Günaydın guzeller.
Yarin test günüm bakalim nasil bi haber verecegim size. Heyecan durukta :)
kızlar 12 kasımda transfer yapıldı 2.denememdi bugun kotu bır sonuc aldım rabbım nasıp etmedı aglamaktan gözlerım şiştı ne yapıcam bılmıyorum 3.denemeyı korkuyorum özel ege tüp bebek merkezınde denemek ıstıyorum off ya cok canım sıkkın bole dıyerek kendımı tesellı edıyorum sanırım(
Günaydın guzeller.
Yarin test günüm bakalim nasil bi haber verecegim size. Heyecan durukta :)
günaydııın vvaaaoooooowvvv heyecan doruktaaa
Bekliyorum merakla insallah güzel olacak!
Bu arada msj kutumu boşalttım mrvstciim
Bende sadece gonal f kullanmıştım son iki gün ilave cetrotait bende çok çeşitli ilaç kullananları okuyorum Allah yardımcın olsun hangi merkezdesin
Sahra moralini bozma canım. .tutunma belirtisidir belki.adete daha çok yok mu..simdiden niye akıntı olsun..kalbini bozma..fitil beni de cok yıprattı artık. AkıNtı kaşıntı çok feci..igne ol madem hemşirenin dedigi gibi..sikma canınıı,güzel düşünelim..İyi günler kızlar bugün bnm transferimin 8. Günü sabah kalktim peçete ile silince kahverengi akıntı geldi benim adete yakin gelir böyle kahve akıntı biraz umudum kırıldı :26: fitili kullanirken zorlanmaya baslamustim canim aciyordu birkac gündür hemsireyi aradim fitili yapmayin test gününe kadar progestan iğne vurulun dedi bişey söyleyebilir misiniz lütfen
Sahra moralini bozma canım. .tutunma belirtisidir belki.adete daha çok yok mu..simdiden niye akıntı olsun..kalbini bozma..fitil beni de cok yıprattı artık. AkıNtı kaşıntı çok feci..igne ol madem hemşirenin dedigi gibi..sikma canınıı,güzel düşünelim..
İyi günler kızlar bugün bnm transferimin 8. Günü sabah kalktim peçete ile silince kahverengi akıntı geldi benim adete yakin gelir böyle kahve akıntı biraz umudum kırıldı :26: fitili kullanirken zorlanmaya baslamustim canim aciyordu birkac gündür hemsireyi aradim fitili yapmayin test gününe kadar progestan iğne vurulun dedi bişey söyleyebilir misiniz lütfen
kahverengi akıntının tutunma belirtisini olduğunu çok duydum inşallah öyledir.Rabbim hayırlısını verir inşallah
Sağol cnm cevabin için inşallah öyledir Allahim hepimizin yüzünü güldürsun
Ben de dün ultrasona girdim.donmuşlarla transfer olmuştum ve kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı.vee evet üçüzlere gebeyim Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Nazarboncuk benimde 18 kasım. sende şuan durum ne ? kaç mm olmuş yumoşlar...
Canım benim çarşamba günü yumurtalar toplanıyor bende kentteyim biliyorsun:)
Ben de de öyl olmuştu ve çoğu kişi de öyle yazmıştı bence kesinlikle hamilesin mutlu haberini yakın zamanda duyarız inşallah canım
kızlar dün gece tencerede eti unutup yatmışım.tabi et petrol gibi olmuş.bi koku bi duman.evi cereyan yoluyla havalandırdık.heryerin kokusu gitti.ama mutfaktaki yanık et kokusu gitmiyor.ne yaparsam yapayım gitmiyor.saatlerce havalandırdım heryeri yıkadım ama gitmiyor.cuma günü kaynanam gelecek bize.rezil olcam.bilgisi olan varmı :26:
Ben de dün ultrasona girdim.donmuşlarla transfer olmuştum ve kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı.vee evet üçüzlere gebeyim Rabbim hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?