allah yardım cımız olsun ne yapalım Allahtan gelene boynumuz kıldan ince derdi veren dermanınıda verir inşallah ama yinede korku yorum altı yıl ara verdim ben şimdi başladım kimseye söylemeyeyim dedim olmadı herkes duydu şimdi ya olmassa milete açıklama yapmaktan korkuyorum bide ben içim yansada kimseye beli etmem hele böyle bi konuda offfffffffffff ya eşimin yanında bile ağlamam allahım duy sesimizi yalvarıyorum seninde bana olum geliyor bence olucak busefer hem dr iyi merkez iyi allahta nasip eder inşallah arkadaşım
cicibebemm bak sana cicibebem diyorum valla yakınımda olsan gelir döverim seni heeee sen kimseye açoklama yapmak zorunda değilsin çevrene kulak verirsen depresyondan çıkamazsın sölim arkadaşm ben önceden aman kimse duymasın düştü millete ne dicez ben benden sorumluyum sende öle ağlıcanmı yaslan eşinin omzuna onla birlikte ağla seni bi tek o anlar bunu bil benim 10 ayda düşünce bebeim eşimle bierlikte ağladık ya o adam ne yapsın erkek bizim gibi ağlıyamıyoda korkma gülüm dua et bol bol rabbim bağışlıyıcıdır nasipse senindir arkadaşım allah gelene razı olucaz başka yapıcak bişeyimiz yokkk