• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim ilk deneyimim ve benimde transferimin 6.günü,bende sadece arada sırt ağrısı,5 dk falan süren adet sancısı gibi ağrı ve devamlı beyaz akıntı oluyor,doktorunla hiç konuşmadınmı bu durumunu?

meraba cnm benimde bugün 6. Günüm doktorum bana iğne verdi bugün vurdurdum size doktor vermedimi benim 4.-5. Günüçok ağrım oldu adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım bugünde hafif devam ediyo

meraba cnm benimde bugün 6. Günüm doktorum bana iğne verdi bugün vurdurdum size doktor vermedimi benim 4.-5. Günüçok ağrım oldu adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım bugünde hafif devam ediyo

benimde bugün 6.günüm bu iğneden bahsedenler oldu ama ne içinmiş bana da vermedi drum bide bende öyle belirti falan yok ama hayırlısı

canım ya hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım ama önce gebe kalmamız lazım.bende işyerimden çok sıkıldım çıkmak istiyorum ama maddi yönden çıkamıyorum.çocuk olana kadar çalışmak zorundayım :(( rabbim ne olursun duy sesimi hayırlı bir sebeple bu işten ayrılmamı nasip eyle :((( canım sende tüm tahlilleri yaptırdıysan aksamaz merak etme :(
AMin!!!!!! insallah insallah :52:canım şu tedavilerimiz inşallah neticelenirse sen de rahat rahat çıkarsın işten, evde bebişine bakarsın :emir_bebek: çok iyi anlıyorum seni, ben de masraflar yüzünden hiç bi plan yapamıyorum. Çok şükür yine işimiz gücümüz varda, en azından tedaviye paramız yetiyo :nazar: Tüp tedavisine parası yetmediği ve raporda alamadığı için 6 kez aşılama yaptırmak durumunda olan biliyorum valla. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Benimde transferde 6. günüm ben 3 ve 4. günlerde sol kasık ağrısı çektim. dün ağrılarım bıçak gibi kesildi. Artık hiç bir şey hissetmiyorum. Akıntım var ama jelden diye düşünüyorum. Benim kullandığım ilaçlar ise Elevit, Folbiol, Clexane0.4 göbekten iğne, Crinone jel, Progynex kalçadan iğne.. Günler geçmek bilmiyor valla 1 Aralık gelsede sürecimizin sonucunu öğrensek. Sayılı gün çabuk geçmez oldu :))

canım senin de kistin vardı galiba. Ondan da agrı yapıyo olabilir, çünkü ben de aşılama tedavilerimde gonalf kullanmıştım, ve kistli tarafta bi ağrı durumları olmuştu. Bebiş yerleşmeye çalışıyodur :nazar::emir_bebek:

Oleeyy Maasallah :) canim benim inşallah keseciklerinide görürsün haber ver hemen

canım senin nası durumlar???

Benimde transferde 6. günüm ben 3 ve 4. günlerde sol kasık ağrısı çektim. dün ağrılarım bıçak gibi kesildi. Artık hiç bir şey hissetmiyorum. Akıntım var ama jelden diye düşünüyorum. Benim kullandığım ilaçlar ise Elevit, Folbiol, Clexane0.4 göbekten iğne, Crinone jel, Progynex kalçadan iğne.. Günler geçmek bilmiyor valla 1 Aralık gelsede sürecimizin sonucunu öğrensek. Sayılı gün çabuk geçmez oldu :))

canım test günümüz aynı progynex iğne ne için bide ben elevit kullanmak istemedim içeriğindeki jelatin domuzdan elde ediliyomuş içime sinmedi clexane canımı çok yakıyor sende etkisi nasıl

Canım,benimde aynen adet olacakmışım gibi belim ağrıyor arada ve sancım oluyor,transferden sonra bana iğne vermedi doktorum sadece Crınone vajinal jel,Folik asit,Elevit,Coraspin,Estrofem kullanıyorum,inşallah yumoşlarımız tutunurlar bize,günler zaten geçmek nedir bilmiyor,yarın galiba dayanamıyacam idrar testi yapacam,7.günde bile silik çizgi çıkan oluyormuş,bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler,Rabbim inşallah dualrımızı kabul eder.:49:

AMin!!!!!! insallah insallah :52:canım şu tedavilerimiz inşallah neticelenirse sen de rahat rahat çıkarsın işten, evde bebişine bakarsın :emir_bebek: çok iyi anlıyorum seni, ben de masraflar yüzünden hiç bi plan yapamıyorum. Çok şükür yine işimiz gücümüz varda, en azından tedaviye paramız yetiyo :nazar: Tüp tedavisine parası yetmediği ve raporda alamadığı için 6 kez aşılama yaptırmak durumunda olan biliyorum valla. Allah herkesin yardımcısı olsun.
evet ya burada bile öyle arkadaşlarım var devlette yaptırmak zorunda kaldığı için tüp bebeği 1 sene bekliyorlar.allah onlarında yarıdmcısı olsun.bizede onlara hayırlı sağlıklı evlatlar versn amin :)))

yarın sabah yumiler toplancak
düşünmemeye çalışıyorum ama saat ilerledikçe
hafiften heycan artıyor yaa :18:

ne gibi tavsiyeleriniz olur bana ?:44:

teşekkürler kızlar
sizi seviyorummm :16:

