• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar 12 kasımda transfer yapıldı 2.denememdi bugun kotu bır sonuc aldım rabbım nasıp etmedı aglamaktan gözlerım şiştı ne yapıcam bılmıyorum 3.denemeyı korkuyorum özel ege tüp bebek merkezınde denemek ıstıyorum off ya cok canım sıkkın bole dıyerek kendımı tesellı edıyorum sanırım :((

Canim çok zor bir durum :( haklisin Allahim güç versin olmadi dinlendir vücudunu ruhunu biraz nefes al guclenince Allahin izni ile yine başla Allah büyüktür cnm

cnm her zaman sorabilirsin hic cekinme elimden geldigince yanitlarim anladigim kadariyla estofemden bahsetmissin buyuk bi ihtimal dr gittiginde belli olur cnm rahmin durumuna gore karar veriliyor cnm inss hersey yolunda gitsin senin icinde cnm bebislerini hemencecik al

Evet canim estrofemden bahsettim sonradan farkettim msji duzelttim. Insallh canim hamiilelerin duasi kabul olur insallh hersey yolunda gider bakalimpersembeye kadar ilaclarimu duzenli kullanmaya calisicam.dikkt etmem gereken bisey varmi yemem ocmem gerekeb acaba? Transfer sobrasi kabizliga dikkat et dediler.bide reyyancim elma konusuna da hergun meyve yemeye calisicam.onerin icin teskkur ederim.

Son düzenleme:
merhabalar bgn gonal f 225 in 5. günüydü sabah bgnkü ilacı vurulmadan e2 değerim 231 cıktı her iki taraftada 9-8-7ser mmlik yumoşlar gözüktü ilaç aynı doz ve lucrin 10mm devam ediyor sizce değerler nasıl arkadaşlarım rabbim herkese istedini versin

merhabalar bgn gonal f 225 in 5. günüydü sabah bgnkü ilacı vurulmadan e2 değerim 231 cıktı her iki taraftada 9-8-7ser mmlik yumoşlar gözüktü ilaç aynı doz ve lucrin 10mm devam ediyor sizce değerler nasıl arkadaşlarım rabbim herkese istedini versin
Canım aynı gidiyoruz benim de boyutlar aynı ben gonal f 325 dozu düşürmedide ..boyutlar aynı 8 mm benimde

cnm inssss rabbim gonlune gore versin insss kac yumin olursa olsun yeterki hepsi inss saglikli olsun döllensinler cnm

tşk cnm saolun allah hepinizden razı olsun desteğiniz için hepinizi çok seviyorum birbirimizi tanımıyoruz ama bir gönül bağımız var hepimiz ortak noktada buluşuyoruz rabbim bu dostluğu daim etsin aminnnn :nazar::nazar:

kızlar 12 kasımda transfer yapıldı 2.denememdi bugun kotu bır sonuc aldım rabbım nasıp etmedı aglamaktan gözlerım şiştı ne yapıcam bılmıyorum 3.denemeyı korkuyorum özel ege tüp bebek merkezınde denemek ıstıyorum off ya cok canım sıkkın bole dıyerek kendımı tesellı edıyorum sanırım :((

Canim Allah sabir versin.. biraz kendini dinlendir yeniden güc topla inşallah tez vakitte rabbim nasip etsin.. ben özel egede yaptirdim şimdi sonuc bekliyorum.. inşallah hayirli olur hakkimizda...

Canım,benimde aynen adet olacakmışım gibi belim ağrıyor arada ve sancım oluyor,transferden sonra bana iğne vermedi doktorum sadece Crınone vajinal jel,Folik asit,Elevit,Coraspin,Estrofem kullanıyorum,inşallah yumoşlarımız tutunurlar bize,günler zaten geçmek nedir bilmiyor,yarın galiba dayanamıyacam idrar testi yapacam,7.günde bile silik çizgi çıkan oluyormuş,bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler,Rabbim inşallah dualrımızı kabul eder.:49:

canım bende elevit hariç seninle aynı ilaçları kullanıyorum ve iki gündür yüzümde kırmızı kabarcıklar çıktı sivilce gibi değil kırmızı kabarcıklar büyüklü küçüklü bazen kaşıntıda yapıyor ben ilaçlardan diye şüphelendim acaba sendede varmı merak ettimde birde işine karışmak gibi olmasın ama ya 9 yada 10. gün yap bence testini 7 çok erken gibi geldi bana eğer ikinci çizgi çıkmazsa yüreğine şüphe düşer diye söylüyorum... inşallah o güzel haberi alırızzz

