• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet bi istanbul değil maalesef.. burda bi tek arkadaşım smyrnada yaptı ilk denemesi tuttu memnun kalmıştı.. başka tüp deneyen arkadaşım yok..

sağol canım inanacağız, deneyeceğiz artık şimdilik başka çaremiz yok şanslıysam bu sınavdan cennetten bir nimetle ayrılırım :) ama inanıyorum Allah hayırlısını yaşatıcak hepimize.. daha büyük dertler vermesin Allahım

Kizlaarr biliyosunuz 13kasim da transferim oldu.10gun test sonucum 35.30 dusuk olmasina ragmen havalara uctuk sevindik bunu bile beklemiyordum cunku.12 gun test sonucumla daha da bi mutlu olduk cunku 4ekatlamisti degerim 145.50 olmustu.dr dedi cok guzel hadi hayirli olsun ama bir kez daha tekrarlayalim,haftaya ultrasona gelirsin.bugn yani 14.gun tekrarladim 198 olmus gorunce sok oldum hemen dru aradim.dedi bekledigim gibi degil az artmis,takibe devam edicez.bu stres beni mahvetti.uzulsem bebegim zarar gorcek korkuyorum uzulmiyim diyorum olmuyo icim icimi kemiriyor napicagimi sasirdim bu duyguya o kadar cok alistimki beni birakmasin istiyorum.butun aile arkadaslar herkes ogrendi tek tek arayip tebrik ettiler.bugun bi anda altust oldum.sonuc beklemekten daha zormus.sonuc pozitif olsa bile hersey bitmis olmuyor.heleki allah korusun sonrasinda sevinip kaybetmektense baskan negatif almak daha iyi.inanilmaz bir psikolojideyim.kelimelere dokmem mumkun degil.suanda napicagimi bilemiyorum.persmbe gunku sonucum cok onemliymis.bana dua edin allah rizasi icin bebegimi kaybetmek istemiyorum:((

Insallah tutunacak sana canim lutfen kotu dusunme icini ferah tutmaya calis

haklısın canım öyle de insan herşeyin en iyisini yapıp takdiri allaha bırakmak istiyor keşke dememek için. Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız da bu uğraşlara değer.. Izmir bu konuda bence o kadar geri ki!! Doğru düzgün hiçbir merkez yok diye düşünüyorum o yüzden devlette başladım zaten.. Izmirli arkadaşlardan rica ediyorum gittiği merkezlerden memnun kalanlar anlatsın ki bizim içinde bir fikir olsun

Canim ben de izmirdeyim israel aruh ile gorusmeni tavsiye edetim mutlaka. Ben su an tedavi asamasindayim yumurtalar henuz toplanmadi ama sonuc ne olursa olsun kesinlikle doktor bey isinde cok basarili kent hastanesinde yapiyo tup bebegi yalniz rapor ve sgk gecmiyo fiyat 2500 dolar ayrica ilaclar tabi biz bugun 5000 tl odeme yaptik benim ilaclar da 1200 tl tuttu tabi o kisiden kisiye degidiyo biliyosun dojtor bey kac doz yazarsa bence mutlaka gorus derim burda 1 arkadas daha var o da kentte tedavide once israel beyin muayenehanesine gidip gorusuyosun tupe baslayinca kent hastanedinde devam ediyosun canim dedigim gibi ben cok memnunum gorusmeni tavsite ederim canim istersen muayenehane tel vereyim zaten cok yogun ancak 2 ay sonraya gun verebiliyolar

canım yazdıklarını okuyunca üzüldüm benim de eşimde azosperm var ben evliliğimin ikinci yılı öğrendim dünya başıma yıkıldı tüp bebek yapın deyince doktor ne olduğunuda anlamadım negatif sonuç alınca iki kere o zaman anladım ne kadar zor olduğunu bende sorun yok bu gün kontrolüm vardı bayabi yumurtam olmuş maşallah dedi dr pazartesi toplancakmış sona yaklaştıkça korkularım başladı ya yine olmassa diye kurban olduğum allah elimizi boş çevirmesin dayanacak gücümde kalmadı zaten allahım nasip et ümmeti Müslümana için dede bana amiiiiiiin eyer bende umutta gitseydim Süleyman tosuna giderdim çok olumlu şeyler duydum onun hakkında

CNMMM AMİİİNNNNN duaların için rabbim inş emeklerini boş çıkarmasın korkma korkunun ecele faydası yok be cicibebem ben şu 14 yıllık evliliğimdeki yaşadıklarımı anlatsam roman olur artı oturur ağlarsın kaç kere bebeklerimi kaybettim :43::43: ama yılmadım eşim kaç kere teseameliyatı oldu şimdi 4 tüp dondurulmuş eşimin dokusu var onların hepsini süleyman beyde denicem oldu oldu olmadı pes edicem artık yoruldum çok yıprandık madden maneviyen korkuyorumda aslında 12 ayın 21 adetim bekliyorum kaderimdekilerini yaşamak için gün sayıyorum artık :50::50::50:

Günaydın guzeller.

