kızlar 12 kasımda transfer yapıldı 2.denememdi bugun kotu bır sonuc aldım rabbım nasıp etmedı aglamaktan gözlerım şiştı ne yapıcam bılmıyorum 3.denemeyı korkuyorum özel ege tüp bebek merkezınde denemek ıstıyorum off ya cok canım sıkkın bole dıyerek kendımı tesellı edıyorum sanırım(
cnm her zaman sorabilirsin hic cekinme elimden geldigince yanitlarim anladigim kadariyla estofemden bahsetmissin buyuk bi ihtimal dr gittiginde belli olur cnm rahmin durumuna gore karar veriliyor cnm inss hersey yolunda gitsin senin icinde cnm bebislerini hemencecik al
Canım aynı gidiyoruz benim de boyutlar aynı ben gonal f 325 dozu düşürmedide ..boyutlar aynı 8 mm benimdemerhabalar bgn gonal f 225 in 5. günüydü sabah bgnkü ilacı vurulmadan e2 değerim 231 cıktı her iki taraftada 9-8-7ser mmlik yumoşlar gözüktü ilaç aynı doz ve lucrin 10mm devam ediyor sizce değerler nasıl arkadaşlarım rabbim herkese istedini versin
cnm inssss rabbim gonlune gore versin insss kac yumin olursa olsun yeterki hepsi inss saglikli olsun döllensinler cnm
Canım aynı gidiyoruz benim de boyutlar aynı ben gonal f 325 dozu düşürmedide ..boyutlar aynı 8 mm benimde
kızlar 12 kasımda transfer yapıldı 2.denememdi bugun kotu bır sonuc aldım rabbım nasıp etmedı aglamaktan gözlerım şiştı ne yapıcam bılmıyorum 3.denemeyı korkuyorum özel ege tüp bebek merkezınde denemek ıstıyorum off ya cok canım sıkkın bole dıyerek kendımı tesellı edıyorum sanırım(
Canım,benimde aynen adet olacakmışım gibi belim ağrıyor arada ve sancım oluyor,transferden sonra bana iğne vermedi doktorum sadece Crınone vajinal jel,Folik asit,Elevit,Coraspin,Estrofem kullanıyorum,inşallah yumoşlarımız tutunurlar bize,günler zaten geçmek nedir bilmiyor,yarın galiba dayanamıyacam idrar testi yapacam,7.günde bile silik çizgi çıkan oluyormuş,bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler,Rabbim inşallah dualrımızı kabul eder.
peki e2 değerin kac cnm sizde sebeb neydi ve kaçıncı deneme cokmu sordum acaba
Doktorum e2 değeri ile ilgili birşey söylemiyor ..eşimde sperm sayısı sınırda ama hareketlilik iyi genelde ..aşılama denedik sadece iki ay önce yaşım 27 sizin ne sorun varpeki e2 değerin kac cnm sizde sebeb neydi ve kaçıncı deneme cokmu sordum acaba
Doktorum e2 değeri ile ilgili birşey söylemiyor ..eşimde sperm sayısı sınırda ama hareketlilik iyi genelde ..aşılama denedik sadece iki ay önce yaşım 27 sizin ne sorun var
bizimde sebebsiz 2 asılama denedik olmadı hocan kim bide kaçıncı gün ilacın sanırım beraber sonuç alıcaz
Canim biz senle ayni gun baslafik galiba adetin 18 kasim mi
CNM günaydın öncelikle bende sorun yoktu aslında eşimdeydi sorun geçmişinde yanlış ilaç sonucu spermleri tamamen bitmişti biz evliliğimizin 1 yılında öğrendik eşim bile ozamana kadar bilmiyomuş sonra uzun bi tedavi protokoluyla artı bide ben bitkiselde takviyeyle 2009 da memorıelde deneme yaptık ilk ikizim vardı düştüler ara verdik 2 denememde hamile kaldım 3.5 aylık kalbi durdu baya zaman ara verdik kendimi toparlayamadım uzun süre 4 yıl ben bu ara tabi eşime takviyelere devam bu zaman zarfı içinde bu 8 ve 10 ayda yurofertilde deneme yaptık eşim tese oldu doku bulundu dondurduk ben kenndimden gayet emin gidip geliyorum hastaneye meğer bu zaman zarfı içinde üzüntüden benim yumurta rezervim düşmüş ilkkinde 2 yumurtam oldu ve içi boş çıktı 10 ayda 4 yumurta 1 döllenme oldu tutdu aynı cayaz arkadaşım gibi düştü cayazın test sonocu 30 deyince ben direk tmm bu düşer dedim kendime ama cayaza diyemedim dün okudum düştüğünü üzüldüm yani şimdi anlıcam cicibebem yumurta rezervim bitik 12 ayda tekrar deneme yapıcam ama bu sefer bahçecide yapıcam eşimin dokularını cuma günü oraya transfer ettik doktor ilaç verdi bakalım rabbim hepimizin gönlüne göre verir inş.....AMİİİNNNNNNN
Merhabalar, biz de buay deneyeceğiz. Şimdiye kadar edindiğim tecrübelerde femera kullanmıştık. Bu doktor sadece gonal f kullanıyor. Benim gibi femera kullanmayan varmı? Bu bizim 6. Denememiz olacak. Her deneme bir macera bakalım neler olacak
yarın sabah yumiler toplancak
düşünmemeye çalışıyorum ama saat ilerledikçe
hafiften heycan artıyor yaa :18:
ne gibi tavsiyeleriniz olur bana ?:44:
teşekkürler kızlar
sizi seviyorummm[/QUOTE canım benim de çarşamba günü toplancak Yumoşlar bir gün ara ile ♥
Cevap yazan herkese cok tesekkur canlarim doktorumla henuz gorusmedik bu konuyu daha yumolar bile toplanmadi zaten bakalim ben izmir kent hastanesinde yapiyorum canim son derece kazik 1 hastane ama doktorumuz super onun icin deger yanii
merhabalar bgn gonal f 225 in 5. günüydü sabah bgnkü ilacı vurulmadan e2 değerim 231 cıktı her iki taraftada 9-8-7ser mmlik yumoşlar gözüktü ilaç aynı doz ve lucrin 10mm devam ediyor sizce değerler nasıl arkadaşlarım rabbim herkese istedini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?