kızlar,16. gün değerim 2224
doktorum yarın ultrasonda kese görünür dedi
canım benim ilk deneyimim ve benimde transferimin 6.günü,bende sadece arada sırt ağrısı,5 dk falan süren adet sancısı gibi ağrı ve devamlı beyaz akıntı oluyor,doktorunla hiç konuşmadınmı bu durumunu?
yaşım 32 ve ilk denememiz. mart 2013 bir düşüğüm var 7 haftalık.
kızlar,16. gün değerim 2224
doktorum yarın ultrasonda kese görünür dedi
Ayyyy en çok korktuğum deprem. ........
Kanepede baya sallandim vallahi,yüreğim ağzıma geldi korktum. ...
meraba cnm benimde bugün 6. Günüm doktorum bana iğne verdi bugün vurdurdum size doktor vermedimi benim 4.-5. Günüçok ağrım oldu adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım bugünde hafif devam ediyo
AMin!!!!!! insallah insallahcanım ya hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım ama önce gebe kalmamız lazım.bende işyerimden çok sıkıldım çıkmak istiyorum ama maddi yönden çıkamıyorum.çocuk olana kadar çalışmak zorundayım( rabbim ne olursun duy sesimi hayırlı bir sebeple bu işten ayrılmamı nasip eyle (( canım sende tüm tahlilleri yaptırdıysan aksamaz merak etme
Benimde transferde 6. günüm ben 3 ve 4. günlerde sol kasık ağrısı çektim. dün ağrılarım bıçak gibi kesildi. Artık hiç bir şey hissetmiyorum. Akıntım var ama jelden diye düşünüyorum. Benim kullandığım ilaçlar ise Elevit, Folbiol, Clexane0.4 göbekten iğne, Crinone jel, Progynex kalçadan iğne.. Günler geçmek bilmiyor valla 1 Aralık gelsede sürecimizin sonucunu öğrensek. Sayılı gün çabuk geçmez oldu :))
Oleeyy Maasallah :) canim benim inşallah keseciklerinide görürsün haber ver hemen
Benimde transferde 6. günüm ben 3 ve 4. günlerde sol kasık ağrısı çektim. dün ağrılarım bıçak gibi kesildi. Artık hiç bir şey hissetmiyorum. Akıntım var ama jelden diye düşünüyorum. Benim kullandığım ilaçlar ise Elevit, Folbiol, Clexane0.4 göbekten iğne, Crinone jel, Progynex kalçadan iğne.. Günler geçmek bilmiyor valla 1 Aralık gelsede sürecimizin sonucunu öğrensek. Sayılı gün çabuk geçmez oldu :))
meraba cnm benimde bugün 6. Günüm doktorum bana iğne verdi bugün vurdurdum size doktor vermedimi benim 4.-5. Günüçok ağrım oldu adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım bugünde hafif devam ediyo
evet ya burada bile öyle arkadaşlarım var devlette yaptırmak zorunda kaldığı için tüp bebeği 1 sene bekliyorlar.allah onlarında yarıdmcısı olsun.bizede onlara hayırlı sağlıklı evlatlar versn amin :)))AMin!!!!!! insallah insallahcanım şu tedavilerimiz inşallah neticelenirse sen de rahat rahat çıkarsın işten, evde bebişine bakarsın çok iyi anlıyorum seni, ben de masraflar yüzünden hiç bi plan yapamıyorum. Çok şükür yine işimiz gücümüz varda, en azından tedaviye paramız yetiyo Tüp tedavisine parası yetmediği ve raporda alamadığı için 6 kez aşılama yaptırmak durumunda olan biliyorum valla. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba Kızlar Ben Elif,
Çocukluk aşkım olan eşimle 5 yıldır evliyiz.Evliliğimizin 4 yılı vajinismus hastalığıyla geçti.Eşimle 4 yıl ilişkiye giremedik.Gitmediğimiz doktor kalmadı tam umudumuzu kesmişken Ankarada bir doktor bitecek evliliğimizi kurtardı.Tam mutlu olduk derken bu seferde eşimden kaynaklanan bir sorunla hamile kalamadım.tüp bebek denedik ama ne yazıkki tutmadı.Kararlıydık herşeyin üstünden gelen biz bununda üstünden gelecektik.2.denememizde hamile kaldım hemde ikiz.Sonucu aldığım gün bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.Şuan 14 haftalık ikizlere hamileyim ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatamam.Allah sizlerede versin inşallah.Lütfen umudunuzu kırmayın ve asla vazgeçmeyin.Bugün doktor kontrolüm var.Cinsiyetleri belli olacak çok merek ediyorum.İçinden cinsiyetleri ile ilgili tahmin yapmak isteyen varsa çok sevinirim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.
benim de transferim gerçekleşti 19unda. test günüm 5 aralık. korkuyla karışık bi heyecan içerisindeyim inşallah bebişim tutunur annesine...
evet ya burada bile öyle arkadaşlarım var devlette yaptırmak zorunda kaldığı için tüp bebeği 1 sene bekliyorlar.allah onlarında yarıdmcısı olsun.bizede onlara hayırlı sağlıklı evlatlar versn amin :)))
aminn canım ya. Hepimizin sıkıntısı türlü türlü. kimimiz maddi sıkıntı, kimimiz çevrenin dırdırı vs vs. Allah çaresiz dert vermesin. Gelsin bebişler ohhhhh
ben kullandığın ilaçların hiçbirini kullanmadım ama maşallah yumurtaların var işte ne güzel,daha da büyürler inşallah..benden toplamda 6 adet alınmıştı..onu düşünürsek seninki çok iyi...hadi hayırlısı
bana da ilk kontrolde, perşembe başlamıştım pazartesi gittiğimde yani
5 yumurtan var demişti, dozu artırmıştı ama puregon kullanıyordum ben
o hafta pazar opu yapıldı 11 tane dediler, ama 7-8 tanesi büyükmüş
Kizlarrr tecrubeli arkadaslara 1 sorum olcak.ben bugun kontrole gittigimde transferi yapilcak hastalar vardi anestezi istedikleri icin ayrica odeme yaptilar transfer anestezisiz de olabiliyo mu anestezi istersen 400 tl ek yani kafam karisti vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?