transfer anestesi olmadan yapılıyor şekerim, istersen ekstraya giriyor bildiğim kadarıyla....Kizlarrr tecrubeli arkadaslara 1 sorum olcak.ben bugun kontrole gittigimde transferi yapilcak hastalar vardi anestezi istedikleri icin ayrica odeme yaptilar transfer anestezisiz de olabiliyo mu anestezi istersen 400 tl ek yani kafam karisti vallahi
transfer anestesi olmadan yapılıyor şekerim, istersen ekstraya giriyor bildiğim kadarıyla....
bu arada çileklimonataaaa... gelsin ikizler hehehehehe
ayrıca güzbaharın herkese selamı varmış kızlar, kızı yüzünden nete pek giremediğini hepinize çok dua ettiğini ve selam söylediğini iletmemi istedi :) üstümde kalmasın
AMin!!!!!! insallah insallahcanım şu tedavilerimiz inşallah neticelenirse sen de rahat rahat çıkarsın işten, evde bebişine bakarsın çok iyi anlıyorum seni, ben de masraflar yüzünden hiç bi plan yapamıyorum. Çok şükür yine işimiz gücümüz varda, en azından tedaviye paramız yetiyo Tüp tedavisine parası yetmediği ve raporda alamadığı için 6 kez aşılama yaptırmak durumunda olan biliyorum valla. Allah herkesin yardımcısı olsun.
canım senin de kistin vardı galiba. Ondan da agrı yapıyo olabilir, çünkü ben de aşılama tedavilerimde gonalf kullanmıştım, ve kistli tarafta bi ağrı durumları olmuştu. Bebiş yerleşmeye çalışıyodur
canım senin nası durumlar???
yarın sabah yumiler toplancak
düşünmemeye çalışıyorum ama saat ilerledikçe
hafiften heycan artıyor yaa :18:
ne gibi tavsiyeleriniz olur bana ?:44:
teşekkürler kızlar
sizi seviyorummm
Cnm çoğu kisi transferde anestezi istemiyor normal alttan muayene gibi yani acisiz ama isteyenler varsa tercih tabi sen merkezine danis istersen hayirli olsun tedavinKizlarrr tecrubeli arkadaslara 1 sorum olcak.ben bugun kontrole gittigimde transferi yapilcak hastalar vardi anestezi istedikleri icin ayrica odeme yaptilar transfer anestezisiz de olabiliyo mu anestezi istersen 400 tl ek yani kafam karisti vallahi
Amayacim tekrar geçmiş olsun ve hosgeldinhamiş haberlerini veren tüm arkadaşlar allah hayırlısı ile kucağıniza almayi nasip etsin inş. Test sonucu olumsuz olan arkadaşlarım allah tez zamanda kucaklarını evlatları ile doldursun inş.
Arkadaşlar ben bişey soracağım. Uzun protokolle tedaviye başladım adetimin 27. Lucrin inde 7. Günündeyim. Lucrin tedaviye başladıktan sonra kaç günde adet olunuyor. Malum benim ilk denemem tecrübesizim ve pko hastası olduğum için endiseleniyorum gecikme olur mu diye. Bir an önce gonal f e başlamak ve bu yolda mutlu sona ulaşmak için (ins) sabirsizlaniyorum.
Kizlarrr tecrubeli arkadaslara 1 sorum olcak.ben bugun kontrole gittigimde transferi yapilcak hastalar vardi anestezi istedikleri icin ayrica odeme yaptilar transfer anestezisiz de olabiliyo mu anestezi istersen 400 tl ek yani kafam karisti vallahi
evet tatlım anestezi istersen 400 tl imiş valla nefes alsak para resmen yaaa güyaa paket fiyat dediler devamlı ekstralar çıkıyoanestesisiz transfer olan var mı yani zor mu oluyo acı felan olmuyosa dayanılır heralde ben lokal anestezi ile 2 ameliyat oldum ama bu nasıl bişey bilmiyorum tabiii :18:
Canım benim ilk deneyimim ve benimde transferimin 6.günü,bende sadece arada sırt ağrısı,5 dk falan süren adet sancısı gibi ağrı ve devamlı beyaz akıntı oluyor,doktorunla hiç konuşmadınmı bu durumunu?