Merhaba Kızlar Ben Elif,

Çocukluk aşkım olan eşimle 5 yıldır evliyiz.Evliliğimizin 4 yılı vajinismus hastalığıyla geçti.Eşimle 4 yıl ilişkiye giremedik.Gitmediğimiz doktor kalmadı tam umudumuzu kesmişken Ankarada bir doktor bitecek evliliğimizi kurtardı.Tam mutlu olduk derken bu seferde eşimden kaynaklanan bir sorunla hamile kalamadım.tüp bebek denedik ama ne yazıkki tutmadı.Kararlıydık herşeyin üstünden gelen biz bununda üstünden gelecektik.2.denememizde hamile kaldım hemde ikiz.Sonucu aldığım gün bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.Şuan 14 haftalık ikizlere hamileyim ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatamam.Allah sizlerede versin inşallah.Lütfen umudunuzu kırmayın ve asla vazgeçmeyin.Bugün doktor kontrolüm var.Cinsiyetleri belli olacak çok merek ediyorum.İçinden cinsiyetleri ile ilgili tahmin yapmak isteyen varsa çok sevinirim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

okur okumaz iki kız canlandı gözümün önünde

hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inş

benim de transferim gerçekleşti 19unda. test günüm 5 aralık. korkuyla karışık bi heyecan içerisindeyim inşallah bebişim tutunur annesine...

Merhaba ad er.osman hocanin hastasiydin dimi sen.6.günü banada vermisti igne düsük olmasin diye.merak etme genelde veriyor doktorlar.hayirlisiyla alirsin sonucunu ins.

evet ya burada bile öyle arkadaşlarım var devlette yaptırmak zorunda kaldığı için tüp bebeği 1 sene bekliyorlar.allah onlarında yarıdmcısı olsun.bizede onlara hayırlı sağlıklı evlatlar versn amin :)))

aminn canım ya. Hepimizin sıkıntısı türlü türlü. kimimiz maddi sıkıntı, kimimiz çevrenin dırdırı vs vs. Allah çaresiz dert vermesin. Gelsin bebişler ohhhhh :21::21:

aminn canım ya. Hepimizin sıkıntısı türlü türlü. kimimiz maddi sıkıntı, kimimiz çevrenin dırdırı vs vs. Allah çaresiz dert vermesin. Gelsin bebişler ohhhhh :21::21:

aminnnnnnnnn hadi bende kaçtım öptüm :54:

Kizlarrr tecrubeli arkadaslara 1 sorum olcak.ben bugun kontrole gittigimde transferi yapilcak hastalar vardi anestezi istedikleri icin ayrica odeme yaptilar transfer anestezisiz de olabiliyo mu anestezi istersen 400 tl ek yani kafam karisti vallahi

bana da ilk kontrolde, perşembe başlamıştım pazartesi gittiğimde yani
5 yumurtan var demişti, dozu artırmıştı ama puregon kullanıyordum ben
o hafta pazar opu yapıldı 11 tane dediler, ama 7-8 tanesi büyükmüş

transferin yapıldı mı peki. nedir şuan durumun?

Amayacim tekrar geçmiş olsun ve hosgeldin:3: hamiş haberlerini veren tüm arkadaşlar allah hayırlısı ile kucağıniza almayi nasip etsin inş. Test sonucu olumsuz olan arkadaşlarım allah tez zamanda kucaklarını evlatları ile doldursun inş.
Arkadaşlar ben bişey soracağım. Uzun protokolle tedaviye başladım adetimin 27. Lucrin inde 7. Günündeyim. Lucrin tedaviye başladıktan sonra kaç günde adet olunuyor. Malum benim ilk denemem tecrübesizim ve pko hastası olduğum için endiseleniyorum gecikme olur mu diye. Bir an önce gonal f e başlamak ve bu yolda mutlu sona ulaşmak için (ins) sabirsizlaniyorum.

Kizlarrr tecrubeli arkadaslara 1 sorum olcak.ben bugun kontrole gittigimde transferi yapilcak hastalar vardi anestezi istedikleri icin ayrica odeme yaptilar transfer anestezisiz de olabiliyo mu anestezi istersen 400 tl ek yani kafam karisti vallahi

Transferler genelde anestesisiz yapılıyor. Çok evhamlı kişiler anestezi istemiş olabilir. Ama bence hiç gerek yok acı veren bir olay değil. Gözünüzde büyütmeyin 10 dakikalık bir olay şimdiden hayırlısı olsun inş :)

Back