Yarin test günüm bakalim nasil bi haber verecegim size. Heyecan durukta :)

cnm rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin allahtan şunu dile..... RABBİM SEN GÖNLÜMDEKİ NİYETİMİ BİLİYOSUN HAKKIMDA HAYIRLIYSA NİYETİMİ KABUL MAKBUL EYLE AMİNN...Arkadşm allahım inşlllllhhhh YÜREĞİNE GÖNLÜNE göre versin :54::54:

Sağol canım benim adetim ayin 3 unde olur genelde var biraz böyle cok yok sulu sivi kahve yoğun değil ama cok korktum eşimi bekliyorum o gelince yaptiracam igneyi sen keseyi gordun mu ne yaptin guzelim sen güzel haber verde sevinelim :21:

Canım ultrasona girdin mi,bu hafta Dr um gelemiycekmiş haftaya 7.haftam olcak ben o zaman gideceğim❤️

Kızlar gittim dr..kese görünmedi. Kadın daha kan değerimi duyunca bile daha cok küçükmüş görünmez dedi..nitekim de görünmedi,yeni oluşuyomuş.devlet hastanesindeki doktorların insanları germesinden nefret ediyorum! Eşim de gelmişti ama almadılar yanıma..çünkü hastaları üçer beşer alıyo odaya.öteki kadınlar rahatsız olur dedi..e tamam ama öyle saçma iş mi olur..sonra alttan muayene etcem dedi.çıkardım çamaşırımı filan.üzerime örtü istedim yok dediler:43:..kanlıymış kirlenmiş. İlla istiyosan veriyim dedi.istemedim:43: çok zoruma gitti..kendi kıyafetimi koydum üstüme..basiretim bağlandı heyecanlıydım.yoksa ben altta kalmam böyle şeylerde..ama işte. ..yine çağırdı iki gün sonra..elbetteki gitmicem..
Perscim sen haklisin gitmemek lazim erkenden..sırf ilaçları bırakayım bir an evvel diye gittim ama...
Arada kalmış gibiyim kızlar..bi yandan tüp bebek doktorumun ağzına bakıyorum ilaçları bırak desin diye..bi yandan doktor bulmak istiyorum..
Beklicem biraz...hayırlısı artık. .bugun olanların moralimi bozmasina izin vermicem

Kızlar gittim dr..kese görünmedi. Kadın daha kan değerimi duyunca bile daha cok küçükmüş görünmez dedi..nitekim de görünmedi,yeni oluşuyomuş.devlet hastanesindeki doktorların insanları germesinden nefret ediyorum! Eşim de gelmişti ama almadılar yanıma..çünkü hastaları üçer beşer alıyo odaya.öteki kadınlar rahatsız olur dedi..e tamam ama öyle saçma iş mi olur..sonra alttan muayene etcem dedi.çıkardım çamaşırımı filan.üzerime örtü istedim yok dediler:43:..kanlıymış kirlenmiş. İlla istiyosan veriyim dedi.istemedim:43: çok zoruma gitti..kendi kıyafetimi koydum üstüme..basiretim bağlandı heyecanlıydım.yoksa ben altta kalmam böyle şeylerde..ama işte. ..yine çağırdı iki gün sonra..elbetteki gitmicem..
Perscim sen haklisin gitmemek lazim erkenden..sırf ilaçları bırakayım bir an evvel diye gittim ama...
Arada kalmış gibiyim kızlar..bi yandan tüp bebek doktorumun ağzına bakıyorum ilaçları bırak desin diye..bi yandan doktor bulmak istiyorum..
Beklicem biraz...hayırlısı artık. .bugun olanların moralimi bozmasina izin vermicem