Kizlarrr tecrubeli arkadaslara 1 sorum olcak.ben bugun kontrole gittigimde transferi yapilcak hastalar vardi anestezi istedikleri icin ayrica odeme yaptilar transfer anestezisiz de olabiliyo mu anestezi istersen 400 tl ek yani kafam karisti vallahi
canım test günümüz aynı progynex iğne ne için bide ben elevit kullanmak istemedim içeriğindeki jelatin domuzdan elde ediliyomuş içime sinmedi clexane canımı çok yakıyor sende etkisi nasıl
Benim transfer in 6. Günü heyecanla bekliyorum canim yaa 30 Kasım test günü hepimiz için hayirlisi olsun Sağol sorduğun için :)
Hiç heyecan yapma her dk bebeğini sana daha çok yaklastiracak ya Allah de öyle gir operasyona zaten seni alacaklar iyi uykular diyecekler yarim saat sonra uynmissin hitmis hafif adet sancinnolur korkna birvtost bir meyve suyu gözün acilir Allah rast getirsin cnm
Cnm çoğu kisi transferde anestezi istemiyor normal alttan muayene gibi yani acisiz ama isteyenler varsa tercih tabi sen merkezine danis istersen hayirli olsun tedavin
Cnm bnm kisa protokol du tam bilmiyorum ama 10. Ya da 12. Günü olursun galiba adet olmadi hemşirelere danisirsin hayirli olsun tedavin korkma gecikmez cnm
Arkadaslar merhaba iyi aksamlar, dondurulmus tedavim icin estrofeme basladim 2gun oldu.buhun folik asit ve cosraspine de basladim.dondurulmus tedavisine baslayan varmi aranizda acaba? Adetimi bekledigim ixin xok takip edemedim topigi ama insallh tedavime devam ederken bolca yardimlasiriz. Bide ben hic transfer yaptirmadim ilk denememde hemen donduruldu embriyolarim.transer islemi cok mu zor bi islem.nazarboncuka yazdillarinizi okudum anesteziden hic bahsetmedi benim doktorum.
cnm genelde anestesi verilmiyor zaten ben yaptiran olarak soyleyim vajinal muayene olduysan rahat rahat yaptirisin transferini ayrica dr lar anesteziyi cok da onermiyorlar sen icini ferah tut cnm oyle korkulacak bisey degil
yok yok çok rahat dayanırsın hiç sorun olmaz. daha önce de demiştim en keyifli bölümü hatta orası... kız görüyon yerleşen emriyoları falan çok duygusal... hem anesteziyi çok da önermiyolar doktorlar zaten.
Normalde transfer anestezi uygulanmadan yapilan bir işlem, ben spekulum bana yerleştirilirken acayip kasiliyorum ve mesane dolu iken spekulumu tasiyamayacagim diye korkumdan anestezi istiyorum.
Siz Amerikan hastanesine mi gidiyorsunuz? Ben daha önce üç atrı yerde yaptırdım onlarda böyle birşey yoktu. Şimdi amerikan hastanesine gidiyorum anestezi için onlarda ek ücret istiyorlar
cnm hayirli olsun ben yaptirdim simdi sukur hamileyim okumussun zaten transferle ilgili yazdiklarimizi normal muayeneden cok az farkli cnm inss senin tedavinin sonuda guzel bitsin
Bugun kontrole gittim kızlar yumoşlar azda olsa buyumuş 5 gundur iğne vuruyorum karından .3 tane de kalçadan vuruldum eşit buyusunler diye 8 mm falan dedi bana kucuk gibi kızlar sizce normal mi
kızlar 12 kasımda transfer yapıldı 2.denememdi bugun kotu bır sonuc aldım rabbım nasıp etmedı aglamaktan gözlerım şiştı ne yapıcam bılmıyorum 3.denemeyı korkuyorum özel ege tüp bebek merkezınde denemek ıstıyorum off ya cok canım sıkkın bole dıyerek kendımı tesellı edıyorum sanırım(
Insallh canim insalllhhh..bisuru sey ogreniyrum buradan ama kafamda karisiyor bazen.mesela dondurulmus ta sans az var diyorlar.ama senin gibi arkadaslari goruncede umutlar yeseriyor icimde.canim cok olsun demezsen bisey daha soracagim;
Cumartesi.pazar.pazrtesi.salii: 2 adet
Carsamba.persembe.cuma.cumartesi: 3 adet
Pazar.p.tesi.sali carsamba: 4adet kullancagim haftaya persembe ultrason dedi.ozaman gel bi bakalim dedi.ozaman transfer gunumu belli olacak acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?