- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Ben de dün ultrasona girdim.donmuşlarla transfer olmuştum ve kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı.vee evet üçüzlere gebeyim Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Maşallah kuzucuklara ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de dün ultrasona girdim.donmuşlarla transfer olmuştum ve kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı.vee evet üçüzlere gebeyim Rabbim hayırlısını versin inşallah.
canım bende elevit hariç seninle aynı ilaçları kullanıyorum ve iki gündür yüzümde kırmızı kabarcıklar çıktı sivilce gibi değil kırmızı kabarcıklar büyüklü küçüklü bazen kaşıntıda yapıyor ben ilaçlardan diye şüphelendim acaba sendede varmı merak ettimde birde işine karışmak gibi olmasın ama ya 9 yada 10. gün yap bence testini 7 çok erken gibi geldi bana eğer ikinci çizgi çıkmazsa yüreğine şüphe düşer diye söylüyorum... inşallah o güzel haberi alırızzz
meraba hanımlar bugün benim transferimin 7. Günü 4.-5. Günlerde adet olacakmışım gibi şiddetli kasık ve bel ağrılarım oldu dün ağrım hafifledi bugün ise göbek deliği çevrem ağrıyor ve göbeğimi ellediğimde hafif ağrı hissediyorum aranızda böyle bir ağrı yaşayan yada duyan varmı lütfen bana cvp verirmisiniz çok endişeliyim
kızlar dün gece tencerede eti unutup yatmışım.tabi et petrol gibi olmuş.bi koku bi duman.evi cereyan yoluyla havalandırdık.heryerin kokusu gitti.ama mutfaktaki yanık et kokusu gitmiyor.ne yaparsam yapayım gitmiyor.saatlerce havalandırdım heryeri yıkadım ama gitmiyor.cuma günü kaynanam gelecek bize.rezil olcam.bilgisi olan varmı :26:
canım benimde transferimin 7.günü 1 aralıkta test yapacam,bende de arada bel ağrısı ve kasıklarımda hafif ağrı oluyor,bu gün sabah uyandığımda göğüslerimde bayağı bir sızı vardı,bide alt tarafta benim 2 gündür kaşıntı var hergün çamaşırımı değiştirdiğim halde dikkat ettiğim halde,kendimizde hep belirti arıyoruz,rabbim inşallah bize müjdelerimizi verir,yumoşlrımız bize tutunur
Canim kokulu mum yak surekli havalandir bide ayıptır soylemesi balik yapinca mutfak rezil kokar yaa cezvenin icine suyu doldur vanilya at bir iki poset kaynadin dort bes dk dene iste kolay gelsin cnm
kıyamamm yaa...üzülme hemen sirke kaynat mutfakta çok etkili bi yöntem ben balık kızartırken yanında sirke kaynatıyom bi cezveyee koyup kimse anlamıyo balık kızarttığımı bile belki senin mutfağın kokusunuda alır bi dene :) :)
hiracım sürekli 7. gün test yapıcam diyip duruyosun ama bu hiç iyi bi fikir değil bence. 7. gün çıkanlar var diyosun da bu azınlık, çıkmayanlar da var.... neden erkenden üzülesin ki... bu kadar sabırsız olma. yani ben 10. gün idrarda çıkmayıp 12. gün değeri çok güzel olanları biliyorum. o yüzden idrar testi bence tukakadır, uzak durulmalıdır....
seninle birlikte herkese söylüyorum bunları, doktor diyip güvendiğimiz ve her verdiği iğneyi tavsiyeyi harfi harfiyen yapmaya çalıştığımız insanın neden test tarihine riayet etmezsiniz anlamıyorum. kusuruma bakmayın, adam yada kadın, onca sene okumuş okulunu bitirmiş bide tüp bebek konusunda muhtemelen bir süredir çalışıyordur ama sizler, onun her sözüne sadık kalmaya çalışanlar, napıyım dayanamıyorum çok merak ediyorum diyip erkenden testinizi yapıyosunuz, silik çizgi çıkmayınca oturup ağlıyosunuz stres yapıyosunuz ve belki de sizi tutunmaya çalışan bebişinizi acayip derece de üzüyosunuz, zorluyosunuz. o kadar zararlı olan sigara için bile, doktorlar "aşırı strese girecekseniz en azından nefsinizi köreltecek gibi bir iki nefes alın yada 3 sigaraya kadar içebilirsiniz" deniliyor... neden??? stres olmayın kendinizi kasmayın diye.... ama tabi siz merak yapıp stres yapacağınıza yapın idrar testinizi daha mantıklı ..... hatta her gün belki dün erkendi hadi bi daha deniyim diyip hergün yaşayın aynı stresi..... tabi kendinize ve bebişinize reva gördüğünüz buysa.....