çilekcim ne olur üzülme ya :26: biliyorsun devlet hastaneleri böyle.bende zekai tahire gitmiştim ultrason sırasında köpek gibi dizmişlerdi bizi.sonra birdahada gitmedim bu düzen maalesef böyle :(( eğer maddi durumun varsa göğşen beye git ltfen bunlarla uğraşma.hem en azından ilk 3 ay gitki düşük riski ortadan kalksın.yanlışmı düşünüyorum.ben olursa doğumu bile orada yapmayı düşünüyorum.çünkü beni o doktor taniyor acımı sancımı hrşeyimi biliyor.muayene ücreti 122 tl verebilirsen ne olur git :26:

Kizlaarr biliyosunuz 13kasim da transferim oldu.10gun test sonucum 35.30 dusuk olmasina ragmen havalara uctuk sevindik bunu bile beklemiyordum cunku.12 gun test sonucumla daha da bi mutlu olduk cunku 4ekatlamisti degerim 145.50 olmustu.dr dedi cok guzel hadi hayirli olsun ama bir kez daha tekrarlayalim,haftaya ultrasona gelirsin.bugn yani 14.gun tekrarladim 198 olmus gorunce sok oldum hemen dru aradim.dedi bekledigim gibi degil az artmis,takibe devam edicez.bu stres beni mahvetti.uzulsem bebegim zarar gorcek korkuyorum uzulmiyim diyorum olmuyo icim icimi kemiriyor napicagimi sasirdim bu duyguya o kadar cok alistimki beni birakmasin istiyorum.butun aile arkadaslar herkes ogrendi tek tek arayip tebrik ettiler.bugun bi anda altust oldum.sonuc beklemekten daha zormus.sonuc pozitif olsa bile hersey bitmis olmuyor.heleki allah korusun sonrasinda sevinip kaybetmektense baskan negatif almak daha iyi.inanilmaz bir psikolojideyim.kelimelere dokmem mumkun degil.suanda napicagimi bilemiyorum.persmbe gunku sonucum cok onemliymis.bana dua edin allah rizasi icin bebegimi kaybetmek istemiyorum:((
Serenay insallah persembe degerin kat kat artar canim..stees yapma da bebegin zarar görmesin. Degerin az da olsa artmış. .azalmamışki..hadi sen iyi düşün iyi olsun..

seranaycım sakın bak rabbim seni şu an sınava sokmuş deniyo sen nasıl olurda bebeğimi kaybetmek istemiyorum dersin allaha isyana giriyo bu cümlen rabbim hayırlısını nasip et de sen verensin de yapma arkadaşm ben 3 düşük 1 toprağa verdim :( ben niye isyan etmedim hayırlı değildi nasip etmedi allah inşirah süresi ayetel kürsi ve alak surelerini bol bol oku arkadaşm ne varsa sana haktan var o vericek bunu unutma arkadşm rabbim yüreğinden geçen muradı niyeti nasip etsin amiiiinnnnnn

çilekcim ne olur üzülme ya :26: biliyorsun devlet hastaneleri böyle.bende zekai tahire gitmiştim ultrason sırasında köpek gibi dizmişlerdi bizi.sonra birdahada gitmedim bu düzen maalesef böyle :(( eğer maddi durumun varsa göğşen beye git ltfen bunlarla uğraşma.hem en azından ilk 3 ay gitki düşük riski ortadan kalksın.yanlışmı düşünüyorum.ben olursa doğumu bile orada yapmayı düşünüyorum.çünkü beni o doktor taniyor acımı sancımı hrşeyimi biliyor.muayene ücreti 122 tl verebilirsen ne olur git :26:
Canım bu ilk ya hadi hemen bi doktora gidiyim farketmez dedim.gögsen hoca dün "yarın ultrasona git" deyince hemen yöneldim oraya..doğum hastanesi olacak bi de:47:
Ben de istiyorum göğşen beye devam edeyim.ama ankaraya her seferinde gidemeyebilirim ne bilim acil bisey olur filan burda da bir doktorum olsun istiyorum..
Bakalım naparım..para verir en azından insan muamelesi görürüm. Allaha Şükür sorun olmaz canım maddi açıdan gerekirse giderim her ay ankaraya.yada burda iyi bir özele

Kızlar merhaba, birşey soracagım dondurulmuslari bir klinik ten başka bir kliniğe alabiliyor muyuz?

mrb cnm soruna hemen bizzat ben cvp vermek istedim evet alabiliyosun ben aldım çünki geçen cuma günü alacağın merkeze gidiyosun merkez kabul keğıdı alıyosun bide sana termos veriyolar içine sıvı doldurup onlarla birlikte hastanene gidiyosun evrak imzalıyosun durulmuşlarını alıp en geç 2 saate hastaneye yetiştiriyosun yanlız donddurulmuşlar kime aitse o işlem yapabiliyo sölim şimdiden kolay gelsin :54:

Kızlar gittim dr..kese görünmedi. Kadın daha kan değerimi duyunca bile daha cok küçükmüş görünmez dedi..