Doktorum e2 değeri ile ilgili birşey söylemiyor ..eşimde sperm sayısı sınırda ama hareketlilik iyi genelde ..aşılama denedik sadece iki ay önce yaşım 27 sizin ne sorun var

bizimde sebebsiz 2 asılama denedik olmadı hocan kim bide kaçıncı gün ilacın sanırım beraber sonuç alıcaz

Cnm çok geçmiş olsun allah sabır versin bende negatif sonucu pazar günü aldım hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama toparlanım yeniden başşamamız lazım umudunu kaybetme vaz geçmek yok

CNM günaydın öncelikle bende sorun yoktu aslında eşimdeydi sorun geçmişinde yanlış ilaç sonucu spermleri tamamen bitmişti biz evliliğimizin 1 yılında öğrendik eşim bile ozamana kadar bilmiyomuş sonra uzun bi tedavi protokoluyla artı bide ben bitkiselde takviyeyle 2009 da memorıelde deneme yaptık ilk ikizim vardı düştüler ara verdik 2 denememde hamile kaldım 3.5 aylık kalbi durdu baya zaman ara verdik kendimi toparlayamadım uzun süre 4 yıl ben bu ara tabi eşime takviyelere devam bu zaman zarfı içinde bu 8 ve 10 ayda yurofertilde deneme yaptık eşim tese oldu doku bulundu dondurduk ben kenndimden gayet emin gidip geliyorum hastaneye meğer bu zaman zarfı içinde üzüntüden benim yumurta rezervim düşmüş ilkkinde 2 yumurtam oldu ve içi boş çıktı 10 ayda 4 yumurta 1 döllenme oldu tutdu aynı cayaz arkadaşım gibi düştü cayazın test sonocu 30 deyince ben direk tmm bu düşer dedim kendime ama cayaza diyemedim dün okudum düştüğünü üzüldüm yani şimdi anlıcam cicibebem yumurta rezervim bitik 12 ayda tekrar deneme yapıcam ama bu sefer bahçecide yapıcam eşimin dokularını cuma günü oraya transfer ettik doktor ilaç verdi bakalım rabbim hepimizin gönlüne göre verir inş.....AMİİİNNNNNNN

canım yazdıklarını okuyunca üzüldüm benim de eşimde azosperm var ben evliliğimin ikinci yılı öğrendim dünya başıma yıkıldı tüp bebek yapın deyince doktor ne olduğunuda anlamadım negatif sonuç alınca iki kere o zaman anladım ne kadar zor olduğunu bende sorun yok bu gün kontrolüm vardı bayabi yumurtam olmuş maşallah dedi dr pazartesi toplancakmış sona yaklaştıkça korkularım başladı ya yine olmassa diye kurban olduğum allah elimizi boş çevirmesin dayanacak gücümde kalmadı zaten allahım nasip et ümmeti Müslümana için dede bana amiiiiiiin eyer bende umutta gitseydim Süleyman tosuna giderdim çok olumlu şeyler duydum onun hakkında

Merhabalar, biz de buay deneyeceğiz. Şimdiye kadar edindiğim tecrübelerde femera kullanmıştık. Bu doktor sadece gonal f kullanıyor. Benim gibi femera kullanmayan varmı? Bu bizim 6. Denememiz olacak. Her deneme bir macera bakalım neler olacak

Bende sadece gonal f kullanmıştım son iki gün ilave cetrotait bende çok çeşitli ilaç kullananları okuyorum Allah yardımcın olsun hangi merkezdesin

Cevap yazan herkese cok tesekkur canlarim doktorumla henuz gorusmedik bu konuyu daha yumolar bile toplanmadi zaten bakalim ben izmir kent hastanesinde yapiyorum canim son derece kazik 1 hastane ama doktorumuz super onun icin deger yanii

Canım benim çarşamba günü yumurtalar toplanıyor bende kentteyim biliyorsun:)

Bendede dünkü kontrolümde 10 -9 - 8 mm lik çıktı yumoşlar puregon ve menopurun 4. günüydü normal dedi doktor ama bakalım benim e2 değerlerime bakılmıo hiç ne işe yarıyorki

Back