiyim🙇

Canim Allah yardimcin olsun. Uzulme lutfen yavrunu düşün. Onu ne kadar cok istedigini hissetsin. Ki sıkı sıkıya tutunsun annecigine. Bal boreklerle besle onu ki büyüsün büyüsün kocaman olsun. Dualarimdasin canim.

Canım ne yaptın inş herşey yolundadır ,dualarım seninle🙏

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Ben de Ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi görüyorum. şu anda iki iğne birden vuruyorum göbekten, adetimin 6. günündeyim ve cuma günü kontrolüm var. bir sürü ilaç yazdılar dün, coraspirin, tetra antibiyotik, progestan falan.. ama bana iğneleri söylediler sadece ve diğer ilaçlarla ilgili bişey söylemediler, ik denemem bu o yüzden kafama takıldı kullanmam gerekenleri söylerlerdi heralde değil mi? var mı aranızda bu ilaçları kullanan?

canım tedavin hayırlı,sonu sağlıkla pozitif olsun inş..
onları yumurta toplamadan sonra kullanman için aldırdılar, şuan kullanmayacaksın..
vakti geldiğinde detaylı olarak nasıl kullanman gerektiğini anlatırlar..

canım tedavin hayırlı,sonu sağlıkla pozitif olsun inş..
onları yumurta toplamadan sonra kullanman için aldırdılar, şuan kullanmayacaksın..
vakti geldiğinde detaylı olarak nasıl kullanman gerektiğini anlatırlar..

canım çok teşekkürler, coraspirini bazıları önceden kullanmaya başlamış okuduğum kadarıyla burda,ama bana da bişey söylemediler bir an tereddüt ettim. Elimizi ayağımızı nereye koyacağımızı bilemiyoruz valla ne zor şeyler yaşıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız artık hayırlısıyla :)

aynen yaa korkuyorum da doktor birini almak zorunda kalabiliriz ilerde dedi.aldırmak taraftarı değilim.Rabbim üçünü de nasip etsin.Ve dileyen herkesi evlat sahibi yapsınnnnn
Canım sana 3 tane mi transfer edildi kaç yaşındasın ben 29 yaşındayım 1 den fazla transfer etmeyecek Dr um :(

Kızlar tedaviye başlayalı bir hafta oldu .. Yarın kontrol gunu birgun aradan sonra yumoşlar geçen sefer sol taraftakileri göremedi doktor .. Toplama gunu hakkında hiç bilgi vermedi inş cuma cumartesi olmaz eşim şehir dışında olmak zorundaa :( ne zaman toplama işlemi olur kızlar sizce tahmini ?

canım çok teşekkürler, coraspirini bazıları önceden kullanmaya başlamış okuduğum kadarıyla burda,ama bana da bişey söylemediler bir an tereddüt ettim. Elimizi ayağımızı nereye koyacağımızı bilemiyoruz valla ne zor şeyler yaşıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız artık hayırlısıyla :)

aminnn inş.. benim 3. denemem, dünya tatlısı bir kızım var (2.denemeden miras :)) 13kasımda transferim yapıldı pozitifi gördük şükür,kese kalp atışını bekliyoruz bakalım..
darısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlara inş sağlıkla..

aminnn inş.. benim 3. denemem, dünya tatlısı bir kızım var (2.denemeden miras :)) 13kasımda transferim yapıldı pozitifi gördük şükür,kese kalp atışını bekliyoruz bakalım..
Maşallah arkadaşım süpersin bizlere umut ışığı oluyor böyle şeyler:) 13 kasımdaki dondurulmuşla mı oldun? Benim 3 Olgun embriyom var bitanesi Perşembe transfer edilecek diğer 2 şini donduralım diyoruz aynı kalitede oluyor mu çözünmüş embriyo?

ayyyy ne güzel gözün aydın olsun canım bir bebeğe hasretken üç melek kollarında olacak inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla tabiki bizi dualarnda unutma üçüz annesi :)

Allah razi olsun canım.dualarım hep sizinle.umarım tez zamanda Rabbim size de nasip eder.

ya ben çok alerjik bir vakayım ondan sanırım sürekli kaşıntı halindeyim burnum,gözlerim,yüzüm,vücudum hatta iki gündür sabahları sağ gözüm şişlikten kapalı kalkıyorum tek gözlü korsan gibiyim:)) akıntının bulaşmamasını sağlarsan kaşıntın azalabilir canım pamuklu olan bir kumaş parçası koy çamaşırına bulaşmasın çamaşırına bulaşınca kaşıntın artıyor ben öyle yapmıştım önceki tedavimde aynı problem bendede olmuştu ama sakın tuvalet kağıdı koyma o daha çok kaşıntı yapmıştı bana gerçi bünyeden bünyeye değişir ama bilemiyorum dene istersen tahlilin için bence biraz daha sık dişini çoğu gitmiş azı kalmış tadını çıkar bence nede olsa teoride hamiş sayılırız :)))) ben öyle düşünüp moral vermeye çalışıyorum kendime şunun şurasında 12 günlük bir hamileliğim var hayatımda diyorum inşallah hepimiz için devamı gelir de kavuşuruz minnoşlarımıza.....

Allah razi olsun canım.dualarım hep sizinle.umarım tez zamanda Rabbim size de nasip eder.

Kızlar tedaviye başlayalı bir hafta oldu .. Yarın kontrol gunu birgun aradan sonra yumoşlar geçen sefer sol taraftakileri göremedi doktor .. Toplama gunu hakkında hiç bilgi vermedi inş cuma cumartesi olmaz eşim şehir dışında olmak zorundaa :( ne zaman toplama işlemi olur kızlar sizce tahmini ?

canım hayırlı olsun tedavin.yumurtalar alınacak olgunluğa ulaşınca alınacaklar.benim 2 haftaya yakın sürmüştü sanırım

Canım sana 3 tane mi transfer edildi kaç yaşındasın ben 29 yaşındayım 1 den fazla transfer etmeyecek Dr um :(

canım ben de 29 yaşındayım.özelde yaptırdım ben.donmuşlarla ikisi iyi kalitedeydi diğeri iyiye yakındı doktor tutsa ikisi tutar diye üçünü de transfer etti.devlette bir tane transfer ediliyor orda da denedim tutmadı.kısmet inşallah o tekle hemen hamile kalırsın canım

Maşallah arkadaşım süpersin bizlere umut ışığı oluyor böyle şeyler:) 13 kasımdaki dondurulmuşla mı oldun? Benim 3 Olgun embriyom var bitanesi Perşembe transfer edilecek diğer 2 şini donduralım diyoruz aynı kalitede oluyor mu çözünmüş embriyo?

RABBİM sizlerede nasip etsin inş. benim iki tedavide de hiç dondurulmuş embriyom kalmamıştı,ilk defa bu tedavide kaldı ve dondurduk..
ama dondurulmuş embriyo ile doğum yapan arkadaşım var.. hatta ikizler :)

İnşallah kalp atışlarını da duyarsın bebeğinin ne güzel darısı başımıza inşallah..bizim üç aşılama hikayemiz var olumsuz sonuçlanan.. yaklaşık 5 yıldır da uğraşıyoruz çok talihsizlikler yaşadık bi türlü tüp bebeğe geçemedik,geçen yıl 9 eylüldeydik tam herşeyimiz hazırdı adet günümü bekliyodum tedavi için, merkez kapandı, yıkıldık yeni baştan başladık bir yıldır egede sıra bekliyoduk çok şükür geldi artık inşallah yaşadığımız tüm olumsuzluklara değer, hepimizin kalbindekini hayırlı kılsın Rabbim.

Back