Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim siz senle ayni gun basladik galiba ignelere 19 kadim sali gunu mu basladin
Evet canım :) sende mi ?
Kizlarr benim de bugun en buyugu 16 olmak uzere 16-15-14-12 dogru 15 adet vardi 2 gun daha igne vurulcam persembe kontrol var yine igneler de bitiyo zaten hemsire cumartesi 1 ihtimal ptesi toplanir dedi siz ne dusunuyosunuz
Kizlarr benim de bugun en buyugu 16 olmak uzere 16-15-14-12 dogru 15 adet vardi 2 gun daha igne vurulcam persembe kontrol var yine igneler de bitiyo zaten hemsire cumartesi 1 ihtimal ptesi toplanir dedi siz ne dusunuyosunuz
en çok da insanın ağrına değer verdiklerinin halden anlamaz sözleri gidiyor.kimisi elbise giydirmek için kız doğuracağım der kimisi iki çocuk sahibidir "yaaa daha ne kadar uğraşacaksın olmuyor işte al bir evlatlık büyüt ilaçlardan ölüp gideceksin"".bende artık onlara böyle yapıyorumbizimde sıramız gelecek inşaALLAH.hayırlı sağlıklı gelsin
benim arkadaşımın bir çocuğu vardı ikinciyi istiyolardı onlar da.. bana ne dedi biliyomusunuz -amaaaannn boşverr benim de olmuyo bak ben üzülüyomuyum-
biz de arkadaş zannedip derdimizi anlatıyoruz..senin hassasiyetinin farkında bile değiller, çünkü umurlarında değil..
benim arkadaşımın bir çocuğu vardı ikinciyi istiyolardı onlar da.. bana ne dedi biliyomusunuz -amaaaannn boşverr benim de olmuyo bak ben üzülüyomuyum-
biz de arkadaş zannedip derdimizi anlatıyoruz..senin hassasiyetinin farkında bile değiller, çünkü umurlarında değil..
cnm hayırlı olsun maşallah pazartesiye toplanır senin yumuşların
canım benim doktorum 19'ları görmeden çatlatma iğnesini vermedi.çatlatma iğnesini vurulduktan sonrada büyüme devam edebilirmiş.en iyi kararı yine doktorun verecektir.inşaALLAH yumurtaların kalitesi ve sayısı çok olur.
İnşallah canım yarın sabah gideceğim yazarım ne kadar olduklarınıBende :))) ayni anda mutlu haber aliriz umarim tatlim yarin gittiginde buyumus olurlar merak etme cabuk buyuyo sipalar:)))
Persembe gunu belli olacak kizlar bakalim daha 2 gunluk igne var persembeye igne kalmamis olacak dokturum bugun iyi gidiyoruz dedi:)) ayy canim benim:))) ctesi olursa esim icin iyi olacak ctesi calismiyo ama ptesi olursa saatlik izin almasi gerekcek bakalim artik hayirlisi hakkimizda gec olsun da guc olmasin
saka gibi :):):)
öyle canım yaaaa,en büyük sıkıntı bu empati kuramamazlık.herkes bir şey söylüyor ama kafamıza takmıyacağız. sabredeceğiz mükafatı büyük Rabbim inşaALLAH bu dünyada bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.bizde koklarız cennet kokularındanben beni üzen insanlardan uzak olmaya çalışıyorum.etrafımda az ama iyi insanlar olsun ben mutlu olayım yoluma devam edeyim yolumuz uzun engellerle dolu
inşallah, elimizden gelen tek şey sabretmek zaten bi de şükretmek. Allah yardım etsin hepimize..o zihniyette insanları da uzak tutsun bizden..
inşaALLAH gönlüne göre olur,canım benim nasıl heyecanlısındır şimdi kaç yumurta transfer vs.vs.Rabbim yüzünü güldürsün
Canim ben de izmirdeyim israel aruh ile gorusmeni tavsiye edetim mutlaka. Ben su an tedavi asamasindayim yumurtalar henuz toplanmadi ama sonuc ne olursa olsun kesinlikle doktor bey isinde cok basarili kent hastanesinde yapiyo tup bebegi yalniz rapor ve sgk gecmiyo fiyat 2500 dolar ayrica ilaclar tabi biz bugun 5000 tl odeme yaptik benim ilaclar da 1200 tl tuttu tabi o kisiden kisiye degidiyo biliyosun dojtor bey kac doz yazarsa bence mutlaka gorus derim burda 1 arkadas daha var o da kentte tedavide once israel beyin muayenehanesine gidip gorusuyosun tupe baslayinca kent hastanedinde devam ediyosun canim dedigim gibi ben cok memnunum gorusmeni tavsite ederim canim istersen muayenehane tel vereyim zaten cok yogun ancak 2 ay sonraya gun verebiliyolar
Cnm Merhaba benimde israil beyde 3. Denemem inş son olur benim esimde problem olduğu için embriyolar kaliteli gibi görünüyor ama maalesef değiller mis galiba bu sefer eşime 3 ay öncesinde bi takım ilaçlar verdi inşallah bu sefer Rabbim ol der ve olur hepimizin inşallah ♥ cnm benim yarın Yumoşlar toplancak inşallah 15.ve fazlası görünüyo ama bende problem olmadığı için önemli olan eşimin Spermler ama merkezi tavsiye ederim hepsi konusunda uzman tabiki nasipp kısmet ♥♥
tedavin hayırlı olsun canım.merak ettim embriyolar kaliteli görünüyor ama değilmiş diyorsun bu nasıl anlaşıldı.benimde kendi tedavilerimle ilgili şüphem varda oyüzden soruyorum.inşaALLAH seninde son tedavin olur yavrularını kucağına alırsın
Cnm Merhaba benimde israil beyde 3. Denemem inş son olur benim esimde problem olduğu için embriyolar kaliteli gibi görünüyor ama maalesef değiller mis galiba bu sefer eşime 3 ay öncesinde bi takım ilaçlar verdi inşallah bu sefer Rabbim ol der ve olur hepimizin inşallah ♥ cnm benim yarın Yumoşlar toplancak inşallah 15.ve fazlası görünüyo ama bende problem olmadığı için önemli olan eşimin Spermler ama merkezi tavsiye ederim hepsi konusunda uzman tabiki nasipp kısmet ♥♥