Geçmiş olsun canım benim keşke bulaşar erken gitmeseydin ben söyleyecektim ama hem hevesini kırmak istemedim hemde 1500 in üstünde çıkan değerler gözükür yazınca,görülür diye düşündüm bekle bakalım tatlım,bencede ayda bir git kendi Dr.a git bence.birde ne ilacını bırakmak istiyorsun iğneleri benim arkadaşım 9 haftaya kadar kullandı tatlım.güzel haberlerini bekliyorum cnm❤️❤️

cnm gecmis olsun bugun pek hos seyler yasamamissin hayirlisi olsun nasil olsa bebisin seninle ya gerisini bosver. inssz bidahaki sefer goreceksin cnm
bende diyordum bu cuma gideyim ama seni okuyunca dr randevumu beklicem artik
kendine iyi bak optum cnm sakin moralini bozma

Son düzenleme:
Kizlar sağolun. .
Doktorum git deyince gittim işte. .değerimi beğendi gözükür dedi..ama gözükmedi..beklicem..sonra kendi doktoruma gitcem insallah..
Siz de gitmeyin bosverin...skiden doktor mu varmış :9:

Perscim günde 6tane progestan fitil
3 tane estrofem
1 de kan sulandirici fraxiparine kullaniyorum..arkadasin baya kullanmis rahatladim..hulusi beyle görüştün mü sen ne zaman bırakcan

Canim bnm çok geçmiş olsun inşaallah içine sinen bir doktor bulursun

Canim benim senin için hayirlisi olsun Allah yardimcin olsun utandirmasin inşallah

CNMMM AMİİİNNNNN duaların için rabbim inş emeklerini boş çıkarmasın korkma korkunun ecele faydası yok be cicibebem ben şu 14 yıllık evliliğimdeki yaşadıklarımı anlatsam roman olur artı oturur ağlarsın kaç kere bebeklerimi kaybettim :43::43: ama yılmadım eşim kaç kere teseameliyatı oldu şimdi 4 tüp dondurulmuş eşimin dokusu var onların hepsini süleyman beyde denicem oldu oldu olmadı pes edicem artık yoruldum çok yıprandık madden maneviyen korkuyorumda aslında 12 ayın 21 adetim bekliyorum kaderimdekilerini yaşamak için gün sayıyorum artık :50::50::50:

allah yardım cımız olsun ne yapalım Allahtan gelene boynumuz kıldan ince derdi veren dermanınıda verir inşallah ama yinede korku yorum altı yıl ara verdim ben şimdi başladım kimseye söylemeyeyim dedim olmadı herkes duydu şimdi ya olmassa milete açıklama yapmaktan korkuyorum bide ben içim yansada kimseye beli etmem hele böyle bi konuda offfffffffffff ya eşimin yanında bile ağlamam allahım duy sesimizi yalvarıyorum seninde bana olum geliyor bence olucak busefer hem dr iyi merkez iyi allahta nasip eder inşallah arkadaşım :49::49::49:

Kizlar sağolun. .
Doktorum git deyince gittim işte. .değerimi beğendi gözükür dedi..ama gözükmedi..beklicem..sonra kendi doktoruma gitcem insallah..
Siz de gitmeyin bosverin...skiden doktor mu varmış :9:

Perscim günde 6tane progestan fitil
3 tane estrofem
1 de kan sulandirici fraxiparine kullaniyorum..arkadasin baya kullanmis rahatladim..hulusi beyle görüştün mü sen ne zaman bırakcan

cnm arkadaşm buraya kadar gelmişin hamilesin ne güzel daha ne istiyosun geç olsunda güç olmasın kesede gözükür merk etme bebişin nazlanıyo annem beni biraz daha merk etsin ben kendimi hemen göstermiyim diyo anlamadınmı hala annesi yaaaaa aşk olsun :emir_bebek::emir_bebek: :54::54: saabır ve sukünetle bekleeeeeee

Back