kız bu seferde sirke kokmazmı ev keskin keskin
inan et kokusuna trcih edersin zaten sirke kokusu uçuyo gidiyo hemen camları açınca kaynatırken kokuyo sadece :) :)
canım nasılsın ameliyat sonrası hemen toparlanmışsındır sen maşalaahh subanahalll o kadar pozitif birisin ki ...senin gibi bi arkadaşım olsa yakınımda ben hiç bunalıma girmem haa :) :) çok çok içten gelerek söylüyorum hep sölücem hep sölücemm
hiracım sürekli 7. gün test yapıcam diyip duruyosun ama bu hiç iyi bi fikir değil bence. 7. gün çıkanlar var diyosun da bu azınlık, çıkmayanlar da var.... neden erkenden üzülesin ki... bu kadar sabırsız olma. yani ben 10. gün idrarda çıkmayıp 12. gün değeri çok güzel olanları biliyorum. o yüzden idrar testi bence tukakadır, uzak durulmalıdır....
seninle birlikte herkese söylüyorum bunları, doktor diyip güvendiğimiz ve her verdiği iğneyi tavsiyeyi harfi harfiyen yapmaya çalıştığımız insanın neden test tarihine riayet etmezsiniz anlamıyorum. kusuruma bakmayın, adam yada kadın, onca sene okumuş okulunu bitirmiş bide tüp bebek konusunda muhtemelen bir süredir çalışıyordur ama sizler, onun her sözüne sadık kalmaya çalışanlar, napıyım dayanamıyorum çok merak ediyorum diyip erkenden testinizi yapıyosunuz, silik çizgi çıkmayınca oturup ağlıyosunuz stres yapıyosunuz ve belki de sizi tutunmaya çalışan bebişinizi acayip derece de üzüyosunuz, zorluyosunuz. o kadar zararlı olan sigara için bile, doktorlar "aşırı strese girecekseniz en azından nefsinizi köreltecek gibi bir iki nefes alın yada 3 sigaraya kadar içebilirsiniz" deniliyor... neden??? stres olmayın kendinizi kasmayın diye.... ama tabi siz merak yapıp stres yapacağınıza yapın idrar testinizi daha mantıklı ..... hatta her gün belki dün erkendi hadi bi daha deniyim diyip hergün yaşayın aynı stresi..... tabi kendinize ve bebişinize reva gördüğünüz buysa.....
test tarihlerimiz aynı cnm benimde 1 aralık senin kaçıncı gün emriyosu cnm ve sorun neydi acaba evet cnm hep belirti arıyoruz rabbim isteyen herkeze versin cnm inşallah bizede bebişlerimiz sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz
tabi ki herkesin kendi fikri, kendi kararı... burda nacizane fikirlerimizi paylaşıyoruz, hiç birimiz uzman değiliz. diğer idrar testi yaptım yapıcam diyenlere de diğer sayfalarda aynını söylemiştim, sana da söyledim fikrimi. umarım merakını geçirmeye çalışman sonucu üzüntünü paylaşmazsın... önce üzülüp, hatta nasılsa olmadı diye davrananıp, sonra öyle davrandığına pişman olanlar da çok oldu. aman diyim en azından idrarda negatifi görünce ilaçlarını bırakmaya falan kalkma balımAmayacım ben sadece 1 defa 7.gün test yapacam dedim o kadar yani sürekli 7.gün test yapacam demedim,testden uzak duruyorum dedim ve bu tabiki sadece beni ilgilendirir, sonucu negatifte olsa pozitif te olsa merakımı gidermek için yapmayı istiyordum,doktorlarımızın sözlerinden dışarı çıkmıyoruzki ,bizlerinki üzülsekte-sevinsekte sadece MERAK bebeğim ve dediğim gibi buda kişiye bağlı.
Âmin canım inşallah bugün Merkez'den aradılar 6 yumurtadan 3 ü yeterli olgunluğa ulaşmış Perşembe transferim olacak inşallah güzel sonuca ulaşırız Rabb'imin izniyle..:)Sonuna gelmişsin canım İnş bunlar tatlı zorluklar İnş sonu çok çok güzel olur hayırlısıyla