2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydın kızlar dün akşam ilk iğnemi yaptık ama adetim kesildi normalde 5-6 gun sürer size böyle bişey olmuşmuydu?
puregon 300ıu/ 300 unite
:44::44:

çok üzüldümm ama tabiki yılmak vazgeçmek yok, tekrar tekrar deneyeceğiz takdir Allah'ın.. ağla rahatla ama sonra kalk bi toparlan ve tekrar başla.. bu arada sen Tepecikte mi yaptırmıştın İzmir'de?

günaydııın vvaaaoooooowvvv heyecan doruktaaa
Bekliyorum merakla insallah güzel olacak!
Bu arada msj kutumu boşalttım mrvstciim

meraba hanımlar bugün benim transferimin 7. Günü 4.-5. Günlerde adet olacakmışım gibi şiddetli kasık ve bel ağrılarım oldu dün ağrım hafifledi bugün ise göbek deliği çevrem ağrıyor ve göbeğimi ellediğimde hafif ağrı hissediyorum aranızda böyle bir ağrı yaşayan yada duyan varmı lütfen bana cvp verirmisiniz çok endişeliyim

İyi günler kızlar bugün bnm transferimin 8. Günü sabah kalktim peçete ile silince kahverengi akıntı geldi benim adete yakin gelir böyle kahve akıntı biraz umudum kırıldı :26: fitili kullanirken zorlanmaya baslamustim canim aciyordu birkac gündür hemsireyi aradim fitili yapmayin test gününe kadar progestan iğne vurulun dedi bişey söyleyebilir misiniz lütfen

Bende sadece gonal f kullanmıştım son iki gün ilave cetrotait bende çok çeşitli ilaç kullananları okuyorum Allah yardımcın olsun hangi merkezdesin

Ben Amerikan hastanesine gidiyorum. Çok yorucu bu sabah tam 2 saate gittim. Trafik berbattı ama bir ümit diye gidiyorum. Şuan sadece Gonal f ve cetrotid kullanıyorum. Bir de folbiol

Sahra moralini bozma canım. .tutunma belirtisidir belki.adete daha çok yok mu..simdiden niye akıntı olsun..kalbini bozma..fitil beni de cok yıprattı artık. AkıNtı kaşıntı çok feci..igne ol madem hemşirenin dedigi gibi..sikma canınıı,güzel düşünelim..

Sağol canım benim adetim ayin 3 unde olur genelde var biraz böyle cok yok sulu sivi kahve yoğun değil ama cok korktum eşimi bekliyorum o gelince yaptiracam igneyi sen keseyi gordun mu ne yaptin guzelim sen güzel haber verde sevinelim

kahverengi akıntının tutunma belirtisini olduğunu çok duydum inşallah öyledir.Rabbim hayırlısını verir inşallah

Ben de dün ultrasona girdim.donmuşlarla transfer olmuştum ve kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı.vee evet üçüzlere gebeyim Rabbim hayırlısını versin inşallah.

kızlar dün gece tencerede eti unutup yatmışım.tabi et petrol gibi olmuş.bi koku bi duman.evi cereyan yoluyla havalandırdık.heryerin kokusu gitti.ama mutfaktaki yanık et kokusu gitmiyor.ne yaparsam yapayım gitmiyor.saatlerce havalandırdım heryeri yıkadım ama gitmiyor.cuma günü kaynanam gelecek bize.rezil olcam.bilgisi olan varmı :26:

Ben de dün ultrasona girdim.donmuşlarla transfer olmuştum ve kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı.vee evet üçüzlere gebeyim Rabbim hayırlısını versin inşallah.

canım ya hayırlı olsun.evde birden 3 bebek olacak şaka gibi ya

Nazarboncuk benimde 18 kasım. sende şuan durum ne ? kaç mm olmuş yumoşlar...

canım şimdi geldim kontroldan 15 yumoş var irili ufaklı valla 17,16,15,14,13,.... öyle gidiyo yanii tatlım. perşembe yine kontrol var zaten 2 günlük iğnem kaldı perşembe iğneler bitmiş olcak yanii doktor cumartesi toplayabiliriz yumurtaları duruma göre dedi 1 ihtimal pazartesiye de kalabilir dedi bakalım tatlım perşembe belli olacak sanırım neler olacağı.

Canım benim çarşamba günü yumurtalar toplanıyor bende kentteyim biliyorsun:)

canıım hadi bakalım çok sevindim ben yarın gitmicem maalesef hastaneye perşembe gitcem hakkında hayırlısı inşallah tatlımm kaç yumoş var senin boyutları nasıl?

Ben de de öyl olmuştu ve çoğu kişi de öyle yazmıştı bence kesinlikle hamilesin mutlu haberini yakın zamanda duyarız inşallah canım

Ayyy inşallah cnm sagolun yaaa içimi rahatlattiniz iyiki varsiniz iyiki burasi var cok seviyorum hepinizi

Canim kokulu mum yak surekli havalandir bide ayıptır soylemesi balik yapinca mutfak rezil kokar yaa cezvenin icine suyu doldur vanilya at bir iki poset kaynadin dort bes dk dene iste kolay gelsin cnm

gözün aydın 3 tane embriyo mu transfer edilmişti ? bize 1 taneden fazlası yasal değil demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…